imagea.jpg
I LOVE EWOT CORPUS AIR

EWOT- PERFECTE AANVULLING VOOR DE SPORT-

EN PARAMEDISCHE PRAKTIJKHOUDERS 

Meer zuurstof ondersteunt afvallen aanzienlijk. Niets verlaat het lichaam tenzij het eerst aan zuurstof gebonden wordt.
Zuurstof sterk tegen ziekten.jpg
Sporters trainen met zuurstoftherapie EWOT voor conditie, minder verzuring, snel herstel, betere prestaties

Zuurstoftraining
EWOT 

Of u nu probeert om gezond te blijven, fit wil worden, uw immuunsysteem wil versterken of sneller probeert te herstellen - Zuurstoftherapie kan u daarbij helpen en meer .. Het Is de krachtigste manier om ontstekingen in uw lichaam te verminderen zonder medicijnen te gebruiken.

Daarom voelen de meeste mensen met pijn en vermoeidheid zich al na de eerste sessie beter. 

Door deze therapie regelmatig te gebruiken, kunt u zeer snel nieuwe niveaus van conditie en gezondheid bereiken.

15 minuten trainen met EWOT zuurstoftherapie heeft blijvend effect op conditie, VO2max en betere prestaties. Exercise with Oxygen Therapy kan eenvoudig thuis of op je sportschool.

De eenvoudige toepassing van EWOT zuurstoftherapie
in de sportschool of paramedische praktijk

De eenvoudige toepassing en de grote voordelen van de ontstekingsremmende zuurstoftherapie staat goed bekend, vooral omdat iedereen zelfstandig met het EWOT zuurstofsysteem lichaamsoefeningen kan doen.  Onze EWOT studio-sets zijn populair voor gebruik in de paramedische setting en voor sport- en wellness centra.

 

De effecten van EWOT zuurstoftherapie ondersteunen alle mogelijke behandelingen- zowel preventief, curatief als sportief. En dat is logisch, zonder voldoende zuurstof is er geen herstel.

 

Het verhogen van het zuurstofniveau vormt de basis waarop zowel conventionele medische behandelingen als natuurlijke therapieën effectiever kunnen zijn.

EWOT zuurstoftherapie vormt daarom de ideale teamspeler voor alle bekende behandelingen.

 EWOT ZUURSTOF =
Hèt steunpakket voor welzijn, gezondheid en leefstijl

Met EWOT betere zuurstofoverdracht naar cellen

Door EWOT zuurstoftherapie wordt er meer zuurstof in het bloed, plasma en de cerebrospinale vloeistoffen opgelost, alle van zuurstof afhankelijke processen kunnen beter verlopen.

EWOT- 15 minuten trainen met zuurstoftherapie

PERFECTE AANVULLING VOOR DE SPORT- EN 

PARAMEDISCHE PRAKTIJKHOUDERS 

  • Altijd zuurstof op voorraad in je praktijk?  Start met 2 zuurstofconcentrators van 5 liter per minuut. Voor de loopband, spinner, hometrainer e.d. zorgt u zelf. 

  • De EWOT oxygen bag is 140 cm breed en 240 cm lang, waarmee extra zuurstofvolume ( 950 á 1000 liter) is gecreëerd.

  • De EWOT oxygenbag  is van Nederlandse makelij, medisch gecertificeerd en verkrijgbaar bij Corpus Air. 

  • Iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van prestaties, energieniveaus, mentale scherpte, gezondheid en gevoelens van welzijn, kan profiteren van onze  EWOT studio systemen.

Denk ook eens aan EWOT AT WORK!  Een EWOT sessie van 15 minuten een paar maal per week,  draagt significant bij aan vitale werknemers, sneller herstel bij burn-out en kan eenvoudig ingepast als onderdeel van uw bedrijfsfitness.

Voordelen van het toevoegen van EWOT Exercise with Oxygen Therapy aan uw praktijk:

 

Eerst en vooral krijgen cliënten  extra snelle en betere resultaten. Welke protocollen u ook gebruikt om uw doelgroepen in vorm te krijgen, een EWOT zuurstoftraining zal dat verbeteren en versnellen.

 

Uw reputatie stijgt naarmate cliënten of leden zich vitaler voelen,  hun (chronische) klachten zien afnemen,  meer calorieën verbranden, sneller herstellen, meer kunnen tillen en hun conditie verbeteren met minder  inspanning.

Trainen is voor velen soms al zwaar genoeg. Maar wat als je ook nog chronisch ziek bent, overgewicht hebt,  en te verzuurde benen om in beweging te komen? 

