imagea.jpg

EWOT- PERFECTE AANVULLING VOOR DE SPORT-

EN PARAMEDISCHE PRAKTIJKHOUDERS 

Oefening met zuurstoftherapie

EWOT 

Of je nu probeert om gezond te blijven, fit begint te worden, je immuunsysteem op te bouwen of sneller probeert te herstellen - Zuurstoftherapie kan je daarbij helpen en meer .. Het Is de krachtigste manier om ontstekingen in uw lichaam te verminderen zonder medicijnen te gebruiken.

Daarom voelen de meeste mensen met pijn en vermoeidheid zich al na de eerste sessie beter. 

Door deze therapie regelmatig te gebruiken, kunt u zeer snel nieuwe niveaus van conditie en gezondheid bereiken.

De eenvoudige toepassing van EWOT zuurstoftherapie

in de sportschool of paramedische praktijk

De eenvoudige toepassing en de grote voordelen van de ontstekingsremmende zuurstoftherapie staat goed bekend, vooral omdat iedereen zelfstandig met het EWOT zuurstofsysteem lichaamsoefeningen kan doen.  Onze EWOT studio-sets zijn populair voor gebruik in de paramedische setting en voor sport- en wellness centra.

 

De effecten van EWOT zuurstoftherapie ondersteunen alle mogelijke behandelingen- zowel preventief, curatief als sportief. En dat is logisch, zonder voldoende zuurstof is er geen herstel.

 

Het verhogen van het zuurstofniveau vormt de basis waarop zowel conventionele medische behandelingen als natuurlijke therapieën effectiever kunnen zijn.

EWOT zuurstoftherapie vormt de ideale teamspeler voor alle bekende behandelingen.

Door EWOT zuurstoftherapie wordt de extra zuurstof rechtstreeks in het bloed, plasma en de cerebrospinale vloeistoffen opgelost, alle van zuurstof afhankelijke processen kunnen beter verlopen.

 EWOT Zuurstof therapie =

Hèt steunpakket voor welzijn, gezondheid en leefstijl

De zuurstofsaturatiemeter meet de perifere doorbloeding en de verzadiging van hemoglobine in de rode bloedcellen met zuurstof. Die is bij gezonde mensen al tussen de 95-100 %. Wat dan de winst is met EWOT? Dat is de verhoogde hoeveelheid zuurstof die wordt vervoerd door het plasma. De ontstekingen in de haarvaten nemen af, de zuurstof kan ook verder in het weefsel doordringen, bijvoorbeeld op plaatsen waar de vaten vernauwd zijn en waar rode bloedcellen moeilijk bij kunnen komen.

EWOT- trainen met zuurstoftherapie

PERFECTE AANVULLING VOOR DE SPORT- EN 

PARAMEDISCHE PRAKTIJKHOUDERS 

 • Altijd zuurstof op voorraad in je praktijk?  Start met 2 zuurstofconcentrators van 5 liter per minuut. Voor de loopband, spinner, hometrainer e.d. zorgt u zelf. 

 • De EWOT oxygen bag kan op maat gemaakt worden bijvoorbeeld breed 140 cm en 240 cm lang, zodat je extra zuurstof volume creëert.

 • De EWOT multistep sets zijn van Nederlandse makelij en hoge kwaliteit, verkrijgbaar via Corpus Air. Samen met de fabrikant bieden we maatwerk voor uw sportschool of praktijk.

 • Iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van prestaties, energieniveaus, mentale scherpte, gezondheid en gevoelens van welzijn, kan profiteren van onze  EWOT studio systemen.

Denk ook eens aan EWOT AT WORK,  een EWOT sessie van 15 minuten een paar maal per week,  draagt  significant bij aan vitale(re) werknemers, en kan heel eenvoudig ingepast als onderdeel van bedrijfsfitness

Voordelen van het toevoegen van EWOT Exercise with Oxygen Therapy aan uw praktijk:

 

Eerst en vooral krijgen cliënten  extra snelle en betere resultaten. Welke protocollen je ook gebruikt om je doelgroepen in vorm te krijgen, een  EWOT zuurstof training zal het verbeteren en versnellen.

 

Je reputatie stijgt naarmate je cliënten of leden zich vitaler voelen,  hun (chronische) klachten zien afnemen,  meer calorieën verbranden, sneller herstellen, meer tillen en hun conditie verbeteren met minder  inspanning.

Trainen is voor velen soms al zwaar genoeg. Maar wat als je ook nog chronisch ziek bent, overgewicht hebt,  en te verzuurde benen om in beweging te komen? 

