top of page
water-3244961_1920-1.jpg

 Hydrogeninhalation
Bobler af sundhed

Waterstofinhalatie therapie te koop bij Corpusair

 Waterstof therapie
Bruisen va
n gezondheid

MOLECULAIRE WATERSTOF
Vernietig vrije radicalen en herstel uw gezondheid.

Instagram Profile Picture_edited_edited.
Eenvoudig en effectief, maximale bescherming
Molecular_Hydrogen_Guide_to_Better_Health_edited_edited_edited.png

BRINT » DET MINDSTE ELEMENT
DEN STØRSTE OPDAGELSE FOR DIT SUNDHED

Waterstof staat algemeen bekend als een brandbaar gas, maar in zijn moleculaire vorm is het zeer veilig en goed voor uw gezondheid.

 

Het lichaam absorbeert waterstof voornamelijk om giftige vrije radicalen en ontstekingen te bestrijden. Studies hebben aangetoond dat het inademen van waterstof in combinatie met het drinken van met waterstof verrijkt water

de energie kan verhogen, het verouderings- proces kan vertragen en het spierherstel na inspanning kan verbeteren.

Tegelijkertijd is het een goede aanvulling op de behandeling van meer dan 60 ziekten, zoals tumoren, chronische ziekten en long covid.

 

Vanwege de kleine omvang kan moleculaire waterstof gemakkelijk door het celmembraan dringen en diffunderen, waardoor het een hoge biologische beschikbaarheid heeft in de mitochondria (celenergiefabriekjes).


Begin nu met het gebruik van moleculaire waterstof en verander de manier waarop je eruit ziet, leeft en voelt.

Dr. Mark Sircus

Cannula-1-800x1200-1.jpg

Dit is moleculaire waterstof

Moleculair waterstof is het kleinste molecuul in het universum en wordt beschouwd als een van de krachtigste antioxidanten en ontstekingsremmers die beschikbaar zijn voor ons lichaam.

Het bestaat in gasvorm en wordt beschouwd als de ideale antioxidant.

Wat maakt het zo speciaal? Hier zijn 4 belangrijke redenen waarom:

waterstof het kleinste molecuul

KLEIN FORMAAT

Moleculaire waterstof (H2) is het kleinste molecuul dat bestaat. Waardoor het kleiner is dan ALLE andere antioxidanten.

Hierdoor kan waterstof vrij door uw lichaam reizen om u snel tegen vrije radicalen te beschermen.

selectiviteit.png

SELECTIEF

Waterstof richt zich ALLEEN op de schadelijke vrije radicalen. Vermijd degenen die door uw cellen worden gebruikt voor communicatie. Andere antioxidanten elimineren ALLE vrije radicalen, wat kan leiden tot een onbalans in uw cellen.

veiligheid.png

VEILIG

Waterstof is volkomen veilig. Eventuele overschotten kunnen uit uw lichaam drijven zonder dat dit een opeenhoping of overdosis veroorzaakt. Zeer nuttige eigenschap in een antioxidant, vooral als je na een stressvolle dag een extra dosis wilt nemen.

Synergie van waterstof

SYNERGIE

Waterstof is in staat om zelf vrije radicalen te elimineren en het natuurlijke antioxidantafweersysteem in uw cellen te versterken. De gecreëerde synergie biedt u de hele dag volledige bescherming tegen schadelijke vrije radicalen.

Schade aan de lichaamscellen veroorzaakt door vrije radicalen, vooral schade aan DNA, leidt tot oxidatieve stress.

Dit kan resulteren in ziekten zoals kanker, dementie, Parkinson, MS, inflammatoire gewrichtsziekten, hart- en vaatziekten, reumatoïde artritis en vele andere gezondheidsproblemen.

Het gebruik van moleculaire waterstof ter ondersteuning van de gezondheid is goed gedocumenteerd in klinische onderzoeken.

Dit is moleculaire waterstof
Wat is waterstof

DE ONTDEKKING

Heb je gehoord van de “Miracle Waters” over de hele wereld? Legenden zeggen dat dit water elke ziekte kan genezen. Onderzoekers ontdekten dat alle wonderwateren over de hele wereld één ding gemeen hebben.

