top of page
IMG_0003.jpeg
Zuurstof sterk tegen ziekten.jpg

EWOT ZUURSTOFTRAINING DE PERFECTE AANVULLING

OOK VOOR UW PROFESSIONELE PRAKTIJK

EWOT ZUURSTOFTRAINING

DE PERFECTE AANVULLING VOOR SPORT- EN (PARA)MEDISCHE PRAKTIJKHOUDERS 

Die EWOT-Sauerstofftherapie verbessert sowohl die Durchblutung als auch den Sauerstoffgehalt und ist damit der ideale Teamplayer für alle medizinischen   Therapien und natürlichen  Behandlungen._cc781905-5cde-3194-bb3b-138d_bad5cf58d_Denn wenn sich mehr Sauerstoff in Blut, Plasma und Liquor löst, können alle sauerstoffabhängigen Prozesse reibungsloser ablaufen.

EWOT  voor de professionele praktijk

Waarom men EWOT met nagenoeg alle indicaties en behandelingen combineert?
Zonder voldoende zuurstof is het immers  heel moeilijk om zelfs maar
een herstellend effect te bereiken bij welke indicatie dan ook

 

Ons bewegingsapparaat bestaat uit het skelet, bindweefsel, gewrichten en spieren en is een geweldig systeem wat meestal precies doet wat het moet doen.  

Toch vertoont dit apparaat bij de meeste van uw cliënten wel eens kuren,  welke resulteren in stijfheid en pijn in gewrichten of zelfs krachtverlies.  

Meestal leidt dit weer tot beperkingen in alledaagse activiteiten, werk of sport.

Een “falend” bewegingsapparaat is niet alleen heel naar voor degene die het betreft maar kan ook een uitdaging zijn voor de behandelaar. Hoe meer zuurstof zich in ons systeem bevindt, des te meer energie produceren we en des te sterker zijn we. Regelmatig bewegen met EWOT bevordert de toevoer van 02 naar de cellen, dat versterkt de spieren, botten en de aanhechtingen van de spieren aan de botten 

Lichaamsbeweging bevordert de toevoer van zuurstof naar de cellen. Bewegen samen met EWOT zuurstoftherapie bevordert dat proces enorm

EWOT HELPT UW CLIENTEN SNELLER OP WEG NAAR HERSTEL,

DOOR OXYGENATIE VAN HET LICHAAM OP CELNIVEAU

WAARDOOR HUN LICHAAM EFFICIENTER PRESTEERT! 

Bij iedere beweging is
 zuurstof op celniveau 
nodig om de spierenergie
aan te maken 
 

Ontdek de kracht van EWOT
voor in uw
praktijk

Lees hoe professionals EWOT integreren in hun praktijk

bron: www.nancyvanderhoek.nl
Centrum voor Positieve Gezondheid Zevenhuizen

nancy_edited.jpg

EWOT hèt steunpakket voor welzijn, gezondheid en leefstijl
Enkele indicaties voor zuurstoftherapie

Ter voorkoming en genezing:  Versnelling van revalidatie na ernstige ziekte (na hartaanval, operatie, infectie, vergiftiging)  Versnelling van wondgenezing/bevordering van normalisering van lage bloeddruk  Verbetering bij astma-aanvallen en kortademigheid  Verbetering van degeneratieverschijnselen in het ooggebied  Vermindering van de frequentie en ernst van migraineaanvallen  Verbetering bij giftige bijwerkingen van conventionele kankerbehandelingen (operatie, bestraling en chemotherapie)  Stabilisering van het afweersysteem voor kankerpreventie en kankerrecidieven  Bestrijding van circulatiestoornissen in de ledematen (periodieke claudicatie, voorkoming van amputaties)  Toename van de algehele stabiliteit van de bloedcirculatie  Toename van spierkracht (sterk verminderd op hoge leeftijd) en daarmee toename van individuele levensverwachting (vermindering van de ‘biologische leeftijd’ met gemiddeld 10 jaar)  Invloed op bepaalde leverziekten, ondersteuning van de ontgiftende werking van de lever  Vermindering van de frequentie van aanvallen van angina pectoris door ondersteuning van ononderbroken infusie van hartvaten bij coronaire hartziekte  Vermindering van de bijwerkingen en versterking van de hoofdwerking van medicijnen  Vermindering van vatbaarheid voor ziekte  Toename van zuurstofvoorraad die afneemt door gebrek aan lichaamsbeweging na ernstige ziekten (vooral verlamming, artritis en reuma)  In conditie brengen na hevige stress om de nasleep te minimaliseren (gevaar van hartaanval, ook op jongere leeftijd, vermoeidheid, moeilijk ademhalen en verlaagde vitaliteit)  In conditie brengen bij aanhoudende werkstress (hersteltraining voor managers)  In conditie brengen voor aanstaande hevige fysieke of psychische stress (operaties, bevalling, langdurige artistieke, politieke of sportieve activiteit)  Bestrijding van ziekten en lijden  Versterking van de ademhalingsspieren bij longemfyseem

