ONTGRENDEL DE LEVEN -GEVENDE KRACHT VAN NATUURLIJKE ZUURSTOF

Overspoel uw cellen met zuurstof !

Een hogere zuurstofconcentratie verbetert de zuurstofopname van uw lichaam, versterkt uw immuunsysteem, verhoogt uw vitaliteit, verbetert uw uithoudingsvermogen - en verandert uw algehele gezondheid en welzijn ten goede.  De natuurlijke zuurstoftherapie  EWOT - Exercise With Oxygen Therapy - bevrijdt  cellen uit  een zuurstof lockdown.

Overspoel uw cellen met zuurstof voor meer gezondheid en vitaliteit.
Gezond zijn en beter worden door het verhogen de zuurstofconcentratie in al uw cellen, heel eenvoudig met 15 minuten EWOT zuurstoftherapie per dag.
GEZONDZIJN
     BETERWORDEN
I%20love%20ewot%20small_edited.png

EWOT - Exercise With Oxygen Therapy - om uw gezondheid, fitheid en algehele welzijn te transformeren. Voor iedereen die in staat is om een hometrainer of loopband te gebruiken is EWOT zuurstoftherapie de effectiefste manier om onbeperkt zuivere zuurstof binnen te laten stromen.  Hoeveel zuurstof?  Zoveel  als uw lichaam nodig heeft.

Maximale energie door lichaamsbeweging met zuurstoftherapie EWOT van Corpusair.nl.

Maximale energie

Stel je voor dat je een hernieuwde energie voelt vanaf het moment dat je wakker wordt. Lichaamsbeweging met EWOT zuurstoftherapie kan u de fysieke en mentale boost geven waarnaar u op zoek was. Hier is geen cafeïne nodig.

Doordat meer zuurstof doordringt tot gebieden met zuurstofgebrek, kunnen ook nog eens tal van veelvoorkomende kwalen worden verlicht.

mentale helderheid

EWOT zuurstoftherapie  kan zowel goed zijn voor uw mentale toestand als voor uw lichamelijk welzijn. Mentaal welzijn is essentieel om beter te leven. Heb je het gevoel watten in je hoofd te hebben?

 

Zie dingen duidelijker met 90 % zuivere zuurstof per ademhaling. Dat is meer dan 4 x zoveel zuurstof die u normaal inademt.  En laat de rest maar naar uw hoofd stijgen .      

 

Het behouden van een sterk immuunsysteem is essentieel om gezond te blijven, met EWOT zuurstoftherapie van Corpusair kunt u heel eenvoudig uw lichaam de zuurstof geven die nodig is om gezonder en sterker te blijven.

weerbaarheid

Het behouden van een sterk immuunsysteem is essentieel om gezond te blijven, vooral in deze tijd in de strijd tegen corona. ​Kom zelf in actie en zet in op weerbaarheid.
 
Met  de natuurlijke EWOT zuurstof- therapie kunt u heel eenvoudig uw lichaam de zuurstof geven die nodig is om gezond en sterk te blijven.

IMG_4334.JPG

HOLISTISCHE WETENSCHAP

Menselijke cellen hebben vooral zuurstof nodig om te overleven en te gedijen. 90%  zuurstof krijgen per ademhaling in plaats  van 21 %, betekent een betere geest en een beter lichaam. Dat is waar EWOT zuurstoftherapie

om draait.

 

 400% meer zuurstofzuiverheid dan u op  dit moment inademt verhoogt letterlijk het zuurstofniveau in het gehele lichaam.  

  Ervaar het verschil.  

79239ded-4763-4fd5-8b83-06bab11eae1f_edi

jE START NOOIT TE VROEG

Het gebruik van zuurstof voor gezondheid en fitness is niet nieuw, maar de vele positieve effecten van  EWOT  blijven je verrassen. Trainen   met onbeperkt zuurstof is     baanbrekende preventieve  zelfzorg. 

 

Dagelijks verwelkomen we nog meer gezondheidsbewuste pioniers die er graag op tijd bij willen zijn..

Jogger met hond

BIOHACKERS

Het menselijk lichaam bestaat voor een groot deel uit het element zuurstof.

