1/6

Zuurstof is noodzakelijk

voor de werking

van iedere cel in

ons lichaam

I LOVE EWOT CORPUS AIR

TRAINEN MET  ZUURSTOF THERAPIE IS EEN DOORBRAAK DIE EFFECTIEF, PRAKTISCH EN BETAALBAAR IS

Corpusair zuurstoftherapie EWOT is een doorbraak die effectief, praktisch en betaalbaar is.
"De revolutie is het tijdelijk verhogen van de zuurstofconcentratie in ons lichaam"  Het is moeilijk tussen al het nepnieuws en nepwetenschap een echte revolutie te ontwaren, maar dit is er één: ZUURSTOF"  (Maarten Fornerod  associate professor / docent Erasmus MC / TU Delft, Rotterdam/Delft)

 JONGER EN GEZONDER DOOR TRAINEN MET ZUURSTOFTHERAPIE

"90 % pure zuurstof + 15 minuten lichaamsbeweging

= betere gezondheid en fitheid voor het leven"

We kunnen een hele tijd zonder voedsel leven, een paar dagen zonder water, maar slechts enkele minuten zonder zuurstof in te ademen. Iets dat zo essentieel is verdient al onze aandacht. Zuurstof? Jawel, dat gas dat voor 21% opgelost zit in de lucht om ons heen en dat we continu nodig hebben om te overleven.

 

Met de ontstekingsremmende zuurstoftherapie adem je geen 21% maar 90% zuurstof in per ademhaling. Meer dan driemaal zoveel zuurstof. Dat maakt heel veel verschil voor wat betreft de hoeveelheid zuurstof die de weefsels en haarvaten bereikt. Zuurstoftraining is een natuurlijke- en vellige methode waarmee u fitter en meer energiek wordt, waarmee u uw prestaties kunt verhogen en tal van gezondheidsproblemen kunt verlichten.

 

"De revolutie is het tijdelijk verhogen van de zuurstofconcentratie in ons lichaam" 

Het is moeilijk tussen al het nepnieuws en nepwetenschap een echte revolutie te ontwaren,

maar dit is er één: ZUURSTOF" 

(Maarten Fornerod  associate professor / docent Erasmus MC / TU Delft, Rotterdam/Delft)                                  

 

 

 

 

EWOT (spreek uit als E-Watt) betekent Exercise With Oxygen Therapy =  lichaamsoefening met een zuurstofmasker op.

De lichamelijke inspanning is nodig om de extra zuurstof in alle uithoeken van het lichaam te krijgen, geholpen door de verhoogde bloeddruk tijdens het sporten of bewegen.

Zuurstoftherapie is niet nieuw en wordt van oudsher gebruikt door mensen die lijden aan onder andere COPD (zoals chronische bronchitis en emfyseem), longkanker, reuma, onvoldoende hartwerking (hartfalen), cystische fibrose, astma en beroepsziekten die de longen aantasten. Zuurstoftherapie wordt ook gebruikt bij specifieke vormen van hoofdpijnklachten (clusterhoofdpijn).

Maar ook (top)sporters zijn er natuurlijk blij mee. Hoe meer zuurstof zich in ons systeem bevindt, des te meer energie produceren we en des te gezonder zijn we.

Voordelen van zuurstoftherapie vastgesteld bij:

 • Wondverzorging, pijnbestrijding

 • Huidproblemen, cosmetische behandelingen

 • Gewrichtsproblemen, mobiliteit, (top)sport

 • Herstel immuunsysteem (chronische vermoeidheid, burn-out, ME, fibromyalgie)

 • Hormonale stoornissen, erectiële disfunctie

 • Migraine, clusterhoofdpijn

 • Afvallen/gewichtsbeheersing

 • Bijkomend voordeel is dat ziekteverwekkende virussen, bacteriën, schimmels en kankercellen in een hoge zuurstofconcentratie niet kunnen leven

Hyperbare zuurstoftherapie  (HBOT) na behandeling van kanker (tumoren) wordt al decennia lang in ziekenhuizen toegepast in een hyperbare cabine. Dit is een kostbare en tijdrovende, maar effectieve therapie. Bij de EWOT zuurstoftherapie is een eenvoudige verbetering aangebracht en kan de therapie effectiever, in minder tijd, goedkoper, zonder bijwerkingen en ook nog eens in het comfort van het eigen huis.  

 

Daarnaast neemt met EWOT je uithoudingsvermogen toe doordat je een inspanning levert tijdens de zuurstoftoediening.

