TRAINEN MET ZUURSTOF IS EEN DOORBRAAK DIE EFFECTIEF, PRAKTISCH EN BETAALBAAR IS

 JONGER EN GEZONDER

DOOR EXTRA ZUURSTOF

We kunnen een hele tijd zonder voedsel leven, een paar dagen zonder water, maar slechts enkele minuten zonder zuurstof in te ademen. Iets dat zo essentieel is verdient al onze aandacht. Zuurstof? Jawel, dat gas dat voor 21% opgelost zit in de lucht om ons heen en dat we continu nodig hebben om te overleven.

 

Met de ontstekingsremmende zuurstoftherapie adem je geen 21% maar 90% zuurstof in per ademhaling. Meer dan driemaal zoveel zuurstof. Dat maakt heel veel verschil voor wat betreft de hoeveelheid zuurstof die de weefsels en haarvaten bereikt.

"De revolutie is het tijdelijk verhogen van de zuurstofconcentratie in ons lichaam" 

Het is moeilijk tussen al het nepnieuws en nepwetenschap een echte revolutie te ontwaren,

maar dit is er één: ZUURSTOF" 

(Maarten Fornerod  associate professor / docent Erasmus MC / TU Delft, Rotterdam/Delft)

 

 

EWOT (spreek uit als E-Watt) betekent Exercise With Oxygen Therapy =  lichaamsbeweging met een zuurstofmasker op. Deze therapie is een doorbraak, waar bijna iedereen baat bij kan hebben en die gemakkelijk thuis kan worden toegepast. De lichamelijke inspanning is nodig om de extra zuurstof in alle uithoeken van het lichaam te krijgen, geholpen door de verhoogde bloeddruk tijdens het sporten of bewegen.

Zuurstoftherapie wordt van oudsher gebruikt door mensen die lijden aan onder andere COPD (zoals chronische bronchitis en emfyseem), longkanker, reuma, onvoldoende hartwerking (hartfalen), cystische fibrose, astma en beroepsziekten die de longen aantasten. Zuurstoftherapie wordt ook gebruikt bij specifieke vormen van hoofdpijnklachten (clusterhoofdpijn). Maar ook (top)sporters zijn er natuurlijk blij mee.

Met EWOT zuurstoftherapie kun je op een veilige en natuurlijke wijze zoveel zuurstof  innemen als je lichaam nodig heeft. Hoe meer zuurstof zich in ons systeem bevindt, des te meer energie produceren we en des te gezonder zijn we.

Voordelen van extra zuurstof vastgesteld bij:

 • Wondverzorging, pijnbestrijding

 • Huidproblemen, cosmetische behandelingen

 • Gewrichtsproblemen, mobiliteit, (top)sport

 • Herstel immuunsysteem (chronische vermoeidheid, burn-out, ME, fibromyalgie)

 • Hormonale stoornissen, erectiële disfunctie

 • Migraine, clusterhoofdpijn

 • Afvallen/gewichtsbeheersing

 • Bijkomend voordeel is dat ziekteverwekkende virussen, bacteriën, schimmels en kankercellen in een hoge zuurstofconcentratie niet kunnen leven

Zuurstoftherapie na behandeling van kanker (tumoren) wordt al decennia lang in ziekenhuizen toegepast in een hyperbare cabine. Dit is een kostbare en tijdrovende, maar effectieve therapie. Bij de ontstekingsremmende zuurstoftherapie is een eenvoudige verbetering aangebracht kan dit echter effectiever, in minder tijd, zonder bijwerkingen en ook nog eens in het comfort van het eigen huis.  

 

Daarnaast neemt met EWOT je uithoudingsvermogen toe doordat je een inspanning levert tijdens de zuurstoftoediening. Een win-win situatie. Bewegen met een zuurstofmasker op biedt enorm veel voordelen. 

