top of page
IMG_0003.jpeg
Zuurstof sterk tegen ziekten.jpg

EWOT ZUURSTOFTRAINING DE PERFECTE AANVULLING

OOK VOOR UW PROFESSIONELE PRAKTIJK

EWOT ZUURSTOFTRAINING

DE PERFECTE AANVULLING VOOR SPORT- EN (PARA)MEDISCHE PRAKTIJKHOUDERS 

EWOT iltbehandling forbedrer både blodgennemstrømningen og iltniveauet, hvilket gør den til den ideelle holdspiller til alle medicinske   terapier og naturlige_cc781905-5cde-3194-bb3b-136bad5cf581905-5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_ behandlinger og naturlige_cc781905-5cde-3194-bb3b-136bad5cf581905-5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_ behandlinger.Når alt kommer til alt, hvis mere ilt opløses i blod, plasma og cerebrospinalvæsker, kan alle iltafhængige processer forløbe mere smidigt.

EWOT  voor de professionele praktijk

Waarom men EWOT met nagenoeg alle indicaties en behandelingen combineert?
Zonder voldoende zuurstof is het immers  heel moeilijk om zelfs maar
een herstellend effect te bereiken bij welke indicatie dan ook

 

Ons bewegingsapparaat bestaat uit het skelet, bindweefsel, gewrichten en spieren en is een geweldig systeem wat meestal precies doet wat het moet doen.  

Toch vertoont dit apparaat bij de meeste van uw cliënten wel eens kuren,  welke resulteren in stijfheid en pijn in gewrichten of zelfs krachtverlies.  

Meestal leidt dit weer tot beperkingen in alledaagse activiteiten, werk of sport.

Een “falend” bewegingsapparaat is niet alleen heel naar voor degene die het betreft maar kan ook een uitdaging zijn voor de behandelaar. Hoe meer zuurstof zich in ons systeem bevindt, des te meer energie produceren we en des te sterker zijn we. Regelmatig bewegen met EWOT bevordert de toevoer van 02 naar de cellen, dat versterkt de spieren, botten en de aanhechtingen van de spieren aan de botten 

Lichaamsbeweging bevordert de toevoer van zuurstof naar de cellen. Bewegen samen met EWOT zuurstoftherapie bevordert dat proces enorm

EWOT HELPT UW CLIENTEN SNELLER OP WEG NAAR HERSTEL,

DOOR OXYGENATIE VAN HET LICHAAM OP CELNIVEAU

WAARDOOR HUN LICHAAM EFFICIENTER PRESTEERT! 

Bij iedere beweging is
 zuurstof op celniveau 
nodig om de spierenergie
aan te maken 
 

Ontdek de kracht van EWOT
voor in uw
praktijk

Lees hoe professionals EWOT integreren in hun praktijk

bron: www.nancyvanderhoek.nl
Centrum voor Positieve Gezondheid Zevenhuizen

nancy_edited.jpg

EWOT hèt steunpakket voor welzijn, gezondheid en leefstijl
Enkele indicaties voor zuurstoftherapie

Ter voorkoming en genezing:  Versnelling van revalidatie na ernstige ziekte (na hartaanval, operatie, infectie, vergiftiging)  Versnelling van wondgenezing/bevordering van normalisering van lage bloeddruk  Verbetering bij astma-aanvallen en kortademigheid  Verbetering van degeneratieverschijnselen in het ooggebied  Vermindering van de frequentie en ernst van migraineaanvallen  Verbetering bij giftige bijwerkingen van conventionele kankerbehandelingen (operatie, bestraling en chemotherapie)  Stabilisering van het afweersysteem voor kankerpreventie en kankerrecidieven  Bestrijding van circulatiestoornissen in de ledematen (periodieke claudicatie, voorkoming van amputaties)  Toename van de algehele stabiliteit van de bloedcirculatie  Toename van spierkracht (sterk verminderd op hoge leeftijd) en daarmee toename van individuele levensverwachting (vermindering van de ‘biologische leeftijd’ met gemiddeld 10 jaar)  Invloed op bepaalde leverziekten, ondersteuning van de ontgiftende werking van de lever  Vermindering van de frequentie van aanvallen van angina pectoris door ondersteuning van ononderbroken infusie van hartvaten bij coronaire hartziekte  Vermindering van de bijwerkingen en versterking van de hoofdwerking van medicijnen  Vermindering van vatbaarheid voor ziekte  Toename van zuurstofvoorraad die afneemt door gebrek aan lichaamsbeweging na ernstige ziekten (vooral verlamming, artritis en reuma)  In conditie brengen na hevige stress om de nasleep te minimaliseren (gevaar van hartaanval, ook op jongere leeftijd, vermoeidheid, moeilijk ademhalen en verlaagde vitaliteit)  In conditie brengen bij aanhoudende werkstress (hersteltraining voor managers)  In conditie brengen voor aanstaande hevige fysieke of psychische stress (operaties, bevalling, langdurige artistieke, politieke of sportieve activiteit)  Bestrijding van ziekten en lijden  Versterking van de ademhalingsspieren bij longemfyseem

