water-3244961_1920-1.jpg

 Waterstofinhalatie
Bruisen van gezondheid

Waterstofinhalatie therapie te koop bij Corpusair

WATERSTOF » HET KLEINSTE ELEMENT
DE GROOTSTE ONTDEKKING

Waterstoftherapie

Waterstof is net als zuurstof en koolstofdioxide. Alle drie de gassen zijn voedzaam, onmisbaar en zijn van enorme hulp voor mensen met pijn, ziekte en kanker.

corpus_edited.jpg

Waterstof zorgt ervoor dat het lichaam kan functioneren en ademen onder stress.

En het zorgt voor snellere genezing en herstel dan wanneer alleen zuurstof wordt gebruikt. Hoe zieker iemand is, hoe meer hij de voordelen van waterstoftherapie zal ervaren. Waterstof kan het lichaam binnenstromen om de ergste opvlammingen van ontsteking en oxidatieve stress te doven. Hoe langer men (gezond) wil leven, hoe meer men aanvult met deze primaire gassen. 

We hebben waterstof nodig om te gedijen. Het inhaleren en drinken van waterstof met zuurstof levert een ongekende genezende kracht op. 
Het krachtigste apparaat voor genezing en anti-veroudering is een Waterstof-Zuurstof-generator en is beschikbaar  bij Corpus Air 

water-drinken-hoeveel-water-moet-je-drinken-elke-dag-hydrateren-hydratatie-water-zuiver-wa

Ongeveer 10 % van het menselijk lichaamsgewicht en
70% van zijn volume bestaat uit waterstof

Zou je onze organen, ons huidweefsel, DNA en zenuwcellen steeds verder uit elkaar halen, dan zie je dat de mens voor 95% opgebouwd is uit slechts vier verschillende deeltjes. De atomen:

 • koolstof (C)

 • zuurstof (O)

 • waterstof (H) en

 • stikstof (N) 

Molecular_Hydrogen_Guide_to_Better_Health_edited_edited.png
elementen-van-het-menselijke-lichaam-aw.jpg

Waterstof is het kleinste en meest voorkomende atoom in het heelal

Waterstofgas (of H2) bestaat uit twee atomen waterstof. Het is het lichtste atoom dat er is. We kennen het als brandstof voor raketten, als een veelbelovende schone brandstof voor de toekomst maar vooral als een bijzondere krachtige ondersteuning voor behoud van gezondheid en herstel bij ziekte.

 

We zijn zowel waterstofwezens als koolstof- en zuurstofwezens

Hydrogen Medicine is een revolutie in de medische wereld. Het inhaleren van waterstof en het drinken van met waterstofgas verrijkt water levert een tot nu toe onbekende genezende kracht op. Waterstof heeft antioxiderende eigenschappen en het vermogen om oxidatieve stress en ontstekingen te verminderen. Waterstofgas kan eenvoudig worden toegediend met een waterstofinhalator, die tegelijkertijd uw waterstofwater kan maken.  

 

Waterstofinhalator (gas):

We hebben drie belangrijke gassen die we gemakkelijk thuis kunnen gebruiken, zuurstof, CO2 en nu waterstof. Medische gassen veroorzaken natuurlijk voorkomende fysiologische reacties, verbeteren het zelfgenezend vermogen en geven ons leven en gezondheid en een lang leven als we alle drie de gassen in evenwicht kunnen brengen. Waterstofrijk water is praktisch voor individuele hydratatie. Het verheft orale geneeskunde tot het niveau van intraveneuze geneeskunde vanwege de ultrasnelle absorptie en verspreiding tot diep in de cellen.

Water kan het ultieme medicijn worden wanneer waterstof aan het water wordt toegevoegd.

 

NASA doet onderzoek naar waterstofwater om hun astronauten te beschermen tegen straling tijdens ruimtereizen. Perfect voor de anti-aging menigte, binnenkort zullen we waterstof vinden dat veel wordt gebruikt op IC's, spoedeisende hulpafdelingen en zelfs in ambulances.

 

Er is veel onderzoek gedaan naar het effect van waterstofgas op onze gezondheid.