 

BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN ZUURSTOFTHERAPIE

 • Toename van conditie en afname van vermoeidheid

 • Zuurstof remt schadelijke virussen, schimmels en bacteriën

 • Zuurstof stimuleert de bloedsomloop en heeft al snel een verjongend en herstellend effect

 • Zuurstof verbetert sportprestaties,  sneller fysiek herstel

 • Zuurstof versterkt het immuunsysteem door de stofwisseling en de cel activiteit te stimuleren

 • Zuurstof verbetert de longfuncties en dus de ademhaling waardoor het zeer behulpzaam kan zijn bij aandoeningen als astma, griep, sinusitis en andere luchtwegaandoeningen

 • Zuurstof gaat veroudering tegen, ondersteunt bij afvallen 

 • Zuurstof remt ontstekingen

Het mooie van EWOT is dat iedereen zijn zuurstofinname kan verbeteren, ongeacht leeftijd of conditie, terwijl u met een zuurstofmasker op in uw eigen tempo beweegt op een hometrainer of loopband. Het maakt niet uit hoe.  Kies het apparaat dat u al in huis heeft of het beste bij u past.

 

EWOT vereist maar 15 minuten van uw tijd, een speciaal zuurstofmasker en een

zuurstofconcentrator met een reservoir

 • EWOT ontstekingsremmende zuurstoftherapie heeft het leven van al duizenden mensen veranderd

 • EWOT zuurstoftherapie verhoogt de zuurstofconcentratie in het bloedplasma en weefsels, inclusief de hersenen 

 • EWOT is veilig en effectiever nog dan hyperbare zuurstoftherapie  (HBOT) in ziekenhuizen

 • En u traint eenvoudig privé thuis,  in de sportschool of bij uw (fysio)therapeut                             

 

 

De oplossing is ......

zuurstof

ZUURSTOF, WANT HERSTELLEN DOE JE VAN BINNENUIT

Zuurstof is het belangrijkste supplement

het lichaam kan niet zonder

 

De verhoogde zuurstofoverdracht in het lichaam creëert gevoelens die sporters en andere gebruikers omschrijven als ´naar een hogere versnelling gaan´.

In de praktijk gaan we ook echt hoger, sneller, sterker en bovendien versterken we onze gezondheid, slapen beter, verbeteren het immuunsysteem, de fysieke en mentale conditie, verminderen de symptomen van chronische kwalen, vermindert overgewicht en nog meer...

​Misschien vraagt u zich af waarom u nog niet eerder van dit 'wondermiddel' heeft gehoord ?  Het punt is dat zuurstof niet kan worden gepatenteerd, het normaal gesproken niet duur is en je er geen arts voor nodig hebt. Aangezien het geen enorme winsten oplevert, is het een goed bewaard geheim gebleven, maar de feiten spreken voor zich.

Zie ook EWOT research en science

Chronische ontstekingen weerspiegelen het lage zuurstofniveau van het lichaam.

Een zeer groot voordeel is dat zuurstof een ontstekingsremmend effect heeft, en dat virussen, bacteriën en schimmels niet goed gedijen in een zuurstofrijke omgeving.

Veel chronische klachten reageren goed op EWOT; zuurstoftherapie met lichaamsbeweging. Zo krijgen ontstekingen minder kans.

Meer weten? Klik op di t boek. 

De complete gids voor het begrijpen en gebruiken van natuurlijke zuurstoftherapie.Zuurstoftherapie kan een positieve invloed hebben bij chronische ziekten en aandoeningen zoals: hart- en vaatziekten, bloeddrukproblemen, diabetes, astma en copd, slaapstoornissen, slaapapneu, stressklachten en burnout, concentratiestoornissen, chronische vermoeidheidsklachten, maculadegeneratie, migraine, fibromyalgie en tinnitus.   Multistep is eenvoudig uit te voeren, vereist zeer weinig tijd, en relatief goedkope apparatuur zoals b.v. een hometrainer, crosstrainer, loopband, het gaat erom dat u beweegt en een inspanning doet zodat uw hartslag omhoog gaat tijdens de 15 minuten training.   Enkele voordelen van een hoger zuurstofniveau:  vernietigt de schadelijke bacteriën,vergroot het vermogen van witte bloedcellen om bacteriën en overblijfselen te verwijderen (activiteit van leukocyten)  verbetert de groei van nieuwe bloedvaten, helpt infecties voorkomen enz.