Oxygen den bedste holdspiller

Oxygenterapi øger effekten af alle dine tjenester  

* fysioterapi * kryoterapi
*respiratorisk terapi
* osteopati * kraniosakral terapi * sports massage terapi * personlig træning * hjerne
terapi* træningsterapi * kosttilskud
* vægttab programmer
*bootcamps, *coaching*...

"Oxygen behøver ikke længere at være en luksus" Alle kan starte et sundere liv med EWOT.

Hurtig, effektiv, helt enkel, uden at følge komplicerede tidsplaner

kun 15 minutter

er nok!

Træning med iltbehandling bringer ilttrykket og iltoverførslen tilbage til et ungdommeligt niveau.
Og hvad der er lige så vigtigt, effekten er langvarig.

At kombinere træning med en høj iltforsyning giver dine kunder det brændstof, de har brug for for at fungere bedre, uanset alder eller tilstand. 
Ring nu  06 53 67 71 76

 

Misschien herken je jouw cliënten in deze reviews?

IMG_4415_edited.png

Maak kennis met Agnes (36 jaar).

Agnes heeft overgewicht. Ze is 100 kilo bij een lengte van 1.65. Eindelijk heeft ze de stoute schoenen aange- trokken en is een sportschool binnengestapt.

 

Een leuke instructeur zet haar op een fiets en zegt nadat hij de fiets heeft ingesteld: “ Ik ben over 15 minuten bij je terug”. Alleen binnen 5 minuten zijn haar benen helemaal verzuurd en heeft ze de bevestiging waar ze naar op zoek was.  “Zie je wel, dit is niets voor mij!”

Wat dit te maken heeft met zuurstoftherapie vertellen we je graag.

 

Zonder zuurstof kan niets branden, dat geldt ook voor je lichaam. Voor het vrijkomen van energie in je lichaam is energie nodig. Hoe meer inspanning des te meer zuurstof je nodig hebt. En hoe meer zuurstof ter beschikking is, des te beter kun je presteren.

Bron: Jos Diederen Fit for Anyone Maastricht

Zuurstoftherapie zorgt ervoor dat je lichaam bepaalde activiteiten, zoals fietsen, langer kan volhouden. Dat komt omdat je tijdens de behandeling minder moe wordt.

Het resultaat?
Agnes krijgt een betere conditie en nu komt het… de extra zuurstof zorgt voor een verbetering van de verbranding van onderhuidse vetten! Een win-win dus

Zuurstoftherapie EWOT helpt bij longcovid en burnout

Zuurstoftherapie EWOT helpt bij longcovid en burnout

Afspil video

En dan Marcel (58 jr). 

Hij kreeg in oktober 2020 Covid. Gelukkig voor hem hoefde hij niet opgenomen te worden in het ziekenhuis. Wel had Marcel erg veel last van zijn luchtwegen en was hij enorm moe. De nasleep van covid ondervindt hij nog steeds. Marcel heeft nog steeds last van extreme vermoeidheid.  Voor hem is de zuurstoftherapie belangrijk omdat hij meer energie krijgt en hoe waardevol is dat voor hem. 

 

Ook Vivian (27 jr.), die te maken heeft gekregen met een burn-out heeft erg veel baat bij deze zuurstoftherapie. Door haar burn-out kreeg ze Vivian slaapproblemen en was haar energielevel heel erg laag. Nu slaapt ze weer beter en krijgt ze steeds meer haar energie terug. 

