Medical-Oxygen-Concentrator-with-93-High-Purity-Low-Purity-Alarm-Nebulizer.webp
Zuurstof sterk tegen ziekten.jpg
I LOVE EWOT CORPUS AIR
Meer zuurstof ondersteunt afvallen aanzienlijk. Niets verlaat het lichaam tenzij het eerst aan zuurstof gebonden wordt.

EWOT- ZUURSTOFTRAINING IS DE PERFECTE AANVULLING VOOR DE SPORT-
EN PARAMEDISCHE PRAKTIJKHOUDERS 

Zuurstof de beste teamspeler

ZUURSTOFTHERAPIE versterkt  het effect van al uw diensten

*fysiotherapie*cryotherapie
*ademhalingstherapie
*osteopathie*craniosacraal therapie*sportmassagetherapie*personaltraining* brein-
therapie*bewegingstherapie *voedingssupplementen
*afslankprogramma's
*bootcamps, *coaching *...

"Zuurstof hoeft geen luxe meer te zijn" Iedereen kan met EWOT aan een gezonder leven beginnen.

Snel, effectief, doodsimpel

zonder ingewikkelde schema´s

Coach by Oxygen.jpg

Zuurstof de slimste weg naar een hoger trainingsdoel
EWOT hèt steunpakket voor welzijn, gezondheid en leefstijl

 

Of je cliënten nu gezond willen blijven, fitter willen worden, hun immuunsysteem willen versterken of juist sneller willen herstellen. Zuurstoftherapie kan hen daarbij helpen en meer. Zuurstoftherapie biedt de krachtigste manier om ontstekingen te remmen zonder medicijnen te gebruiken.

Daarom voelen veel mensen zich al na de eerste sessie beter. Door regelmatig zuurstoftraining te doen kunnen snel nieuwe niveaus van conditie en gezondheid worden bereikt.

Zuurstoftraining EWOT verbetert je conditie, sneller herstel.
Meer bewegen is goed maar bewegen met zuurstof is top
Zuurstoftraining EWOT verbetert doorbloeding

Zuurstoftherapie EWOT
 in de sportschool, de paramedische praktijk
en  onmisbaar als bedrijfsfitness

De eenvoudige toepassing en het krachtige  effect van de ontstekingsremmende zuurstoftherapie blijft verrassen en het mooie is, het past in elke professionele setting. Zuurstof van hoog niveau als warming up - of als cooling down - alle lichaamscellen profiteren mee en produceren meer ATP.

EWOT zuurstoftherapie gaat samen met alle indicaties en behandelingen - zowel preventief, curatief als sportief.

Zonder voldoende zuurstof is het immers moeilijk zelfs maar een genezend effect te bereiken!

 

De gezondheid en prestaties van een persoon zijn grotendeels afhankelijk van het zuurstofniveau. Cellen die een gebrek aan energie hebben kunnen niet volledig presteren en sterven eerder af. Ook onze witte bloedcellen - en daarmee de effectiviteit van ons immuunsysteem - zijn direct afhankelijk van de zuurstofstatus van de cellen.

EWOT zuurstoftherapie verbetert zowel de bloedflow als het zuurstofniveau en is daarmee de ideale teamspeler voor alle medische  therapieën en natuurlijke  behandelingen.

Als er meer zuurstof in het bloed, plasma en de cerebrospinale vloeistoffen oplost, kunnen alle van zuurstof afhankelijke processen beter verlopen.

Ook in Polen zijn ze goed bezig met zuurstoftherapie EWOT

WAT IS ER VOOR EWOT NODIG? 

 • Altijd zuurstof op voorraad in je praktijk?  Start met 2 zuurstofconcentrators van 5 liter per minuut of 10 liter per minuut. Voor de loopband, spinner, hometrainer e.d. zorgt u zelf. 

 • De EWOT oxygen bag is 150 cm breed en 200 cm lang,  met extra zuurstofvolume ( 950 á 1000 liter) 

 • De EWOT oxygenbag  is van Nederlandse makelij, medisch gecertificeerd en verkrijgbaar bij Corpus Air. 

 • Iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van prestaties, energieniveaus, mentale scherpte, gezondheid en gevoelens van welzijn, kan profiteren van onze  EWOT studio systemen.

Ook steeds meer werkgevers profiteren van EWOT als een van de krachtigste natuurlijke geneesmiddelen. EWOT AT WORK!  Een EWOT sessie van 15 minuten een paar maal per week,  draagt significant bij aan preventie, vitalere werknemers, sneller herstel bij burn-out en long covid en is een onmisbaar onderdeel van uw bedrijfsfitness.

Voordelen van EWOT voor uw praktijk:

 

Eerst en vooral krijgen uw cliënten extra snelle en betere resultaten. Welke protocollen u al gebruikt om uw doelgroepen in vorm te krijgen, een EWOT zuurstoftraining zal dat verbeteren en versnellen.

