SPORT

IMG_4172.JPG

WE GAAN ERVOOR !

Exercise with Oxygen Therapy !

Zuurstof voor een gezondere wedstrijd!

JE A-GAME KOMT MET IEDERE

ADEMHALING DICHTERBIJ

Of u nu een atleet, personal trainer, sportschooleigenaar of zelfs teamcoach bent - het CORPUSAIR EWOT multi-step zuurstofsysteem kan uw spel naar een hoger niveau tillen.

 

De hoeveelheid zuurstof in de lucht is normaal 21%. Met EWOT kun je onbeperkt zuurstof van ruim 90 % inademen dat is meer dan 3x zoveel zuurstof per ademhaling! De enorme stroom extra zuurstof wordt opgelost in het bloedplasma en de weefselvloeistoffen en kan zo alle uithoeken van het lichaam bereiken.

 

Onderzoek wijst uit dat een hoog zuurstof niveau tijdens het sporten sneller leidt tot het vergroten van de belastbaarheid. Je kunt effectiever trainen en meer resultaat behalen in kortere tijd.

 

Voor sporters zijn er veel voordelen:

 • Vertraagt de verzuring

 • Verhoogt de hormoonproductie tot een evenwichtig, optimaal niveau.

 • Verhoogt de productie van ATP (adenosinetrifosfaat; de energie die door een organisme wordt gebruikt voor dagelijkse handelingen) – meer energie en sneller herstel – de versnelling van wondgenezing en het herstel van roofbouw en stress

 • Vergroot de zuurstofvoorziening van weefsels

 • Oxideert melkzuur en voorkomt ophoping; helpt spierpijn te voorkomen

 • Voorkomt stress en spanning in spieren pezen; bouwt afweer op

 • Vermindert zwellingen, kneuzingen, pijn van verwondingen en bespoedigt genezing

SPORTIEF ZIJN
     BETER WORDEN
Sterrenhemel

Zuurstoftherapie is net zo natuurlijk als ademen

Zuurstoftherapie is een van de krachtigste

en 100% natuurlijke manier om

ontstekingen te verminderen, wondgenezing

te versnellen en zowel fysieke als

mentale prestaties te optimaliseren.

EEN GEZONDERE WEDSTRIJD EN FIT FOR LIFE

TRAINEN MET ZUURSTOFTHERAPIE EWOT

 

ATLETEN

Verbeter uw spel, verkrijg dat extra voordeel en overtref uw tegenstander als nooit tevoren. CORPUSAIR EWOT trainen met zuurstoftherapie is de ultieme game.changer voor atleten die klaar zijn om hun zuurstofniveaus onder controle te krijgen en een hoger prestatieniveau te bereiken.

PERSONAL TRAINERS

Als uw trainingsprogramma dat extra zetje nodig heeft om de omzet te verhogen en uw klanten te helpen hun fitnessdoelen te bereiken, kunnen EWOT Oxygen-sessies die grote doorbraak bieden waarop u hebt gewacht.

SPORTSCHOLEN

Klaar voor een hernieuwde buzz en lidmaatschappen opnemen in je sportschool? Ga vandaag nog aan de slag door enkele CORPUSAIR EWOT Oxygen systemen aan uw fitnesscentrum toe te voegen. Speciale prijzen beschikbaar voor bestellingen van meerdere systemen.

COACHES

Zoals alle goede coaches weten, worden kampioenen buiten het seizoen gemaakt. Geef je trainingen een vliegende start door CORPUSAIR EWOT Oxygen aan je trainingen toe te voegen en geef je spelers dat extra voordeel op de wedstrijddag.

Voeg 90 % zuivere ZUURSTOF + 15 MINUTEN TRAINEN toe aan

persoonlijke aandacht, voldoende beweging, gezonde voeding en mental coaching!

Dat is samen met CORPUSAIR EWOT de gouden combi 

FIT FOR LIFE

Fit for Life met 15 minuten zuurstoftherapie EWOT, trainen met geconcentreerde zuurstof verbetert je prestaties met iedere ademhaling.

90

% PURE 02

3

KEER MEER 02

15

MINUTEN SESSIES

900 

LITER INNAME

Eindstreep
Personal Trainer Stretchen Session
Mannelijke man in sportschool
IMG_4045.jpeg
Voetbalwedstrijd
 
 
2483a383-df35-440a-8d35-9cb3ea0563a0.jpg

Er is een aanzienlijke verbetering wanneer een atleet fysiotherapie koppelt aan de ontstekingsremmende zuurstoftherapie om de hersteltijden van blessures terug te brengen en prestaties te verbeteren

Kalm onder druk

De verhoogde zuurstofdruk leidt tot de vermindering van oedeem (zwelling) om de zuurstofvoorziening van de bloedstroom naar de getroffen gebieden te bevorderen. Verhoogde zuurstofniveaus verminderen de zwelling van het weefsel en vergemakkelijken een sneller herstel bij verschillende verwondingen en bij spiervermoeidheid.