 

brein gezondheid_edited_edited.jpg
IMG_0006_edited.jpg

Meer zuurstof draagt significant  bij aan het verbeteren van de algehele conditie, het uithoudingsvermogen, gevoel van fitheid, kracht, hart- en longconditie, coördinatie, het verlagen van lichaamsgewicht, maar ook het vergroten van het zelfvertrouwen, verbeteren van het uiterlijk,  humeur, stressbeheersing en self-management.

EWOT zuurstoftherapie in de medische praktijk
Meer zuurstof ondersteunt afvallen aanzienlijk. Niets verlaat het lichaam tenzij het eerst aan zuurstof gebonden wordt.

Het meest voorkomende en cruciale element in het menselijk lichaam is zuurstof.  

EWOT zuurstoftraining is gemaakt om het zuurstofniveau van het lichaam niet alleen tijdens het  sporten maar ook in rust te maximaliseren, wat  essentieel is voor onze  gezondheid en fitheid. 

Het is bekend dat lichaamsbeweging de toevoer verbetert van zuurstof naar de lichaamscellen omdat het de bloedcirculatie en de ademhaling stimuleert. Dit zorgt ervoor dat er meer zuurstof in het bloed wordt opgenomen en dat het hemoglobine meer zuurstof loslaat aan de cellen. Dit proces wordt SUPER versterkt met EWOT.

 

Wat gebeurt er in je lichaam met EWOT?
Herken je het gevoel dat de eerste minuten van een inspanning vaak zwaar voelen? Dit komt omdat het tijd kost om je ademhaling op de juiste snelheid te krijgen. Pas zodra de ademhaling de juiste snelheid heeft om voldoende zuurstof uit de lucht te halen kun je het gevoel krijgen dat je in een flow bent.

Met EWOT is die flow er vrijwel direct, zuurstof is immers niet meer de beperkende factor.

Maximale bloedoxygenatie  tijdens inspanning geeft vleugels- en energie die blijft
 

Zuurstoftraining EWOT verbetert doorbloeding

Iltbehandling uundværlig
 i gymnastiksalen, i den paramedicinske praksis
og til virksomhedens fitness

Uanset om dine kunder ønsker at forblive sunde, blive mere fit, styrke deres immunforsvar eller komme sig hurtigere. Iltbehandling kan hjælpe dem med det og mere. Iltbehandling tilbyder den mest effektive måde at reducere betændelse uden brug af medicin.

Derfor har mange det bedre efter den første session. Regelmæssig ilttræning kan hurtigt opnå nye niveauer af kondition og sundhed.

Zuurstoftherapie in de sportschool

Den enkle applikation og den kraftfulde  effekt af den antiinflammatoriske iltbehandling fortsætter med at overraske, og det fantastiske er, at det passer ind i enhver professionel setting. Højt niveau af ilt som en opvarmning - eller som en nedkøling - alle kropsceller gavner og producerer mere ATP.

EWOT iltbehandling er kompatibel med alle indikationer og behandlinger - forebyggende, helbredende og sportslig.Uden tilstrækkelig ilt er det trods alt svært at opnå en genoprettende effekt!

 

En persons helbred og ydeevne afhænger i høj grad af iltniveauet. Celler, der mangler energi, kan ikke fungere fuldt ud og dør hurtigere. Vores hvide blodlegemer – og dermed vores immunforsvars effektivitet – er også direkte afhængige af cellernes iltstatus.

Meer bewegen is goed maar bewegen met zuurstof is top

Ilt den smarteste vej til et højere træningsmål
EWOT støttepakken til trivsel, sundhed og livsstil

 

Besked fra en tilfreds praksisejer

Det er nogle gode beskeder, hvis du

tjek din telefon om morgenen!


"Godmorgen, godt ilten har gjort sit arbejde. Normalt har jeg dagen med dry needling og dagen efter en masse smerter med en smertefuld forslået læg, men her til morgen bemærkede jeg straks, at jeg ikke har nogen problemer! _cc781905-5cde-3194 -bb3b-136bad5cf58d_👍🏻💪🏻
Jeg siger, testen bestået med succes!"