Honderden studies wijzen erop dat het helpt bij vele aandoeningen: van alzheimer tot gewrichtsontsteking, en van kanker tot stemmingsstoornissen. In 2019 werd de opzienbarende ontdekking gedaan dat dit gas schade aan het hart kan genezen na bijvoorbeeld een hartinfarct.

 

In Japan is een grote bedrijfstak ontstaan rond waterstof: anti-verouderings- en schoonheidsproducten op waterstofbasis, tal van apparaten om waterstof te genereren en spa’s waar waterstof gewoon uit de kraan komt.

Waterstof is in Japan een heel normaal woord en binnen afzienbare tijd worden alle Japanse ambulances uitgerust met waterstofgas, en komt er waterstofgas uit de muur in alle ziekenhuizen -  en wordt het beschikbaar gemaakt voor thuisgebruik.

 

 

We hebben waterstof nodig om te gedijen en daarom heeft deze therapie veel potentiële voordelen

 

Het lichaam gebruikt waterstof voor veel belangrijke functies, zoals oxidatie, om het juiste energieniveau te ondersteunen. Onze belangrijkste bronnen van waterstof zijn groenten en fruit, dierlijke eiwitten en vetten, die waterstof vrijgeven via de stofwisseling. In de darmen neemt ons lichaam de waterstof op en geeft het door aan de mitochondriën van de cellen. Bovendien maken onze darmbacteriën zelf liters waterstof aan.

Waterstoftherapie is nuttig gebleken voor veel chronische ziekten en aandoeningen

Door het lichaam te voorzien van extra waterstof via waterstoftherapie, kunnen we een reeks voordelen ontsluiten. Deze behandeling is nuttig gebleken voor veel chronische ziekten en aandoeningen

H2 voor onze Gezondheid: - Moleculaire Waterstof heeft een hoge Bio-beschikbaarheid. - H2 is een super krachtige, veilige en selectieve anti-oxidant. - De H2 molecuul is kleiner maar veel krachtiger dan de antioxidant vitamine C of Q10. - Er onstaan bij het neutraliseren van radicalen geen toxische bijproducten. - H2 zet schadelijke zuurstofradicalen om naar water. - H2 passeert met gemak celmembranen en de bloed-hersenbarère. - H2 komt tot in de celkern, mitochondriën en andere celorganellen. - H2 verhoogt andere natuurlijke antioxidatieprocessen in ons lichaam. - H2 helpt ons lichaam te hydrateren, te ontgiften en te voeden. - H2 remt (laaggradige) ontstekingsprocessen. - H2 is goed voor de bloeddruk en kan helpen de bloeddruk te verlagen. - H2 werkt ondersteunend bij allergie. - H2 helpt cholesterol niveaus te stabiliseren. - H2 werkt ondersteunend voor Huid & Haar en tegen vroegtijdige veroudering. - H2 voorkomt vroegtijdige celdood (cel apoptose). - H2 beschermt tegen stralingsschade. - H2 ondersteunt en beschermt de cognitieve vermogens. - H2 ondersteunt en beschermt het zenuwstelsel. - H2 ondersteunt een stabiele glucosespiegel (Diabetes type 2). - H2 helpt gastro-intestinale aandoeningen te verbeteren. - H2 efficiëntie bij opname van voedingsstoffen/afvoer van afvalstoffen. - H2 is goed voor onze botten. Minder afzetting van calcium (kalk). - H2 versterkt fysieke en mentale weerstand. - H2 is goed voor de persoonlijke groei en ontwikkeling.

pubmed.png

Hoe komt het dat veel mensen een waterstoftekort hebben?

Omdat we ons lichaam verzwakt hebben door onnatuurlijke belastingen zoals antibiotica, andere medicijnen, slecht onnatuurlijk voedsel, stralingsschade en vele andere factoren, functioneert de waterstofopname en onze eigen waterstofproductie via de darmbacteriën niet meer voldoende. 

Daarbij wordt ons lichaam dagelijks blootgesteld aan talloze vrije radicalen die ontstaan door  allergenen, stress, straling, virussen, bacteriën en voedseladditieven, plasticdeeltjes en nog veel meer. Dit is ernstig, want ongeveer 90% van al onze moderne ziekten worden geassocieerd met vrije radicalen.

