GEZOND ZIJN 
BETERWORDEN

ONTSTEKINGSREMMENDE ZUURSTOFTHERAPIE
Zodat u weer vooruitgaat

Niets kan tippen aan de pure geneeskracht en alkaliserende werking van zuurstof. Zuurstoftherapie ondersteunt de werking van andere behandelingen, zonder voldoende zuurstof geen genezing.

Een effectieve verbetering van de zuurstoftoevoer en de doorstroming in de kleinste bloedvaten, heeft een positief effect op uw gezondheid,
immuunsysteem en uw algehele welzijn.

Microcirculatie: het belang van de kleinste haarvaten voor de overdracht van zuurstof naar onze cellen

Wie hebben er in het bijzonder

baat bij zuurstoftraining?

Mensen die kampen met chronische vermoeidheid, luchtwegproblemen en overgewicht hebben in het bijzonder baat bij zuurstoftraining omdat men geholpen door de zuurstof het bewegen langer kan volhouden, waardoor het effect wordt vergroot.

 

Ook voor afvallen of gewichtsbeheersing is zuurstoftraining zeer effectief omdat de extra zuurstof tijdens de training ervoor zorgt dat de verbranding van onderhuidse vetten flink toeneemt.

GEZOND ZIJN 

BETERWORDEN

Al bij de eerste sessie nemen de ontstekingen in de haarvaten nemen af en komt zuurstof ook in delen van het lichaam met zuurstoftekort. De hogere zuurstofconcentratie werkt positief op de belangrijkste regelmechanismen van het lichaam op het gebied van preventie, genezings- en herstelprocessen. Zuurstoftherapie kan daarom samen met alle behandelingen en indicaties.

Dr.Robert Rowan: "Door de toevoer te verbeteren van de belangrijkste stof voor levensbehoud en herstel van weefsels,is het lichaam veel beter in staat problemen te verhelpen"
Versterk je immuunsysteem met zuurstofth
_edited_edited_edited.jpg

Ondersteunen van de behandeling bij ziekte, ondersteuning van de immuunrespons, activering van het zelfherstellend vermogen door het verschaffen van alle zuurstof die het lichaam nodig heeft.

oxygen lady.jpg

De hoge zuurstoftoevoer heeft een positief effect op het algemene welzijn, de gezondheid en het slaapritme. Samen leidt dit tot een hogere levenskwaliteit.

EWOT_Blog1_edited_edited.jpg

Zuurstof ondersteunt de stofwisseling voor betere prestaties, een sneller reactievermogen, een lager risico op sportblessures en een sneller herstel.

Verbeter slaapproblemen, doorbloeding en algehele gezondheid met zuurstoftherapie EWOT.

Een ziektevrij en energiek leven leiden tot op hoge leeftijd
wordt in hoofdzaak bepaald door het zuurstofniveau 

GEZOND ZIJN 

BETERWORDEN

De ontstekingsremmende zuurstoftherapie verschaft alle zuurstof die je maar kunt inademen

Veel mensen hebben een ongezond hoog ademvolume, vaak als gevolg van stress.  Dat leidt tot een slechtere opname van zuurstof in het lichaam, verzwakking van het immuunsysteem en geeft een extra belasting van het zenuwstelsel. 

 

EWOT kan deze vicieuze cirkel op natuurlijke wijze helpen doorbreken. Een hogere zuurstofconcentratie verbetert beperkte circulatie, verhoogt de efficiëntie van lichaamscellen, vermindert pijn en ontstekingen, kalmeert en heeft een gunstig effect op het zelfgenezend vermogen van uw lichaam.

Zuurstof is Leven

Met EWOT kunnen de cellen meer zuurstof opnemen.  Afvalgassen en gifstoffen worden efficiënter verwijderd en cellen beginnen beter te functioneren.

Het EWOT-zuurstofsysteem is gebaseerd op de wetenschappelijke studies van 

DR. VON ARDENNE

diverse ewot stijlen_edited_edited.png

Unieke geschiedenis EWOT

Professor von Ardenne 1907-1997  (student van dr. Otto Warburg) was een van de oorspronkelijke onderzoekers die jarenlang onderzoek hebben gedaan met tienduizenden patiënten over hoe het lichaam werkt met en reageert op verhoogde niveaus van zuurstofverzadiging. Zijn boek, Oxygen Multi-Step Therapy, wordt door velen beschouwd als de belangrijkste bron op dit gebied.

Door zijn onderzoek ontdekte von Ardenne dat hogere zuurstofgehaltes in het lichaam kunnen bijdragen aan het herstel van ziekten en kunnen helpen om een ​​optimale algehele gezondheid te bereiken en de levensduur te verlengen.  Hij ontdekte ook dat de zuurstof wonderen deed voor het immuniteitssysteem.

Meer lezen?

1/3