top of page

LEES WAT KLANTEN SCHRIJVEN

Zuurstof is zo gewoon dat de meeste mensen niet beseffen dat ze er al jaren tekort aan hebben, totdat ze regelmatig een kwartier EWOT zuurstoftherapie doen

Zuurstoftraining EWOT boost je immuunsysteem_edited.jpg

Toen ik corona had en eigenlijk naar het ziekenhuis moest adviseerde mijn therapeut om zelf EWOT aan te schaffen. Heerlijk!  Ja  Corpusair mag mijn ervaring zeker delen.   Mirjam

Tot nu toe heeft dit bij twee her metingen geresulteerd in ten eerste een geweldige vooruitgang qua energie en fitheid maar ten tweede ben ik nu al ruim 5 maanden antibiotica vrij waardoor mijn lichaam steeds meer in balans komt !  Eric

 ik kan iedereen die geplaagd wordt door fibromyalgie deze EWOT Multistep therapie aanbevelen. Als je constant pijn hebt geef je voor jezelf EWOT zuurstoftherapie een kans!

 Ik ben 86 jaar en kan nu ik train met zuurstof beter trappen lopen.

 Als je kind last van astma heeft en nu - door deze eenvoudige zuurstoftherapie -  weer mee kan komen met zijn vriendjes 

Fam. van Leeuwen

 Etalagebenen ik heb last van krampen, pijn en vermoeide benen. Door EWOT heb ik weer meer kracht en kan ik weer langer lopen zonder pijn  N. Verkade

Sinds ik zuurstoftraining EWOT doe heb ik geen astma medicijnen meer nodig gehad.

 Na jaren met klachten door benauwdheid en met circa 3 longontstekingen per jaar

ben ik dankzij EWOT medicijnvrij.

                           Alinda

Inmiddels zijn we nu 8 weken verder sinds 20 maart en ik voel me weer heel goed. Ik ben weer aan het klussen in huis- Verder houdt mijn linker kuitbeen geen vocht meer vast

- KLAAS DIJKHUIS-

Zuurstof verbetert de afweer van mijn lichaam tegen kanker. Ik doe nu een jaar EWOT.

Op de laatste 2 scans is te zien dat de uitzaaiingen in mijn lever kleiner worden. 

Naam bekend bij redactie

KEER DIABETES O2M - met hulp van zuurstoftherapie

Paul v. H. Mijn bloedsuikerspiegel is een uur na EWOT al  met ruim 30% gedaald.  Na 8 weken zuurstoftherapie 

ben ik er veel beter aan toe- 

Mijn leven is na covid-19 op zijn kop. Zo moe en alles was me teveel. Nu ik elke dag EWOT zuurstoftherapie doe voel ik eindelijk weer vooruitgang.  Bashira /Den Haag

Mirjam van Vliet

sept. 21  Wateringen

Als je astma hebt en ook nog eens corona krijgt, ben je super  blij met EWOT

Zuurstoftherapie ondersteunt bij astma en corona

Na corona te hebben gekregen ben ik in april thuis met EWOT gestart en hoefde voor zuurstof niet meer te worden opgenomen in het ziekenhuis. Ik gebruik al jaren medicijnen voor mijn astma, maar sinds eind mei heb ik geen medicatie meer nodig voor de astma. In het begin deed ik iedere dag EWOT, maar nu train ik zeker nog  3 x per week met zuurstof

Mirjam van Vliet 

I love EWOT zuurstoftherapie

Mevr. Zeeman 88 jaar Westland

Trappen lopen gaat beter!

Om mijn conditie wat op te bouwen ben ik in het voorjaar van 2020 begonnen met de zuurstoftherapie. Mijn uithoudingsvermogen is in de loop van het jaar een stuk verbeterd.

 

Ik kan bijvoorbeeld weer met gemak de trap op lopen. Nu loop ik best snel naar boven zonder erbij na te denken.

 

Een kwartiertje EWOT vind ik goed te doen, ik sla bijna geen dag over want ik wil de zuurstof niet missen. Ik kan het dan ook voor jong en oud van harte aanbevelen.

