SPORT

IMG_4172.JPG

WE GAAN ERVOOR !

Zuurstof voor een gezondere wedstrijd!

Exercise with Oxygen Therapy !

JE A-GAME KOMT MET IEDERE

ADEMHALING DICHTERBIJ

Of u nu een atleet, personal trainer, sportschooleigenaar of teamcoach bent het CORPUSAIR EWOT zuurstofsysteem kan uw spel naar een hoger niveau tillen.

 

De hoeveelheid zuurstof in de lucht is normaal 21%. Met EWOT kun je onbeperkt zuurstof van ruim 90 % inademen dat is meer dan 4x zoveel zuurstof per ademhaling! De enorme stroom extra zuurstof wordt opgelost in het bloedplasma en de weefselvloeistoffen en kan zo alle uithoeken van het lichaam bereiken.

 

Onderzoek wijst uit dat een hoog zuurstof niveau tijdens het sporten sneller leidt tot het vergroten van de belastbaarheid. Je kunt effectiever trainen en meer resultaat behalen in kortere tijd.

 

Voor sporters zijn er veel voordelen:

 • Vertraagt de verzuring

 • Verhoogt de hormoonproductie tot een evenwichtig, optimaal niveau.

 • Verhoogt de productie van ATP (adenosinetrifosfaat; de energie die door een organisme wordt gebruikt voor dagelijkse handelingen) – meer energie en sneller herstel – de versnelling van wondgenezing en het herstel van roofbouw en stress

 • Vergroot de zuurstofvoorziening van weefsels

 • Oxideert melkzuur en voorkomt ophoping; helpt spierpijn te voorkomen

 • Voorkomt stress en spanning in spieren pezen; bouwt afweer op

 • Vermindert zwellingen, kneuzingen, pijn van verwondingen en bespoedigt genezing

SPORTIEF ZIJN
     BETER WORDEN
Sterrenhemel
De kracht van EWOT Zuurstoftherapie van Corpusair is net zo natuurlijk als ademhalen.

Zuurstoftherapie is net zo natuurlijk als ademen

Zuurstoftherapie is een van de krachtigste

en een 100% natuurlijke manier om

ontstekingen te verminderen, wondgenezing

te versnellen en zowel fysieke als

mentale prestaties te optimaliseren.

EEN GEZONDERE WEDSTRIJD EN FIT FOR LIFE

TRAINEN MET NATUURLIJKE

ZUURSTOFTHERAPIE EWOT

 

ATLETEN

Verbeter uw spel, verkrijg dat extra voordeel en overtref uw tegenstander als nooit tevoren. CORPUSAIR EWOT trainen met zuurstoftherapie is de ultieme game.changer voor atleten die klaar zijn om hun zuurstofniveaus onder controle te krijgen en een hoger prestatieniveau te bereiken.

PERSONAL TRAINERS

Als uw trainingsprogramma dat extra zetje nodig heeft om de omzet te verhogen en uw klanten te helpen hun fitnessdoelen te bereiken, kunnen EWOT Oxygen-sessies die grote doorbraak bieden waarop u hebt gewacht.

SPORTSCHOLEN

Klaar voor een hernieuwde buzz en lidmaatschappen opnemen in je sportschool? Ga vandaag nog aan de slag door enkele CORPUSAIR EWOT Oxygen systemen aan uw fitnesscentrum toe te voegen. Blaas zuurstof in uw trainingen die blijvend is.

COACHES

Zoals alle goede coaches weten, worden kampioenen buiten het seizoen gemaakt. Geef je trainingen een vliegende start door CORPUSAIR EWOT Oxygen aan je trainingen toe te voegen en geef je spelers dat extra voordeel op de wedstrijddag.

15 minuten EWOT zuurstoftherapie voor meer energie en fit for life.

Voeg 90 % zuivere ZUURSTOF + 15 MINUTEN TRAINEN toe aan

persoonlijke aandacht, voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching!

Dat is samen met CORPUSAIR EWOT de gouden combi 

FIT FOR LIFE

Fit for Life met 15 minuten zuurstoftherapie EWOT, trainen met geconcentreerde zuurstof verbetert je prestaties met iedere ademhaling.

90

4

% PURE 02

KEER MEER 02

15

MINUTEN SESSIES

1000 

LITER INNAME

Met EWOT zuurstoftherapie ademt u 3 keer meer zuurstof, 900 liter zuivere zuurstof in15 minuten voor gezondheid en beter worden!
Eindstreep
Personal Trainer Stretchen Session
Mannelijke man in sportschool
IMG_4045.jpeg
Voetbalwedstrijd
 
 
2483a383-df35-440a-8d35-9cb3ea0563a0.jpg

Onderschat de kracht van sport en bewegen niet! Het is leuk en gezond, het vermindert zelfs de kans op kanker, dementie, depressie en virusinfecties.
 