Neem even de tijd om de 1e twee hoofdstukken

te lezen Download hier

Slechts 15 minuten voor uw gezondheid

De investering is klein, het effect onbetaalbaar

 

Trainen of zelfs gewoon bewegen is soms al zwaar genoeg, vooral als je ook nog chronisch ziek bent, overgewicht hebt of te verzuurde benen om in beweging te komen. 

 

Extra zuurstof geeft je dan de steun die nodig is om te kunnen starten en ook om door te gaan. De chemische reacties in ons lichaam worden ´opgestookt´. We verbranden vet efficiënter. Slapen gaat beter. We voelen ons beter, ons lichaam is gezonder en we denken helderder vanwege de toegenomen zuurstofvoorziening.  Er is een directe relatie tussen zuurstof en vitaliteit.

ONBEPERKT 90% ZUIVERE ZUURSTOF INADEMEN 

NATUURLIJKE METHODE - VEILIG - EFFECTIEF

 

Met EWOT beweegt u tijdens de zuurstoftherapie, daardoor verhoogt de hartslag, waardoor u meer koolstofdioxide kunt maken, en er extra zuurstof naar diepere hypoxische/ zuurstofarme weefsels gedwongen wordt. Deze methode is volkomen natuurlijk en veilig. 

 

Is zuurstoftherapie ook nuttig als je al een zuurstofsaturatie hebt van bijvoorbeeld 98% ?

Het antwoord is ja,  omdat de extra zuurstof ook oplost in het bloedplasma en weefselvloeistoffen en daarmee alle uithoeken van het lichaam kan bereiken. 

Dat is de pure zuurstofwinst  en de reden dat zuurstof ook die plaatsen kan bereiken die minder goed toegankelijk  zijn voor rode bloedlichaampjes.

 

Doordat meer zuurstof doordringt tot gebieden en weefsels met een zogenoemd stil zuurstoftekort  kunnen er met zuurstoftherapie zoveel verbluffende resultaten behaald worden en tal van veelvoorkomende kwalen verlicht. 

The solution......

has been under your nose

OXYGEN

JONG BLIJVEN EN OUD WORDEN ?

ZUURSTOF!

Iedereen die in staat is om te bewegen kan profiteren van een van de krachtigste  natuurlijke geneesmiddelen

Ons zuurstofniveau daalt elke 10 jaar gemiddeld met 5 %. Ons lichaam veroudert en takelt af. Dat is een waarheid waar iedereen mee te maken krijgt. Als de dokter beweert dat er volop zuurstof in uw bloed zit, heeft zij gelijk. Maar het probleem is niet de hoeveelheid zuurstof in het bloed maar het feit dat het lichaam naarmate we ouder worden of door ziekten minder goed zuurstof naar de cellen kan overbrengen. Chronische ontstekingsreacties en ziekten ontstaan of verergeren, met als gevolg steeds minder toegang voor zuurstof.  Een vicieuze cirkel van verval.

Sinds mensenheugenis wordt geprobeerd om iets tegen dit noodlot te ondernemen: van antioxidanten, gezond eten tot sporten en yoga. We hebben echter op vorige generaties voor dat we  nu pas beginnen  te begrijpen hoe groot de invloed van zuurstof op veroudering is en op de toename van ontstekingen. 

Met EWOT ondersteunt u het overdrachtsmechanisme van zuurstof naar de cellen

- de belangrijkste onderliggende factor of we al of niet gezond zijn -

 

De EWOT zuurstoftherapie is een doorbraak, de druk in de slagaderen wordt op een jeugdig niveau wordt  teruggebracht. Met  EWOT ZUURSTOF wordt elke ademhaling een enorme hoeveelheid levenskracht.

De vicieuze cirkel wordt doorbroken en de weg naar herstel ingezet. 

 

The solution......

has been under your nose

OXYGEN

Bij het ouder worden heb je vaak nog volop zuurstof in je bloed. Het probleem naarmate we ouder worden is dat het lichaam de zuurstof minder goed naar de cellen kan overbrengen! Daarom zijn we vatbaarder voor ziekten als we ouder worden. De EWOT zuurstoftherapie is een doorbraak omdat het zuurstofniveau van je jeugd erdoor terugkomt. Iedereen die veroudering wil tegengaan is blij met deze therapie,uiteraard ook sporters en sporttrainers.

