The Full Story

About

Voordelen van Brown's Gas Hydrogen Inhalation Therapy ondersteund door studies

Hoewel je misschien hebt gehoord van waterstoftherapie tijdens je gezondheidsreis, ben je Brown's Gas-therapie misschien niet tegengekomen. Deze behandeling heeft potentiële voordelen voor een breed scala aan gezondheidsproblemen en chronische aandoeningen, van artritis tot kanker. Onderstaand bespreken we wat het is, voor wie het is en enkele van de indrukwekkende voordelen ervan.

Wat is moleculaire waterstofinhalatietherapie?

Om Brown's Gas te begrijpen, moeten we eerst waterstofinhalatietherapie begrijpen. Zoals de naam al aangeeft, omvat deze therapie het inademen van waterstofgas in een lage concentratie van 1% tot 4% via een neuscanule (buis). Hoewel je waterstof op andere manieren kunt opnemen, zoals via water, is waterstofinhalatie de meest efficiënte methode, waarbij moleculaire waterstof rechtstreeks aan het bloed wordt afgegeven. Hierdoor komt de waterstof via de bloedsomloop direct beschikbaar voor de rest van het lichaam.

Waterstoftherapie is goed bestudeerd, met meer dan 1.000 wetenschappelijke onderzoeken die wijzen op een groot aantal voordelen van moleculaire waterstof in bijna elk orgaan in het menselijk lichaam. Enkele voor

beelden van voordelen zijn:

  • Stimuleert atletische prestaties

  • Ontstekingsremmende effecten

  • Neuroprotectieve ondersteuning

  • Biedt antioxiderende effecten, waaronder het neutraliseren van vrije radicalen

 

Wat is Brown's Gas?

Bruingas wordt vaak vergeleken met waterstoftherapie omdat het zowel waterstof als zuurstof bevat. De concentratie van moleculaire waterstof is echter veel hoger met 66%, terwijl de resterende 33% zuurstof is. Brown's Gas is ook bekend als HHO en HydrOxy.

Het werd voor het eerst gemaakt dankzij het onderzoek van een Bulgaarse ingenieur genaamd Ilya Velbov, die naar Australië emigreerde en zijn naam veranderde in Yull Brown, vandaar de naam Brown's Gas. Brown wijdde 30 jaar van zijn carrière aan waterelektrolysetechnologie, de manier waarop het gas wordt geproduceerd.

De elektrolyse van water is een proces waarbij de componenten van water (waterstof en zuurstof) worden gescheiden door het gebruik van een elektrolyseur met één leiding. Dit wordt gedaan door twee elektroden in een oplossing te steken die zowel water als een katalysator bevat. Door een elektrische stroom door de oplossing te laten lopen, ontstaat waterstof uit de negatieve elektrode, terwijl zuurstof uit de positieve elektrode ontstaat. Tijdens het proces houdt een membraan de waterstof en zuurstof gescheiden in twee verschillende compartimenten, waardoor we vervolgens Brown's Gas kunnen maken.

Bij Brown's Gas-inhalatietherapie is het belangrijk op te merken dat de dosering laag is om een ​​goede zuurstofstroom te garanderen. Experts adviseren een gasstroom van 18 tot 20 L/h voor een volwassene met een normaal gewicht. Dit zorgt juist voor een toename van de zuurstofinademing, aangezien Brown's Gas 33% zuurstof bevat.

Voor wie is Brown's gastherapie bedoeld?

Ongeveer 10% van het menselijk lichaamsgewicht en 63% van zijn volume is gemaakt van waterstof. We hebben waterstof nodig om te gedijen en daarom heeft deze therapie veel potentiële voordelen. Het is vermeldenswaard dat we waterstof krijgen door te eten omdat organische verbindingen waterstof bevatten. Terwijl we de voedingsstoffen van voedsel verteren en opnemen, nemen we waterstof op.

Het lichaam gebruikt waterstof voor veel belangrijke functies, zoals oxidatie, om het juiste energieniveau te ondersteunen. Door het lichaam te voorzien van extra waterstof via Brown's Gas-therapie, kunnen we een reeks voordelen ontsluiten. Deze behandeling is nuttig gebleken voor veel chronische ziekten en aandoeningen, waardoor ze voor bijna iedereen bruikbaar is.

Voordelen van Brown's gastherapie

Brown's Gas is niet nieuw, maar het vereist nog meer onderzoek om de voordelen volledig te begrijpen. Dat gezegd hebbende, er zijn verschillende onderzoeken die veelbelovende resultaten opleveren. Het lijkt erop dat veel van de resultaten worden behaald door het vermogen om oxidatieve stress te bestrijden. 

Mission

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

Vision

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.