top of page

Zuurstoftherapie EWOT bij Wellnes het Gooi - Energize Your Lifestyle!

Nieuwe tijden

Al meer dan 25 jaar zit de zonnestudio op de Gijsbrecht van Amstelstraat in Hilversum.

Zuurstoftherapie is onze nieuwste behandeling om jou energiek te laten voelen en dat uit te stralen.
Sandra Alderding Owner@Wellness het Gooi De corona periode inspireerde mij om te zoeken naar andere mogelijkheden om onze klanten te voorzien van energie, weerstand en huidverbetering.
Met gepaste trots lanceren we nu Wellness het Gooi

Sinds 2013 heb ik met veel plezier de zonnestudio overgenomen. Veel vaste en betrokken klanten weten de weg naar de studio te vinden, wat heeft gezorgd voor inzicht in de behoeften van onze bezoekers.


Ik kreeg veel vragen huidproblemen, wat mij deed besluiten om in 2016 het diploma “Dermatologie voor schoonheidsspecialisten” te halen. Nu kan ik, met inmiddels de nodige ervaring, de klanten voorzien van een goed advies of mogelijke doorverwijzing naar de huisarts en de vele vragen professioneel te beantwoorden. Ik vind het belangrijk dat onze bezoekers op een verantwoorde en bewuste manier met hun gezondheid omgaan en je met een goed gevoel naar buiten gaat.De tijd heeft niet stil gestaan en zo hebben we, naast het zonnen, andere energieboosters toegevoegd, zoals de cryo cabine. Inmiddels weten zo’n 500 klanten wat cryotherapie voor hen kan betekenen. Ik vind dat een bezoek aan de studio altijd een positieve beleving moet zijn.


Deze ervaring, samen met de corona periode, inspireerde mij om te zoeken naar andere mogelijkheden om onze klanten te voorzien van energie, weerstand en huidverbetering.


Ontstekingsremmende zuurstoftherapie EWOT is onze nieuwste behandeling om jou energiek te laten voelen en dat uit te stralen.


Samen met een geweldig team van professionele en ervaren collega’s hopen we jou weer energie te geven. Bel gerust voor een afspraak of stuur een WhatsApp zodat we jou ook kunnen laten stralen.
Energize Your Lifestyle

Sandra AlderdingComments


Commenting has been turned off.
bottom of page