top of page

De beste reclame komt van blije EWOT gebruikers! Lees over de Vriendenbon!

U leest het goed. Van onze EWOT gebruikers horen we steeds vaker dat ze blij zijn door een vriend of familielid te zijn gewezen op EWOT zuurstoftherapie. Daardoor is hun kwaliteit van leven en vaak ook de gezondheid van die van hun gezinsleden enorm verbeterd. En de aanbrenger ontvangt daarvoor ook nog eens 100 euro direct op zijn bankrekening.

U leest het goed. Van vele EWOT gebruikers horen we dat ze blij zijn dat ze door een vriend of familielid te zijn gewezen op EWOT zuurstoftherapie. Daardoor is hun kwaliteit van leven en vaak ook de gezondheid van die van hun gezinsleden enorm verbeterd. En de aanbrenger ontvangt daarvoor ook nog eens 100 euro direct op zijn bankrekening!
De beste reclame komt van onze blije EWOT klanten!

We geven graag geld terug aan

onze blije EWOT gebruikers


We besteden liever geen geld aan dure advertenties die lang niet altijd worden gelezen, maar we geven wel graag geld terug aan onze blije EWOT gebruikers die ook anderen een betere gezondheid en meer welzijn gunnen, mensen zoals u!


De beste reclame komt immers van onze blije EWOT klanten!


Wilt u ook iemand een betere kwaliteit van leven bezorgen? Vertelt u iemand over de ontstekingsremmende zuurstoftherapie en koopt men op uw aanbeveling een EWOT set dan krijgt u daarvoor als dank €100,- op uw rekening gestort! Eenvoudig en eerlijk! Zo laten we nóg meer mensen profiteren van zuurstof als een van de krachtigste natuurlijke geneesmiddelen.


Vul binnen 5 dagen na aankoop van de EWOT set door uw vriend, kennis, familielid of cliënt de gegevens in op deze webpagina. Uw aanmelding wordt bij ons gecontroleerd en u ontvangt 100 euro na 14 dagen op uw rekening!* BEDANKT! Ook namens uw vriend, vriendin of cliëntVriendenbonus EWOT geldt ook voor onze professionele afnemers, therapeuten, sportschoolhouders, personal trainers en life coaches!


EWOT wordt ook in medische praktijken en sportcentra ingezet

De ontstekingsremmende zuurstoftherapie EWOT is namelijk heel eenvoudig en kan door iedereen worden toegepast. Het grootste voordeel biedt de therapie echter op de lange termijn bij regelmatig gebruik thuis. Door het verbeteren van de zuurstoftoevoer is het lichaam immers veel beter in staat gezondheidsproblemen te corrigeren èn te voorkomen.

Gunt u uw cliënten een optimale zuurstof winst ? Adviseer ze dan om een EWOT set aan te schaffen en vergeet niet uw Vriendenbon in te vullen. Ontvang per cliënt € 100, - op uw bankrekening. Eenvoudig en eerlijk!


Invulformulier Vriendenbon​

Voorwaarden:
 • De Vriendenbon wordt binnen 5 dagen na aankoop ingevuld

 • De vergoeding geldt alleen voor een complete EWOT set ( zuurstofzak + concentrator 5 liter of 10 liter).

 • De aanbrenger is een klant van Corpusair

 • De koper is een nieuwe klant van Corpusair

 • Op de aankoop van de EWOT set zijn géén andere kortingen van toepassing. Is er wel een korting verwerkt dan heeft de aanbrenger recht op 50% van de vergoeding. Dat geldt bij:

  • speciale (beurs-) aanbiedingen of combinatiekortingen

  • overige kortingen en aanbiedingen

U mag zo vaak gebruik maken van deze Vriendenbon als u wilt. Ontvang 100 euro voor elke EWOT-set. Dat is onze waardering voor het aanbevelen van de ontstekings-remmende zuurstoftherapie als buitengewoon belangrijk middel om ziekte te helpen voorkomen en welzijn te herstellen.Wie heeft er baat bij zuurstoftherapie?

Zuurstoftherapie wordt al decennia lang ingezet, zodat uitgebreide ervaringswaarden beschikbaar zijn. Vele gebruikers melden een verbetering van hun algemene gezondheidstoestand en de verbetering van hun welbevinden en prestatievermogen. Observatie studies bevestigen bovendien dat zuurstoftherapie als ondersteunende behandeling kan bijdragen tot het succes van traditionele medische behandelmethoden.


Zuurstoftherapie wordt gebruikt door mensen die lijden aan onder andere COPD (zoals chronische bronchitis en emfyseem), longkanker, onvoldoende hartwerking (hartfalen), cystische fibrose, astma en beroepsziekten die de longen aantasten. Zuurstoftherapie kan ook worden gebruikt bij specifieke vormen van hoofdpijnklachten en bij ontstekingsziekten zoals reuma,. Maar ook sporters ervaren veel trainingsvoordeel en sneller herstel door het ademen van hoge zuurstofconcentraties. Verschillende succesvolle toepassingen bij:

 • Wondverzorging

 • Long Covid recovery

 • Overgewicht

 • Cognitie / geheugen

 • Diabetes type 2

 • Pijnbestrijding

 • Huidproblemen

 • Gewrichtsproblemen

 • Topsport

 • Herstel immuunsysteem (chronische vermoeidheid, Burn-out, ME en fibromyalgie)

 • Cosmetische behandelingen

 • Migraine

 • Erectiële disfunctie

Laat anderen ook profiteren de ontstekingsremmende zuurstoftherapie. Bewegen met zuurstoftherapie is een veilige en volledig natuurlijke methode om de zuurstofconcentratie te verhogen en de zuurstoftoevoer te verbeteren. Elke lichamelijke activiteit vergroot de behoefte van het lichaam aan zuurstof. Daarom worden er met EWOT lichaamsoefeningen met extra zuurstof gedaan en worden met de ontstekingsremmende zuurstoftherapie verbluffende resultaten behaald.Comments


bottom of page