Bereik eerder topprestaties

Atleten die trainen met  intensieve programma's, kunnen profiteren van hogere zuurstofconcentraties in het bloed en het bloedplasma,  om ontstekingen, blauwe plekken, ischemie en pijn te verhelpen en het vermogen om infecties te bestrijden te verbeteren.  

Met slechts een paar keer per week

15 minuten EWOT zuurstoftherapie vinden sporters al een

ijzersterke balans tussen hun wedstrijdinspanning, training en herstel.

Bereik topprestaties, minder blessures en ontstekingen, fit for life met EWOT zuurstoftherapie.

DE WETENSCHAP

 

 Het meest voorkomende en cruciale element in het menselijk    lichaam is zuurstof. CORPUSAIR EWOT zuurstoftherapie is   gemaakt om het zuurstofniveau van het lichaam tijdens het   sporten te maximaliseren, wat essentieel is voor onze   gezondheid en fitheid. Zuurstof neemt 2/3 van onze anatomie    in beslag, waardoor het zuurstofniveau een van de   belangrijkste indicatoren is van hoe we ons voelen en  functioneren.

Jonge atleten

DE ERVARINGEN

Ideaal voor (top)sporters!

CORPUSAIR EWOT zuurstoftherapie kent geen limiet, wat betekent dat u zoveel zuurstof kunt innemen als het lichaam aankan. En dat is volkomen veilig, omdat de kooldioxide-opbouw gelijk is aan de extra inkomende zuurstof door de lichamelijke inspanning. Zorg dat je cellen meer energie kunnen produceren, met onbeperkt zuurstof inademen!

Tijdens de 15 minuten durende oefening met zuurstoftherapie verhoogt de hartslag, waardoor u meer kooldioxide kunt maken, en er extra zuurstof naar zuurstofarme weefsels gedwongen wordt.

Dit is een natuurlijk proces met een grote zuurstofwinst, die kan worden opgenomen door de rode bloedcellen, het bloedplasma en de weefselvloeistoffen en vervolgens aan de cellen worden afgeleverd. Extra zuurstofinname tijdens het bewegen, leidt sneller tot het vergroten van de belastbaarheid. U kunt effectiever trainen en meer resultaat behalen in kortere tijd. Daarnaast neemt uw uithoudingsvermogen toe doordat u een inspanning levert tijdens de zuurstofinname. 

co2%20bubbles_edited.jpg

UPGRADE JE  

ZUURSTOF NIVEAU,

PROFITEER VAN HET VOORDEEL.

 

 Sporters zijn altijd op zoek naar subtiele verbeteringen om hen naar   het volgende niveau te brengen. En in de afgelopen jaren heeft   klinisch onderzoek ons ​​aangetoond dat "verhoogde   zuurstofopname"  duidelijk een van die voordelen kan zijn. 

 Dit is hoe het werkt: energie wordt geleverd door zuurstof en   uiteindelijk door de bloedstroom. Hoe meer u uw doorbloeding kunt   verhogen, hoe sterker de impact u kunt hebben op uw energie,   output, spierkracht en herstel. 

Normaal ademt u tijdens een training slechts   21% zuurstof in. Maar door het EWOT multistep systeem te  gebruiken  terwijl u traint, krijgt u drie keer zoveel zuurstof binnen:   meer dan 90% zuurstof per ademhaling dat in het bloedplasma oplost en zo alle uithoeken van het lichaam bereikt. 

 

 En als je eenmaal het zuurstofniveau in je lichaam hebt verhoogd,   tellen de voordelen cumulatief: het herstel versnelt, het   uithoudingsvermogen wordt versterkt, de ontstekingen nemen af     en  de energie wordt sneller hersteld. Deze  "Zuurstof Winst" van   EWOT  helpt vele  professionals en amateurs in alle takken van sport   een  grote voorsprong te ontwikkelen en te houden,

 ook als de jaren  tellen. 

 

 

 De optimale EWOT zuurstofsessie duurt slechts 15 minuten, 

 Hiervoor heb je  nodig een zuurstofconcentrator, een zuurstofreservoir en een zuurstofmasker.

Voor de lichaamsbeweging gebruikt u het trainingsapparaat dat u al in huis heeft of dat bij u past. 

Zuurstofconcentrator 5 liter per minuut voor bij uw EWOT zuurstoftherapie set, bestel hem online bij Corpusair.nl.
 