Hoe u uw persoonlijke   ecosysteem ook in kaart     brengt, alle wegen zijn   verbonden met zuurstof.  Bewegen met zuurstoftherapie EWOT is de snelweg naar een beter welzijn. Het levert vier   keer meer zuurstofzuiverheid    dan je op dit moment ademt.

 

ONDERDEEL VAN EEN BEWEZEN

NATUURLIJKE ZUURSTOFTHERAPIE

 

U beseft dit misschien niet, maar de lucht die we ademen terwijl we rondlopen en onze dagelijkse routines uitvoeren bevat ten hoogste 21% zuurstof. Maar stelt u zich eens voor hoe uw gezondheid zou zijn als u op regelmatige basis, een 4x hogere zuurstofconcentratie zou kunnen inademen.   

90 % zuurstof per ademhaling in plaats van 21 % zuurstof biedt uw lichaam een ongekende geneeskracht die rechtstreeks de cellen bereikt, ze verlevendigt en onmiddellijk energie geeft, doordat een enorme toevloed van zuurstof in de haarvaten komt.

 

Hoe zou het zijn als die droom werkelijkheid wordt zonder gebruik van chemische middelen en op eenvoudige en natuurlijke manier? Dit is precies wat er gebeurt als u het EWOT Multi step zuurstoftherapie systeem gebruikt.

 

Elke keer zodra u start met de 15 minuten durende "Oefening met zuurstoftherapie" begint er een grote hoeveelheid zuivere, gezonde zuurstof door uw bloedbaan te stromen. Deze hoge zuurstofconcentratie in het lichaam verhoogt uiteindelijk de celenergie, de  alertheid, verbetert het geheugen en kalmeert de geest. Plus: het immuunsysteem kan nu beter werken, ziekte beter bestrijden en veroudering tegengaan.

 

Ook het hart wordt sterker en de longfuncties verbeteren, terwijl de atletische prestaties toenemen en een betere slaap én minder vermoeidheid overdag worden gestimuleerd.

Door een viervoudige hoeveelheid zuurstofzuiverheid in te ademen waaraan uw lichaam gewend is - meer dan 90% zuivere zuurstof per ademhaling vergeleken met slechts 21% - worden de gezondheidsvoordelen van het gebruik van EWOT zuurstoftherapie voor de meeste mensen al duidelijk na hun eerste paar sessies.

 

EWOT is een eenvoudige, veilige en natuurlijke methode om het zuurstofgebruik van je lichaam te verbeteren, de weerstand te versterken, fysieke en mentale prestaties te verbeteren - en je algehele gezondheid te ondersteunen.

Dit zuurstof steunpakket voor gezondheid en welzijn zou in geen gezin mogen ontbreken.

verbetering conditie en spierherstel met zuurstoftherapie EWOT
Dr.Sircus is bestseller auteur van het boek over EWOT ontstekingsremmende zuurstoftherapie.

Dr.Mark Sircus, auteur boek ´Ontstekingsremmende zuurstoftherapie" Complete gids voor het begrijpen en gebruiken van natuurlijke zuurstoftherapie.

EWOT zuurstoftherapie is een eenvoudige methode die je thuis kunt toepassen om je weerstand te versterken en je vitaliteit te vergroten.

Zuurstof is noodzakelijk voor de werking van iedere cel in ons lichaam.

 
Vrouw die gezichtsmasker draagt
Upgrade uw zuurstofniveau met EWOT
 en begin elke dag sterker. 
"1OOO LITER 90% pure zuurstof + 15 minuten lichaamsbeweging = betere gezondheid tot in de haarvaten 
 en fitheid voor het leven."
blue-reset-button_edited_edited.png
  RESET UW IMMUUNSYSTEEM
ZET DE ZUURSTOFKRAAN WEER OPEN
EN TRIGGER HET HERSTELVERMOGEN VAN UW LICHAAM 

VOORDELEN EN

TOEPASSINGEN

Wat EWOT ontstekingsremmende zuurstoftherapie voor de meeste mensen betekent, is zich beter voelen en helderder denken. Alles verbetert met voldoende zuurstof, van meer energie tot verbeterde weerstand tegen infecties tot mentale helderheid. Een hogere zuurstofconcentratie doet het allemaal.

Oefening met zuurstoftherapie (EWOT) is een natuurlijke en krachtige therapie, zonder bijwerkingen.

