IMG_3500_edited.jpg

WATERSTOF IS ONZE LEVENSVONK EN ZIJN ENERGIE
KAN WORDEN GEBRUIKT IN DE MEESTE MEDISCHE SITUATIES.

Diepzeeduikers kunnen overleven op botverpletterende diepten door waterstof in te ademen. Diezelfde H2 kan ons helpen genezen van onze kwalen. Iedereen heeft waterstof nodig! NASA doet onderzoek naar hoe het kan dat waterstofwater hun astronauten beschermt tegen straling tijdens ruimtereizen. 

Waterstof is het ultieme hulpmiddel tegen dood, ziekte, stress en al het andere in het leven dat je kunt bedenken dat ons zwaar valt. Perfect voor de anti-aging menigte, binnenkort zullen we net als in Japan waterstof vinden op IC's, spoedeisende hulpafdelingen en zelfs in ambulances.

 

De mix van waterstof met zuurstof levert een tot nu

onbekende genezende kracht op  

Waterstof heeft antioxiderende eigenschappen en het vermogen om oxidatieve stress en ontstekingen te verminderen. Veel onderzoeken hebben bevestigd dat het inhaleren van waterstofgas en het drinken van water met waterstof patiënten met een breed scala aan aandoeningen helpt, waaronder het spijsverterings-, cardiovasculaire en het ademhalingsstelsel.

32755d3751.jpg

Zowel waterstofgas om te inhaleren als

waterstofwater om te drinken.

Maak kennis met de Freeair/Angelbiss Hydroxy H2 600 HG, Corpusair levert aan particulieren en professionals in Nederland en Europa

Freeair Hydroxy- inhalator 600 ml
H2 Freeair.jpg

MAAK KENNIS MET

Freeair Hydroxy-inhalator 600

Een waterstoftherapiemachine is de belangrijkste aankoop die men kan doen als men wil terugkeren naar gezondheid terwijl niets anders heeft gewerkt.

De omstandigheden kunnen snel verbeteren als waterstof en zuurstof continu worden gevoed.

 

Water, H²0, kan men niet alleen drinken – maar ook als H², waterstof, en als O², zuurstof, inhaleren.

Het is het beste wat we ons lichaam kunnen bieden, in de beste kwaliteit, in de actieve vorm van de twee gassen, “waterstof en zuurstof”.  Niet alleen therapeuten maar ook steeds meer sport- wellness- en beauty centra bieden waterstoftherapie, Maar waarom niet eenvoudig thuis waterstof inhaleren? Dat kan nu super simpel met de veilige en zeer gebruiks- vriendelijke Freeair HydrOxy inhalator.. Of sluit een 2e zuurstofbril aan en deel de levensvonk van waterstof met uw gezinsleden... 

Geen magie, maar eenvoudigweg fysica. Eenvoudig te gebruiken. Gewoonweg goed.

Waterstof is de dikste brandslang om oxidatieve stress te blussen 

Freeair Waterstof-Zuurstof inhalator

Waterstof wordt elke dag in ons lichaam aangemaakt vanuit de voeding die we eten. We verbranden continue waterstof om ATP/ celenergie te creëren.

Geïnhaleerde waterstof bereikt de bloedbaan, de cellen en passeert zelfs de bloed-hersenbarrière in slechts 2 minuten gebruik!

Het inademen van waterstof kan de meest intense oxidatieve branden en ontstekingen doven. Moleculaire waterstof is de perfecte medische behandeling voor oxidatieve stress

 

.De Freeair Hydrogen Oxygen Machine produceert 99,99 % zuivere waterstof 600 ML en 99,99 % zuivere zuurstof van 300 ML per minuut. . 

 

Waterstof is dé gezondheidsrevolutie