EWOT zuurstoftherapie ondersteunt herstel corona, corpusair.nl.
Zuurstoftherapie Corona - Support / Corpusair.nl.

zuurstoftherapie krachtige ondersteuning  herstel long-covid

White on Transparent.png

Long covid:

artsen staan voor een raadsel

De grootste groep is tussen 20 en 60 jaar, binnen de werkzame leeftijd dus, die digitaal vaardig zijn, autochtoon en hoog opgeleid. Vrijwel niemand heeft in ziekenhuis of op de ic gelegen. Driekwart is vrouw, wat deels te maken lijkt te hebben met het feit dat een substantieel deel zorgmedewerker is. Van de totale groep respondenten is slechts 43 procent positief getest op corona en de rest heeft dus een vermoedelijke diagnose op ­geleide van het beeld, wat soms problemen geeft inzake erkenning en herkenning van de klachten. 

BRON: MEDISCH CONTACT

LEES VERDER

beklemtoonde Vrouw

Tienduizenden mensen kampen maanden na hun besmetting nog altijd met zware klachten

Klachten die bij deze groep veel voorkomen zijn onder andere ernstige vermoeidheid, benauwdheid, pijnklachten van de borstkas en hartkloppingen. Daarnaast zijn er vaak hoofdpijnklachten en concentratieproblemen. Waarom een COVID-19 infectie zoveel verschillende klachten geeft is nog niet duidelijk. Er wordt momenteel veel wetenschappelijk onderzoek gedaan. Ook naar het effect van zuurstoftherapie

Image by Kyle Glenn

Na corona vaak hulp fysio nodig
topdrukte bij behandelaars...

Traplopen, boodschappen doen of aankleden,
een lastige klus

Voor ex-corona patiënten die hun basiscondi­tie kwijt zijn, worden normale inspannin­gen topsport. Ook van een rustige training bij de fysio of het revalidatiecentrum ligt men vaak nog twee dagen op ´apegapen´.

 

Trainen met extra zuurstof geeft je dan net de steun die nodig is om te kunnen starten en ook om door te gaan. Maar er zijn veel meer voordelen van zuurstoftherapie. 

Door de afgifte te verbeteren van de belangrijkste stof voor instandhouding en herstel van weefsel, is het lichaam veel beter in staat problemen te verhelpen.

 

  • De chemische reacties in ons lichaam worden ´opgestookt´. Slapen gaat beter. We voelen ons beter, ons lichaam is gezonder en we denken helderder vanwege de toegenomen zuurstofvoorziening

zuurstoftherapie versterkt weerstand en versnelt herstel na corona.

Zuurstoftherapie geeft je weer de energie 

behandelen long covidklachten met zuurstoftherapie EWOT van Corpusair.nl.

ADEM HET ZUURSTOF
VOORDEEL  

Immuunsysteem versterken met zuurstoftherapie EWOT, Corpusair.nl.

Zuurstoftherapie ondersteunt gezondheid

Bevordert genezing

Door de toevoer te verbeteren van zuurstof - de belangrijkste stof voor levensbehoud en herstel van weefsels - is ons lichaam veel beter in staat problemen te corrigeren

 Zuurstoftherapie ONDERZOEK

De pandemie heeft geresulteerd in een groeiende populatie van personen die een breed scala aan aanhoudende symptomen ervaart die "langdurige COVID" worden genoemd. Symptomen zijn onder meer neurocognitieve stoornissen en vermoeidheid. Twee mogelijke mechanismen kunnen verantwoordelijk zijn voor deze langdurige, niet-aflatende symptomen: hypercoagulabiliteit, wat het risico op verstopping van bloedvaten verhoogt, en een ongecontroleerde continue ontstekingsreactie.

Een van de opties om hypoxie om te keren, neuro-inflammatie te verminderen en neuroplasticiteit te induceren, is zuurstoftherapie.

IMG_4369.PNG
COVID-19 Associated Syndrome (CAS)
Met EWOT zuurstoftherapie ademt u 3 keer meer zuurstof, 900 liter zuivere zuurstof in15 minuten voor gezondheid en beter worden!

- SUPPORT 

Steeds meer ex-corona patiënten ontdekken de kracht van het verhogen van de zuurstofconcentratie.

De eerste casus-rapporten van succesvol behandelde langdurige COVID-symptomen met hyperbare zuurstoftherapie, met significante verbeteringen in cognitie, energie en cardiopulmonale functie zijn binnen. Prachtig hoor!

Nemen we nu allemaal een duur abonnement op de hyperbare zuurstoftank? Nee hoor, zuurstoftherapie kan ook met E.W.O.T -  de grondig onderbouwde en natuurlijke evenknie van hyperbare zuurstoftherapie - veel eenvoudiger, effectiever, goedkoper en zonder de bijwerkingen.

Met dank aan regionale tv LImburg: nieuwsitem regiotv 5 juni 2022

Zuurstoftherapie doe je heel gemakkelijk thuis of op de sportschool, lees verder

Sinds de uitbraak van het coronavirus en de continue stroom aan patiënten in de Nederlandse ziekenhuizen is het duidelijk dat een nieuwe groep patiënten is ontstaan; mensen die van COVID-19 hersteld zijn, maar waarschijnlijk blijvende longschade en andere fysieke en psychische problemen houden.

 

Deze nieuwe ‘ziekte’ noemt men vooralsnog pragmatisch COVID-19 Associated Syndrome (CAS). Op dit moment weet men nog niet of CAS een apart ‘ziektebeeld’ is, welk klachten patiënten precies ondervinden, wat daarvan exact de oorzaak is en hoe patiënten het best behandeld en begeleid kun