LEES WAT KLANTEN SCHRIJVEN

IMG_4036.JPEG

Tot nu toe heeft dit bij twee her metingen geresulteerd in ten eerste een geweldige vooruitgang qua energie en fitheid maar ten tweede ben ik nu al ruim 5 maanden antibiotica vrij waardoor mijn lichaam steeds meer in balans komt !

Eric

 ik kan iedereen die geplaagd wordt door Fibromyalgie deze EWOT Multistep therapie aanbevelen. Als je constant pijn hebt geef je voor jezelf EWOT multistep therapie een kans!

philips-oxygen-everflo-sauerstoff.jpg

 Na jarenlang benauwdheidsklachten te hebben gehad en gemiddeld 3 longontstekingen per jaar, heb ik geen medicijnen meer nodig en loop ik voor mijn werk met gemak de trappen op naar mijn cliënt op de 6e etage.

                           Alinda

Inmiddels zijn we nu 8 weken verder sinds 20 maart en ik voel me weer heel goed. Ik ben weer aan het klussen in huis, heb weer zin om dingen op te pakken en zit weer op de motor. Verder houdt mijn linker kuitbeen geen vocht meer vast

- KLAAS DIJKHUIS-

Klaas Dijkhuis Hengelo

Ik wilde je mijn ervaringen eens laten weten met het EWOT systeem dat ik op dit moment dagelijks gebruik. Met mijn 64 jaar ben ik bij je terecht gekomen omdat ik een chronisch gebrek aan energie ervaarde en nergens meer warm voor kon lopen. Ik voelde me vermoeid en zag overal tegenop. Verder had ik oktober verleden jaar trombose in mijn linker kuitbeen gehad en het gevolg daarvan was dat mijn linker kuitbeen extra vocht vast hield en dat ik daarvoor een steunkous moest dragen. Nadat ik op 20 maart mijn EWOT systeem bij je opgehaald had, ben ik heel voorzichtig begonnen op een hometrainer. En mede door de extra zuurstof van het EWOT systeem was het eigenlijk vanaf het begin heel makkelijk fietsen. Verder omdat ik er niet moe van werd en daadwerkelijke vooruitgang bemerkte is dat een hele goede motivatie om er mee door te gaan. Op dit moment is het zo, dat ik elke ochtend na het opstaan 20 minuten fiets. Beginnend met 40 Watt oplopend naar 95 Watt en dan weer terug naar 40 Watt. Ik word hier niet moe van en het voelt als een mooi begin van mijn dag. Inmiddels zijn we nu 8 weken verder sinds 20 maart en ik voel me weer heel goed. Ik ben weer aan het klussen in huis, heb weer zin om dingen op te pakken en zit weer op de motor. Verder houdt mijn linker kuitbeen geen vocht meer vast en is net zo dik als mijn rechter. Tot besluit, ik heb weer de energie om dingen op te pakken en daarnaast ook mijn innerlijke rust weer gevonden die ik verloren was. Mijn verwachtingen zijn eigenlijk ver overtroffen (fysiek en mentaal) door de resultaten. Kortom ik ben heel blij met mijn EWOT systeem en zou het voor geen geld meer willen missen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Klaas Dijkhuis

Hengelo

Alinda, 34 jaar, 2 nov. 2020

´s-Gravenzande

Normaal gesproken had ik wel 2 a 3 x per jaar een longontsteking. Ik ben sinds ik EWOT doe zelfs niet meer verkouden geweest

 

Al jaren lang had ik veel last van astmatische bronchitis.
Alle griep- en verkoudheids- virussen pakte ik mee. Vooral toen mijn zoontje voor het eerst naar school ging, was het vaak raak. Veel moe, veel hoesten, snel buiten adem, en vooral die benauwdheid maakten het allemaal best moeilijk.
Elke verkoudheid eindigde ook met een bezoek aan de huisarts en met weer een antibiotica kuur.  Alleen dit jaar al had ik al een aantal prednison- én antibiotica kuren gehad voordat de corona uitbrak.
Voor het corona virus zelf was ik vanwege mijn situatie heel erg voorzichtig. Dat is ook de reden dat ik zuurstoftherapie ben gaan doen. Vanaf half maart ben ik op advies van mijn oma 3 x in de week EWOT zuurstoftherapie gaan doen, op een loopband bij haar in de garage.
Mijn oma is 86 jaar en heeft sinds de corona zelf een EWOT zuurstofsysteem gekocht, ook uit voorzorg.  Zij was best al vitaal maar is nu ook sterker geworden, en ze kan in de garage haar kleinkinderen die klachten hebben ook aan EWOT laten doen helemaal coronaproof.

 

Voor mezelf is alles met EWOT enorm veranderd. Het meest bijzondere is dat ik nu al 7 maanden sinds ik aan het zuurstof ben geen enkele prednison- of antibiotica kuur heb gehad en ook geen pufjes meer gebruik. Normaal gesproken had ik wel 2 a 3 x per jaar een longontsteking. 
Ik ben zelfs niet meer verkouden geweest, zelfs niet overgenomen van mijn zoontje toen hij snipverkouden  was.

 

Ik kan het zelf bijna niet geloven hoeveel fitter ik nu ben. Ik werk bij  ouderen in de zorg en durf vanwege het besmettingsgevaar nog steeds niet met de lift. Maar ik ga nu gewoon met de trap naar mijn cliënt op de 6e etage, en al die trappen zijn voor mij geen enkel probleem meer, ik adem normaal en mijn conditie is sterk verbeterd.

