LEES WAT KLANTEN SCHRIJVEN

We houden gewoon heel veel van zuurstof;
ons leven is er tenslotte elk moment van afhankelijk

Zuurstoftraining EWOT boost je immuunsysteem_edited.jpg

 Toen ik corona had en eigenlijk in het ziekenhuis aan het zuurstof moest zorgde mijn therapeut dat ik thuis EWOT zuurstof kreeg... daarna zelf de EWOT set aangeschaft en train er op mijn Airbike mee. Heerlijk!

Ja  Corpusair mag mijn ervaring zeker delen.   Mirjam

Tot nu toe heeft dit bij twee her metingen geresulteerd in ten eerste een geweldige vooruitgang qua energie en fitheid maar ten tweede ben ik nu al ruim 5 maanden antibiotica vrij waardoor mijn lichaam steeds meer in balans komt !  Eric

 ik kan iedereen die geplaagd wordt door fibromyalgie deze EWOT Multistep therapie aanbevelen. Als je constant pijn hebt geef je voor jezelf EWOT multistep therapie een kans!

 Ik ben 86 jaar en kan nu ik train met zuurstof veel beter trappen lopen. Mw. Zeeman

 Als je kind al jaren last van astma heeft en nu - door deze eenvoudige zuurstoftherapie -  weer mee kan komen met zijn vriendjes 

Fam.van Leeuwen

Sinds ik zuurstoftraining EWOT doe heb ik geen astma medicijnen meer nodig gehad.

 Na jaren van  benauwdheids-

klachten te hebben gehad en gemiddeld 3 longontstekingen per jaar, loop ik nu voor mijn werk met gemak de trappen op naar mijn cliënt op de 6e etage.

                           Alinda

Inmiddels zijn we nu 8 weken verder sinds 20 maart en ik voel me weer heel goed. Ik ben weer aan het klussen in huis- Verder houdt mijn linker kuitbeen geen vocht meer vast

- KLAAS DIJKHUIS-

 Zuurstof verbetert de afweer van mijn lichaam tegen kanker. Ik doe nu een jaar lang bijna elke dag 15 minuten EWOT zuurstoftherapie, Op de laatste 2 scans is te zien dat de uitzaaiingen in mijn lever kleiner worden. Daar en ik erg blij mee.

Naam bekend bij redactie

KEER DIABETES OM - met hulp van zuurstoftherapie

Paul v. H. Mijn bloedsuikerspiegel was een uur na EWOT al  met ruim 30% gedaald!

Zuurstoftraining EWOT doe je thuis, ongeacht je leeftijd

Mirjam van Vliet

sept. 21  Wateringen

Als je astma hebt en ook nog eens corona krijgt, ben je super  blij met EWOT

Zuurstoftherapie ondersteunt bij astma en corona

Na corona te hebben gekregen ben ik in april thuis met EWOT gestart en hoefde voor zuurstof niet meer te worden opgenomen in het ziekenhuis. Ik gebruik al jaren medicijnen voor mijn astma, maar sinds eind mei heb ik geen medicatie meer nodig voor de astma. In het begin deed ik iedere dag EWOT, maar nu train ik zeker nog  3 x per week met zuurstof

Mirjam van Vliet 

I love EWOT zuurstoftherapie

Mevr. Zeeman 86 jaar Westland

Trappen lopen gaat mij weer prima af!

Om mijn conditie wat op te bouwen ben ik in het voorjaar van 2020 begonnen met de zuurstoftherapie. Mijn uithoudingsvermogen is in de loop van het jaar een stuk verbeterd.

 

Ik kan bijvoorbeeld weer met gemak de trap op lopen en niet  stapje voor stapje. Nu loop ik best snel naar boven zonder erbij na te denken.

 

Een kwartiertje per dag EWOT vind ik goed te doen, ik sla bijna geen dag over want ik wil de zuurstof niet meer missen. Ik kan het dan ook voor jong en oud van harte aanbevelen.