Iedereen die in staat is om te bewegen kan van EWOT zuurstof voordeel hebben

EWOT: Exercise with Oxygen Therapy, is uitgevonden door Manfred von Ardenne (1907-1997), een Duitse onderzoeker, toegepast natuurkundige en uitvinder. 

De kern van dr. Von Ardennes therapie is het inademen van zuivere zuurstof tijdens het doen van lichaamsoefeningen.  Door de toevoer van de belangrijkste stof voor het leven, is het lichaam veel beter in staat problemen te corrigeren.

 

HET STILLE ZUURSTOFTEKORT

EWOT zuurstoftherapie maakt het mogelijk een onbeperkte stroom zuurstof - zoveel als het lichaam kan opnemen - veilig aan te bieden, waardoor cellen extra zuurstof kunnen opnemen , hun gifstoffen beter kwijt kunnen en cellen beginnen beter te functioneren omdat zuurstof niet langer de beperkende factor is.

EWOT helpt mensen met gezondheidsproblemen op weg naar herstel door oxygenatie van het lichaam op cellulair niveau waardoor hun lichaam efficiënter presteert.

Voor mensen van middelbare leeftijd en daarboven biedt EWOT de anti-verouderingsvoordelen die het eerst door Von Ardenne zijn beschreven.

 

Voor gezondheidsbewuste mensen en sporters kan EWOT een mogelijkheid zijn om gezondheid en atletische vaardigheden te verbeteren, en prestaties naar een ander niveau te tillen. 

 

DE KRACHT VAN ZUURSTOF  IS ONGEKEND 

Het zuurstofniveau in-  en rond steden is soms wel tot 30 % lager dan normaal. Chronische bronchitis , te veel slijm door voedselgevoeligheid, astma, COPD, bacterie-, virus-, parasieten- en schimmelinfecties in de longen en vele andere aandoeningen tasten de gezondheid aan van miljoenen mensen. Zuurstoftherapie is de goedkoopste en makkelijkst verkrijgbare ontgiftingsmethode. 

 

Met EWOT krijgt u een overvloed aan zuurstof in uw systeem -en kan  al veel verbetering worden bereikt met een oefening van slechts 15 minuten, een paar keer per week.


BEWEGEN, PRATEN, DENKEN, SPORTEN, HERSTELLEN:  

 

Bij alles wat we doen gebruiken we energie, zelfs als we slapen. En daarvoor is zuurstof nodig. Door verkeerde ademhaling, door ziekte of als de longen niet goed functioneren, kan extra zuurstof nodig zijn. Ook tegen een longontsteking veroorzaakt door het coronavirus  - en voor herstel na covid-19 - kan zuurstof heel veel betekenen. 

WAAROM WACHTEN OP KLACHTEN?

ZUURSTOF VERSTERKT VANDAAG JE WEERSTAND!

Veel van de overleden Corona patiënten in de`1e golf´ hadden ontstekingsziekten (zoals diabetes, hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk, obesitas). Ontstekingen verstoren de overdracht van zuurstof naar de cellen.

 

Vandaag de zuurstoftoevoer verbeteren betekent er vandaag al beter van worden.

Ook na een covid infectie kan het lang duren voordat mensen  weer ´de oude ´zijn. Een zuurstofrijk lichaam is de rode draad voor preventie en een sterk immuunsysteem. Ontstekingsremmende zuurstoftherapie kan hier een wezenlijke bijdrage leveren.

"We hebben op aarde niet het eeuwige leven, maar als we voldoende zuurstof gebruiken, blijven we jeugdig

en gezond tot onze tijd erop zit! " (dr.M.Sircus)"

The solution......

has been under your nose

OXYGEN

Baby´s weten hoe ze moeten ademhalen

IK BEN EEN PAKKENDE ZIN

I’m a paragraph. Double click here or click Edit Text to add some text of your own or to change the font. This is the place for you to tell your site visitors a little bit about you and your services.

