water-3244961_1920-1.jpg

Binnenkort Waterstofinhalatie
Bruisen van gezondheid

Waterstofinhalatie therapie te koop bij Corpusair
Groene-waterstof.jpg

WATERSTOF » HET KLEINSTE ELEMENT
DE GROOTSTE ONTDEKKING

Waterstoftherapie

Waterstof is net als zuurstof en koolstofdioxide.

Alle drie de gassen zijn voedzaam en zijn van enorme hulp voor mensen met pijn, ziekte en kanker.

Waterstoftherapie te koop bij Corpusair

Waterstof zorgt ervoor dat het lichaam kan functioneren en ademen onder stress.

En het zorgt voor snellere genezing en herstel dan wanneer alleen zuurstof wordt gebruikt. Hoe zieker iemand is, hoe meer hij de voordelen van waterstoftherapie zal ervaren. Waterstof kan het lichaam binnenstromen om de ergste opvlammingen van ontsteking en oxidatieve stress te doven. Hoe langer men wil leven, hoe meer men aanvult met deze primaire gassen.

We hebben waterstof nodig om te gedijen. Het krachtigste apparaat voor genezing en anti-veroudering ter wereld is een Waterstof-Zuurstof-Inhalator en is binnenkort beschikbaar  bij Corpus Air 

Ongeveer 10 % van het menselijk lichaamsgewicht en
70% van zijn volume bestaat uit waterstof

Zou je onze organen, ons huidweefsel, DNA en zenuwcellen steeds verder uit elkaar halen, dan zie je dat de mens voor 95% opgebouwd is uit slechts vier verschillende deeltjes.

De atomen:

 • koolstof (C)

 • zuurstof (O)

 • waterstof (H) en

 • stikstof (N) 

corpus_edited.jpg
elementen-van-het-menselijke-lichaam-aw.jpg

Waterstof is het kleinste molecuul op aarde en het meest voorkomende in het heelal:

Waterstofgas (of H2) bestaat uit twee atomen waterstof. Het is het lichtste atoom dat er is. We kennen het als brandstof voor raketten, als een veelbelovende schone brandstof voor de toekomst maar vooral als een bijzondere ondersteuning voor behoud gezondheid en herstel bij ziekte.

 

De afgelopen tien jaar is er veel onderzoek gedaan naar het effect van waterstofgas op onze gezondheid. Honderden studies wijzen erop dat het helpt bij vele aandoeningen: van alzheimer tot gewrichtsontsteking, en van kanker tot stemmingsstoornissen. In 2019 werd de opzienbarende ontdekking gedaan dat dit gas schade aan het hart kan genezen na bijvoorbeeld een hartinfarct.

In Japan is een hele bedrijfstak ontstaan rond waterstof: anti-verouderings- en schoonheidsproducten op waterstofbasis, apparaten om waterstof te genereren en spa’s waar waterstof uit de kraan komt.

Waterstof is in Japan een heel normaal woord en binnen afzienbare tijd worden alle Japanse ambulances uitgerust met waterstofgas, komt het binnenkort uit de muur in alle ziekenhuizen en wordt het beschikbaar gemaakt voor thuisgebruik.

 

 

We hebben waterstof nodig om te gedijen en daarom heeft deze therapie veel potentiële voordelen

Het lichaam gebruikt waterstof voor veel belangrijke functies, zoals oxidatie, om het juiste energieniveau te ondersteunen. Door het lichaam te voorzien van extra waterstof via waterstoftherapie, kunnen we een reeks voordelen ontsluiten. Deze behandeling is nuttig gebleken voor veel chronische ziekten en aandoeningen, waardoor ze voor bijna iedereen nuttig kan zijn.

image.jpg
Molecular_Hydrogen_Guide_to_Better_Health_edited_edited.png

Hoe komt het dat veel mensen een waterstoftekort hebben?

Onze belangrijkste bronnen van waterstof zijn groenten en fruit, dierlijke eiwitten en vetten, die waterstof vrijgeven via de stofwisseling. In de darmen neemt ons lichaam de waterstof op en geeft het door aan de mitochondriën van de cellen. Bovendien maken darmbacteriën zelf liters waterstof aan.

Maar omdat we ons lichaam verzwakt hebben door onnatuurlijke belastingen zoals antibiotica, andere medicijnen, slecht onnatuurlijk voedsel, stralingsschade en vele andere factoren, functioneert de waterstofopname en onze eigen waterstofproductie via de darmbacteriën niet meer voldoende. 

 

Daarbij wordt ons lichaam dagelijks blootgesteld aan talloze vrije radicalen die ontstaan door  allergenen, stress, straling, virussen, bacteriën en voedseladditieven en nog veel meer. Dit is ernstig, want ongeveer 90% van al onze moderne ziekten worden geassocieerd met vrije radicalen.

De oplossing: Homeostase

Homeostase= De balans tussen vrije radicalen en antioxidanten. Het gaat niet om het wegwerken van alle oxidatieve stress en vrije radicalen, want er moet een evenwicht zijn tussen die twee. Maar bijna alle andere antioxidanten hebben niet dit homeostase balancerend effect.

 

Daarom zeggen veel artsen, waaronder Dr. Mercola, Dr. Sircus, en veel Europese artsen, dat medisch waterstofgas de beste antioxidant is met voorheen onbekende eigenschappen die de geneeskunde sterk zullen beïnvloeden.Wetenschappelijke studies

Hoewel het onderzoek nog relatief nieuw is, concluderen meer dan 1.500 wetenschappelijke klinische studies en artikelen dat waterstof een therapeutisch potentieel heeft. Het kan helpen bij meer dan 170 verschillende ziektebeelden voor mens en dier en heeft effect op elk orgaan.

 

Onderzoeken hebben bevestigd dat de consumptie van waterstofgas en waterstofwater patiënten met een breed scala aan aandoeningen helpt, waaronder het spijsverteringsstelsel, het cardiovasculaire systeem en het ademhalingssysteem.

 • het werkt ontstekingsremmend

 • het vermindert chronische pijn

 • het werkt anti-allergisch

 • het verlaagt de bloedsuikerspiegel en heeft een positief effect op Diabetes type 1 en 2

 • het vertraagt veroudering en afbraak van cellen

 • het beschermt onze huid

 • het beschermt ons DNA en RNA

 • het verbetert cognitieve functies

 • het beschermt ons hart

 • het vermindert het effect van neurodegeneratieve ziekten als Alzheimer en Parkinson

 • het vermindert autisme-achtig gedrag

 • het vermindert hersenschade na een beroerte

 • het verbetert de lichamelijke toestand van kanker patiënten

 • het vermindert de groei van tumoren en laat ze zelfs afnemen (onderzoek uit 2019)

 • het verbetert de longfunctie bij COPD en astma

 • het vermindert gewrichtsklachten en heeft een positief effect op reuma en artrose

 • het heeft een positief effect op de stofwisseling

 • het heeft een positief effect op de bloeddruk en verlaagt het cholesterol

 

De lijst aan positieve effecten van waterstof therapie is indrukwekkend. 

Hydrogen Medicine is een revolutie die de wereld van de geneeskunde overspoelt. 

 

Binnenkort beschikbaar

corpus_edited.jpg
waterstof.jpg
Groene-waterstof.jpg