top of page

exploreHG 900 ML

Waterstofgenerator AngelBiss

Stationaire HydrOxygen  900 ml/min
A- KWALITEIT  / nu 2.595,- euro

Hoge therapeutische flow 
Naar keuze

900 ml/min Brownsgas
600 ml/min waterstof
300 ml/min zuurstof

900 ML_edited_edited.jpg
Waterstofgenerator A kwaliteit voor in de kliniek of thuis

Hoge therapeutische flow 600 - 900 ml/min
De huidige wetenschappelijke literatuur beveelt een minimale stroomsnelheid van 120-240 ml/min aan om therapeutische voordelen van een  waterstofgasbehandeling te verkrijgen.

 

Deze oersterke unieke moleculaire waterstofgasgenerator biedt zelfs 900 ml/min met 3 opties:

- Sluit uw neuscanule aan op de H2 outlet en adem waterstofgas 600 ml/min  99,99 % zuiver

- Sluit uw neuscanule aan op de O2 outlet en adem 300 ml/min pure zuurstof 99,99 % zuiver

- Koppel de H2 outlet met de O2 outlet en adem Brownsgas 900 ml/min  66,99 % waterstof en 33,99 % zuurstof

waterstoftherapie corpusair A kwaliteit.png

De 3 intelligente detectiesystemen:
Om de veilige werking van de machines te garanderen en gekwalificeerde waterstof te leveren, zijn de waterstofmachines uit de uitgerust met 3 intelligente detectiesystemen: temperatuurdetectie, waterkwaliteitsmonitoring en waterniveaudetectie.

 

 • Temperatuursensor

Wanneer de temperatuur boven de 60°C komt, brandt het gele lampje; wanneer deze de 70°C overschrijdt, brandt het rode lampje, geeft de machine een alarm, wordt de foutcode E-1 weergegeven en stopt de machine tegelijkertijd met draaien.

 • Monitoring van de waterkwaliteit

Wanneer de TDS-waarde hoger is dan 10, brandt het rode lampje, wordt de foutcode E-2 weergegeven, geeft de machine een alarm en stopt de machine tegelijkertijd met draaien.

 • Waterniveaudetectie

Wanneer er een watertekort is (het waterniveau is lager dan 400 ml), brandt het rode lampje, geeft de machine een alarm, wordt de foutcode E-3 weergegeven en stopt de machine tegelijkertijd met draaien.Hoe kan waterstof de gezondheid van mensen helpen?
Het heeft anti-oxidatie- en anti-vrije radicalen-effecten op het menselijk lichaam. Omdat waterstof zelf een natuurlijke antioxidant is, komen waterstofmoleculen het menselijk lichaam binnen via het inademen of drinken van waterstofwater, waardoor overmatige kwaadaardige vrije radicalen in het water kunnen worden geneutraliseerd en uitgescheiden.

Wat is SPE-elektrolysetechnologie?
SPE-technologie, de volledige naam is vaste polymeerelektrolyt, waterelektrolyse, waterstofproductie (zuurstof) technologie, waarbij water als grondstof wordt gebruikt om waterstof en zuurstof te produceren via een protonmembraan, waarbij waterstof wordt geproduceerd aan de kathode en zuurstof wordt geproduceerd aan de anode. En de volumeverhouding is 2:1.

 

Voor de productie van waterstof door protonenmembranen is zuiver water of gedestilleerd water nodig, en de geproduceerde waterstof en zuurstof zijn ook van hoge zuiverheid.

Voordelen van waterstofgastherapie in ieder orgaan van het lichaam
Het belang van waterstof
De biologische beschikbaarheid (het komt overal in het lichaam), het uitzonderlijke veiligheidsprofiel, de goedkope grondstof (water) en de therapeutische werking als selectieve antioxidant maken waterstof tot een veelbelovend middel voor mens en dier. Zowel om ziekten te voorkomen, veroudering te vertragen, als ook genezingsprocessen voor heel verschillende aandoeningen te bevorderen.

Waterstof is bij uitstek een reparatie en regeneratie middel en dat is in een stressvolle en toxische omgeving van groot belang voor het behoud van onze vitaliteit.

Technische specificaties

Waterstofgasinhalatie 900 ML stationair

Belangrijkste voordelen:

 1. Superieure membraantechnologie

 2. Elektrolyzer van medische kwaliteit

 3. Duurzame behuizing van aluminiumlegering

 4. Intuïtief gebruiksvriendelijk touchscreen/bediening

 5. Intelligente alarmsystemen verlengen levensduur machine

 6. Compact en draagbaar ontwerp

 7. Waterstof-en zuurstofinhalatie

 8. Verbeterde slaapkwaliteit

 9. Verbetering symptomen luchtwegaandoeningen

 10. Krachtige antioxidant voordelen

Corpusair Waterstofgasgenerator 900 ML stationair
bottom of page