Een essentiële investering om optimale

prestatieniveaus te bereiken

EWOT ontstekingsremmende zuurstoftherapie helpt sporters op natuurlijke wijze te herstellen van intensieve training en wedstrijden. Oefening met zuurstoftherapie is een natuurlijk proces met een grote zuurstofwinst, die kan worden opgenomen door de rode bloedcellen, het bloedplasma en de weefselvloeistoffen en vervolgens aan de cellen worden afgeleverd.

De EWOT multistep-sets  zijn beschikbaar en klaar voor verzending. Naast het bedienen van de  Nederlandse markt hebben we de EWOT multistep sets ook verkocht aan cliënten in België, Brazilië, Polen, Portugal, Engeland, Italië, Roemenië, Duitsland, Kroatië, Afrika, Zuid Korea, Frankrijk en de Verenigde Staten.

MAXIMALE ENERGIE

Stel je voor dat je een hernieuwde energie voelt vanaf het moment dat je wakker wordt. CORPUS AIR EWOT zuurstoftherapie  kan je de fysieke en mentale boost geven waar je naar op zoek was en nog veel meer.

MENTALE HELDERHEID

Ontstekingsremmende zuurstoftherapie doet zowel goed voor uw mentale toestand als voor uw lichamelijk welzijn. Meer zuurstof is de sleutel tot een beter leven. Ben u snel vermoeid? Moeite met concentreren?  Zie dingen duidelijker met

90 % zuurstof per ademhaling in plaats van met de 21% zuurstof die normaal in de lucht zit.

SNELLER HERSTEL

Als je uitgeput of vermoeid bent, weet je hoe goed het voelt  om frisse lucht in te ademen. Voeg aan de lucht die u ademt nu eens  300% meer zuurstof 

toe en kijk wat er gebeurt.

IMMUUNVERSTERKEND

Of het nu een wereldwijde pandemie is, of gewoon een verkoudheid, het hebben van een sterk immuunsysteem is van cruciaal belang om gezond te blijven. Onderzoek wijst uit dat zuurstoftherapie kan helpen bij het opbouwen van uw weerstand.

Maximale energie met 15 minuten EWOT zuurstoftherapie, Corpusair.nl de zuurstofshop van ons allemaal
EWOT zuurstoftherapie verbetert de bloedtoevoer naar haarvaten, verbetert de longfunctie en verbetert sportieve prestaties.

 De verhoogde zuurstofniveaus door EWOT zuurstoftherapie  dragen bij aan een sneller  herstel na een training en aan het verbeteren van de algehele atletische  prestaties. 

 • VERHOOGDE ENERGIE

 • MENTALE HELDERHEID

 • SNELLER HERSTEL

 • VOORKOMT STRESS

 • VERBETERDE BLOEDSTROOM

 • AFNAME ONTSTEKINGEN

Word sterker met elke ademhaling. Vandaag beschikbaar!

Bestel nu uw EWOT zuurstofset voor thuis - voor het welzijn van het hele gezin -  of voor in uw praktijk of sportschool. Bestellen kan online - in de Corpusair zuurstofshop van ons allemaal, of bel 06 53 67 71 76

PRAAT MET UW EWOT EXPERT CORPUSAIR 

Wilt u meer weten over hoe de ontstekingsremmende zuurstoftherapie u, uw familie, vrienden, klanten of patiënten kan helpen? Bel ons gewoon of maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan ons EWOT DEMO&ADVIES CENTER.

U kunt het EWOT zuurstofsysteem daar zien en eens proberen.

Contact

DEMO & ADVIES CENTER ZUURSTOFTHERAPIE EWOT

info@corpusair.nl /  Tel. 06 53 67 71 76

Exerise with Oxygentherapie EWOT is 15 minuten trainen met een zuurstofmasker op voor je gezonheid en betere prestaties.
 
Advies & Demo Center Zuurstoftherapie EWOT Nederland.

Bezoekadres Corpusair

DEMO & ADVIES CENTER Zuurstoftherapie EWOT NL 

Paramedisch Centrum´Je lijf en je leven´Herenstraat 19, 2681BC Monster Z-H.

Postadres: Van Koppenweg 5, 2672 EG Naaldwijk

KvK 68407262

BTW nr NL001169441B89

IBAN NL93RABO0355067269

 • Facebook
 • Instagram

De beschikbare informatie op deze website is slechts bedoeld voor uw algemene kennis en geldt niet als vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling voor specifieke medische condities. Ga voor vragen over een medische conditie altijd voor advies naar uw dokter of een andere professionele medische hulpverlener. De informatie op deze website is niet bedoeld om een ziekte te behandelen, genezen, te voorkomen of om een een diagnose te stellen.   **Negeer nooit medisch advies of wacht op het zoeken daarvan door iets wat u op deze site heeft gelezen.**