Wat is het "GEHEIM"dat het water haar magische genezende krachten geeft? H2 is dat geheim!

Wanneer je te weten komt wat de waarde van H2 is in de gezondheidszorg, dan heb je een revolutionair middel ontdekt voor zelfzorg. Het is namelijk laagdrempelig en moeiteloos toe te passen in de dagelijkse praktijk.

We hebben het over het meest eenvoudige, meest effectieve en natuurlijkste voedingssupplement dat er bestaat: drinkbaar (of inhaleerbaar) moleculair
waterstofgas.

De Ontdekking

DE VIJAND

Vrije radicalen zijn de vijand. Schadelijke stoffen zoals smog kunnen de productie van vrije radicalen in uw cellen verhogen. Ze verwoesten je cellen en veroorzaken na verloop van tijd allerlei gezondheidsproblemen.

Ken je vijand om ze te overwinnen.

Olieraffinaderij
De Vijand
Waterstof-gas a.png
Nieuwe afbeelding (9)_edited_edited.png

DE HELD 

Moleculaire waterstof is de perfecte antioxidant.

De ultieme held die de vrije radicalen vernietigt die grote schade aanrichten in je cellen. 

Er is aangetoond dat waterstof therapeutische effecten heeft in meer dan 170 verschillende ziektemodellen bij mens en dier, en in vrijwel elk orgaan van het menselijk lichaam.

De held

HET ONDERZOEK

Baanbrekend onderzoek naar moleculaire waterstof is gepubliceerd in enkele van de meest prestigieuze wetenschappelijke tijdschriften: lees wetenschappelijke studies over specifieke onderwerpen via de link;

Vrouwelijke wetenschapper
Het onderzoek
Achtbaan ritje

DE GEZONDHEIDSVOORDELEN

De gezondheidsvoordelen van moleculaire waterstof zijn goed gedocumenteerd en uniek voor elk individu, omdat vrije radicalen elke persoon anders beïnvloeden.

Hier zijn enkele van de voordelen die u kunt verwachten als u moleculaire waterstof in uw leven opneemt.

BRUISEN VAN NATUURLIJKE GEZONDHEID
 

We hebben drie belangrijke gassen die we gemakkelijk thuis kunnen gebruiken, zuurstof, CO2 en nu waterstof

OPDAG VORES BRINTTERAPI

Gebruik waterstof altijd met behulp van speciaal gekalibreerde waterstofgeneratoren met een hoog volume voor
de beste therapeutische resultaten

Dit is onze unieke portable waterstofgenerator 900 ML Series

Corpusair Waterstoftherapie generator

HANDIG, KRACHTIG EN VEELZIJDIG

Ontworpen voor eenvoudig gebruikersgemak en maximale prestaties, veilig, geen onderhoud, fluisterstil met een hoge therapeutische flow  

Waterstof (Brown'sgas) & Zuurstof

 

Alle accessoires zijn inbegrepen voor inhalatie, een bruisstick voor infusie met waterstof van uw favoriete dranken, een therapeutische oog bril voor directe behandeling van uw ogen met waterstofgas.

Optionele accessoires, zoals het gezichtsmasker voor huidverjonging, zijn ook beschikbaar.

Vraag ook naar onze Eltraderm huidverzorgingsproducten speciaal ontwikkeld voor uw H2 huidtherapie.

 

We doen al het mogelijke om u de meeste impact uit uw H2 te laten halen en bieden ondersteuning per telefoon, via onze Demo & Advies Centra voor zuurstof-en waterstoftherapie, of tegen een redelijke vergoeding bezoeken we u thuis of op uw praktijk. 

Revolutionære midler til forebyggelse og egenomsorg

Het hele gezin kan de Corpusair H2 generator gebruiken voor het inhaleren van waterstofgas en het drinken van waterstofrijk drinkwater. 

ALS HET DAN ZO GOED IS ....

WAAROM HEB IK NOG NIET EERDER OVER WATERSTOFTHERAPIE GEHOORD?

Tot voor kort was waterstofgas niet interessant voor wetenschappers, omdat het werd gezien als een inert gas zonder enig effect op het lichaam. Men wist wel dat het microbioom in de darmen waterstofgas produceerde, maar er werden geen conclusies getrokken over de invloed ervan op de menselijke gezondheid.

