top of page
IMG_0003.jpeg
Zuurstof sterk tegen ziekten.jpg

EWOT ZUURSTOFTRAINING DE PERFECTE AANVULLING

OOK VOOR UW PROFESSIONELE PRAKTIJK

EWOT ZUURSTOFTRAINING

DE PERFECTE AANVULLING VOOR SPORT- EN (PARA)MEDISCHE PRAKTIJKHOUDERS 

EWOT oxygen therapy improves both blood flow and oxygen level making it the ideal team player for all medical  therapies and natural  treatments._cc781905-5cde-3194-bb3b- 136_5 After all, when more oxygen dissolves in the blood, plasma and cerebrospinal fluids, all oxygen-dependent processes can run more smoothly.

EWOT  voor de professionele praktijk

Waarom men EWOT met nagenoeg alle indicaties en behandelingen combineert?
Zonder voldoende zuurstof is het immers  heel moeilijk om zelfs maar
een herstellend effect te bereiken bij welke indicatie dan ook

 

Ons bewegingsapparaat bestaat uit het skelet, bindweefsel, gewrichten en spieren en is een geweldig systeem wat meestal precies doet wat het moet doen.  

Toch vertoont dit apparaat bij de meeste van uw cliënten wel eens kuren,  welke resulteren in stijfheid en pijn in gewrichten of zelfs krachtverlies.  

Meestal leidt dit weer tot beperkingen in alledaagse activiteiten, werk of sport.

Een “falend” bewegingsapparaat is niet alleen heel naar voor degene die het betreft maar kan ook een uitdaging zijn voor de behandelaar. Hoe meer zuurstof zich in ons systeem bevindt, des te meer energie produceren we en des te sterker zijn we. Regelmatig bewegen met EWOT bevordert de toevoer van 02 naar de cellen, dat versterkt de spieren, botten en de aanhechtingen van de spieren aan de botten 

Lichaamsbeweging bevordert de toevoer van zuurstof naar de cellen. Bewegen samen met EWOT zuurstoftherapie bevordert dat proces enorm

EWOT HELPT UW CLIENTEN SNELLER OP WEG NAAR HERSTEL,

DOOR OXYGENATIE VAN HET LICHAAM OP CELNIVEAU

WAARDOOR HUN LICHAAM EFFICIENTER PRESTEERT! 

Bij iedere beweging is
 zuurstof op celniveau 
nodig om de spierenergie
aan te maken 
 

Ontdek de kracht van EWOT
voor in uw
praktijk

Lees hoe professionals EWOT integreren in hun praktijk

bron: www.nancyvanderhoek.nl
Centrum voor Positieve Gezondheid Zevenhuizen

nancy_edited.jpg

EWOT hèt steunpakket voor welzijn, gezondheid en leefstijl
Enkele indicaties voor zuurstoftherapie

Ter voorkoming en genezing:  Versnelling van revalidatie na ernstige ziekte (na hartaanval, operatie, infectie, vergiftiging)  Versnelling van wondgenezing/bevordering van normalisering van lage bloeddruk  Verbetering bij astma-aanvallen en kortademigheid  Verbetering van degeneratieverschijnselen in het ooggebied  Vermindering van de frequentie en ernst van migraineaanvallen  Verbetering bij giftige bijwerkingen van conventionele kankerbehandelingen (operatie, bestraling en chemotherapie)  Stabilisering van het afweersysteem voor kankerpreventie en kankerrecidieven  Bestrijding van circulatiestoornissen in de ledematen (periodieke claudicatie, voorkoming van amputaties)  Toename van de algehele stabiliteit van de bloedcirculatie  Toename van spierkracht (sterk verminderd op hoge leeftijd) en daarmee toename van individuele levensverwachting (vermindering van de ‘biologische leeftijd’ met gemiddeld 10 jaar)  Invloed op bepaalde leverziekten, ondersteuning van de ontgiftende werking van de lever  Vermindering van de frequentie van aanvallen van angina pectoris door ondersteuning van ononderbroken infusie van hartvaten bij coronaire hartziekte  Vermindering van de bijwerkingen en versterking van de hoofdwerking van medicijnen  Vermindering van vatbaarheid voor ziekte  Toename van zuurstofvoorraad die afneemt door gebrek aan lichaamsbeweging na ernstige ziekten (vooral verlamming, artritis en reuma)  In conditie brengen na hevige stress om de nasleep te minimaliseren (gevaar van hartaanval, ook op jongere leeftijd, vermoeidheid, moeilijk ademhalen en verlaagde vitaliteit)  In conditie brengen bij aanhoudende werkstress (hersteltraining voor managers)  In conditie brengen voor aanstaande hevige fysieke of psychische stress (operaties, bevalling, langdurige artistieke, politieke of sportieve activiteit)  Bestrijding van ziekten en lijden  Versterking van de ademhalingsspieren bij longemfyseem

Oxygen the best team player

OXYGEN THERAPY amplifies  the effect of all your services

*physiotherapy*cryotherapy
*respiratory therapy
*osteopathy*craniosacral therapy*sports massage therapy*personal training* brain-
therapy*exercise therapy *nutritional supplements
*slimming programs
*boot camps, *coaching*...