Extra zuurstof geeft je dan de steun die nodig is om te kunnen starten en ook om door te gaan. En vergeet niet dat zuurstof een volkomen natuurlijke manier verschaft om te genezen en veroudering tegen te gaan.


Ten tweede is er ook een zakelijke reden om EWOT toe te voegen aan je arsenaal.  Een EWOT-sessie (maximaal 15- minuten) wordt vanaf 20 euro per sessie  in rekening gebracht.
 

Het combineren van EWOT met een effectief dieet en trainingsregime kan een aanzienlijke impact hebben op vele  aspecten van de gezondheid.

Dat is ook de reden dat 80 % van de klanten vaak 

2 á 3 keer per week een EWOT sessie willen doen

  • Praktijkhouders bundelen de sessies vaak laag- drempelig als strippenkaart of in abonnementen per maand voor onbeperkt gebruik.

 

Wilt u in staat zijn om de hele dag uw cliënten van 90 % zuivere zuurstof te voorzien? 

  • Gebruik dan 2 zuurstofconcentators en houd de 950 liter oxygenbag gevuld en startklaar

 

EWOT ZUURSTOFTHERAPIE is de perfecte aanvulling op al uw diensten (fysiotherapie, sportmassagetherapie, persoonlijke training, voedingssupplementen, afslankprogramma's, sportmassage, bootcamps, etc.)

Zuurstof is tegen veroudering

Mensen die lichamelijk heel actief zijn kunnen jarenlang een maximale zuurstofinname volhouden; hun verouderingsproces zal echter net zo verlopen als bij de gemiddelde mens. Dat verandert met EWOT!

EWOT trainen met zuurstof

De zuurstofsaturatie is bij gezonde mensen tussen de 90-100 %. Wat dan de winst is met EWOT?

 

Dat is de verhoogde hoeveelheid zuurstof die wordt vervoerd door het plasma. De ontstekingen in de haarvaten nemen af, de zuurstof kan ook verder in het weefsel doordringen, op plaatsen waar de vaten vernauwd zijn en waar rode bloedcellen moeilijk bij kunnen komen.

Er is een directe relatie tussen zuurstof en vitaliteit
De effecten van verhoogde zuurstoftoevoer zijn preventief / sportief / curatief
 

Lichaamsoefening met verhoogde zuurstoftoevoer (EWOT) betekent

4 x meer zuurstof per ademhaling, dat helpt het lichaam enorm bij het vervoeren van zuurstof naar de weefsels. Zuurstof helpt ook het melkzuur te neutraliseren dat ontstaat door overbelaste spieren.

Zuurstoftherapie EWOT vermindert klachten bij benauwdheid
Als het zuurstofniveau wordt verhoogd, nemen de cellen extra zuurstof op en leveren die af aan de weefsels. Er is een directe relatie tussen zuurstof en vitaliteit. EWOT zuurstoftherapie helpt het lichaam enorm bij het vervoeren van zuurstof naar de weefsels.

Trainen met zuurstoftherapie brengt de zuurstofdruk en zuurstofoverdracht terug naar jeugdig niveau. En wat even belangrijk is, het effect is langdurig.
Lichaamsbeweging combineren met een hoge zuurstoftoevoer geeft je cliënten ongeacht leeftijd of conditie alle brandstof die nodig is om beter te functioneren. Bel nu  06 53 67 71 76
 

 
Joggen

Sporters presteren al beter bij ingeademde lucht met 30% zuurstof.  Bij EWOT is de zuurstof 90%.

 

Zonder zuurstof geen verbranding, kijk maar naar een kaars of vuur, neem je de zuurstof weg dan dooft het vuur. Dat geldt ook voor je lichaam, voor het vrijkomen van energie in je lichaam is zuurstof nodig. Hoe hoger de inspanning, des te meer zuurstof er nodig is. En hoe meer zuurstof er ter beschikking is, des te beter je kunt presteren.

 

Door extra zuurstof in te ademen kunnen sporters:

  • intensiever trainen

  • inspanning langer vol houden

  • meer arbeid en vermogen leveren

  • sneller herstellen.

 

Voor de meeste inspanningsvormen geldt; hoe meer zuurstof, hoe beter de prestatie.

IMG_8312_edited.jpg
Jonger en gezonder met zuurstoftherapie EWOT, Corpusair.nl.

Bezoek CORPUSAIR EWOT Nederland op de Vakbeurs Internationaal Therapeut
20 en 21 november 2021 EXPO in Houten

Corpusair zuurstoftherapie EWOT Nederland
dwit215.png
banne_edited_edited.jpg
Corpusair EWOT zuurstoftherapie op de gezondheidsbeurs in Houten
DSC05689.jpg
Corpusair EWOT zuurstoftherapie