 

De ontdekking dat de 'helende bronnen' waterstofgas bevatten heeft geleid tot een groeiende belangstelling voor dit 'vergeten molecuul' en een enorme toename van wetenschappelijke publicaties over moleculaire waterstof.

Waterstofgastherapie laat je bruisen van gezondheid

We zijn zowel waterstofwezens

als koolstof- en zuurstofwezens.

Brintmedicin er en revolution

også i den medicinske verden. 

Der er nu mere end 1500 undersøgelser, der viser de terapeutiske fordele ved molekylært brint, herunder fordøjelses-, kardiovaskulære og respiratoriske systemer. Der er bevis for effektivitet i 170 forskellige dyre- og menneskelige sygdomsmodeller. Endnu mere bemærkelsesværdigt er det, at der ikke er fundet bivirkninger af H2 i nogen undersøgelse. De fleste af disse undersøgelser er blevet offentliggjort i de sidste 12 år, så det er lovende.

Waterstof is net als zuurstof en koolstofdioxide. Alle drie de gassen zijn voedzaam, onmisbaar en zijn
van enorme hulp voor mensen met pijn, ziekte en kanker.

Het krachtigste helende apparaat dat men voor thuis kan kopen, is een waterstof-zuurstof generator.

Het zijn dezelfde type machines die al jarenlang in Japan worden gebruikt en die je op een dag ook in Nederland op de IC, spoedeisende hulp en in ambulances zult vinden, maar ook heel gewoon in wellnesscentra en bij mensen thuis.

BOBOLE MED NATURLIG SUNDHED
Brint er ligesom ilt og kuldioxid. Alle tre gasser er nærende, uundværlige og er
til enorm hjælp til mennesker med smerter, sygdom og kræft. Brint er meget interessant ud fra et videnskabeligt synspunkt. Det er sjældent, at 1.500 undersøgelser viser, at et naturligt middel er effektivt i mere end 170 sygdomsmodeller. Og desuden er det også sikkert. Der er ikke et brintstudie, der viser, at det er skadeligt. Den er super let i vægt, så den kan trænge ind overalt i kroppen.
De positive virkninger af brintgas ses i næsten alle organer i kroppen.

Honderden studies wijzen erop dat waterstofgas helpt bij vele aandoeningen: van alzheimer tot gewrichtsontsteking, en van kanker tot stemmingsstoornissen

Artikel Lægejournal

Bobler af sundhed

De voordelen

Vores kroppe har brug for brint til mange vigtige funktioner og til naturligt at opfange giftige frie radikaler

Darmbacteriën van mensen met een gezonde darmflora maken

zelf circa 10-12 liter waterstof aan per dag

Fordi brint er så lille, kan det trænge ind i en celles membran og endda krydse blod-hjerne-barrieren. Når den først er inde i cellen, renser den op for skader indefra og ud ved at målrette mod giftige frie radikaler. Vores vigtigste kilder til brint er frugt og grøntsager, animalske proteiner og fedtstoffer, som frigiver brint gennem stofskiftet. Desuden producerer vores tarmbakterier selv liter brint.  Jo sundere du spiser, jo større er chancen for, at du producerer mere brint.

Men hvem i vores vestlige kultur har stadig en sund tarmflora?Hvis giftbelastningen er for høj, og vores immunforsvar ikke fungerer optimalt, kan der opstå mutationer, der forårsager sygdom, herunder kræft. Ved at forsyne kroppen med ekstra brint kan vi låse op for en række fordele.

Waterstof beschermt gezondheid en ondersteunt genezing

waterstof bereikt alle weefsels en organen in het lichaam. Vooral in het brein bewijst waterstof zijn heilzame effect,.

Sammenlignet med større molekyler som vitamin E og C, indeholder brint mange flere elektroner.

Disse 'donerer' sig selv til et giftigt molekyle med et restproduktvandi cellerne!

Hydrogen har en subtil afgiftende effekt, hydrerer bogstaveligt talt indefra og er også meget velegnet til (hyper)sensitive mennesker.