Groeten,

Mevr.Zeeman

 

Klaas Dijkhuis Hengelo

 

Ik wilde je mijn ervaringen eens laten weten met het EWOT systeem dat ik op dit moment dagelijks gebruik. Met mijn 64 jaar ben ik bij je terecht gekomen omdat ik een chronisch gebrek aan energie ervaarde en nergens meer warm voor kon lopen. Ik voelde me vermoeid en zag overal tegenop. Verder had ik oktober verleden jaar trombose in mijn linker kuitbeen gehad en het gevolg daarvan was dat mijn linker kuitbeen extra vocht vast hield en dat ik daarvoor een steunkous moest dragen. Nadat ik op 20 maart mijn EWOT systeem bij je opgehaald had, ben ik heel voorzichtig begonnen op een hometrainer. En mede door de extra zuurstof van het EWOT systeem was het eigenlijk vanaf het begin heel makkelijk fietsen. Verder omdat ik er niet moe van werd en daadwerkelijke vooruitgang bemerkte is dat een hele goede motivatie om er mee door te gaan.

Op dit moment is het zo, dat ik elke ochtend na het opstaan 20 minuten fiets. Beginnend met 40 Watt oplopend naar 95 Watt en dan weer terug naar 40 Watt. Ik word hier niet moe van en het voelt als een mooi begin van mijn dag. Inmiddels zijn we nu 8 weken verder sinds 20 maart en ik voel me weer heel goed. Ik ben weer aan het klussen in huis, heb weer zin om dingen op te pakken en zit weer op de motor. Verder houdt mijn linker kuitbeen geen vocht meer vast en is net zo dik als mijn rechter. Tot besluit, ik heb weer de energie om dingen op te pakken en daarnaast ook mijn innerlijke rust weer gevonden die ik verloren was. Mijn verwachtingen zijn eigenlijk ver overtroffen (fysiek en mentaal) door de resultaten. Kortom ik ben heel blij met mijn EWOT systeem en zou het voor geen geld meer willen missen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Klaas Dijkhuis

Hengelo

Alinda, 34 jaar, 2 nov. 2020

´s-Gravenzande

Sinds ik zuurstoftherapie EWOT doe heb ik geen longontsteking meer.

Normaal gesproken had ik 2 a 3 x per jaar een longontsteking. Ik ben sinds ik EWOT doe zelfs niet meer verkouden geweest

 

Al jaren lang had ik veel last van astmatische bronchitis.
Alle griep- en verkoudheids- virussen pakte ik mee. Vooral toen mijn zoontje voor het eerst naar school ging, was het vaak raak. Vaak moe, veel hoesten,

snel buiten adem, en vooral die benauwdheid maakten het allemaal best moeilijk.
Elke verkoudheid eindigde met een bezoek aan de huisarts en met een antibiotica kuur.  Alleen dit jaar al had ik al een aantal prednison- én antibiotica kuren gehad voordat de corona uitbrak. Voor het corona virus zelf was ik vanwege mijn situatie heel erg voorzichtig. Dat is ook de reden dat ik zuurstoftraining ben gaan doen. 

Mijn situatie is met EWOT enorm veranderd. Het meest bijzondere is dat ik nu al 7 maanden sinds ik aan het zuurstof ben geen enkele prednison- of antibiotica kuur heb gehad en ook geen pufjes meer gebruik. Normaal gesproken had ik wel 2 a 3 x per jaar een longontsteking. 
Ik ben zelfs niet meer verkouden geweest, zelfs niet overgenomen van mijn zoontje toen hij snipverkouden  was.

 

Ik kan het zelf bijna niet geloven hoeveel fitter ik nu ben. Ik werk bij  ouderen in de zorg en durf vanwege het besmettingsgevaar nog steeds niet met de lift. Maar ik ga nu gewoon met de trap naar mijn cliënt op de 6e etage, en al die trappen zijn voor mij geen enkel probleem meer, ik adem normaal en mijn conditie is sterk verbeterd.