Groeten, 

Mevr.Zeeman

Klaas Dijkhuis Hengelo

 

Ik wilde je mijn ervaringen eens laten weten met het EWOT systeem dat ik op dit moment dagelijks gebruik. Met mijn 64 jaar ben ik bij je terecht gekomen omdat ik een chronisch gebrek aan energie ervaarde en nergens meer warm voor kon lopen. Ik voelde me vermoeid en zag overal tegenop. Verder had ik oktober verleden jaar trombose in mijn linker kuitbeen gehad en het gevolg daarvan was dat mijn linker kuitbeen extra vocht vast hield en dat ik daarvoor een steunkous moest dragen. Nadat ik op 20 maart mijn EWOT systeem bij je opgehaald had, ben ik heel voorzichtig begonnen op een hometrainer. En mede door de extra zuurstof van het EWOT systeem was het eigenlijk vanaf het begin heel makkelijk fietsen. Verder omdat ik er niet moe van werd en daadwerkelijke vooruitgang bemerkte is dat een hele goede motivatie om er mee door te gaan.

Op dit moment is het zo, dat ik elke ochtend na het opstaan 20 minuten fiets. Beginnend met 40 Watt oplopend naar 95 Watt en dan weer terug naar 40 Watt. Ik word hier niet moe van en het voelt als een mooi begin van mijn dag. Inmiddels zijn we nu 8 weken verder sinds 20 maart en ik voel me weer heel goed. Ik ben weer aan het klussen in huis, heb weer zin om dingen op te pakken en zit weer op de motor. Verder houdt mijn linker kuitbeen geen vocht meer vast en is net zo dik als mijn rechter. Tot besluit, ik heb weer de energie om dingen op te pakken en daarnaast ook mijn innerlijke rust weer gevonden die ik verloren was. Mijn verwachtingen zijn eigenlijk ver overtroffen (fysiek en mentaal) door de resultaten. Kortom ik ben heel blij met mijn EWOT systeem en zou het voor geen geld meer willen missen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Klaas Dijkhuis

Hengelo

Alinda, 34 jaar, 2 nov. 2020

´s-Gravenzande

Sinds ik zuurstoftherapie EWOT doe heb ik geen longontsteking meer.

Normaal gesproken had ik 2 a 3 x per jaar een longontsteking. Ik ben sinds ik EWOT doe zelfs niet meer verkouden geweest

 

Al jaren lang had ik veel last van astmatische bronchitis.
Alle griep- en verkoudheids- virussen pakte ik mee. Vooral toen mijn zoontje voor het eerst naar school ging, was het vaak raak. Vaak moe, veel hoesten,

snel buiten adem, en vooral die benauwdheid maakten het allemaal best moeilijk.
Elke verkoudheid eindigde met een bezoek aan de huisarts en met een antibiotica kuur.  Alleen dit jaar al had ik al een aantal prednison- én antibiotica kuren gehad voordat de corona uitbrak. Voor het corona virus zelf was ik vanwege mijn situatie heel erg voorzichtig. Dat is ook de reden dat ik zuurstoftraining ben gaan doen. 

Mijn situatie is met EWOT enorm veranderd. Het meest bijzondere is dat ik nu al 7 maanden sinds ik aan het zuurstof ben geen enkele prednison- of antibiotica kuur heb gehad en ook geen pufjes meer gebruik. Normaal gesproken had ik wel 2 a 3 x per jaar een longontsteking. 
Ik ben zelfs niet meer verkouden geweest, zelfs niet overgenomen van mijn zoontje toen hij snipverkouden  was.

 

Ik kan het zelf bijna niet geloven hoeveel fitter ik nu ben. Ik werk bij  ouderen in de zorg en durf vanwege het besmettingsgevaar nog steeds niet met de lift. Maar ik ga nu gewoon met de trap naar mijn cliënt op de 6e etage, en al die trappen zijn voor mij geen enkel probleem meer, ik adem normaal en mijn conditie is sterk verbeterd.

 

Ik kan EWOT zuurstof daarom aan iedereen aanbevelen, het werkt echt goed! 

 

Alinda

Geen longontstekingen meer . Nu ik EWOT zuurstoftherapie doe is mijn conditie sterk verbeterd, niet meer hoesten en geen aanvallen meer van benauwdheid. Ik kan EWOT aan iedereen aanbevelen.

Annelies

t is al een hele poos geleden dat we elkaar gesproken/gezien hebben.