Een win-win situatie. Lichaamsbeweging met een zuurstofmasker biedt veel voordelen zowel preventief, curatief als sportief.

 

VOORDELEN VAN ZUURSTOFTHERAPIE VOOR IEDEREEN:

 • Toename van conditie en afname van vermoeidheid

 • Remt schadelijke virussen, schimmels en bacteriën

 • Oxygenatie heeft een positieve invloed op de bloedstroom en vergroot de zuurstofvoorziening van weefsels

 • Versterkt het immuunsysteem door de stofwisseling en de cel activiteit te stimuleren

 • Verbetert de longfunctie en dus de ademhaling waardoor het zeer behulpzaam kan zijn bij aandoeningen als astma, griep, sinusitis en andere luchtwegaandoeningen

 • Gaat veroudering tegen en bevordert verjonging door toegenomen zuurstoftoevoer naar cellen, weefsels en organen 

 • Remt ontstekingen, vermindert pijn, ontspant vermoeide spieren (fibromyalgie)

 • Verlicht stress en burn-out - zenuwen worden gekalmeerd

 • Verbetert sportprestaties,  meer energie, sneller herstel, vertraagt het begin anaërobe fermentatie

Het verrassende van EWOT is dat iedereen zijn zuurstofinname kan verbeteren, ongeacht leeftijd of conditie, terwijl u met een zuurstofmasker op in uw eigen tempo beweegt op een hometrainer of loopband. Het maakt niet uit hoe. Kies het apparaat dat u al in huis heeft of het beste bij u past.

 

EWOT vereist maar 15 minuten van uw tijd, een zuurstofmasker

en een zuurstofconcentrator met een reservoir

 • Deze ontstekingsremmende zuurstoftherapie heeft het leven van duizenden mensen veranderd

 • EWOT zuurstoftherapie verhoogt de zuurstofconcentratie in het bloedplasma en weefsels, inclusief de hersenen 

 • EWOT is veilig en effectiever nog dan hyperbare zuurstoftherapie  (HBOT) in ziekenhuizen

 • En u traint eenvoudig privé thuis,  in de sportschool of bij uw (fysio)therapeut                             

Zuurstof is de bron van gezondheid, corpusair.nl DEMO&ADVIES CENTER EWOT zuurstoftherapie.
Zuurstof is sterk voor gezondheid, Corpusair.nl EWOT zuurstoftherapie Nederland

De oplossing is ......

          zuurstof

IMG_4077.JPG

ZUURSTOF, WANT HERSTELLEN DOE JE VAN BINNENUIT

Zuurstof is het belangrijkste supplement

het lichaam kan niet zonder

 

De verhoogde zuurstofoverdracht in het lichaam creëert gevoelens die sporters en andere gebruikers omschrijven als ´naar een hogere versnelling gaan´.

In de praktijk gaan we ook echt hoger, sneller, sterker en bovendien versterken we onze gezondheid, slapen beter, verbeteren het immuunsysteem, de fysieke en mentale conditie, verminderen de symptomen van chronische kwalen, vermindert overgewicht en nog meer...

​Misschien vraagt u zich af waarom u nog niet eerder van dit 'wondermiddel' heeft gehoord ?  Het punt is dat zuurstof niet kan worden gepatenteerd, het normaal gesproken niet duur is en je er geen arts voor nodig hebt. Aangezien het geen enorme winsten oplevert, is het een goed bewaard geheim gebleven, maar de feiten spreken voor zich.

Zie ook EWOT research en science

Chronische ontstekingen weerspiegelen het lage zuurstofniveau van het lichaam.

Een zeer groot voordeel is dat zuurstof een ontstekingsremmend effect heeft, en dat virussen, bacteriën en schimmels niet goed gedijen in een zuurstofrijke omgeving.

Veel chronische klachten reageren goed op EWOT; zuurstoftherapie met lichaamsbeweging. Zo krijgen ontstekingen minder kans.

Meer weten? Klik op dit boek. 