 

Ik kan EWOT zuurstof daarom aan iedereen aanbevelen, het werkt echt goed! 

 

Alinda

Geen longontstekingen meer . Nu ik EWOT zuurstoftherapie doe is mijn conditie sterk verbeterd, niet meer hoesten en geen aanvallen meer van benauwdheid. Ik kan EWOT aan iedereen aanbevelen.

Annelies

t is al een hele poos geleden dat we elkaar gesproken/gezien hebben.

Maar ik heb super nieuws. Ik heb uiteindelijk het apparaat met fiets bij een vriendin van mij geplaatst, ze heeft longkanker gehad en de laatste tijd ging het slecht, ze zou nog maar paar immunotherapieën krijgen en dat zou het laatste zijn. Ze is toen heel rustig gaan fietsen, 4-5 x per week,  op mijn apparatuur en het bijzondere mooie is dat t heel erg de goede kant op gaat. Tumor oksel enorm afgenomen, de andere tumoren enigszins. Ze voelt zich ook veel beter. 

Ikzelf zit er nu niet op, vind t belangrijker dat t voor haar ism immunotherapieën weer veel hoop geeft😃.

 

Lieve groet,

Annelies

NAAM BEKEND BIJ REDACTIE

Na meer dan twee jaar met constante pijn te hebben geleefd, werd ik in maart 2017  gediagnosticeerd met fibromyalgie.

Mijn lichamelijke conditie was met pijn in ledematen, handen, voeten en rug. Ik was vaak te moe om deel te nemen aan de dagelijkse activiteiten die velen als vanzelfsprekend beschouwen. 

Als ik tijd moest doorbrengen met mijn kleinkinderen of naar buiten gaan voor de boodschappen, bleef ik daarna twee dagen in bed en het was al moeilijk om eenvoudige taken uit te voeren, zoals huishoudelijk werk, het dragen van spullen en zelfs het openen van flessen en potten ging met pijnscheuten.

Elke dag moest ik sterkere pijnstillers innemen en elke nacht slaaptabletten om aan mijn rust te komen.

 

Ik ben erg blij dat ik je website tegenkwam met de Multistep zuurstof therapie ik had er nog nooit van gehoord, en in mijn kennissenkring al helemaal niet. Ehh zuurstof? EWOT? Hyperbaar? Multi? Wat..!

 

Heb daarna nog wel even nagedacht of dit iets voor mij was, maar na het internet uitgeplozen te hebben over EWOT therapie toch overstag gegaan. Het effect is hetzelfde als hyperbare zuurstof die je in het ziekenhuis ondergaat.

 

Na de eerste week begon ik al verbetering te merken, en ging mijn conditie langzaam vooruit. Ik ben na drie weken gestopt met de slaappillen en val nu vanzelf in slaap tot de volgende morgen. 

Na zes weken waren mijn symptomen bijna verdwenen. Ik stopte met het gebruik van pijnstillers en heb nu veel meer energie dan daarvoor. Ook mijn slaappatroon blijft hetzelfde.

 

Ik blijf nu verder trainen op mijn crosstrainer en hoop nog wat extra gewicht te verliezen zodat ik wat verder kan lopen en fietsen in de toekomst.

Tot slot, ik kan iedereen die geplaagd wordt door Fibromyalgie deze EWOT Multistep therapie aanbevelen

Als je constant pijn hebt geeft je voor jezelf EWOT multistep therapie een kans!

 

Ik wens je een goed 2018 met dezelfde vooruitzichten die ik momenteel doormaak.

 

Bedankt.

 

Eric

De late gevolgen van Kanker

Na 4 jaar de weg gevonden !

