zuurstof verbetert
denkvermogen
zuurstof verbetert
onthouden van woorden
zuurstof verbetert
informatieverwerking
hersencellen!
zuurstof keert vergrijzing hersencellen

ZUURSTOF VERBETERT GEHEUGEN EN DENKVERMOGEN

HERSENEN VERBRUIKEN 20 % VAN ALLE ZUURSTOF

Hersenen zijn kwetsbaar en verbruiken veel energie. En het kost heel wat energie om dat brein op orde te houden, want de hersenen hebben een zeer intensieve stofwisseling. Ze verbruiken twintig procent van alle zuurstof en een kwart van de glucose uit het circulerende bloed. Een ononderbroken aanvoer van bouwstoffen en energie en een voortdurende afvoer van afvalproducten van de stofwisseling is nodig om de hersenen optimaal te laten functioneren.

Al vanaf de jonge volwassenheid (20-25 jaar) gaat de functie van organen,

en ook de hersenen, achteruit.

Mentale vaardigheden verminderen al vanaf het 25ste levensjaar. Vooral het onthouden van woorden gaat behoorlijk achteruit. Iemand van tachtig onthoudt minder dan zestig procent van de woorden die iemand van 25 jaar kan onthouden. bron: Maastricht Ageing Study, (MAAS)

 

Onderzoek wijst uit dat cognitieve verbetering van gezonde oudere volwassenen wordt bereikt met behulp van hyperbare zuurstof.  De belangrijkste verbeteringen zijn aandacht, snelheid van informatieverwerking en uitvoerende functies, die normaal gesproken afnemen met het ouder worden.

 

ZUURSTOF KEERT DE VERGRIJZING VAN HERSENEN (Dr. Shai Efrati, associate professor en senior arts in het Shamir Medisch Centrum,  Israël)

“Het is voor het eerst, voor zover ik weet, dat er een biologische interventie is die de biologie van de hersenen verbetert bij een normale vergrijzing. De achteruitgang die gepaard gaat met veroudering hoeft niet als vanzelfsprekend te worden beschouwd,’ vertelde Efrati, die ook directeur is van een van ‘s werelds grootste centra voor hyperbare geneeskunde, het Shamir’s Sagol Center for Hyperbaric Medicine and Research, waar dagelijks meer dan 200 patiënten worden behandeld.

Veel chronische ziekten hebben een significant effect op achteruitgang in cognitieve vaardigheden.

Door het verbeteren van de zuurstoftoevoer met EWOT ontstekingsremmende zuurstoftherapie, is het lichaam veel beter in staat om ziekte te voorkomen, gezondheidsproblemen te corrigeren en welzijn te herstellen. Veel mensen ervaren al verbetering, met slecht  2 á 3 per week een zuurstofsessie van 15 minuten.

De beschikbare informatie op deze website is slechts bedoeld voor uw algemene kennis en geldt niet als vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling voor specifieke medische condities. Ga voor vragen over een medische conditie altijd voor advies naar uw dokter of een andere professionele medische hulpverlener. De informatie op deze website is niet bedoeld om een ziekte te behandelen, genezen, te voorkomen of om een een diagnose te stellen.   **Negeer nooit medisch advies of wacht op het zoeken daarvan door iets wat u op deze site heeft gelezen.**

*1 Geldt voor leveringen naar Nederland. 
 

Corpusair.nl

info@corpusair.nl

KvK68407262

BTW nummer: NL001169441B89

06 53 67 71 76

  • Facebook
  • Instagram

Zuurstof is sterk voor gezondheid

copyright 2020 CORPUSAIR