Revolutionerende brintgas

Moleculaire waterstof de krachtigste antioxidant
Waterstof presteert beter dan vitamine C

Molekylær hydrogengas H2

Revolutionerende antioxidantterapi

 

"Opløs lidt brintgas (H2) i dit drikkevand, tag cirka 1,5 liter af det om dagen og indtag en mængde antioxidanter, der svarer til 38 gulerødder, 516 æbler eller 756 bananer"

(Prof. Dr. F. Muskiet emeritus professor i patofysiologi og klinisk kemisk analyse) Læs mere

Los een beetje waterstof (H2) op in je drinkwater, neem daarvan zo’n 1,5 liter per dag en consumeer daarmee een hoeveelheid antioxidanten die gelijk staat aan 38 worteltjes, 516 appels of 756 bananen
De voordelen van H2 zijn legio, de beste watersetofgenerator is te koop bij Corpusair

H2 Waterstof dringt diep in je cellen door en is zelfs 175x effectiever dan vitamine C en 860 x effectiever dan co-enzyme Q10 !

H2 'vertelt' je cellen om meer van je eigen natuurlijke antioxidanten te produceren, zoals glutathionperoxidase (GSH) en superoxide dismutase (SOD).  Waterstof is de kleinste en krachtigste antioxidant!

Gemakkelijk opgenomen door ons lichaam! 

Waterstoftherapie Corpusair, remt ontstekingen, verbetert sporprestaties

Waterstofgas komt van nature voor in ons lichaam

Waterstof is het kleinste atoom.

Omkring 10% af menneskelig kropsvægt og
70 % af dets volumen består af brint. 

Drik brintgas, indånd
eller bad i det! 
 

Waterstofgas als levenselixer

En af grundene til, at brint har en gavnlig effekt ved alle kroniske sygdomme – fra astma til diabetes og fra tarmsygdomme til hjerte-kar-sygdomme – ligger i dets antiinflammatoriske effekt. Derfor er det også et populært 'anti-aging'-middel. 

Det skønne ved brintterapi er det
det ligesom EWOT iltbehandling
ingen bivirkninger 

Brint virker selektivt, og fordi brintmolekyler er så små, er driften meget effektiv. Det når alle celler og krydser endda blod-hjerne-barrieren.

"Og de er så små, at man ikke kan overdosere. Når kroppen er mættet, flyder den ud gennem huden og lungerne." (Ortomolekylær læge M. Klatte)

Brintindånding virker.
Også med dig

Fordi brint når dybt ind i cellerne, kan det beskytte DNA, og det alene indikerer en forebyggende effekt mod livsstilsrelaterede sygdomme som kræft og hjertesygdomme, men også mod aldringsprocessen.” Tyler LeBaron"

 

Biotilgængeligheden (den forekommer overalt i kroppen), den exceptionelle sikkerhedsprofil, det billige råmateriale (vand) og den terapeutiske effekt som en selektiv antioxidant gør brint til et effektivt middel. Både for at forebygge sygdomme, for at bremse aldring og for at fremme helingsprocesser for meget forskellige tilstande. 

waterstof inhaleren draagt bij aan gezondheid van jong en oud

Brint er først og fremmest et reparations- og regenereringsmiddel, og det er af stor betydning i et stressende og giftigt miljø for at bevare vores vitalitet i høj alder.

Brint modvirker oxidativ stress ved at slukke for 'frie radikaler'. 

Een groot aantal onderzoeken toont aan dat waterstof oxidatieve stress vermindert en de elektronenbalans in de cellen herstelt. Dat zorgt voor behandelmogelijkheden van neurodegeneratieve ziekten zoals Parkinson. In een studie uit 2013 dronken mensen met parkinson  48 weken lang waterstofrijk water. Ze presteerden gemiddeld beter dan de controlegroep die gewoon water dronk: deze mensen gingen achteruit.

 

Waterstofgas heeft ook een heilzaam effect op de darmen.

Gezond darmflora, zeg maar de beestjes die voor jou het werk moeten doen om je eten te verteren en de goede stoffen te laten opnemen, produceren vooral heel veel WATERSTOF. Omgekeerd is ook waar; ongezond darmflora produceert veel minder waterstof waardoor virussen, bacteriën en toxinen gaan ophopen. De oplossing lijkt dus eenvoudig, geef je lichaam meer waterstofgas.