Arno lider hovedsageligt af muskeltrækninger i sin  kuit (fascikulationer), når han spiller fodbold, han løber også hurtigt og træner med EMS (Electro Muscular Stimulation).
Sammen med fysioterapeuten har vi travlt med at lede efter en årsag og selvfølgelig en løsning. I øjeblikket forsøges dry needling for at sætte dette til ro, en dag senere føles det stadig ret ømt. 
Og hos HJ Sport&Voeding tænker vi også gerne sammen med naturlige løsninger. For eksempel startede vi EWOT iltbehandling på luftcyklen i kombination med stofskifteprogrammet for mihabodytec.

zuurstoftherapie in de paramedische praktijk

Fordele ved EWOT til din praksis:

 

Først og fremmest får dine kunder ekstra hurtige og bedre resultater. Uanset hvilke protokoller du allerede bruger for at få dine målgrupper i form, vil en EWOT ilttræning forbedre og accelerere det.

Træningsmålet stiger med det højere iltniveau!Også digw omdømme øges, efterhånden som klienter eller medlemmer føler sig mere vitale,  se deres (kroniske) klager falde,  , forbedre deres tilstand og genvinde flere hurtige, forbedre deres tilstand mindre  indsats på grund af den forbedrede iltforsyning.

Træning er nogle gange hårdt nok for mange. Men hvad nu hvis du også er kronisk syg, overvægtig og dine ben er for sure til at komme i gang? 

Med en mega iltforsyning giver du så den nødvendige støtte til at starte og også fortsætte. Og glem ikke, at ilt giver en helt naturlig måde at hele, booste stofskiftet og bekæmpe aldring.


For det andet er der også en forretningsmæssig grund til at føje EWOT til dit arsenal.  En EWOT-session (maksimalt 15 minutter) starter ved 25 euro pr. session_cc781905-5cde-3194-6db-3194-6dbadb_fcf35dbdc.
 

At kombinere EWOT med en effektiv diæt- og motionsregime kan have en betydelig indvirkning på mange aspekter af sundheden.

Det er også grunden til, at 80 % af kunderne ofte 

Ønsker at lave en EWOT session 2 til 3 gange om ugen

  • Udøvere tilbyder separate sessioner eller bundter dem nemt som et stripkort - eller i abonnementer til ubegrænset brug.

 

Vil du være i stand til at give dine kunder ilt hele dagen? 

  • Hold EWOT-iltposen(e) fyldt og klar til brug

       2 zuurstofconcentrators van 5 liter per minuut of zet er_cc781905-5cde-3194- bb3b-136bad5cf58d_           _cc781905- 5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_         _cc781905-5cde-3194-bb3b -136bad5cf58d_ en anden 10 liters maskine ved siden af. 

 

zuurstoftherapie verjongt de cellen

HVAD SKAL EWOT BRUGE? 

  • Altid ilt på lager i din praksis?  Start med 2 iltkoncentratorer på 5 liter i minuttet eller 10 liter i minuttet. Du sørger selv for løbebånd, spinner, motionscykel osv. 

  • EWOT iltposen er 150 cm bred og 200 cm lang.

  • EWOT iltposen  er fremstillet i Holland, medicinsk certificeret og tilgængelig hos Corpus Air. 

  • Enhver, der er interesseret i at forbedre ydeevne, energiniveauer, mental skarphed, sundhed og følelse af velvære, kan drage fordel af vores  EWOT studiesystemer.

Det kommer arbejdsgiverne også til godevan EWOT PÅ ARBEJDE!  

En 15-minutters EWOT-session et par gange om ugen,  , bidrager væsentligt til forebyggelse, flere vitale medarbejdere, hurtigere restitution fra udbrændthed og lungecovid og er en uundværlig del af din virksomheds fitness.

Zuurstofconcentrator  5 liter       964,-   
Zuurstofconcentrator 10 liter     1697,-   (zo lang de voorraad strekt)
Zuurstofconcentrator 15 liter     1.972,-  
EWOT Set Oxygenbag                     679,- (incl. masker en accessoires)
High flow EWOT masker                73,40   

Prijzen euro, excl. 9 % btw.

Medical-10-Liter-Large-Flow-Oxygen-Concentrator.jpg
IMG_1152.JPEG
241170891_1187112171777517_3325401388548581747_n (1).jpg

I Polen har de det også godt med vores iltbehandling