Extra zuurstof geeft je dan de steun die nodig is om te kunnen starten en ook om door te gaan. En vergeet niet dat zuurstof een volkomen natuurlijke manier verschaft om te genezen en veroudering tegen te gaan.


Ten tweede is er ook een zakelijke reden om EWOT toe te voegen aan je arsenaal.  Een EWOT-sessie (maximaal 15- minuten) wordt vanaf 20 euro per sessie  in rekening gebracht.
 

Het combineren van EWOT met een effectief dieet en trainingsregime kan een aanzienlijke impact hebben op vele  aspecten van de gezondheid.

Dat is ook de reden dat 80 % van de klanten vaak 

2 á 3 keer per week een EWOT sessie willen doen

 • Praktijkhouders bundelen de sessies vaak laag- drempelig als strippenkaart of in abonnementen voor onbeperkt gebruik variërend van 35 euro - 150 euro pmnd.

 

Wilt u in staat zijn om de hele dag klanten te runnen? 

 • Gebruik dan 2 zuurstofconcentators en houd de 950 liter oxygenbag gevuld en startklaar

 • Verkoop elke klant zijn eigen masker en laat hem de zuurstof tussen de sets gebruiken.

 • En gebruik EWOT ZUURSTOFTHERAPIE als de perfecte aanvulling op al uw diensten (fysiotherapie, sportmassagetherapie, persoonlijke training, voedingssupplementen, afslankprogramma's, sportmassage, bootcamps, etc.)

Mensen die lichamelijk heel actief zijn kunnen jarenlang een maximale zuurstofinname volhouden; hun verouderingsproces zal echter net zo verlopen als bij de gemiddelde mens.

Dit verandert echter met EWOT!

Er is een directe relatie tussen zuurstof en vitaliteit
Lichaamsoefening met verhoogde zuurstoftoevoer (EWOT) helpt het lichaam enorm bij het vervoeren van zuurstof naar de weefsels. Zuurstof helpt ook het melkzuur te neutraliseren dat ontstaat door overbelaste spieren.

Trainen met zuurstoftherapie brengt de zuurstofdruk en zuurstofoverdracht terug naar jeugdig niveau. En wat even belangrijk is, het effect is langdurig.

 

Lichaamsbeweging combineren met een hoge zuurstoftoevoer geeft je cliënten ongeacht leeftijd of conditie alle brandstof die nodig is om beter te functioneren. Bel nu  06 53 67 71 76
 

 
Joggen

Sporters presteren al beter bij ingeademde lucht met 30% zuurstof.  Bij EWOT is de zuurstof 90%.

 

Zonder zuurstof geen verbranding, kijk maar naar een kaars of vuur, neem je de zuurstof weg dan dooft het vuur. Dat geldt ook voor je lichaam, voor het vrijkomen van energie in je lichaam is zuurstof nodig. Hoe hoger de inspanning, des te meer zuurstof er nodig is. En hoe meer zuurstof er ter beschikking is, des te beter je kunt presteren.

 

Door extra zuurstof in te ademen kunnen sporters:

 • intensiever trainen

 • inspanning langer vol houden

 • meer arbeid en vermogen leveren

 • sneller herstellen.

 

Voor de meeste inspanningsvormen geldt; hoe meer zuurstof, hoe beter de prestatie.

IMG_4191.JPG
Advies & Demo Center Zuurstoftherapie EWOT Nederland.

Bezoekadres Corpusair

DEMO & ADVIES CENTER Zuurstoftherapie EWOT NL 

Paramedisch Centrum´Je lijf en je leven´Herenstraat 19, 2681BC Monster Z-H.

Postadres: Van Koppenweg 5, 2672 EG Naaldwijk

KvK 68407262

BTW nr NL001169441B89

IBAN NL93RABO0355067269

 • Facebook
 • Instagram

De beschikbare informatie op deze website is slechts bedoeld voor uw algemene kennis en geldt niet als vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling voor specifieke medische condities. Ga voor vragen over een medische conditie altijd voor advies naar uw dokter of een andere professionele medische hulpverlener. De informatie op deze website is niet bedoeld om een ziekte te behandelen, genezen, te voorkomen of om een een diagnose te stellen.   **Negeer nooit medisch advies of wacht op het zoeken daarvan door iets wat u op deze site heeft gelezen.**

Ook bij een hoog zuurstofniveau in het bloed kan er toch zuurstofgebrek in de cellen zijn