Sauerstoff der beste Teamplayer

SAUERSTOFFTHERAPIE verstärkt die Wirkung all Ihrer Dienste  

* Physiotherapie * Kryotherapie
*Atemtherapie
* Osteopathie * Craniosacraltherapie * Sportmassagetherapie * Personal Training * Gehirn
Therapie* Bewegungstherapie * Nahrungsergänzung
* Programme zur Gewichtsabnahme
*Bootcamps, *Coachings*...

„Sauerstoff muss kein Luxus mehr sein“ Jeder kann mit EWOT in ein gesünderes Leben starten.

Schnell, effektiv, kinderleicht, ohne komplizierte Zeitpläne zu befolgen

nur 15 Minuten

reicht!

Das Training mit der Sauerstofftherapie bringt den Sauerstoffdruck und die Sauerstoffübertragung wieder auf ein jugendliches Niveau.
Und was ebenso wichtig ist, die Wirkung hält lange an.

Die Kombination von Bewegung mit einer hohen Sauerstoffversorgung gibt Ihren Kunden den Treibstoff, den sie benötigen, um besser zu funktionieren, unabhängig von Alter oder Zustand. 
Jetzt anrufen  06 53 67 71 76

 

Misschien herken je jouw cliënten in deze reviews?

IMG_4415_edited.png

Maak kennis met Agnes (36 jaar).

Agnes heeft overgewicht. Ze is 100 kilo bij een lengte van 1.65. Eindelijk heeft ze de stoute schoenen aange- trokken en is een sportschool binnengestapt.

 

Een leuke instructeur zet haar op een fiets en zegt nadat hij de fiets heeft ingesteld: “ Ik ben over 15 minuten bij je terug”. Alleen binnen 5 minuten zijn haar benen helemaal verzuurd en heeft ze de bevestiging waar ze naar op zoek was.  “Zie je wel, dit is niets voor mij!”

Wat dit te maken heeft met zuurstoftherapie vertellen we je graag.

 

Zonder zuurstof kan niets branden, dat geldt ook voor je lichaam. Voor het vrijkomen van energie in je lichaam is energie nodig. Hoe meer inspanning des te meer zuurstof je nodig hebt. En hoe meer zuurstof ter beschikking is, des te beter kun je presteren.

Bron: Jos Diederen Fit for Anyone Maastricht

Zuurstoftherapie zorgt ervoor dat je lichaam bepaalde activiteiten, zoals fietsen, langer kan volhouden. Dat komt omdat je tijdens de behandeling minder moe wordt.

Het resultaat?
Agnes krijgt een betere conditie en nu komt het… de extra zuurstof zorgt voor een verbetering van de verbranding van onderhuidse vetten! Een win-win dus

Zuurstoftherapie EWOT helpt bij longcovid en burnout

Zuurstoftherapie EWOT helpt bij longcovid en burnout

Video abspielen

En dan Marcel (58 jr). 

Hij kreeg in oktober 2020 Covid. Gelukkig voor hem hoefde hij niet opgenomen te worden in het ziekenhuis. Wel had Marcel erg veel last van zijn luchtwegen en was hij enorm moe. De nasleep van covid ondervindt hij nog steeds. Marcel heeft nog steeds last van extreme vermoeidheid.  Voor hem is de zuurstoftherapie belangrijk omdat hij meer energie krijgt en hoe waardevol is dat voor hem. 

 

Ook Vivian (27 jr.), die te maken heeft gekregen met een burn-out heeft erg veel baat bij deze zuurstoftherapie. Door haar burn-out kreeg ze Vivian slaapproblemen en was haar energielevel heel erg laag. Nu slaapt ze weer beter en krijgt ze steeds meer haar energie terug. 

 

brein gezondheid_edited_edited.jpg
IMG_0006_edited.jpg

Meer zuurstof draagt significant  bij aan het verbeteren van de algehele conditie, het uithoudingsvermogen, gevoel van fitheid, kracht, hart- en longconditie, coördinatie, het verlagen van lichaamsgewicht, maar ook het vergroten van het zelfvertrouwen, verbeteren van het uiterlijk,  humeur, stressbeheersing en self-management.