De complete gids voor het begrijpen en gebruiken van natuurlijke zuurstoftherapie.Zuurstoftherapie kan een positieve invloed hebben bij chronische ziekten en aandoeningen zoals: hart- en vaatziekten, bloeddrukproblemen, diabetes, astma en copd, slaapstoornissen, slaapapneu, stressklachten en burnout, concentratiestoornissen, chronische vermoeidheidsklachten, maculadegeneratie, migraine, fibromyalgie en tinnitus.   Multistep is eenvoudig uit te voeren, vereist zeer weinig tijd, en relatief goedkope apparatuur zoals b.v. een hometrainer, crosstrainer, loopband, het gaat erom dat u beweegt en een inspanning doet zodat uw hartslag omhoog gaat tijdens de 15 minuten training.   Enkele voordelen van een hoger zuurstofniveau:  vernietigt de schadelijke bacteriën,vergroot het vermogen van witte bloedcellen om bacteriën en overblijfselen te verwijderen (activiteit van leukocyten)  verbetert de groei van nieuwe bloedvaten, helpt infecties voorkomen enz.

Slechts 15 minuten voor uw gezondheid

De investering is klein, het effect onbetaalbaar

 

Trainen of zelfs gewoon bewegen is soms al zwaar genoeg, vooral als je ook nog chronisch ziek bent, overgewicht hebt of te verzuurde benen om in beweging te komen. Extra zuurstof geeft je dan de steun die nodig is om te kunnen starten en ook om door te gaan. De chemische reacties in ons lichaam worden ´opgestookt´. We verbranden vet efficiënter. Slapen gaat beter. We voelen ons beter, ons lichaam is gezonder en we denken helderder vanwege de toegenomen zuurstofvoorziening.  Er is een directe relatie tussen zuurstof en vitaliteit.

ONBEPERKT 90% ZUIVERE ZUURSTOF INADEMEN 

NATUURLIJKE METHODE - VEILIG - EFFECTIEF

 

Met EWOT beweegt u tijdens de zuurstoftherapie, daardoor verhoogt de hartslag, waardoor u meer koolstofdioxide kunt maken, en er extra zuurstof naar diepere hypoxische/ zuurstofarme weefsels gedwongen wordt. Deze methode is volkomen natuurlijk en veilig. 

 

Is zuurstoftherapie ook nuttig als je al een zuurstofsaturatie hebt van bijvoorbeeld 98% ?

Het antwoord is ja, omdat de extra zuurstof ook oplost in het bloedplasma en weefselvloeistoffen en daarmee alle uithoeken van het lichaam kan bereiken. 

Dat is pure zuurstofwinst  omdat nu ook die plaatsen worden bereikt die minder goed toegankelijk  zijn voor rode bloedlichaampjes.

 

Doordat meer zuurstof doordringt tot gebieden en weefsels met een beperkte microcirculatie (doorbloeding in de kleinste vaten) kunnen er met zuurstoftherapie zoveel verbluffende resultaten behaald worden en tal van veelvoorkomende kwalen verlicht. 

Neem even de tijd om de 1e twee hoofdstukken

te lezen Download hier

The solution......

has been under your nose

OXYGEN

Meer zuurstof helpt de fysieke en mentale gevolgen te keren van zuurstofgebrek in de cellen als gevolg van lucht-, water en voedselvervuiling en veroudering. Mensen die aan EWOT zuurstoftherapie doen melden dat ze meer energie hebben, geestelijk helderder zijn en zich beter kunnen concentreren.
Iedereen die in staat is om te bewegen kan veel voordeel hebben van EWOT zuurstoftherapie. Corpusair.nl de zuurstofshop van ons allemaal.

JONG BLIJVEN EN OUD WORDEN ?

ZUURSTOF!

Iedereen die in staat is om te bewegen kan profiteren van een van de krachtigste  natuurlijke geneesmiddelen

Ons zuurstofniveau daalt elke 10 jaar gemiddeld met 5 %. Ons lichaam veroudert en takelt af. Dat is een waarheid waar iedereen mee te maken krijgt. Het probleem is niet de hoeveelheid zuurstof in ons bloed, maar het vermogen van het lichaam om zuurstof naar de cellen over te brengen raakt aangetast naarmate we ouder worden. Chronische ontstekingsreacties en ziekten ontstaan of verergeren, met als gevolg steeds minder toegang voor zuurstof.  Een vicieuze cirkel van verval.

Sinds mensenheugenis wordt geprobeerd om iets tegen dit noodlot te ondernemen: van antioxidanten, gezond eten tot sporten en yoga. We hebben echter op vorige generaties voor dat we  nu pas beginnen  te begrijpen hoe groot de invloed van zuurstof op veroudering is en op de toename van ontstekingen. 

Met trainen met zuurstoftherapie ondersteunt u het overdrachtsmechanisme van zuurstof naar de cellen

- de belangrijkste onderliggende factor of we al of niet gezond zijn -

Elke ademhaling wordt een enorme hoeveelheid levenskracht.