"Oxygen no longer has to be a luxury" Everyone can start a healthier life with EWOT.

Fast, effective, dead simple,  without following complicated schedules

only 15 minutes

is enough!

Training with oxygen therapy brings oxygen pressure and oxygen transfer back to youthful levels.
And equally important, the effect is long lasting.

Combining exercise with a high oxygen supply gives your clients the fuel they need to function better, regardless of age or fitness. 
Call now  06 53 67 71 76

 

Misschien herken je jouw cliënten in deze reviews?

IMG_4415_edited.png

Maak kennis met Agnes (36 jaar).

Agnes heeft overgewicht. Ze is 100 kilo bij een lengte van 1.65. Eindelijk heeft ze de stoute schoenen aange- trokken en is een sportschool binnengestapt.

 

Een leuke instructeur zet haar op een fiets en zegt nadat hij de fiets heeft ingesteld: “ Ik ben over 15 minuten bij je terug”. Alleen binnen 5 minuten zijn haar benen helemaal verzuurd en heeft ze de bevestiging waar ze naar op zoek was.  “Zie je wel, dit is niets voor mij!”

Wat dit te maken heeft met zuurstoftherapie vertellen we je graag.

 

Zonder zuurstof kan niets branden, dat geldt ook voor je lichaam. Voor het vrijkomen van energie in je lichaam is energie nodig. Hoe meer inspanning des te meer zuurstof je nodig hebt. En hoe meer zuurstof ter beschikking is, des te beter kun je presteren.

Bron: Jos Diederen Fit for Anyone Maastricht

Zuurstoftherapie zorgt ervoor dat je lichaam bepaalde activiteiten, zoals fietsen, langer kan volhouden. Dat komt omdat je tijdens de behandeling minder moe wordt.

Het resultaat?
Agnes krijgt een betere conditie en nu komt het… de extra zuurstof zorgt voor een verbetering van de verbranding van onderhuidse vetten! Een win-win dus

Zuurstoftherapie EWOT helpt bij longcovid en burnout

Zuurstoftherapie EWOT helpt bij longcovid en burnout

Play Video

En dan Marcel (58 jr). 

Hij kreeg in oktober 2020 Covid. Gelukkig voor hem hoefde hij niet opgenomen te worden in het ziekenhuis. Wel had Marcel erg veel last van zijn luchtwegen en was hij enorm moe. De nasleep van covid ondervindt hij nog steeds. Marcel heeft nog steeds last van extreme vermoeidheid.  Voor hem is de zuurstoftherapie belangrijk omdat hij meer energie krijgt en hoe waardevol is dat voor hem. 

 

Ook Vivian (27 jr.), die te maken heeft gekregen met een burn-out heeft erg veel baat bij deze zuurstoftherapie. Door haar burn-out kreeg ze Vivian slaapproblemen en was haar energielevel heel erg laag. Nu slaapt ze weer beter en krijgt ze steeds meer haar energie terug. 

 

brein gezondheid_edited_edited.jpg
IMG_0006_edited.jpg

Meer zuurstof draagt significant  bij aan het verbeteren van de algehele conditie, het uithoudingsvermogen, gevoel van fitheid, kracht, hart- en longconditie, coördinatie, het verlagen van lichaamsgewicht, maar ook het vergroten van het zelfvertrouwen, verbeteren van het uiterlijk,  humeur, stressbeheersing en self-management.

EWOT zuurstoftherapie in de medische praktijk
Meer zuurstof ondersteunt afvallen aanzienlijk. Niets verlaat het lichaam tenzij het eerst aan zuurstof gebonden wordt.

Het meest voorkomende en cruciale element in het menselijk lichaam is zuurstof.  

EWOT zuurstoftraining is gemaakt om het zuurstofniveau van het lichaam niet alleen tijdens het  sporten maar ook in rust te maximaliseren, wat  essentieel is voor onze  gezondheid en fitheid. 

Het is bekend dat lichaamsbeweging de toevoer verbetert van zuurstof naar de lichaamscellen omdat het de bloedcirculatie en de ademhaling stimuleert. Dit zorgt ervoor dat er meer zuurstof in het bloed wordt opgenomen en dat het hemoglobine meer zuurstof loslaat aan de cellen. Dit proces wordt SUPER versterkt met EWOT.

 

Wat gebeurt er in je lichaam met EWOT?
Herken je het gevoel dat de eerste minuten van een inspanning vaak zwaar voelen? Dit komt omdat het tijd kost om je ademhaling op de juiste snelheid te krijgen. Pas zodra de ademhaling de juiste snelheid heeft om voldoende zuurstof uit de lucht te halen kun je het gevoel krijgen dat je in een flow bent.

Met EWOT is die flow er vrijwel direct, zuurstof is immers niet meer de beperkende factor.

Maximale bloedoxygenatie  tijdens inspanning geeft vleugels- en energie die blijft
 

Zuurstoftraining EWOT verbetert doorbloeding

Oxygen therapy indispensable
 in the gym, in the paramedic practice
and for corporate fitness

Whether your clients want to stay healthy, get fitter, strengthen their immune system or recover faster. Oxygen therapy can help them with that and more. Oxygen therapy offers the most powerful way to reduce inflammation without the use of drugs.

