top of page

ONTGRENDEL DE LEVENGEVENDE KRACHT VAN ZUURSTOF

Laat elke cel zuurstof ontvangen !

Een hogere zuurstofconcentratie verbetert de zuurstofopname van uw lichaam, versterkt uw immuunsysteem, verhoogt uw vitaliteit,

verbetert uw uithoudingsvermogen - en komt uw algehele gezondheid en welzijn ten goede. 

 

De natuurlijke zuurstoftherapie  EWOT - Exercise With Oxygen Therapy - bevrijdt  cellen uit  een zuurstof lockdown.

Overspoel uw cellen met zuurstof voor meer gezondheid en vitaliteit.
Gezond zijn en beter worden door het verhogen de zuurstofconcentratie in al uw cellen, heel eenvoudig met 15 minuten EWOT zuurstoftherapie per dag.
GEZONDZIJN
     BETERWORDEN

EWOT - Exercise With Oxygen Therapy - voor uw gezondheid en algehele welzijn. EWOT zuurstoftraining is de effectiefste manier om onbeperkt zuivere zuurstof binnen te laten stromen. Hoeveel zuurstof?  Zoveel  als uw lichaam nodig heeft.

Maximale energie door lichaamsbeweging met zuurstoftherapie EWOT van Corpusair.nl.

Maximale energie

Stel je voor dat je een hernieuwde energie voelt vanaf het moment dat je wakker wordt. Lichaamsbeweging met EWOT zuurstoftherapie kan je de fysieke en mentale boost geven waarnaar je op zoek was. Hier is geen cafeïne nodig.
Doordat meer zuurstof doordringt tot gebieden met zuurstofgebrek, kunnen ook nog eens tal van veelvoorkomende kwalen worden verlicht.

Hersenmist? Concentratiestoornissen? EWOT zuurstoftherapie kan zowel goed zijn voor uw mentale welzijn als voor uw lichamelijk welzijn.

mentale helderheid

EWOT zuurstoftherapie  kan zowel goed zijn voor je mentale toestand als voor je lichamelijk welzijn. Mentaal welzijn is essentieel om beter te leven. Heb je het gevoel watten in je hoofd te hebben?

 

Zie dingen duidelijker met 90 % zuivere zuurstof per ademhaling. Dat is meer dan 4 x zoveel zuurstof die je normaal inademt.  En laat de rest maar naar je hoofd stijgen .      

 

Het behouden van een sterk immuunsysteem is essentieel om gezond te blijven, met EWOT zuurstoftherapie van Corpusair kunt u heel eenvoudig uw lichaam de zuurstof geven die nodig is om gezonder en sterker te blijven.

weerbaarheid

Het behouden van een sterk immuunsysteem is essentieel om gezond te blijven, vooral in deze tijd. Kom zelf in actie en zet in op weerbaarheid.
 
Met  de natuurlijke EWOT zuurstof- therapie kun je heel eenvoudig je lichaam de zuurstof geven die nodig is om gezond en sterk te blijven.