GEZOND ZIJN 

BETERWORDEN

ONTSTEKINGSREMMENDE ZUURSTOFTHERAPIE

Zodat u weer vooruitgaat

Niets kan tippen aan de pure geneeskracht en alkaliserende werking van zuurstof. Zuurstoftherapie ondersteunt ook de werking van andere behandelingen en wordt daarom breed toegepast. Een effectieve verbetering van de zuurstoftoevoer en de doorstroming in de kleinste bloedvaten, heeft in veel opzichten een positief effect op uw gezondheid, uw immuunsysteem en uw algehele welzijn.

Wie hebben er in het bijzonder

baat bij EWOT zuurstoftherapie?

Mensen die kampen met chronische vermoeidheid, luchtwegproblemen en overgewicht hebben in het bijzonder baat bij zuurstoftraining omdat men geholpen door de zuurstof het bewegen langer kan volhouden, waardoor het effect wordt vergroot.

 

Ook voor afvallen of gewichtsbeheersing is zuurstoftraining zeer effectief omdat de extra zuurstof tijdens de training ervoor zorgt dat de verbranding van onderhuidse vetten flink toeneemt.

Ontstekingen in de haarvaten nemen af en er komt zuurstof in delen van het lichaam met zuurstoftekort. Een hogere zuurstofconcentratie werkt positief op de belangrijkste regelmechanismen van het lichaam op het gebied van preventie, genezings- en herstelprocessen, zuurstoftherapie kan daarom samen met alle behandelingen en indicaties.

GEZOND ZIJN 

BETERWORDEN

Versterk je immuunsysteem met zuurstofth
Artsen

Ondersteunen van de behandeling bij ziekte, ondersteuning van de immuunrespons, activering van het zelfherstellend vermogen door het verschaffen van alle zuurstof die het lichaam nodig heeft.

Toepassingsgebieden
oxygen lady.jpg

De hoge zuurstoftoevoer heeft een positief effect op het algemene welzijn, de gezondheid en het slaapritme. Samen leidt dit tot een hogere levenskwaliteit.

EWOT_Blog1_edited_edited.jpg

Zuurstof ondersteunt de stofwisseling voor betere prestaties, een sneller reactievermogen, een lager risico op sportblessures en een sneller herstel.

Verbeter slaapproblemen, doorbloeding en algehele gezondheid met zuurstoftherapie EWOT.

Iedere arts en iedere therapeut weet dat het zuurstofniveau een van de belangrijkste factoren is om een ziektevrij en energiek leven te kunnen leiden.

GEZOND ZIJN 

BETERWORDEN

De ontstekingsremmende zuurstoftherapie verschaft alle zuivere zuurstof die je maar kunt inademen van 50 tot 100 liter per minuut, afhankelijk van de longcapaciteit. Door de toevoer te verbeteren van de belangrijkste stof voor levensbehoud en herstel van weefsel, is het lichaam veel beter in staat problemen te corrigeren. Een hoog zuurstofniveau verbetert de circulatie, verhoogt de efficiëntie van lichaamscellen, vermindert pijn en ontstekingen en heeft een gunstig effect op het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Genezing ondersteunen met zuurstof

Als het zuurstofniveau wordt verhoogd, nemen de cellen extra zuurstof op en leveren die af aan onze weefsels. Afvalgassen en gifstoffen worden efficiënter verwijderd en cellen beginnen beter te functioneren.

Demo&Advies Center zuurstofherapie EWOT Nederland.

Het EWOT-zuurstofsysteem is gebaseerd op de wetenschappelijke studies en proeven van Dr. Manfred von Ardenne meer dan 60 jaar geleden.

DR. VON ARDENNE

Unieke geschiedenis EWOT

Wijlen professor von Ardenne (student van dr. Otto Warburg) was een van de oorspronkelijke onderzoekers die jarenlang onderzoek hebben gedaan met tienduizenden patiënten over hoe het lichaam werkt met en reageert op verhoogde niveaus van zuurstofverzadiging. Zijn boek, Oxygen Multi-Step Therapy, wordt door velen beschouwd als de belangrijkste bron op dit gebied.

Door zijn onderzoek ontdekte von Ardenne dat hogere zuurstofgehaltes in het lichaam kunnen bijdragen aan het herstel van ziekten en kunnen helpen om een ​​optimale algehele gezondheid te bereiken en de levensduur te verlengen.  Hij ontdekte ook dat de zuurstof wonderen deed voor het immuniteitssysteem.

Meer lezen?

1/3
Running Up the Steps
Original on Transparent.png

Klaar om de volgende stap

te zetten?

Wacht niet langer: praat vandaag nog met uw EWOT zuurstofspecialist Corpusair

per telefoon of mail over

hoe ontstekingsremmende zuurstoftherapie u kan helpen uw algehele gezondheid,

fitheid en welzijn te verbeteren.

Of maak een afspraak voor een gratis advies gesprek.

DEMO&ADVIESCENTER
EWOTNEDERLAND
30709222_1945861425484646_66648032107181
  • White Facebook Icon
Wilt u EWOT eerst een keer proberen voor u aanschaft? Maak vrijblijvend een afspraak in ons EWOT Demo&Advies Center
06 53 67 71 76
Portret lachende vrouw

Klaar om meer zuurstof in uw leven te blazen?Wacht niet langer en bestel uw EWOT zuurstofset.