Dr. Maarten Fornerod

BioCheck:

Ontwikkeld door Stans van der Poel:

Op dit moment zijn er naast BioCheck geen trajecten in Nederland waarbij zowel de diagnostische apparatuur als de methode wetenschappelijk gevalideerd zijn. Deze methode heeft zich vooral bewezen op het gebied van chronische vermoeidheid, zoals Burn-out  ME en Fibromyalgie. En daar zijn wij trots op. Wij hopen met ons systeem ook te kunnen bijdragen aan uw vitaliteit.

                                                                                                                                                                 

 

 

 

 

 

"Wij vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de beste begeleiding op het gebied van gezondheid en vitaliteit.

Daarom delen wij onze techniek en kennis nu ook met andere organisaties, begeleiders, coaches, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, sportscholen, gezondheidscentra en GGZ-instellingen. Zo dragen wij met elkaar bij aan een gezonder Nederland"

"Wil jij jouw klanten ook vitaler en gezonder maker binnen hun individuele belastbaarheid? Wil je dit in cijfers kunnen aantonen? Wil jij onze methode ter ondersteuning van je eigen behandelprogramma's inzetten? En dit zowel op afstand als op jouw locatie doen? Dan is Powered by BioCheck iets voor jou!"

En niet te vergeten het dagelijks groeiend aantal  enthousiaste therapeuten en thuisgebruikers.

Zij gebruiken de EWOT Multistep set in de praktijk of in het comfort van hun eigen huis, naar volle tevredenheid. 

Steeds meer praktijkhouders laten hun cliënten de kracht van extra zuurstof  ervaren..

In Polen heeft een nieuw EWOT centre  O2 FIT  haar deuren geopend! Bekijk hun filiaal, of nog beter bezoek ze mocht je in de buurt zijn. Damian en Eva  veel succes met de opening!

In Westland is KEEP FIT de eerste praktijkhouder die zijn cliënten laat profiteren van een van de krachtigste natuurlijke geneesmiddelen, EWOT zuurstoftherapie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het succes van trainen met extra zuurstof verspreidt zich. Sport- en gezondheidscentra, therapeuten en personal trainers gebruiken EWOT als krachtige natuurlijke methode om hun cliënten die unieke voorsprong te geven voor mentale scherpte, topprestaties, super immuniteit én herstel van (chronische) klachten. Personen met een verminderde immuniteit profiteren al van  2 á 3 EWOT sessies per week om de gezondheid te herstellen. 

De materialen voldoen aan alle eisen, de oxygenbag is eenvoudig te installeren en is goedgekeurd volgens de Richtlijn Medische Hulpmiddelen  93/42/EEG.

 

 Lees ook wat gebruikers schrijven.

In Westland heeft KEEP FiT in Monster de primeur als 1e EWOT locatie en biedt zijn klanten zuurstoftherapie als onderdeel van de behandeling. ​

Dennis Roeling

Onze nieuwste EWOT vestiging in Polen

ONZE PARTNERS EN AMBASSADEURS

 

EWOT Multistep zuurstoftherapie  is in veel landen succesvol en sinds een aantal jaren ook in Nederland en België. ​Onze EWOT Oxygen Bag / zuurstofreservoir is van Nederlandse makelij, uitgebreid getest en professioneel in gebruik op tal van  EWOT locaties, o.a.   BioCheck  Rotterdam, bij Stans van der Poel - dé ademhalingsexpert  van Nederland ,  Halomedics Nederland in Hoorn, Limmen en Schagen.  ​

Dr. Liesbeth Denef (België, Zwitserland) is al jaren enthousiast over de resultaten van EWOT in haar kliniek in Brussel. En is altijd bereid collega´s  te informeren over de  bijzondere kracht van EWOT ontstekingsremmende zuurstoftherapie.

Ook wetenschapper Maarten Fornerod, werkzaam als dataonderzoeker (associate professor) en docent aan de

 Erasmus MC / TU Delft, Rotterdam/Delft is enthousiast en verklaart in zijn blog:  "Het tijdelijk verhogen van de zuurstofconcentratie is goud waard"  nog eens het belang van de zuurstofwinst, via deze eenvoudige en vooral natuurlijke  methode.  Zie ook zijn blogs op corpusair.nl.