Maar het is helemaal geweldig om te ervaren hoe je lichaam door te sporten met zuurstoftherapie nog meer kan dan je ooit voor mogelijk had gehouden

MEER NATUURLIJKE ENERGIE?

KOPPEL JE FYSIOTHERAPIE AAN ZUURSTOFTHERAPIE

en sta versteld van je prestaties

Er is een aanzienlijke verbetering wanneer een atleet zijn fysiotherapie of massagetherapie koppelt aan de ontstekingsremmende zuurstoftherapie om de hersteltijden van blessures terug te brengen en prestaties te verbeteren

Er is een aanzienlijke verbetering wanKoppel fysiotherapie aan trainen met zuurstoftherapie EWOT om de hersteltijd bij blessures terug te brengen en prestaties te verbeteren.

Kalm onder druk

Bereik eerder topprestaties

Atleten die trainen met  intensieve programma's, kunnen profiteren van hogere zuurstofconcentraties in het bloed en het bloedplasma,  om ontstekingen, blauwe plekken, ischemie en pijn te verhelpen en de conditie uit te bouwen.

 

Of kom met zuurstoftraining weer in conditie bij aanhoudende werkstress

EWOT als natuurlijke hersteltraining voor managers, bij burn-out en verlaagde vitaliteit heeft al velen geholpen ongeacht leeftijd of conditie.

zuurstoftekena_edited_edited.png

Met slechts een paar keer per week

15 minuten EWOT zuurstoftherapie vinden sporters al een

ijzersterke balans tussen hun wedstrijdinspanning, training en herstel.

Bereik topprestaties, minder blessures en ontstekingen, fit for life met EWOT zuurstoftherapie.
EWOT zuurstoftherapie

DE WETENSCHAP

 

 Het meest voorkomende en cruciale element

in het menselijk    lichaam is zuurstof.

CORPUSAIR EWOT zuurstoftherapie is gemaakt om het zuurstofniveau van het lichaam niet alleen   tijdens het  sporten maar ook in rust te maximaliseren, wat   essentieel is voor onze   gezondheid en fitheid. Zuurstof   neemt  2/3 van onze anatomie  in beslag, waardoor het   zuurstofniveau een van de   belangrijkste indicatoren is van   hoe we ons voelen en  functioneren.

Jonge atleten

DE ERVARINGEN

Ideaal voor (top)sporters!

CORPUSAIR EWOT zuurstoftherapie kent geen limiet, wat betekent dat u zoveel zuurstof kunt innemen als het lichaam nodig heeft. Door de fysieke inspanning kan er meer kooldioxide worden aangemaakt en daardoor ook meer zuurstof worden opgenomen.

Dit is een natuurlijk proces met een grote zuurstofwinst, die kan worden opgenomen

door de rode bloedcellen, het bloedplasma en

de weefselvloeistoffen en vervolgens aan de

cellen worden afgeleverd. Een hogere zuurstofconcentratie leidt sneller tot het

vergroten van de belastbaarheid. U kunt effectiever trainen en meer resultaat behalen

in kortere tijd en neemt het uithoudings-

vermogen toe. 

co2%20bubbles_edited.jpg
Verbeter je gezondheid en welzijn met 15 minuten per dag EWOT zuurstoftherapie van Corpusair.nl.

UPGRADE JE  

ZUURSTOF NIVEAU,

PROFITEER VAN HET VOORDEEL.

 

 Sporters zijn altijd op zoek naar subtiele verbeteringen om hen naar   het volgende niveau te brengen. Klinisch onderzoek toont aan dat "verhoogde   zuurstofopname"  duidelijk een van

die voordelen kan zijn. 

 Dit is hoe het werkt: energie wordt geleverd door zuurstof en   uiteindelijk door de bloedstroom. Hoe meer u uw doorbloeding en de zuurstofoverdracht naar de cellen kunt verbeteren , hoe sterker de impact is op uw energie,   output, spierkracht en herstel. 

Normaal ademen we 21% zuurstof in vanuit de lucht. Maar door het EWOT zuurstof systeem te  gebruiken  terwijl u traint, ademt u ruim 4 keer zoveel zuurstof :  dus geen 21% maar 90% zuurstof per ademhaling dat in het bloedplasma oplost en zo alle uithoeken van het lichaam bereikt. 

 

 En als je eenmaal het zuurstofniveau in je lichaam hebt verhoogd,   tellen de voordelen cumulatief: het herstel versnelt, het   uithoudingsvermogen wordt versterkt, de ontstekingen nemen af     en  de energie wordt sneller hersteld. Deze  "Zuurstof Winst" van   EWOT  helpt vele  professionals en amateurs in alle takken van sport   een  grote voorsprong te ontwikkelen en te houden,

 ook als de jaren  tellen. 