Ervaringen van onze gebr;uikers: 30 minuten waterstof 1 tot 3 keer in de week en je darmen gaan weer aan de slag zoals ze dat vroeger gewend waren.

darmbacterien-produceren-waterstof

Forskning viser, at produktionen af brintgas i tarmene hos Parkinsons-patienter  er dobbelt så lav som i kontrolgruppen.

Waterstoftherapie keert gevolgen van oxidatieve stress

Oxidativt stress er en metabolisk tilstand, hvor der dannes mere end en normal fysiologisk mængde af reaktive oxygenarter (ROS - Reactive Oxygen Species) i cellen.De reaktive oxygenarter beskadiger alle dele af cellen, inklusive DNA'et.

 

Oxidativ stress kan blandt andet skyldes rygning, medicinbrug, overdrevent alkoholforbrug, for lang soleksponering, intensiv sport, overvægt, hypoglykæmi, depression og indtag af mikroplastik (gennem lunger, mave-tarm-system eller hud). Disse konsekvenser af oxidativ stress er delvist ansvarlige for ældningsprocessen.

Hydrogen til hydrering indefra og en ungdommelig 
sund hud

Hvad der også hjælper enormt er, at H2 optages både gennem huden og gennem munden. Kontakten med huden kommer også huden direkte til gode. Det, der har stor værdi for ungdommelig hud og vitale celler, er, at når H2 binder sig til specifikke frie radikaler, dannes der igen vand (HO2) i cellerne.

Dette betyder intet mindre end hydrering indefra. Som du måske allerede ved, er hydrering afgørende for alle kropsprocesser, ikke at forglemme effekten på din mentale og følelsesmæssige husholdning
 

H2 Waterstof wordt direct via de huid opgenomen
waterstofmolecuul-02_edited_edited.png

Hydrogenterapi til sund hud og reducerer alderspigmentering  

Corpusair waterstoftherapie inhalatie
Corpusair waterstofgenerator
droge ogen en moleculaire waterstof
corpusair waterstof voetenspa
De forebyggende og terapeutiske virkninger af molekylært brint i øjensygdomme og skader, der involverer oxidativt stress

DE WATERSTOFGASBRIL BEHOORT STANDAARD BIJ DE WATERSTOFGENERATOR H2 900 ML SERIES

Regelmatig gebruik versterkt de gezonde werking van ogen en reduceert oxidatieve schade.

Oxidatieve stress initieert en draagt ​​bij aan de ontwikkeling van verschillende menselijke ziekten en verwondingen, waaronder oogziekten. de resultaten van Klinische studies bij zowel dieren als mensen die H2 gebruiken bij de behandeling van oogziekten waarbij oxidatieve stress betrokken is, tonen aan dat de onderdrukking van oxidatieve stress door H 2 behandeling leidt tot de preventie of verbetering van oogziekten. Bij ernstige degeneratieve ziekten vertraagt ​​H2 de ziekteprogressie .

https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/10715762.2019.1582770

Bron: klik hier 

BRINTGASBRILLENE NU MED FREEAIR H2 600 ML 

Oxidativt stress initierer og bidrager til udviklingen af forskellige menneskelige sygdomme og skader, herunder ​. Resultaterne af kliniske undersøgelser i både dyr og mennesker, der anvender H2 til behandling af øjensygdomme, der involverer oxidativt stress, viser, at undertrykkelsen af oxidativt stress ved H2-behandling fører til forebyggelse eller lindring af øjensygdomme. Ved alvorlige degenerative sygdomme bremser ​​H2 sygdomsprogression.

https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/10715762.2019.1582770

Kilde:Klik her 

Professionals in de gezondheidszorg hebben goede ervaringen met onze unieke portable Waterstof/Zuurstof generator!

Dr med. Franz Josef Schingale

Dr Franz Josef Schingale

Is sinds 1992 medisch directeur van de Lympho-Opt Kliniek, een gespecialiseerde kliniek voor lymfologie, alsmede docent voor manuele lymfedrainage voor fysiotherapeuten en docent voor de artsen opleiding lymfologie. Hij is enthousiast over zowel EWOT zuurstoftherapie als de waterstofgas therapie middels onze unieke Portable Hydroxygen Machine 900 HG waterstof/zuurstof generator.

