IMG_4033.JPG

 

 

Reparatie en service van onze zuurstof-concentrators

Reparaties van concentrators, wij sturen uw machine naar het Europees repair-center ( kosten 60 Euro ) en wachten op hun offerte. Na uw goedkeuring wordt de machine gerepareerd en teruggezonden.

 

Op al onze Devilbiss machines zit 2 jaar fabrieksgarantie, dit betekent dat u hem direct naar de fabrikant verzend en de fabriek verzend hem naar u retour.

 

Problemen met uw bij ons gekochte machine? geef ons een belletje en wij komen er wel uit.

Groot of klein, voor alles is een oplossing en anders staan onze reserve-machines klaar.

 

Nieuwe filters plaatsen (binnen & buiten) 75,--

 

PS Vocht en Hitte zijn de grootste kostenpost voor uw concentrator, de machine droog houden  en bouw ze niet in (warmte) de fabrikant geeft geen garantie hierop.

GARANTIE

Op de EWOT Multistep oxygen bag  heeft u 3 maanden garantie. Bij normaal gebruik gaat de EWOT Multistep oxygen bag ca. 2 jaar mee.
 

KLACHTEN EN VRAGEN

Bij klachten of vragen over de EWOT Multistep oxygen bag, het geleverde pakket of de gebruiksaanwijzing dient u contact op te nemen info@corpusair.nl . Geef hierbij altijd de volgende informatie: productnaam, productienummer, serienummer, beschrijving van de klacht of uw vraag.

 

De beschikbare informatie op deze website is slechts bedoeld voor uw algemene kennis en geldt niet als vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling voor specifieke medische condities. Ga voor vragen over een medische conditie altijd voor advies naar uw dokter of een andere professionele medische hulpverlener. De informatie op deze website is niet bedoeld om een ziekte te behandelen, genezen, te voorkomen of om een een diagnose te stellen.   **Negeer nooit medisch advies of wacht op het zoeken daarvan door iets wat u op deze site heeft gelezen.**

*1 Geldt voor leveringen naar Nederland. 
 

Corpusair.nl

info@corpusair.nl

KvK68407262

BTW nummer: NL001169441B89

06 53 67 71 76

  • Facebook
  • Instagram

Zuurstof is sterk voor gezondheid

copyright 2020 CORPUSAIR