That's why many people feel better after the first session. Regular oxygen training can quickly achieve new levels of fitness and health.

Zuurstoftherapie in de sportschool

The simple application and the powerful  effect of the anti-inflammatory oxygen therapy continues to surprise and the beauty is, it fits into any professional setting. High-level oxygen as a warm up - or as a cool down - all cells in the body benefit and produce more ATP.

EWOT oxygen therapy is compatible with all indications and treatments - preventive, curative and sporting.

After all, without enough oxygen it is difficult to achieve even a restorative effect!

 

A person's health and performance is largely dependent on oxygen levels. Cells that lack energy cannot perform fully and die sooner. Our white blood cells - and thus the effectiveness of our immune system - are also directly dependent on the oxygen status of the cells.

Meer bewegen is goed maar bewegen met zuurstof is top

Oxygen the smartest way to a higher training goal
EWOT  the support package for well-being, health and lifestyle

 

Message from a satisfied practice owner

Those are nice messages if you

check your phone in the morning!


"Good morning, well the oxygen has done its job. Normally I have a painful sore calf the day of the dry needling and the day after, but this morning I immediately noticed that I have no problems! _cc781905-5cde-3194 -bb3b-136bad5cf58d_👍🏻💪🏻
I say, test passed successfully!"

Arno mainly suffers from muscle twitching in his  calf (fasciculations) when playing football. Furthermore, he runs hard and trains with EMS (Electro Muscular Stimulation).
Together with the physiotherapist, we are busy looking for a cause and of course a solution. At the moment they are trying to calm this down with dry needling, a day later it still feels quite fair. 
And at HJ Sport&Voeding we also like to think along with you in natural solutions. For example, we started EWOT oxygen therapy on the airbike in combination with the metabolism program of the mihabodytec.

zuurstoftherapie in de paramedische praktijk

Benefits of EWOT for your practice:

 

First and foremost, your clients will get extra fast and better results. Whatever protocols you already use to get your target groups in shape, an EWOT oxygen training will improve and accelerate that.

The training target increases with the higher oxygen level! Your reputation also increases as clients or members feel more vital,  see their (chronic) complaints decrease,  burn more calories, recover faster, lift more and improve their condition improve with less  effort due to the improved oxygen supply.

Training is sometimes hard enough for many. But what if you are also chronically ill, are overweight and your legs are too acidic to get moving? 

With a mega oxygen supply you then give the support you need to start and also to continue. And don't forget that oxygen provides a completely natural way to heal, boost metabolism and fight aging.


Secondly, there is also a business reason to add EWOT to your arsenal.  An EWOT session (maximum 15 minutes) starts at 25 euros per session  offered.
 

Combining EWOT with an effective diet and exercise regimen can have a significant impact on many  aspects of health.

That's also why 80% of customers often 

Want to do an EWOT session 2 or 3 times a week

  • Practice holders offer individual sessions or bundle them easily as a strip card - or in subscriptions for unlimited use.

 

Do you want to be able to oxygenate your clients all day long? 

  • Keep the EWOT oxygen bag(s) filled and ready to go with

      _cc781905-5cde-3194-bb358-_bad5 liters oxygen concentrators 5cc7831 bb3b-136bad5cf58d_       _cc-319405--5cde-epsilon5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_ _cc-319405--5cde-in-car 5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_     _cc781905-5cde-3194-bb3b-136bad5cf58_bb136-5 _ccdecb3136 -136bad5cf58d_  another 10 liter machine beside. 

 

zuurstoftherapie verjongt de cellen

WHAT DOES EWOT NEED? 

  • Always oxygen in stock in your practice?  Start with 2 oxygen concentrators of 5 liters per minute or 10 liters per minute. You provide the treadmill, spinner, exercise bike, etc. yourself. 

  • The EWOT oxygen bag is 150 cm wide and 200 cm long,  with extra oxygen volume (950 to 1000 liters) 

  • The EWOT oxygen bag  is of Dutch manufacture, medically certified and available from Corpus Air. 

  • Anyone interested in improving performance, energy levels, mental acuity, health and feelings of well-being can benefit from our  EWOT studio systems.

Employers also benefit from EWOT as one of the most powerful natural medicines.  E WOT AT WORK!  A 15-minute EWOT session a few times a week,   contributes significantly to prevention, more vital employees, faster recovery from burnout and lung covid and is an indispensable part of your company fitness.

Zuurstofconcentrator  5 liter       964,-   
Zuurstofconcentrator 10 liter     1697,-   (zo lang de voorraad strekt)
Zuurstofconcentrator 15 liter     1.972,-  
EWOT Set Oxygenbag                     679,- (incl. masker en accessoires)
High flow EWOT masker                73,40   

Prijzen euro, excl. 9 % btw.

Medical-10-Liter-Large-Flow-Oxygen-Concentrator.jpg
IMG_1152.JPEG
241170891_1187112171777517_3325401388548581747_n (1).jpg

Also in Poland they are doing well with our oxygen therapy