Video: toepassing portable H2 generator 900 series bij klachten longcovid en longaandoeningen

Video: toepassing portable H2 generator 900 series voor in de kliniek als ook voor thuisgebruik.

 Fordele brintgas 

Brint er 'livets gnist'og er ikke fremmed for kroppen som et farmaceutisk lægemiddel.

Tværtimod producerer en sund tarmflora selv liter brint hver dag. Forskning viser, at raske mennesker, der lever til 100 år, udånder 4 gange mere brint. 

Uafhængig forskning på verdensplan Molecular Hydrogen Institute

waterstofmolecuul-02_edited.png
Waterstofgas inhalatie gezondheidsrevolutie

I Japan er der opstået en hel industri omkring brint: produkter. Der er kurbade, hvor brintvand kommer direkte fra hanen, og hvor der nydes gavnlige brintbade. Brintgas er et meget normalt ord i Japan. Det japanske sundhedsministerium har godkendt brintgas som en ny medicinsk behandling for patienter efter et hjerteanfald. 

Waterstofgas inhalatie therapie helpt patienten na een hartstilstand

Hvis den nye forskning om reparation af brint og hjerteskader bekræftes i klinisk praksis, vil brintgas snart være standard i Japan i stedet for ilt fra hospitalsvæggen. Hydrogengas bliver brugt på  ICs, akutafdelinger og ambulancer og vil være tilgængelig til hjemmebrug.I kosttilskudsindustrien kunne det godt erstatte C-vitamin som antioxidant.'

Molecular Hydrogen Institute (MHI)  samarbejder med universiteter og institutioner rundt om i verden for at fremme grundlæggende, animalsk og klinisk forskning i molekylært brint. MHI giver nem adgang til de peer-reviewede videnskabelige artikler om molekylært brint, forskningssamarbejder og mange undervisningsartikler om molekylært brint og dets tilknyttede misforståelser.

Waterstofwater vergelijken met waterstofgas

Geïnhaleerde waterstof bereikt de bloedbaan en passeert zelfs de bloed-hersenbarrière in slechts 2 minuten gebruik! Waterstofwater moet langs de maag. Geïnhaleerde moleculaire waterstofgas treedt slechts in een fractie van de tijd in werking. Moleculaire waterstof dringt diep door in elke cel van uw lichaam en bestrijdt vrije radicalen en schadelijke ontstekingen op cellulair niveau. 

 

Enkele van de door onderzoek ondersteunde voordelen van moleculaire waterstof zijn:

 • Ondersteunt de cognitieve gezondheid

 • Ondersteunt een gezonde immuunfunctie

 • Ondersteunt een gezond energieniveau

Meer dan 1400 collegiaal getoetste onderzoeken van over de hele wereld hebben aangetoond dat moleculaire waterstof een unieke antioxidant is.

 • Selectiviteit – Omdat H2 zo'n stabiel molecuul is, reageert het alleen met de ergste vrije radicalen: hydroxylradicaal en peroxynitriet. Dit betekent dat het de gunstige radicalen die worden gebruikt bij celsignalering en immuunfunctie met rust laat en zich alleen richt op de 'slechteriken'.

 • Grootte – Waterstof is het kleinste element. Hierdoor kan het heel vrij diffunderen, waardoor de vrije radicalen bestrijdende waterstofmoleculen plaatsen kunnen bereiken waar de meeste andere antioxidanten niet kunnen komen. Waterstof kan de bloed-hersenbarrière en celmembranen passeren en dringt diep door in de celkern en mitochondriën.

 • Celsignalering – Veel van de voordelen van waterstof komen voort uit de celsignaleringsactiviteit. Binnen een cel werkt waterstof eigenlijk op genetisch niveau, door de genen aan te zetten die coderen voor onze natuurlijke antioxidantafweersystemen. H2 vertelt je cellen om meer van je eigen natuurlijke antioxidanten uit te pompen, zoals glutathionperoxidase (GSH) en superoxide dismutase (SOD).  