De vicieuze cirkel wordt doorbroken en de weg naar herstel ingezet. 

 

Met uw eigen EWOT zuurstoftherapie set thuis, verkrijgbaar bij Corpusair.nl,krijgt u een overvloed aan zuurstof in uw systeem -en kan bij gezondheidsproblemen al veel verbetering worden bereikt met een oefening van slechts 15 minuten, een paar keer per week.

The solution......

has been under your nose

OXYGEN

Iedereen die in staat is om te bewegen kan van EWOT zuurstoftraining voordeel hebben

EWOT: Exercise with Oxygen Therapy, is uitgevonden door Manfred von Ardenne (1907-1997), een Duitse onderzoeker, toegepast natuurkundige en uitvinder. 

De kern van dr. Von Ardennes therapie is het inademen van zuivere zuurstof tijdens het doen van lichaamsoefeningen.  Door de toevoer van de belangrijkste stof voor het leven, is het lichaam veel beter in staat problemen te corrigeren.

 

EWOT zuurstoftherapie helpt mensen met  afnemende gezondheid weer op weg naar herstel door oxygenatie van het lichaam op cellulair niveau waardoor hun lichaam efficiënter presteert. Voor mensen van middelbare leeftijd en daarboven biedt EWOT de anti-verouderingsvoordelen die het eerst door Von Ardenne zijn beschreven.

 

Voor gezondheidsbewuste mensen en sporters is EWOT een mogelijkheid om gezondheid en conditie te verbeteren, en prestaties naar een ander niveau te tillen. 

 

DE KRACHT VAN ZUURSTOF  IS ONGEKEND 

Het zuurstofniveau in-  en rond steden is soms wel tot 30 % lager dan normaal. Chronische bronchitis , te veel slijm door voedselgevoeligheid, astma, COPD, bacterie-, virus-, parasieten- en schimmelinfecties in de longen en vele andere aandoeningen tasten de gezondheid aan van miljoenen mensen. Zuurstoftherapie is de goedkoopste en makkelijkst verkrijgbare ontgiftingsmethode. 

 

Met EWOT krijgt u weer een overvloed aan zuurstof in uw systeem -en kan  al veel verbetering worden bereikt met een oefening van slechts 15 minuten, een paar keer per week.

Hoewel de term ´zuurstoftherapie´ beelden oproept van een doodzieke patiënt in een ziekenhuisbed met slangetjes in neus en mond, laat de EWOT zuurstoftherapie zien dat zuurstof zo veel meer te bieden heeft. De feiten spreken voor zich.


EWOT zuurstoftherapie voor betere conditie en herstel.

BEWEGEN, PRATEN, DENKEN, SPORTEN, HERSTELLEN:  

 

Bij letterlijk alles wat we doen gebruiken we energie, zelfs als we slapen. En daarvoor is zuurstof nodig. Door verkeerde ademhaling, door ziekte of als de longen niet goed functioneren, kan extra zuurstof nodig zijn. Ook preventief - of voor herstel betekent zuurstof enorm veel. 

Coronapatient gebaat bij zuurstoftherapie.

WAAROM WACHTEN OP KLACHTEN?

ZUURSTOF VERSTERKT VANDAAG JE WEERSTAND!

Vandaag de zuurstoftoevoer verbeteren betekent er vandaag al beter van worden. Ook na een covid infectie kan het lang duren voordat mensen weer ´de oude´ zijn. Een zuurstofrijk lichaam is de rode draad voor preventie en een sterk immuunsysteem. Ontstekingsremmende zuurstoftherapie kan hier een wezenlijke bijdrage leveren.

Corpusair ontstekingsremmende zuurstoftherapie. Voor gezond worden en gezond blijven. Het verhogen van de zuurstofconcentratie in het lichaam is goud waard.
Slapende baby

Baby´s weten hoe ze moeten ademhalen

"We hebben op aarde niet het eeuwige leven, maar als we voldoende zuurstof gebruiken, blijven we jeugdig

en gezond tot onze tijd erop zit! " (dr.M.Sircus)"

Iedereen die in staat is om te bewegen kan van EWOT zuurstoftraining voordeel hebben

EWOT: Exercise with Oxygen Therapy, is uitgevonden door Manfred von Ardenne (1907-1997), een Duitse onderzoeker, toegepast natuurkundige en uitvinder. 

De kern van dr. Von Ardennes therapie is het inademen van zuivere zuurstof tijdens het doen van lichaamsoefeningen.  Door de toevoer van de belangrijkste stof voor het leven, is het lichaam veel beter in staat problemen te corrigeren.