 

 

 De optimale EWOT zuurstofsessie duurt slechts 15 minuten, 

 Hiervoor heb je  nodig een zuurstofconcentrator, een zuurstofreservoir en een zuurstofmasker.

Voor de lichaamsbeweging gebruikt u het trainingsapparaat dat u al in huis heeft of dat bij u past. 

De optimale EWOT zuurstofsessie duurt slechts 15 minuten, kies hiervoor het trainingsapparaat dat u al in huis heeft of dat bij u past. Uw zuurstoftherapie systeem EWOT koopt u bij Corpusair.nl ​
Zuurstofconcentrator 5 liter per minuut voor bij uw EWOT zuurstoftherapie set, bestel hem online bij Corpusair.nl.
 
zuurstoftekena_edited_edited.png

EWOT een essentiële investering om

optimale prestatieniveaus te bereiken

EWOT ontstekingsremmende zuurstoftherapie helpt sporters op natuurlijke wijze te herstellen van intensieve training en wedstrijden, maar ook om hun gezondheid te behouden en te versterken. Oefening met zuurstoftherapie is een natuurlijke therapie met een grote zuurstofwinst, die kan worden opgenomen door de rode bloedcellen, het bloedplasma en de weefselvloeistoffen en vervolgens aan de cellen worden afgeleverd.

De EWOT multistep-sets  zijn beschikbaar en klaar voor verzending. Naast het bedienen van de  Nederlandse markt hebben we ook onze cliënten in België, Brazilië, Polen, Portugal, Engeland, Italië, Roemenië, Duitsland, Kroatië, Afrika, Zuid Korea, Frankrijk en de Verenigde Staten.

Corpusair.nl uw EWOT zuurstoftherapie specialist Nederland.
Gezond zijn en beter worden, zuurstoftherapie EWOT Corpusair.nl

MAXIMALE ENERGIE

Stel je voor dat je een hernieuwde energie voelt vanaf het moment dat je wakker wordt. CORPUS AIR EWOT zuurstoftherapie  kan je de fysieke en mentale boost geven waar je naar op zoek was en nog veel meer.

MENTALE HELDERHEID

Zuurstof doet zowel goed voor uw mentale toestand als voor uw lichamelijk welzijn. Meer zuurstof is de sleutel tot een beter leven. Ben u snel vermoeid? Moeite met concentreren?  Zie dingen duidelijker met  niet 21% zuurstof  maar 90 % zuurstof per ademhaling, dat is 4x zoveel ook voor uw hersenen!

SNELLER HERSTEL

Als je uitgeput of vermoeid bent, weet je hoe goed het voelt  om frisse lucht in te ademen. Voeg aan de lucht die u ademt nu eens  300% meer zuurstof 

toe en kijk wat er gebeurt.

IMMUUNVERSTERKEND

Of het nu een wereldwijde pandemie is, of gewoon een verkoudheid, het hebben van een sterk immuunsysteem is van cruciaal belang om gezond te blijven. Onderzoek wijst uit dat zuurstoftherapie kan helpen bij het opbouwen van uw weerstand.

Maximale energie met 15 minuten EWOT zuurstoftherapie, Corpusair.nl de zuurstofshop van ons allemaal
EWOT zuurstoftherapie verbetert de bloedtoevoer naar haarvaten, verbetert de longfunctie en verbetert sportieve prestaties.

 De verhoogde zuurstofniveaus door EWOT zuurstoftherapie  dragen enorm bij aan een sneller  herstel na een training en aan het verbeteren van de algehele prestaties. 

15 minuten EWOT zuurstoftherapie voor meer energie, betere conditie en sneller herstel.
 • VERHOOGDE ENERGIE

 • MENTALE HELDERHEID

 • SNELLER HERSTEL

 • VOORKOMT STRESS

 • VERBETERDE BLOEDSTROOM

 • AFNAME ONTSTEKINGEN

Word sterker met elke ademhaling.

Vandaag beschikbaar!

Bestel nu uw EWOT zuurstofset voor thuis - voor het welzijn van het hele gezin -  of voor cliënten  in uw praktijk of sportschool. 

Bestellen kan online - in de Corpusair zuurstofshop van ons allemaal,

of bel 06 53 67 71 76

PRAAT MET UW EWOT EXPERT CORPUSAIR 

Wilt u meer weten over hoe de ontstekingsremmende zuurstoftherapie u, uw familie, vrienden, klanten of patiënten kan helpen? Bel ons of maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan ons EWOT DEMO&ADVIES CENTER.

U kunt het EWOT zuurstofsysteem daar zien en op uw gemak eens proberen.

Contact

DEMO & ADVIES CENTER ZUURSTOFTHERAPIE EWOT

info@corpusair.nl /  Tel. 06 53 67 71 76

Bedankt voor de inzending!

Exerise with Oxygentherapie EWOT is 15 minuten trainen met een zuurstofmasker op voor je gezonheid en betere prestaties.