Aanhoudende oxidatieve stress (teveel aan vrije radicalen)  is een belangrijke oorzaak van de meeste aan levensstijl gerelateerde ziekten, kanker en het verouderingsproces.  

Waterstoftherapie te koop bij Corpusair

Acute oxidatieve stress veroorzaakt direct ernstige schade aan weefsels.

Der er en række grunde til, at brintgas formentlig er den vigtigste antioxidant:

◦ H2 er så lille, at den hurtigt kan komme overalt i kroppen.

◦ H2 reducerer (også akut) oxidativ stress

◦ H2 beskytter kontinuerligt celler

◦ H2 øger naturlige antioxidantniveauer.

◦ H2 stopper frie oxygen (hydroxyl) radikaler

 

Hvorfor er det, at mange mennesker har brintmangel?

Fordi vi svækker vores kroppe på grund af unaturlige belastninger som antibiotika, anden medicin, dårlig unaturlig mad, stråleskader og mange andre faktorer, fungerer brintoptagelsen og vores egen brintproduktion via tarmbakterierne ikke længere tilstrækkeligt. Derudover udsættes vores krop dagligt for utallige frie radikaler forårsaget af  allergener, stress, stråling, vira, bakterier og fødevaretilsætningsstoffer, plastikpartikler og meget mere. Det er alvorligt, for omkring 90 % af alle vores moderne sygdomme er forbundet med frie radikaler.

Løsningen: Homeostase

Homeostase= Balancen mellem frie radikaler og antioxidanter. Det handler ikke om at slippe af med alt oxidativt stress og frie radikaler, for der skal være en balance mellem de to. Men næsten alle andre antioxidanter har ikke denne homeostase-balancerende effekt.

 

Det er grunden til, at mange japanske og europæiske læger siger, at medicinsk brintgas er den bedste antioxidant - med hidtil ukendte egenskaber - , der i høj grad vil påvirke medicinen positivt.

Videnskabelige undersøgelser

Mere end 1.500 videnskabelige kliniske undersøgelser og artikler bekræfter, at brint har terapeutisk potentiale. Det kan hjælpe med mere end 170 forskellige sygdomme, og det påvirker hvert organ.

 

Følgende 23 gavnlige egenskaber er blevet bevist for brint:

 • Det er anti-inflammatorisk 13

 • Det er det mindste og mest biotilgængelige molekyle for cellerne i kroppen 14

 • Det er en selektiv antioxidant og modvirker således 'korrosion af vores krop 15

 • Det øger ekspressionen af generne 16

 • Antiallergic 17

 • Forsinker cellenedbrydning 18

 • Anti-Aging 19

 • Reducerer smerte 20

 • Beskytter huden 21

 • Beskytter hjertet 22

 • Øger stofskiftet 23

 • Styrker kroppens egen antioxidantvej (Nrf2-aktivator) 24

 • Reducerer muskeltræthed 25

 • Reducerer niveauet af lactate 26

 • Har en gavnlig effekt ved diabetes type 1, 27 Type 2, 28

 • Egenskaber mod kræft 29

 • Forbedrer kognitive funktioner 30

 • Beskytter DNA og RNA 31

 • Anti-tumor effekter 32

 • Cytotoksisk beskyttelse 33

 • Nerve Pathway Protection 34

 • Beskyttelse mod WiFi-stråling og radioaktivitet 35

 • Der er INGEN GIFTIGE VIRKNINGER ved brug af brint! 36

 

Undersøgelser bekræfter, at indånding af brintgas og drikkevand af brint hjælper patienter med en lang række tilstande, herunder fordøjelses-, kardiovaskulære og respiratoriske systemer.