 

Ik kan EWOT zuurstof daarom aan iedereen aanbevelen, het werkt echt goed! 

 

Dank je wel oma! 

Alinda
 

Naam bekend bij redactie

Na meer dan twee jaar met constante pijn te hebben geleefd, werd ik in maart 2017  gediagnosticeerd met fibromyalgie.

Mijn lichamelijke conditie was met pijn in ledematen, handen, voeten en rug. Ik was vaak te moe om deel te nemen aan de dagelijkse activiteiten die velen als vanzelfsprekend beschouwen. 

Als ik tijd moest doorbrengen met mijn kleinkinderen of naar buiten gaan voor de boodschappen, bleef ik daarna twee dagen in bed en het was al moeilijk om eenvoudige taken uit te voeren, zoals huishoudelijk werk, het dragen van spullen en zelfs het openen van flessen en potten ging met pijnscheuten.

Elke dag moest ik sterkere pijnstillers innemen en elke nacht slaaptabletten om aan mijn rust te komen.

 

Ik ben erg blij dat ik je website tegenkwam met de Multistep zuurstof therapie ik had er nog nooit van gehoord, en in mijn kennissenkring al helemaal niet. Ehh zuurstof? EWOT? Hyperbaar? Multi? Wat..!

 

Heb daarna nog wel even nagedacht of dit iets voor mij was, maar na het internet uitgeplozen te hebben over EWOT therapie toch overstag gegaan. Het effect is hetzelfde als hyperbare zuurstof die je in het ziekenhuis ondergaat.

 

Na de eerste week begon ik al verbetering te merken, en ging mijn conditie langzaam vooruit. Ik ben na drie weken gestopt met de slaappillen en val nu vanzelf in slaap tot de volgende morgen. 

Na zes weken waren mijn symptomen bijna verdwenen. Ik stopte met het gebruik van pijnstillers en heb nu veel meer energie dan daarvoor. Ook mijn slaappatroon blijft hetzelfde.

 

Ik blijf nu verder trainen op mijn crosstrainer en hoop nog wat extra gewicht te verliezen zodat ik wat verder kan lopen en fietsen in de toekomst.

Tot slot, ik kan iedereen die geplaagd wordt door Fibromyalgie deze EWOT Multistep therapie aanbevelen

Als je constant pijn hebt geeft je voor jezelf EWOT multistep therapie een kans!

 

Ik wens je een goed 2018 met dezelfde vooruitzichten die ik momenteel doormaak.

 

Bedankt.

 

Eric

De late gevolgen van Kanker

Na 4 jaar de weg gevonden !

 

4 jaar geleden ben ik curatief aan blaaskanker geopereerd. Vanwege mijn uristoma gebruik ik per jaar gemiddeld 10 antibioticakuren om bacteriele infecties tegen te gaan. Dit heeft in combinatie met COPD ervoor gezorgd dat ik na mijn operatie eigenlijk altijd chronisch moe ben geweest. Specialisten in het ziekenhuis beamen dat chronische vermoeidheid veelvuldig bij ex kankerpatienten voorkomt maar dat hier eigenlijk geen medische verklaring voor is. In overleg met Biocheck volg ik nu het herstelprogramma op basis van wat ik aan kan met gebruik van het multistep EWOT systeem met zuurstofmasker. Tot nu toe heeft dit bij twee hermetingen geresulteerd in ten eerste een geweldige vooruitgang qua energie en fitheid maar ten tweede ben ik nu al ruim 5 maanden antibiotica vrij waardoor mijn lichaam steeds meer in balans komt !

Ik ben iedere dag blij dat ik Biocheck en Bureau C&C op mijn pad gevonden heb.

 

Eric.

Annelies

t is al een hele poos geleden dat we elkaar gesproken/gezien hebben.

Maar ik heb super nieuws. Ik heb uiteindelijk het apparaat met fiets bij een vriendin van mij geplaatst, ze heeft longkanker gehad en de laatste tijd ging het slecht, ze zou nog maar paar immunotherapieën krijgen en dat zou het laatste zijn. Ze is toen heel rustig gaan fietsen, 4-5 x per week,  op mijn apparatuur en het bijzondere mooie is dat t heel erg de goede kant op gaat. Tumor oksel enorm afgenomen, de andere tumoren enigszins. Ze voelt zich ook veel beter. 

Ikzelf zit er nu niet op, vind t belangrijker dat t voor haar ism immunotherapieën weer veel hoop geeft😃.

 

Lieve groet,

Annelies

De beschikbare informatie op deze website is slechts bedoeld voor uw algemene kennis en geldt niet als vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling voor specifieke medische condities. Ga voor vragen over een medische conditie altijd voor advies naar uw dokter of een andere professionele medische hulpverlener. De informatie op deze website is niet bedoeld om een ziekte te behandelen, genezen, te voorkomen of om een een diagnose te stellen.   **Negeer nooit medisch advies of wacht op het zoeken daarvan door iets wat u op deze site heeft gelezen.**

*1 Geldt voor leveringen naar Nederland. 
 

Corpusair.nl

info@corpusair.nl

KvK68407262

BTW nummer: NL001169441B89

06 53 67 71 76

  • Facebook
  • Instagram

Zuurstof is sterk voor gezondheid

copyright 2020 CORPUSAIR