 
Bejaard Paar beoefenen van Yoga

BEOORDELINGEN

Dit is uw kans om voorop te lopen met een natuurlijke methode die ervoor zorgt dat een maximale hoeveelheid zuurstof terechtkomt waar hij het hardste nodig is - bij beschadigde en ontstoken weefsels en cellen die verstoken zijn van zuurstof. De ontstekingsremmende zuurstoftherapie EWOT is eenvoudig en kan gewoon thuis ingezet..

Iedereen heeft voordelen van een zuurstofrijk lichaam en zuurstofrijke hersenen. Het levert zoveel prachtige resultaten op dat het het beste is om uit de 1e hand van onze klanten te horen wat EWOT voor hen doet. 

WAT KLANTEN SCHRIJVEN

 
Nadat ik EWOT voor het eerst gebruikt had, wist ik dat het anders was, ik kon het voelen, minder moe en zelfs ´s avonds nog energie en helder.

EEN HELDER HOOFD EN  VERBETERDE  ENERGIE

Nadat ik EWOT voor het eerst gebruikt had, wist ik dat het anders was, ik kon het voelen. Minder moe en zelfs ´s avonds nog energie en helder!

Brigitte

Al jarenlang heb ik astmatische bronchitis. Sinds ik 3 per week 15 minuten EWOT doe zijn mijn prednison en antibioticakuren  verleden tijd. EWOT zuurstoftherapie heeft mijn leven veranderd.

EWOT HEEFT MIJN LEVEN  VERANDERD

Al jarenlang heb ik astmatische bronchitis. Sinds ik 3 per week 15 minuten EWOT doe zijn mijn prednison en antibioticakuren  verleden tijd. EWOT zuurstoftherapie heeft mijn leven veranderd.

Alinda 34 jaar

4a321607-8abc-4a14-8b3b-fb69ef20cc84_edi

IK WIL GEZOND BLIJVEN

Als goed getrainde amateur wielrenner was ik verrast door het positieve effect van EWOT. Meer zuurstof in je systeem doet dus echt veel voor je conditie en je hersteltijd. Ik blijf EWOT gewoon doen omdat ik gezond wil blijven.

Jan 60 jaar

15 minuten zuurstoftherapie is een ervaring die te vergelijken is met een gevechtsvliegtuig dat in de lucht bijtankt!

  "Als u wilt kunt u thuis zuurstofkracht krijgen die ver uitstijgt   boven die van een eerste hulp- of intensive care-afdeling. Maar   die hebben we zelden nodig als we op regelmatige basis   zuurstof gebruiken. Wie dit laatste doet voelt zich gezonder en   gelukkiger, een ervaring die is te vergelijken met een   gevechtsvliegtuig dat in de lucht bijtankt".

(Dr.M.Sircus, ontstekingsremmende zuurstoftherapie)

15 minuten EWOT zuurstoftraining
Is een ervaring die te vergelijken is met een gevechtsvliegtuig dat
in de lucht bijtankt!

ERVAAR HET ZELF

BESTEL VANDAAG NOG 

Er is een directe relatie tussen zuurstof en vitaliteit.  Zolang we het zuurstof in het bloed. het plasma en de weefsels kunnen aanvullen hoeven we niet zo snel te verouderen en worden veel voorkomende kwalen verlicht.  Bestel nu of bel en spreek met uw EWOT specialist.

06 53 67 71 76

PRAAT MET EEN EXPERT

Wilt u weten hoe de ontstekingsremmende zuurstoftraining  u, uw familie, vrienden,  cliënten of patiënten kan helpen?

Bel ons gewoon en maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan ons EWOT DEMO&ADVIES CENTER. U kunt het EWOT zuurstofsysteem zien en vrijblijvend eens proberen.

White on Transparent.png

06 53 67 71 76

DEMO&ADVIES CENTER EWOT ZUURSTOFTHERAPIE CORPUSAIR.NL
IMG_4017.JPG

bestel
bij ons

Tel. 06 -53 67 71 76

info@corpusair.nl

Zuurstofshop 

White on Transparent.png
entree_edited.jpg

bezoek 
ons
IN mONSTER ZH
OF LUNTEREN(GD)

Maandag  tm zaterdag

 alleen op afspraak 

 

vertel

ons