Brint hjælper   i mere end 170 forskellige sygdomme hos mennesker og dyr

Brintbehandling er ligesom iltbehandling

en sundhedsrevolution 

(Ikke-invasiv, ikke-toksisk, ingen bivirkninger, et naturligt middel og

en naturlig trigger for selvhelbredelse)

 

 

Listen over positive effekter af brintbehandling nedenfor er imponerende og på ingen måde fuldstændig:

 • det har en anti-inflammatorisk effekt

 • det reducerer kroniske smerter

 • det virker anti-allergisk

 • det sænker blodsukkeret og har en positiv effekt på diabetes type 1 og 2

 • det bremser aldring og nedbrydning af celler

 • det beskytter vores hud

 • det beskytter vores DNA og RNA

 • det forbedrer kognitive funktioner

 • det beskytter vores hjerte

 • det reducerer effekten af neurodegenerative sygdomme som Alzheimers og Parkinsons

 • det reducerer autisme-lignende adfærd

 • det reducerer hjerneskade efter et slagtilfælde

 • det forbedrer kræftpatienters fysiske tilstand

 • det reducerer væksten af tumorer og får dem endda til at skrumpe (2019 undersøgelse)

 • det forbedrer lungefunktionen ved KOL og astma

 • det mindsker ledlidelser og har en positiv effekt på gigt og slidgigt

 • det har en positiv effekt på stofskiftet

 • det har en positiv effekt på blodtrykket og sænker kolesterol

Forudbestille? Reserver din Freeair H2 600 ml nu!
Ingen2.795,00 men for1.975,00 euro  
Interesseret? Ring og bestil 06 53 67 71 76

Hydrogen therapy Corpusair
IMG_3573_edited_edited_edited_edited.jpg

Zo profiteer je optimaal van waterstofgas

Waterstof-Zuurstof generator HG-900-serie

 • Inclusief canules (neusbrilletjes) voor H2 inhalatie

De waterstofmachine kan continu high h2 produceren met behulp van een proces dat elektrolyse wordt genoemd. Het kan worden gebruikt voor waterstoftherapie en gezondheidszorg. Het lichaam neemt waterstof voornamelijk op in de  strijd tegen giftige vrije radicalen en ontstekingen. Studies hebben aangetoond dat het inademen van waterstof de energie kan verhogen, het verouderingsproces kan vertragen en het spierherstel na inspanning kan verbeteren. Tegelijkertijd is het een goede aanvulling op de behandeling van meer dan 60 ziekten zoals tumoren en chronische aandoeningen.​

 Veel goede informatie over medische toepassingen van H2 vind je op Hydrogen Studies

 • Inclusief unieke Waterstof Therapeutische BRIL

Onze  waterstofbril kan helpen bij de behandeling van droge ogen, conjunctivitis, ooginfectie en zelfs retinopathie veroorzaakt door langdurig gebruik van elektronische apparatuur. Ooggezondheid heeft een vroege behandeling en interventie nodig. (bron)

 • Inclusief praktische H2 bruisstick voor het maken van waterstof krachtwater

Drink dagelijks je water verrijkt met waterstofgas  (gehydrogeneerd water, H2-water, waterstofrijkwater). Dit is de meest gebruikte methode vanwege het gemak. Waterstofgas dat je drinkt blijft slechts twintig tot dertig minuten in het lichaam [bron, bron] en daarom wordt vaak aangeraden het in verschillende porties verspreid over de dag te drinken.

 

 

Kenmerken:

 • Draagbare waterstof-/zuurstofmachine HG-900A-serie, type waterstof/zuurstofmachine

 • Waterstof/Zuurstof uitlaat en extra zuurstof onafhankelijke uitlaat (H2 uitlaat, H2 &O2 gemengde export)

 • Zuiverheid van waterstof en zuiverheid van zuurstof tot 99,999% (geen ozon, geen schadelijke gassen)

 • Grote uitstroom en stabiele productie van zuivere zuurstof/waterstof

 • Hoge waterstofstroom 600 ml per minuut

 • Hoge zuurstofstroom 300 ml per minuut

 • Water: gezuiverd water/gedestilleerd water

 • Waterverbruik 30~36ml/uur

 • Watertank 1200ml

 • SPE-technologie, Nafion 117 Proton Exchange Membrane, H2-zuiverheid 99,999%, chloor- en ozonvrij

 • CE 2292-certificaat 2006/42/EG

 • Onderhoudsvrij

 • Start met één knop, slim aanraakscherm

 • Drie intelligente detectiesystemen

c52bbeed-6f08-4b43-b250-1c6c9c706df1_edited.jpg
waterstofwater maken om te drinken
Groene-waterstof.jpg
bottom of page