De oplossing: Homeostase

Homeostase= De balans tussen vrije radicalen en antioxidanten. Het gaat niet om het wegwerken van alle oxidatieve stress en vrije radicalen, want er moet een evenwicht zijn tussen die twee. Maar bijna alle andere antioxidanten hebben niet dit homeostase balancerend effect.

 

Daarom zeggen veel artsen, waaronder Dr. Mercola, Dr. Sircus, en veel Europese artsen, dat medisch waterstofgas de beste antioxidant is met voorheen onbekende eigenschappen die de geneeskunde sterk positief zullen beïnvloeden. Omdat waterstof moleculen zo klein zijn is de werking ervan zeer efficiënt. Het bereikt alle cellen en passeert zelfs de bloed-hersenbarrière.

Wetenschappelijke studies

Hoewel het onderzoek nog relatief nieuw is, concluderen meer dan 1.500 wetenschappelijke klinische studies en artikelen dat waterstof een therapeutisch potentieel heeft. Het kan helpen bij meer dan 170 verschillende ziektebeelden voor mens en dier en dat het effect heeft op elk orgaan.

 

De volgende 23 eigenschappen zijn bewezen voor waterstof:

 • Het is ontstekingsremmend 13

 • Het is de kleinste en meest biologisch beschikbaar molecuul voor de cellen in het lichaam 14

 • Het is een selectief anti-oxidant en gaat daarmee de ‘verroesting van ons lichaam tegen 15

 • Het versterkt de expressie van de genen 16

 • Anti-allergisch 17

 • Vertraagt cel afbraak 18

 • Anti-Aging 19

 • Vermindert pijn 20

 • Beschermt de huid 21

 • Beschermt het hart 22

 • Versterkt het metabolisme 23

 • Versterkt lichaamseigen antioxidant pathway (Nrf2 activator) 24

 • Vermindert vermoeidheid van de spieren 25

 • Vermindert niveaus van lactaat 26

 • Heeft een gunstig effect bij Diabetes Type 1, 27 Type 2, 28

 • Anti-kanker eigenschappen 29

 • Verbetert cognitieve functies 30

 • Beschermt DNA & RNA 31

 • Anti-Tumor Effecten 32

 • Cytotoxic Protectie 33

 • Zenuwbaan bescherming 34

 • Bescherming tegen straling van WiFi en radioactiviteit 35

 • Er zijn GÉÉN TOXISCHE EFFECTEN bij het gebruik van waterstof! 36

 

Onderzoeken bevestigen dat de inhalatie van waterstofgas en het drinken waterstofwater patiënten met een breed scala aan aandoeningen helpt, waaronder het spijsverteringsstelsel, het cardiovasculaire systeem en het ademhalingssysteem.

Hydrogen Medicine is een gezondheidsrevolutie 

De lijst aan positieve effecten van waterstof therapie is indrukwekkend en nog lang niet volledig:

 • het werkt ontstekingsremmend

 • het vermindert chronische pijn

 • het werkt anti-allergisch

 • het verlaagt de bloedsuikerspiegel en heeft een positief effect op Diabetes type 1 en 2

 • het vertraagt veroudering en afbraak van cellen

 • het beschermt onze huid

 • het beschermt ons DNA en RNA

 • het verbetert cognitieve functies

 • het beschermt ons hart

 • het vermindert het effect van neurodegeneratieve ziekten als Alzheimer en Parkinson

 • het vermindert autisme-achtig gedrag

 • het vermindert hersenschade na een beroerte

 • het verbetert de lichamelijke toestand van kanker patiënten

 • het vermindert de groei van tumoren en laat ze zelfs afnemen (onderzoek uit 2019)

 • het verbetert de longfunctie bij COPD en astma

 • het vermindert gewrichtsklachten en heeft een positief effect op reuma en artrose

 • het heeft een positief effect op de stofwisseling

 • het heeft een positief effect op de bloeddruk en verlaagt het cholesterol

Voordelen van waterstofgastherapie ook wel Brownsgas genoemd

Waterstof help bij meer dan 170 verschillende ziektebeelden

Nu beschikbaar,

binnenkort in de shop, interesse? Bel 06 53 67 71 76

corpus_edited.jpg
waterstof.jpg
Groene-waterstof.jpg
IMG_3341_edited.jpg