 

EWOT zuurstoftherapie helpt mensen met  afnemende gezondheid weer op weg naar herstel door oxygenatie van het lichaam op cellulair niveau waardoor hun lichaam efficiënter presteert. Voor mensen van middelbare leeftijd en daarboven biedt EWOT de anti-verouderingsvoordelen die het eerst door Von Ardenne zijn beschreven.

 

Voor gezondheidsbewuste mensen en sporters is EWOT een mogelijkheid om gezondheid en conditie te verbeteren, en prestaties naar een ander niveau te tillen. 

 

DE KRACHT VAN ZUURSTOF  IS ONGEKEND 

Het zuurstofniveau in-  en rond steden is soms wel tot 30 % lager dan normaal. Chronische bronchitis , te veel slijm door voedselgevoeligheid, astma, COPD, bacterie-, virus-, parasieten- en schimmelinfecties in de longen en vele andere aandoeningen tasten de gezondheid aan van miljoenen mensen. Zuurstoftherapie is de goedkoopste en makkelijkst verkrijgbare ontgiftingsmethode. 

 

 

Corpusair ontstekingsremmende zuurstoftherapie. Voor herstel na Covid19. Het verhogen van de zuurstofconcentratie in het lichaam is goud waard.

BEWEGEN, PRATEN, DENKEN, SPORTEN, HERSTELLEN:  

 

Bij letterlijk alles wat we doen gebruiken we energie, zelfs als we slapen. En daarvoor is zuurstof nodig. Door verkeerde ademhaling, door ziekte of als de longen niet goed functioneren, kan extra zuurstof nodig zijn. Ook preventief - of voor herstel betekent zuurstof enorm veel. 

EWOT zuurstoftherapie helpt. Coronapatient gebaat bij zuurstoftherapie.

WAAROM WACHTEN OP KLACHTEN? 

ZUURSTOF VERSTERKT VANDAAG JE WEERSTAND!

 

Vandaag uw zuurstoftoevoer verbeteren betekent er vandaag al beter van worden. Ook na een Covid infectie kan het lang duren voordat mensen weer de oude zijn. Met EWOT krijgt u een overvloed aan zuurstof in uw systeem - en kan  al veel verbetering worden bereikt met een oefening van slechts 15 minuten, een paar keer per week.

Een zuurstofrijk lichaam is de rode draad voor preventie en een sterk immuunsysteem. Ontstekingsremmende zuurstoftherapie kan hier een grote bijdrage leveren.

Corpusair zuurstoftherapie EWOT, de zuurstofshop van ons allemaal

Baby´s weten hoe ze moeten ademhalen

"We hebben op aarde niet het eeuwige leven, maar als we voldoende zuurstof gebruiken,

blijven we jeugdig en gezond tot onze tijd erop zit! " (dr.M.Sircus)"

Zo ontlasten we

de zorg

Hoewel de term ´zuurstoftherapie´ beelden oproept van een doodzieke patiënt in een ziekenhuisbed met slangetjes in neus en mond, laat de EWOT zuurstoftherapie zien dat zuurstof zo veel meer te bieden heeft. De feiten spreken voor zich. 

 

Met EWOT krijgt u weer een overvloed aan zuurstof in uw systeem - en bij veel gebruikers wordt al veel  verbetering bereikt met een oefening van slechts 15 minuten, een paar keer per week.

IMG_4035.jpg

Word je eigen superheld

Een zuurstofrijk lichaam is de rode draad voor preventie en een sterk immuunsysteem. Ontstekingsremmende zuurstoftherapie kan door iedereen worden toegepast.

Lichaamsbeweging met verhoogde zuurstoftoevoer helpt het lichaam enorm bij het vervoeren van zuurstof

naar de weefsels.

Slechts 15 minuten gebruik per dag:  zo eenvoudig kan het zijn zoveel voor uw gezondheid te doen.

Ewot%252520high%252520flow%252520masker_

The solution......

has been under your nose

OXYGEN

Met ontstekingsremmende zuurstoftherapie is er geen limiet. De zuurstof die je krijgt is voor 90 % zuiver, je kunt zoveel zuurstof innemen als het lichaam aankan.

IK BEN EEN PAKKENDE ZIN

I’m a paragraph. Double click here or click Edit Text to add some text of your own or to change the font. This is the place for you to tell your site visitors a little bit about you and your services.

