47d72731-72b6-434d-9816-ca2b87a66439.jpg
Zuurstof sterk tegen ziekten.jpg
Meer zuurstof ondersteunt afvallen aanzienlijk. Niets verlaat het lichaam tenzij het eerst aan zuurstof gebonden wordt.

EWOT- ZUURSTOFTRAINING IS DE PERFECTE AANVULLING VOOR DE SPORT-EN PARAMEDISCHE PRAKTIJKHOUDERS 

Zuurstof de beste teamspeler

ZUURSTOFTHERAPIE versterkt  het effect van al uw diensten

*fysiotherapie*cryotherapie
*ademhalingstherapie
*osteopathie*craniosacraal therapie*sportmassagetherapie*personaltraining* brein-
therapie*bewegingstherapie *voedingssupplementen
*afslankprogramma's
*bootcamps, *coaching *...

"Zuurstof hoeft geen luxe meer te zijn" Iedereen kan met EWOT aan een gezonder leven beginnen.

Snel, effectief, doodsimpel, zonder ingewikkelde schema´s te volgen

slechts 15 minuten

is genoeg!

Coach by Oxygen.jpg

Zuurstof de slimste weg naar een hoger trainingsdoel
EWOT hèt steunpakket voor welzijn, gezondheid en leefstijl

 

Of je cliënten nu gezond willen blijven, fitter willen worden, hun immuunsysteem willen versterken of juist sneller willen herstellen. Zuurstoftherapie kan hen daarbij helpen en meer. Zuurstoftherapie biedt de krachtigste manier om ontstekingen te remmen zonder medicijnen te gebruiken.

Daarom voelen veel mensen zich al na de eerste sessie beter. Door regelmatig zuurstoftraining te doen kunnen snel nieuwe niveaus van conditie en gezondheid worden bereikt.

Zuurstoftherapie in de sportschool
Meer bewegen is goed maar bewegen met zuurstof is top

Zuurstoftherapie onmisbaar
 in de sportschool, in de paramedische praktijk
en voor bedrijfsfitness

De eenvoudige toepassing en het krachtige  effect van de ontstekingsremmende zuurstoftherapie blijft verrassen en het mooie is, het past in elke professionele setting. Zuurstof van hoog niveau als warming up - of als cooling down - alle lichaamscellen profiteren mee en produceren meer ATP.

EWOT zuurstoftherapie gaat samen met alle indicaties en behandelingen - zowel preventief, curatief als sportief. Zonder voldoende zuurstof is het immers moeilijk zelfs maar een herstellend effect te bereiken!

 

De gezondheid en prestaties van een persoon zijn grotendeels afhankelijk van het zuurstofniveau. Cellen die een gebrek aan energie hebben kunnen niet volledig presteren en sterven eerder af. Ook onze witte bloedcellen - en daarmee de effectiviteit van ons immuunsysteem - zijn direct afhankelijk van de zuurstofstatus van de cellen.

EWOT zuurstoftherapie verbetert zowel de bloedflow als het zuurstofniveau en is daarmee de ideale teamspeler voor alle medische  therapieën en natuurlijke  behandelingen. Als er meer zuurstof in het bloed, plasma en de cerebrospinale vloeistoffen oplost, kunnen alle van zuurstof afhankelijke processen immers beter verlopen.

Zuurstoftraining EWOT verbetert doorbloeding

Ook in Polen zijn ze goed bezig met onze zuurstoftherapie 

Bericht van een tevreden praktijkhouder

Dat zijn nog eens mooie berichten als je

´s-morgens op je telefoon kijkt!


"Goedemorgen, nou de zuurstof heeft zijn werk gedaan. Normaliter heb ik de dag van de dry needling en de dag er na veel last van een pijnlijke beurse kuit, maar vanochtend viel me meteen op dat ik geen last heb!  👍🏻💪🏻
Ik zeg, test succesvol geslaagd!"

Arno heeft voornamelijk bij het voetballen last van spiertrekkingen in zijn  kuit (fasciculaties) verder loopt hij hard en traint hij met EMS (Electro Musculaire Stimulatie).
Samen met de fysiotherapeut wordt druk gezocht naar een oorzaak en natuurlijk een oplossing. Op dit moment wordt er met dry needling geprobeerd dit tot rust te brengen, een dag later voelt dat nog behoorlijk beurs aan. 
En ook bij HJ Sport&Voeding denken we graag mee in natuurlijke oplossingen. Zo zijn we gestart met EWOT zuurstoftherapie op de airbike in combinatie met het stofwisselingsprogramma van de mihabodytec.

zuurstoftherapie in de paramedische praktijk

WAT IS ER VOOR EWOT NODIG? 

  • Altijd zuurstof op voorraad in je praktijk?  Start met 2 zuurstofconcentrators van 5 liter per minuut of 10 liter per minuut. Voor de loopband, spinner, hometrainer e.d. zorgt u zelf.