 

4 jaar geleden ben ik curatief aan blaaskanker geopereerd. Vanwege mijn uristoma gebruik ik per jaar gemiddeld 10 antibioticakuren om bacteriele infecties tegen te gaan. Dit heeft in combinatie met COPD ervoor gezorgd dat ik na mijn operatie eigenlijk altijd chronisch moe ben geweest. Specialisten in het ziekenhuis beamen dat chronische vermoeidheid veelvuldig bij ex kankerpatienten voorkomt maar dat hier eigenlijk geen medische verklaring voor is. In overleg met Biocheck volg ik nu het herstelprogramma op basis van wat ik aan kan met gebruik van het multistep EWOT systeem met zuurstofmasker. Tot nu toe heeft dit bij twee hermetingen geresulteerd in ten eerste een geweldige vooruitgang qua energie en fitheid maar ten tweede ben ik nu al ruim 5 maanden antibiotica vrij waardoor mijn lichaam steeds meer in balans komt !

Ik ben iedere dag blij dat ik Biocheck en Bureau C&C op mijn pad gevonden heb.

 

Eric.

Aug. 2021 Paul: Zuurstoftherapie werkt echt goed. Mijn veel te hoge bloedsuikerspiegel zag  ik binnen het uur na een EWOT sessie al enorm dalen.

Paul doet zuurstoftherapie en ziet zijn bloedsuiker dalen.

Sinds een aantal maanden heb ik medicatie voor diabetes 2.  Ik had al langere tijd veel klachten die ik nu achteraf gezien pas goed kan verklaren. Ik doe elke dag een kwartier EWOT op mijn loopband. Het effect op mijn bloedsuiker is bijna niet te geloven. Binnen het uur zakt het enorm. Mijn bloedsuiker blijft nu ook veel meer stabiel dan met alleen medicatie.

Bloedsuikerspiegel zakt heel snel na een kwartiertje EWOT zuurstoftherapie.

bloedsuikermeting een uur na EWOT gezakt van 11.3 naar 8.1 mmol/l (nuchter)

Ik ben ook niet meer zo moe, voel me gewoon goed en mijn bloedsuiker schommelt nu rond 6.9 . EWOT zuurstof is aan te bevelen!

Paul v. H. / Wageningen

Jessica & David van Leeuwen - als je kind astma heeft
April 2021 ´s-Gravenzande
Als je kind astma heeft, Zuurstoftherapie helpt.

Onze oudste zoon Ryan had al jong veel last van zijn astma. Altijd moe en niet mee kunnen spelen op het schoolplein. De aanvallen met benauwdheid en hoesten eindigden vaak met prednisonkuren en ontstekingsremmers.

En met de ambulance naar het ziekenhuis vanwege je benauwdheid is voor een kind ook heel zwaar. 

 

Dat veranderde toen Ryan voor het eerst een EWOT sessie van 15 minuten deed. Hij voelde er zich al direct beter bij. Ryan fietst elke dag 15 minuten met zijn zuurstofmasker op. Hij doet dat echt uit zichzelf en slaat geen dag over.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In 6 maanden tijd is hij door de zuurstoftherapie een ander kind geworden. Hij zit nu in het laatste jaar van de basisschool, is sterker, ziet er beter uit en kan weer rennen met vriendjes zonder buiten adem te raken. Hij heeft ook geen prednison meer nodig gehad. Soms heeft hij nog een aanval maar die duren nu korter.  

 

Elke zaterdag fietst hij met zijn mountainbike-club en kan nu gewoon meekomen. Het is bijna niet te geloven dat hij niet meer voor- en na het fietsen pufjes nodig heeft! 

Door de corona konden we met Ryan niet meer naar het spreekuur toe van zijn longarts. En we zijn dan ook heel benieuwd hoe ze straks kijkt als er nu zo´n blozende en vrolijke knul binnenstapt.

Wij doen nu zelf ook zuurstoftherapie en zijn heel blij met EWOT en Ryan ook! 

Fam.v.Leeuwen

Zuurstoftraining EWOT vermindert astma aanvallen
zuurstoftraining vermindert astma aanvallen
 

Diabetestype 2
omkeren met zuurstof