 

 

Dr.Liesbeth Denef

Stans van der Poel

ewot%205%20liter_edited.png

The solution......

has been under your nose

OXYGEN

WORD FIT MET EEN GLIMLACH

EN TRAIN MET EWOT ZUURSTOF

Waar verkocht?

Naast  de Nederlandse markt en Belgische markt verkopen wij de  EWOT Multistep Oxygen Bag / sets inmiddels  in Polen, Portugal, Engeland, Italië, Duitsland, Kroatië, Afrika, Zuid Korea en de Verenigde Staten.

Onze zuurstof zak/reservoir wordt met de hand gemaakt, het  EWOT Multistep systeem is nu op voorraad in onze zuurstofshop.

EWOT zuurstof training voor professionals

EWOT zuurstof training kan gewoon thuis

EWOT VOOR THUIS

OF UW PRAKTIJK

POWERED BY CORPUS AIR 

Word ook EWOT  locatie

 Geef je medewerkers en cliënten dé kans om vitaler en gezonder te worden binnen hun individuele belastbaarheid! 

Zet EWOT+ in ter ondersteuning van je sport- en behandelprogramma's of als onderdeel van bedrijfsfitness en verlaag het ziekteverzuim. EWOT+ wordt succesvol ingezet in bedrijven, paramedische praktijken, sport- en gezondheidscentra.

Elke praktijkhouder zou EWOT zuurstoftraining moeten aanbieden. Niets in de gezondheidswereld heeft zoveel te bieden als de ontstekingsremmende zuurstoftherapie. Lees meer over de mogelijkheden.

 

                                                              EWOT@WORK                 EWOT@THEGYM              EWOT@HOME

Tevens leveren wij aan diverse zorginstellingen en zorg-gerelateerde instellingen in zowel Nederland, Polen, Italië en België.

MEER WETEN?  EWOT BESTELLEN?  EWOT PICK UP ? 

Wilt u ook profiteren van meer zuurstof? Heeft u vragen of wilt u advies? Neem contact op. We helpen u graag verder.​

 • Info@corpusair.nl    + 31 (0) 6  53  67  71  76

 • Bestellen? Dat kan via de website  of stuur een mail voor uw offerte.

 • Het EWOT zuurstof systeem zien/proberen voordat u bestelt? Dat kan op afspraak  op een van onze onze demo locaties in

      Lunteren of in Monster (Westland)

 

U kunt op afspraak terecht in het Westlandse DEMO&ADVIES EWOT CENTER, in het Paramedisch centrum ´Je lijf en je leven, Herenstraat 19, in Monster. Dagelijks op afspraak geopend van 10.00  uur tot 21.00 uur en zaterdagochtend.

Met voldoende gratis parkeergelegenheid en op 3  minuten loopafstand van de bushalte (Acaciastraat).

EWOT DEMO&ADVIESCENTER

Het EWOT zuurstof systeem zien/proberen voordat u bestelt? Dat kan op afspraak  op een van onze onze locaties.  Vanaf 1 oktober kunt u ook op afspraak terecht op onze demo vestiging in Westland, Paramedisch Centrum ´Je lijf en je leven´Herenstraat 19, Monster. Voldoende gratis parkeergelegenheid. ​
 • Facebook

EWOT Hi/Flow masker

De beschikbare informatie op deze website is slechts bedoeld voor uw algemene kennis en geldt niet als vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling voor specifieke medische condities. Ga voor vragen over een medische conditie altijd voor advies naar uw dokter of een andere professionele medische hulpverlener. De informatie op deze website is niet bedoeld om een ziekte te behandelen, genezen, te voorkomen of om een een diagnose te stellen.   **Negeer nooit medisch advies of wacht op het zoeken daarvan door iets wat u op deze site heeft gelezen.**

*1 Geldt voor leveringen naar Nederland. 
 

Corpusair.nl

info@corpusair.nl

KvK68407262

BTW nummer: NL001169441B89

06 53 67 71 76

 • Facebook
 • Instagram

Zuurstof is sterk voor gezondheid

copyright 2020 CORPUSAIR

De nieuwste EWOT vestiging geopend in Polen.