imagea.jpg

De zuurstofsaturatiemeter meet de perifere doorbloeding en de verzadiging van hemoglobine in de rode bloedcellen met zuurstof. En die is bij gezonde mensen al bijna 100%. Waar de winst zit met EWOT is de hoeveelheid zuurstof die wordt vervoerd door het plasma. Die wordt drastisch verhoogd door EWOT zuurstoftherapie. Die zuurstof kan ook verder in het weefsel doordringen, bijvoorbeeld op plaatsen waar de vaten vernauwd zijn en waar rode bloedcellen moeilijk bij kunnen komen.

EWOT+ PERFECTE AANVULLING VOOR DE SPORT- EN 

PARAMEDISCHE PRAKTIJKHOUDERS 

De eenvoudige toepassing en de grote voordelen van de ontstekingsremmende zuurstoftherapie raken steeds meer bekend vooral omdat iedereen zelfstandig met het EWOT zuurstofsysteem lichaamsoefeningen kan doen.  Onze EWOT studio-sets zijn populair voor gebruik in de paramedische setting en voor sport- en wellnesscentra.

De effecten van EWOT zuurstoftherapie ondersteunen- zowel preventief, curatief als sportief -  alle mogelijke behandelingen en diagnosen en zijn onmisbaar in de moderne holistische praktijk.

 • Altijd zuurstof op voorraad in je praktijk?  Informeer naar 10 Liter per minuut  machines.  Of start met 2 zuurstofconcentrators van 5 liter per minuut. Voor de loopband, spinner, hometrainer e.d. zorgt u zelf. 

 • De EWOT oxygen bag kan op maat gemaakt worden bijvoorbeeld breed 140 cm en 240 cm lang, zodat je extra zuurstof volume creëert.

 • De EWOT multistep sets zijn van Nederlandse makelij en hoge kwaliteit, verkrijgbaar via de distributeur Corpus Air. Samen met de fabrikant bieden we maatwerk voor uw sportschool of praktijk.

 • Iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van prestaties, energieniveaus, mentale scherpte, gezondheid en gevoelens van welzijn, kan profiteren van onze  EWOT studio systemen.

Denk ook eens aan EWOT@WORK,  een EWOT sessie van 15 minuten een paar maal per week,  draagt  significant bij aan vitale(re) werknemers, en kan heel eenvoudig ingepast als onderdeel van bedrijfsfitness

Voordelen van het toevoegen van EWOT Exercise with Oxygen Therapy aan uw praktijk:

 

Eerst en vooral krijgen cliënten  extra snelle en betere resultaten. Welke protocollen je ook gebruikt om je doelgroepen in vorm te krijgen, een  EWOT zuurstof training zal het verbeteren en versnellen.

 

Je reputatie stijgt naarmate je cliënten of leden zich vitaler voelen,  hun (chronische) klachten zien afnemen,  meer calorieën verbranden, sneller herstellen, meer tillen en hun conditie verbeteren met minder  inspanning.

Trainen is voor velen soms al zwaar genoeg. Maar wat als je ook nog chronisch ziek bent, overgewicht hebt,  en te verzuurde benen om in beweging te komen? 

Extra zuurstof geeft je dan de steun die nodig is om te kunnen starten en ook om door te gaan. En vergeet niet dat zuurstof een volkomen natuurlijke manier verschaft om te genezen en veroudering tegen te gaan.


Ten tweede is er een goede financiële reden om EWOT toe te voegen aan je arsenaal.  EWOT-sessies (15- minuten) worden vanaf 25 euro per sessie  in rekening gebracht.
 

Het combineren van EWOT met een effectief dieet en trainingsregime kan een aanzienlijke impact hebben op vele  aspecten van de gezondheid.

 

Dat is ook de reden dat 80 % van de klanten vaak 

2 á 3 keer per week een EWOT sessie willen doen

 • Praktijkhouders bundelen de sessies vaak laag- drempelig als strippenkaart of in abonnementen voor onbeperkt gebruik variërend van 35 euro - 150 euro pmnd.

 

Wilt u in staat zijn om de hele dag klanten te runnen? 

 • Gebruik dan 2 zuurstofconcentators en houd de 900 liter oxygenbag gevuld en startklaar

 • Verkoop elke klant zijn eigen masker en laat hem de zuurstof tussen de sets gebruiken.

 • En gebruik EWOT ZUURSTOF als de perfecte aanvulling op al uw diensten (fysiotherapie, sportmassagetherapie, persoonlijke training, voedingssupplementen, afslankprogramma's, sportmassage, bootcamps, etc.)

Mensen die lichamelijk heel actief zijn kunnen jarenlang een maximale zuurstofinname volhouden; hun verouderingsproces zal echter net zo verlopen als bij de gemiddelde mens.

Dit verandert echter met EWOT!

Door EWOT zuurstoftherapie wordt de extra zuurstof rechtstreeks in het bloed, plasma en de cerebrospinale vloeistoffen opgelost, alle van zuurstof afhankelijke processen kunnen beter verlopen.

Joggen

Sporters presteren al beter bij ingeademde lucht met 30% zuurstof.  Bij EWOT is de zuurstof 90%.

 

Zonder zuurstof geen verbranding, kijk maar naar een kaars of vuur, neem je de zuurstof weg dan dooft het vuur. Dat geldt ook voor je lichaam, voor het vrijkomen van energie in je lichaam is zuurstof nodig. Hoe hoger de inspanning, des te meer zuurstof er nodig is. En hoe meer zuurstof er ter beschikking is, des te beter je kunt presteren.

 

Door extra zuurstof in te ademen kunnen sporters:

 • intensiever trainen

 • inspanning langer vol houden

 • meer arbeid en vermogen leveren

 • sneller herstellen.

 

Voor de meeste inspanningsvormen geldt; hoe meer zuurstof, hoe beter de prestatie.

IMG_4191.JPG

De beschikbare informatie op deze website is slechts bedoeld voor uw algemene kennis en geldt niet als vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling voor specifieke medische condities. Ga voor vragen over een medische conditie altijd voor advies naar uw dokter of een andere professionele medische hulpverlener. De informatie op deze website is niet bedoeld om een ziekte te behandelen, genezen, te voorkomen of om een een diagnose te stellen.   **Negeer nooit medisch advies of wacht op het zoeken daarvan door iets wat u op deze site heeft gelezen.**

*1 Geldt voor leveringen naar Nederland. 
 

Corpusair.nl

info@corpusair.nl

KvK68407262

BTW nummer: NL001169441B89

06 53 67 71 76

 • Facebook
 • Instagram

Zuurstof is sterk voor gezondheid

copyright 2020 CORPUSAIR