Het trainingsdoel stijgt mee met het hogere zuurstofniveau! Ook uw reputatie stijgt naarmate cliënten of leden zich vitaler voelen,  hun (chronische) klachten zien afnemen,  meer calorieën verbranden, sneller herstellen, meer kunnen tillen en hun conditie verbeteren met minder  inspanning door de verbeterde zuurstoftoevoer.

Trainen is voor velen soms al zwaar genoeg. Maar wat als je ook nog chronisch ziek bent, overgewicht hebt en te verzuurde benen om in beweging te komen? 

Meer zuurstoftoevoer geeft je dan de steun die nodig is om te kunnen starten en ook om door te gaan. En vergeet niet dat zuurstof een volkomen natuurlijke manier verschaft om te genezen, de stofwisseling te boosten en veroudering tegen te gaan.


Ten tweede is er ook een zakelijke reden om EWOT toe te voegen aan je arsenaal.  Een EWOT-sessie (maximaal 15- minuten) wordt vanaf 20 euro per sessie  in rekening gebracht.
 

Het combineren van EWOT met een effectief dieet en trainingsregime kan een aanzienlijke impact hebben op vele  aspecten van de gezondheid.

Dat is ook de reden dat 80 % van de klanten vaak 

2 á 3 keer per week een EWOT sessie willen doen

 • Praktijkhouders bieden losse sessies of bundelen deze laagdrempelig als strippenkaart - of in abonnementen voor onbeperkt gebruik.

 

Wilt u in staat zijn om de hele dag uw cliënten van zuurstof te voorzien? 

 • Houd de EWOT oxygenbag gevuld en startklaar met

       2 zuurstofconcentrators van 5 liter per minuut of zet er           nog een 10 liter machine naast. 

 

zuurstoftherapie verjongt de cellen

Zuurstof is tegen veroudering

Sportieve mensen kunnen een maximale zuurstofinname lang volhouden; toch zal hun verouderingsproces net zo snel verlopen als bij de gemiddelde

- lees- niet sportieve mens.

Dat verandert pas met EWOT!

Veel mensen ervaren al snel verbetering van veel voorkomende klachten met 2 á 3 keer per week een EWOT zuurstofsessie van 15 minuten. Het grootste voordeel echter biedt de therapie op de lange termijn bij thuisgebruik.  Het is een van de meest effectieve behandelmogelijkheden ter ondersteuning van de beperkte microcirculatie en zuurstofoverdracht naar de cellen.  Gun je je cliënt ook die optimale gezondheidswinst? Adviseer dan om EWOT thuis te gaan doen. Deze vriendendienst waarderen we graag door € 100,- per cliënt op uw bankrekening te storten. Vergeet niet de Vriendenbon op deze website in te vullen.

De EWOT Vriendenbon geldt ook voor u als professionals
u krijgt 100 euro per cliënt op uw bankrekening gestort

Er is een directe relatie tussen zuurstof en vitaliteit
De effecten van verhoogde zuurstoftoevoer zijn preventief / sportief / curatief
 

Hoe meer zuurstof zich in ons systeem bevindt, des te meer energie produceren we en des te gezonder zijn we. Zuurstof is de levensbron voor alle cellen. Met een EWOT zuurstoftraining heb je alleen al:

 • 4 x meer zuurstof per ademhaling dan normaal helpt enorm bij het vervoeren van zuurstof naar de (zuurstofarme) weefsels 

 • Zuurstof helpt ook het melkzuur te neutraliseren dat ontstaat door overbelaste spieren.

EWOT Zuurstoftherapie verbetert de zuurstofoverdracht naar de cellen.
Zuurstoftherapie EWOT vermindert klachten bij benauwdheid
Sporters gebruiken voor topconditie zuurstoftraining EWOT

Trainen met zuurstoftherapie brengt de zuurstofdruk en zuurstofoverdracht terug naar jeugdig niveau. En wat even belangrijk is, het effect is langdurig.
Lichaamsbeweging combineren met een hoge zuurstoftoevoer geeft je cliënten ongeacht leeftijd of conditie de brandstof die nodig is om beter te functioneren. Bel nu  06 53 67 71 76

 

 
sporters presteren beter met EWOT zuurstoftherapie

Sporters presteren al beter bij ingeademde lucht met 30% zuurstof.  Met EWOT is de zuurstof  95%.

 

Zonder zuurstof geen verbranding, kijk maar naar een kaars of vuur, neem je de zuurstof weg dan dooft het vuur. Dat geldt ook voor je lichaam, voor het vrijkomen van energie in je lichaam is zuurstof nodig. Hoe hoger de inspanning, des te meer zuurstof er nodig is. En hoe meer zuurstof er ter beschikking is, des te beter je kunt presteren.

 

Met EWOT kunnen sporters:

 • intensiever trainen

 • inspanning langer vol houden

 • meer arbeid en vermogen leveren

 • sneller herstellen.

 

Voor de meeste inspanningsvormen geldt; hoe meer zuurstof, hoe beter de prestatie.

zuurstoftraining verhoogt de zuurstofuitwisseling naar de cellen.
Jonger en gezonder met zuurstoftherapie EWOT, Corpusair.nl.