ONZE PARTNERS EN AMBASSADEURS

 

EWOT Multistep zuurstoftherapie  is in veel landen succesvol en sinds een aantal jaren steeds meer bekend in Nederland en België. ​Onze EWOT Oxygen Bag / zuurstofreservoir is van Nederlandse makelij, uitgebreid getest en professioneel in gebruik op tal van  EWOT locaties, o.a.   BioCheck  Rotterdam, Stans van der Poel - dé ademhalingsexpert  van Nederland en de vestigingen van   Halomedics Nederland  in Hoorn, Limmen en Schagen.  ​

Dr. Liesbeth Denef (België, Zwitserland) is al jaren enthousiast over de resultaten van EWOT in haar kliniek in Brussel. En is altijd bereid collega´s  te informeren over de  bijzondere kracht van EWOT ontstekingsremmende zuurstoftherapie.

Ook wetenschapper Maarten Fornerodwerkzaam als dataonderzoeker (associate professor) en docent aan de

 Erasmus MC Rotterdam/ TU Delft, is enthousiast en verklaart in zijn blog:  "Het tijdelijk verhogen van de zuurstofconcentratie is goud waard"  nog eens het belang van de zuurstofwinst, via deze eenvoudige en vooral natuurlijke  methode.  Zie ook zijn blogs op corpusair.nl.

Dr.Liesbeth Denef

download.jpg

Stans van der Poel

1505485761.png

Dr. Maarten Fornerod

MaartenFornerod.png

BioCheck: ontwikkeld door Stans van der Poel: Op dit moment zijn er naast BioCheck geen trajecten in Nederland waarbij zowel de diagnostische apparatuur als de methode wetenschappelijk gevalideerd zijn. Deze methode heeft zich vooral bewezen op het gebied van chronische vermoeidheid, zoals Burn-out  ME en fibromyalgie. En daar zijn wij trots op. Wij hopen met ons systeem ook te kunnen bijdragen aan uw vitaliteit.

                                                                                                                                                                 

 

 

 • "Wil jij jouw klanten ook vitaler en gezonder maken binnen hun individuele belastbaarheid? Wil je dit in cijfers kunnen aantonen? Wil jij onze methode ter ondersteuning van je eigen behandelprogramma's inzetten? En dit zowel op afstand als op jouw locatie doen? Dan is Powered by BioCheck iets voor jou!"

Altijd voldoende zuurstof in uw praktijk of sportschool
image9.png

En niet te vergeten het grote  aantal  enthousiaste therapeuten en thuisgebruikers.

Zij gebruiken de EWOT Multistep set in hun praktijk of in het comfort van hun eigen huis. Steeds meer praktijkhouders laten hun cliënten de kracht van extra zuurstof  ervaren. In Polen heeft een nieuw EWOT centre  O2 FIT  haar deuren geopend.   In Westland was KEEP FIT de eerste praktijkhouder om zijn cliënten te laten profiteren van een van de krachtigste natuurlijke geneesmiddelen, zuurstof.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het belang en de therapeutische mogelijkheden van het  trainen met zuurstof dringt tot tal van disciplines door. Sport- en gezondheidscentra, therapeuten en personal trainers gebruiken EWOT zuurstoftherapie als krachtige natuurlijke methode, om hun cliënten die unieke voorsprong te geven voor mentale scherpte, topprestaties, super immuniteit én herstel van (chronische) klachten. Personen met een verminderde immuniteit profiteren al van  2 á 3 EWOT sessies per week om de gezondheid te helpen herstellen. 

De materialen voldoen aan alle eisen, de oxygenbag is eenvoudig te installeren en is goedgekeurd volgens de Richtlijn Medische Hulpmiddelen  93/42/EEG.

 

 Lees ook wat gebruikers schrijven.

In Westland heeft KEEP FiT in Monster de primeur als 1e EWOT locatie en biedt zijn klanten zuurstoftherapie als onderdeel van de behandeling. ​
IMG_0009_edited_edited_edited.png
Onze nieuwste EWOT vestiging in Polen
Ook in Polen is er weer een EWOT locatie geopend. Bij O2 kunnen onze Poolse cliënten terecht voor hun sessie ontstekingsremmende zuurstoftherapie. EWOT verbetert niet alleen vitaliteit, maar de verbeterde zuurstoftoevoer is het lichaam veel beter in staat ziekte te voorkoemen, gezondheidsproblemen te corrigeren en welzijn te herstellen. Veel mensen ervaren al snel verbetering van hun klachten.