EWOT zuurstoftherapie in de medische praktijk
Meer zuurstof ondersteunt afvallen aanzienlijk. Niets verlaat het lichaam tenzij het eerst aan zuurstof gebonden wordt.

Het meest voorkomende en cruciale element in het menselijk lichaam is zuurstof.  

EWOT zuurstoftraining is gemaakt om het zuurstofniveau van het lichaam niet alleen tijdens het  sporten maar ook in rust te maximaliseren, wat  essentieel is voor onze  gezondheid en fitheid. 

Het is bekend dat lichaamsbeweging de toevoer verbetert van zuurstof naar de lichaamscellen omdat het de bloedcirculatie en de ademhaling stimuleert. Dit zorgt ervoor dat er meer zuurstof in het bloed wordt opgenomen en dat het hemoglobine meer zuurstof loslaat aan de cellen. Dit proces wordt SUPER versterkt met EWOT.

 

Wat gebeurt er in je lichaam met EWOT?
Herken je het gevoel dat de eerste minuten van een inspanning vaak zwaar voelen? Dit komt omdat het tijd kost om je ademhaling op de juiste snelheid te krijgen. Pas zodra de ademhaling de juiste snelheid heeft om voldoende zuurstof uit de lucht te halen kun je het gevoel krijgen dat je in een flow bent.

Met EWOT is die flow er vrijwel direct, zuurstof is immers niet meer de beperkende factor.

Maximale bloedoxygenatie  tijdens inspanning geeft vleugels- en energie die blijft
 

Zuurstoftraining EWOT verbetert doorbloeding

Sauerstofftherapie unverzichtbar
 im Fitnessstudio, in der Sanitätspraxis
und für Firmenfitness

Ob Ihre Kunden gesund bleiben, fitter werden, ihr Immunsystem stärken oder sich schneller erholen möchten. Die Sauerstofftherapie kann ihnen dabei und bei mehr helfen. Die Sauerstofftherapie bietet die wirksamste Möglichkeit, Entzündungen ohne den Einsatz von Medikamenten zu reduzieren.

Deshalb fühlen sich viele Menschen nach der ersten Sitzung besser. Regelmäßiges Sauerstofftraining kann schnell neue Fitness- und Gesundheitslevel erreichen.

Zuurstoftherapie in de sportschool

Die einfache Anwendung und die kraftvolle  Wirkung der entzündungshemmenden Sauerstofftherapie überraschen immer wieder und das Tolle ist, sie passt in jedes professionelle Setting. Hoher Sauerstoffgehalt zum Aufwärmen – oder zum Abkühlen – alle Körperzellen profitieren davon und produzieren mehr ATP.

Die EWOT-Sauerstofftherapie ist mit allen Indikationen und Behandlungen kompatibel – präventiv, kurativ und sportlich.Denn ohne ausreichend Sauerstoff ist es schwierig, überhaupt eine aufbauende Wirkung zu erzielen!

 

Gesundheit und Leistungsfähigkeit einer Person hängen weitgehend vom Sauerstoffgehalt ab. Zellen, denen es an Energie mangelt, können ihre volle Leistung nicht erbringen und sterben früher ab. Auch unsere weißen Blutkörperchen – und damit die Leistungsfähigkeit unseres Immunsystems – sind direkt vom Sauerstoffstatus der Zellen abhängig.

Meer bewegen is goed maar bewegen met zuurstof is top

Sauerstoff der smarteste Weg zu einem höheren Trainingsziel
EWOT das unterstützungspaket für wohlbefinden, gesundheit und lebensstil

 

Nachricht eines zufriedenen Praxisinhabers

Das sind einige nette Nachrichten, wenn Sie

Schau morgen früh auf dein Handy!


„Guten Morgen, gut der Sauerstoff hat seine Arbeit getan. Normalerweise habe ich am Tag des Dry Needlings und am Tag danach sehr viel Schmerzen mit einer schmerzhaften Wadenprellung, aber heute Morgen habe ich sofort gemerkt, dass ich keine Probleme habe! _cc781905-5cde-3194 -bb3b-136bad5cf58d_👍🏻💪🏻
Ich sage, Test erfolgreich bestanden!"