Maar ik heb super nieuws. Ik heb uiteindelijk het apparaat met fiets bij een vriendin van mij geplaatst, ze heeft longkanker gehad en de laatste tijd ging het slecht, ze zou nog maar paar immunotherapieën krijgen en dat zou het laatste zijn. Ze is toen heel rustig gaan fietsen, 4-5 x per week,  op mijn apparatuur en het bijzondere mooie is dat t heel erg de goede kant op gaat. Tumor oksel enorm afgenomen, de andere tumoren enigszins. Ze voelt zich ook veel beter. 

Ikzelf zit er nu niet op, vind t belangrijker dat t voor haar ism immunotherapieën weer veel hoop geeft😃.

 

Lieve groet,

Annelies

Breda / Mark febr. 2022 LONG COVID klachten 

Ik ben 42 jaar, sportleraar en zelden ziek, totdat ik in maart 2021 corona kreeg. Sinds die tijd ben ik niet meer dezelfde. Mijn werk kan ik nog steeds niet full time doen en ik heb veel klachten van vermoeidheid tot overal zere spieren en gewrichten. Alles  geprobeerd van acupunctuur tot fysiotherapie. Eigenlijk ten einde raad begonnen aan EWOT zuurstoftherapie.

Eerst voorzichtig 3 x per week en nu zonder moeite iedere dag 15 minuten.  Mijn energie level is in een aantal weken enorm verbeterd, heb zelfs al een keer hard gelopen. Ik ben er nog niet maar ga nu in ieder geval merkbaar weer vooruit. Ik kan iedereen extra zuurstof aanbevelen. 

NAAM BEKEND BIJ REDACTIE

Ik beveel iedereen met

Fibromyalgie de EWOT aan

Na meer dan twee jaar met constante pijn te hebben geleefd, werd ik in maart 2017  gediagnosticeerd met fibromyalgie.

Mijn lichamelijke conditie was met pijn in ledematen, handen, voeten en rug. Ik was vaak te moe om deel te nemen aan de dagelijkse activiteiten die velen als vanzelfsprekend beschouwen. Als ik tijd moest doorbrengen met mijn kleinkinderen of naar buiten gaan voor de boodschappen, bleef ik daarna twee dagen in bed en het was al moeilijk om eenvoudige taken uit te voeren, zoals huishoudelijk werk, het dragen van spullen en zelfs het openen van flessen en potten ging met pijnscheuten.

Elke dag moest ik sterkere pijnstillers innemen en elke nacht slaaptabletten om aan mijn rust te komen.

 

Ik ben erg blij dat ik je website tegenkwam met de Multistep zuurstof therapie ik had er nog nooit van gehoord, en in mijn kennissenkring al helemaal niet. Ehh zuurstof? EWOT? Hyperbaar? Multi? Wat..!

 

Heb daarna nog wel even nagedacht of dit iets voor mij was, maar na het internet uitgeplozen te hebben over EWOT therapie toch overstag gegaan. Het effect is hetzelfde als hyperbare zuurstof die je in het ziekenhuis ondergaat.

 

Na de eerste week begon ik al verbetering te merken, en ging mijn conditie langzaam vooruit. Ik ben na drie weken gestopt met de slaappillen en val nu vanzelf in slaap tot de volgende morgen. Na zes weken waren mijn symptomen bijna verdwenen. Ik stopte met het gebruik van pijnstillers en heb nu veel meer energie dan daarvoor. Ook mijn slaappatroon blijft hetzelfde.

 

Ik blijf nu verder trainen op mijn crosstrainer en hoop nog wat extra gewicht te verliezen zodat ik wat verder kan lopen en fietsen in de toekomst.

Tot slot, ik kan iedereen die geplaagd wordt door Fibromyalgie deze EWOT Multistep therapie aanbevelen Als je constant pijn hebt geeft je voor jezelf EWOT multistep therapie een kans!

Bedankt.

De late gevolgen van Kanker

Na 4 jaar de weg gevonden !