Arno leidet vor allem unter Muskelzuckungen in seinem  kuit (Faszikulationen) beim Fußballspielen, außerdem läuft er schnell und trainiert mit EMS (Electro Muscular Stimulation).
Gemeinsam mit dem Physiotherapeuten suchen wir fleißig nach einer Ursache und natürlich einer Lösung. Momentan wird versucht, das mit Dry Needling zu beheben, einen Tag später tut es immer noch ziemlich weh. 
Und bei HJ Sport&Voeding denken wir auch gerne bei natürlichen Lösungen mit. So haben wir beispielsweise die EWOT-Sauerstofftherapie auf dem Airbike in Kombination mit dem Stoffwechselprogramm der mihabodytec gestartet.

zuurstoftherapie in de paramedische praktijk

Vorteile von EWOT für Ihre Praxis:

 

In erster Linie erhalten Ihre Kunden besonders schnelle und bessere Ergebnisse. Welche Protokolle Sie bereits verwenden, um Ihre Zielgruppen in Form zu bringen, ein EWOT-Sauerstofftraining wird dies verbessern und beschleunigen.

Das Trainingsziel steigt mit dem höheren Sauerstoffgehalt!Du auchw Ansehen steigt, wenn Kunden oder Mitglieder sich vitaler fühlen,   sehen, wie ihre (chronischen) Beschwerden abnehmen,   mehr Kalorien verbrennen, sich schneller erholen, mehr heben und ihre Kondition verbessern weniger  anstrengung aufgrund der verbesserten Sauerstoffversorgung.

Training ist für viele manchmal schon hart genug. Aber was ist, wenn Sie auch chronisch krank, übergewichtig und Ihre Beine zu sauer sind, um sich zu bewegen? 

Mit einer Mega-Sauerstoffversorgung gibst du dann die nötige Unterstützung zum Starten und auch zum Weitermachen. Und vergessen Sie nicht, dass Sauerstoff ein völlig natürlicher Weg ist, um zu heilen, den Stoffwechsel anzukurbeln und das Altern zu bekämpfen.


Zweitens gibt es auch einen geschäftlichen Grund, EWOT in Ihr Arsenal aufzunehmen.
 

Die Kombination von EWOT mit einem effektiven Ernährungs- und Trainingsprogramm kann einen erheblichen Einfluss auf viele Aspekte der Gesundheit haben.

Das ist auch der Grund, warum 80 % der Kunden oft 

2- bis 3-mal pro Woche eine EWOT-Sitzung durchführen möchten

  • Praktizierende bieten separate Sitzungen an oder bündeln sie ganz einfach als Streifenkarte – oder in Abonnements zur unbegrenzten Nutzung.

 

Möchten Sie Ihre Kunden den ganzen Tag über mit Sauerstoff versorgen? 

  • Halten Sie die EWOT-Sauerstoffbeutel gefüllt und einsatzbereit

       2 zuurstofconcentrators van 5 liter per minuut of zet er_cc781905-5cde-3194- bb3b-136bad5cf58d_           _cc781905- 5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_         _cc781905-5cde-3194-bb3b -136bad5cf58d_ eine weitere 10-Liter-Maschine nebenan. 

 

zuurstoftherapie verjongt de cellen

WAS BRAUCHT EWOT? 

  • Immer Sauerstoff in Ihrer Praxis vorrätig?  Beginnen Sie mit 2 Sauerstoffkonzentratoren mit 5 Liter pro Minute oder 10 Liter pro Minute. Sie kümmern sich selbst um Laufband, Spinner, Ergometer etc.

  • Der EWOT-Sauerstoffbeutel ist 150 cm breit und 200 cm lang.

  • Der EWOT-Sauerstoffbeutel   wird in den Niederlanden hergestellt, ist medizinisch zertifiziert und bei Corpus Air erhältlich. 

  • Jeder, der daran interessiert ist, Leistung, Energieniveau, geistige Schärfe, Gesundheit und Wohlbefinden zu verbessern, kann von unseren  EWOT Studiosystemen profitieren.

Auch Arbeitgeber profitierenvan EWOT BEI DER ARBEIT!  

Eine 15-minütige EWOT-Sitzung mehrmals pro Woche,  , trägt wesentlich zur Prävention, vitaleren Mitarbeitern, schnellerer Genesung von Burnout und Lungenerkrankungen bei und ist ein unverzichtbarer Bestandteil Ihrer Firmenfitness.

Zuurstofconcentrator  5 liter       964,-   
Zuurstofconcentrator 10 liter     1697,-   (zo lang de voorraad strekt)
Zuurstofconcentrator 15 liter     1.972,-  
EWOT Set Oxygenbag                     679,- (incl. masker en accessoires)
High flow EWOT masker                73,40   

Prijzen euro, excl. 9 % btw.

Medical-10-Liter-Large-Flow-Oxygen-Concentrator.jpg
IMG_1152.JPEG
241170891_1187112171777517_3325401388548581747_n (1).jpg

In Polen geht es ihnen auch gut mit unserer Sauerstofftherapie