 

4 jaar geleden ben ik curatief aan blaaskanker geopereerd. Vanwege mijn uristoma gebruik ik per jaar gemiddeld 10 antibioticakuren om bacteriele infecties tegen te gaan. Dit heeft in combinatie met COPD ervoor gezorgd dat ik na mijn operatie eigenlijk altijd chronisch moe ben geweest. Specialisten in het ziekenhuis beamen dat chronische vermoeidheid veelvuldig bij ex kankerpatienten voorkomt maar dat hier eigenlijk geen medische verklaring voor is. In overleg met Biocheck volg ik nu het herstelprogramma op basis van wat ik aan kan met gebruik van het multistep EWOT systeem met zuurstofmasker. Tot nu toe heeft dit bij twee hermetingen geresulteerd in ten eerste een geweldige vooruitgang qua energie en fitheid maar ten tweede ben ik nu al ruim 5 maanden antibiotica vrij waardoor mijn lichaam steeds meer in balans komt !

Ik ben iedere dag blij dat ik Biocheck en Bureau C&C op mijn pad gevonden heb.

 

Eric.

Den Haag febr. 2022

Mijn man heeft de spierziekte ALS, de bulbaire vorm met de verschijnselen in mond en keel en veel problemen met slikken en praten. De ziekte is progressief maar we willen alles doen om het proces zo veel mogelijk te vertragen.

Mijn man kan nog goed fietsen dus hij doet EWOT graag elke dag. Met bulbaire ALS wordt de ademhaling meestal slechter. We zijn nu 6 maanden verder en zijn ademhaling is stabiel gebleven. We kijken uit naar meer positieve resultaten.

Naam bekend bij de redactie

Milangela Martina (34 jaar) & Eric Gomez (44 jaar)
Afgelopen augustus zijn mijn man en ik begonnen met EWOT met als doel onze conditie en gezondheid te verbeteren
Wij proberen dagelijks of om de dag 15min. op de hometrainer te gaan
Als astmapatiënt heb ik een grote vooruitgang gemerkt in mijn conditie bijvoorbeeld bij traplopen, binnen 1 week merkte ik al een groot verschil dat ik niet meer zo buiten adem was.
Mijn slaap is ook verbeterd, val makkelijker in slaap wat ook erg fijn is.

Bij mijn man is zijn ADD "minder", hij kan zich beter concentreren en nadenken direct na gebruik waarbij daarvoor hij best "tunnelvisie" kon hebben en qua concentratie wat beperkt kon zijn. Ik zou de EWOT zeker aanbevelen alleen al voor de ontspanning die je ervan krijgt zo snel na gebruik, de verbetering in je conditie zonder dat je echt intens moet trainen.

 

Groeten, Milangela 
 

Aug. 2022 Zuid Holland

Zomaar een reactie

Ik merk na zo´n kleine 2 weken EWOT een verbetering van mijn conditie en heb minder last van bloedend tandvlees en ben ook 2 kilo afgevallen. Moet wel zeggen dat ik iedere dag een kwartier flink aan het doortrappen ben op de spinningfiets. Dus een dubbel effect, zowel de zuurstof als het fietsen.

Blij mee  

IMG_3467_edited.jpg

Diabetestype 2
omkeren met zuurstof

Aug. 2021 Paul: Zuurstoftherapie werkt echt goed. Mijn veel te hoge bloedsuikerspiegel zag  ik binnen het uur na een EWOT sessie al dalen.

Paul doet zuurstoftherapie en ziet zijn bloedsuiker dalen.

Sinds een aantal maanden heb ik medicatie voor diabetes 2.  Ik had al langere tijd veel klachten die ik nu achteraf gezien pas goed kan verklaren. Ik doe elke dag een kwartier EWOT op mijn loopband. Het effect op mijn bloedsuiker is heel gunstigh. Binnen het uur zakt het enorm. Mijn bloedsuiker blijft nu ook veel meer stabiel dan met alleen medicatie.

Bloedsuikerspiegel zakt heel snel na een kwartiertje EWOT zuurstoftherapie.

Bloedsuikermeting een uur na EWOT van 11.3 naar 8.1 mmol/l (nuchter)

Ik ben ook niet meer zo moe, voel me gewoon goed en mijn bloedsuiker schommelt nu rond 6.9 . EWOT zuurstof is aan te bevelen!

Paul v. H. / Wageningen

Jessica & David van Leeuwen - als je kind astma heeft
April 2021 ´s-Gravenzande