ONTGRENDEL DE LEVENGEVENDE KRACHT VAN ZUURSTOF

Laat elke cel zuurstof ontvangen !

Een hogere zuurstofconcentratie verbetert de zuurstofopname van uw lichaam, versterkt uw immuunsysteem, verhoogt uw vitaliteit,

verbetert uw uithoudingsvermogen - en komt uw algehele gezondheid en welzijn ten goede. 

 

De natuurlijke zuurstoftherapie  EWOT - Exercise With Oxygen Therapy - bevrijdt  cellen uit  een zuurstof lockdown.

Overspoel uw cellen met zuurstof voor meer gezondheid en vitaliteit.
Gezond zijn en beter worden door het verhogen de zuurstofconcentratie in al uw cellen, heel eenvoudig met 15 minuten EWOT zuurstoftherapie per dag.
GEZONDZIJN
     BETERWORDEN

EWOT - Exercise With Oxygen Therapy - voor uw gezondheid en algehele welzijn. EWOT zuurstoftraining is de effectiefste manier om onbeperkt zuivere zuurstof binnen te laten stromen. Hoeveel zuurstof?  Zoveel  als uw lichaam nodig heeft.

Maximale energie door lichaamsbeweging met zuurstoftherapie EWOT van Corpusair.nl.

Maximale energie

Stel je voor dat je een hernieuwde energie voelt vanaf het moment dat je wakker wordt. Lichaamsbeweging met EWOT zuurstoftherapie kan je de fysieke en mentale boost geven waarnaar je op zoek was. Hier is geen cafeïne nodig.
Doordat meer zuurstof doordringt tot gebieden met zuurstofgebrek, kunnen ook nog eens tal van veelvoorkomende kwalen worden verlicht.

Hersenmist? Concentratiestoornissen? EWOT zuurstoftherapie kan zowel goed zijn voor uw mentale welzijn als voor uw lichamelijk welzijn.

mentale helderheid

EWOT zuurstoftherapie  kan zowel goed zijn voor je mentale toestand als voor je lichamelijk welzijn. Mentaal welzijn is essentieel om beter te leven. Heb je het gevoel watten in je hoofd te hebben?

 

Zie dingen duidelijker met 90 % zuivere zuurstof per ademhaling. Dat is meer dan 4 x zoveel zuurstof die je normaal inademt.  En laat de rest maar naar je hoofd stijgen .      

 

Het behouden van een sterk immuunsysteem is essentieel om gezond te blijven, met EWOT zuurstoftherapie van Corpusair kunt u heel eenvoudig uw lichaam de zuurstof geven die nodig is om gezonder en sterker te blijven.

weerbaarheid

Het behouden van een sterk immuunsysteem is essentieel om gezond te blijven, vooral in deze tijd. Kom zelf in actie en zet in op weerbaarheid.
 
Met  de natuurlijke EWOT zuurstof- therapie kun je heel eenvoudig je lichaam de zuurstof geven die nodig is om gezond en sterk te blijven.

IMG_4334.JPG

HOLISTISCHE WETENSCHAP

Menselijke cellen hebben vooral zuurstof nodig om te overleven en te gedijen. 90%  zuurstof krijgen per ademhaling in plaats  van 21 %, betekent een betere geest en een beter lichaam. Dat is waar EWOT zuurstoftherapie 

om draait.

 

 4 x meer zuurstof inademen verhoogt het zuurstofniveau in het gehele lichaam.  

  Ervaar het verschil.  

79239ded-4763-4fd5-8b83-06bab11eae1f_edi

jE START NOOIT TE VROEG

Het gebruik van zuurstof voor gezondheid en fitness is niet nieuw, maar de vele positieve effecten van  EWOT blijven je verrassen. Trainen met onbeperkt zuurstof is     baanbrekende preventieve  zelfzorg. 

 

Dagelijks verwelkomen we nog meer gezondheidsbewuste pioniers die er graag op tijd bij willen zijn..

Jogger met hond

BIOHACKERS

  Het menselijk lichaam bestaat   voor een groot deel uit het   element zuurstof. 

  Hoe je je persoonlijke   ecosysteem ook in kaart     brengt, alle wegen zijn   verbonden met zuurstof.  Oefening met zuurstoftherapie is    de snelweg naar een beter  welzijn. Het levert vier keer meer zuurstofzuiverheid dan je op dit   moment ademt. 

 

Zodra je start met de 15 minuten durende "Oefening met zuurstoftherapie" begint er een grote hoeveelheid zuivere, gezonde zuurstof door je bloedbaan te stromen.

Deze hoge zuurstofconcentratie in het lichaam verhoogt uiteindelijk de celenergie, de  alertheid, verbetert het geheugen en kalmeert de geest. Plus: het immuunsysteem kan nu beter werken, ziekte beter bestrijden en veroudering tegengaan.

 

Je beseft dit misschien niet, maar de lucht die we ademen terwijl we rondlopen en onze dagelijkse routines uitvoeren bevat ten hoogste 21% zuurstof.

Stel je voor hoe je gezondheid zou zijn als je op regelmatige basis, een 4x hogere zuurstofconcentratie kan inhaleren.   

Dat biedt je lichaam een ongekende geneeskracht die rechtstreeks de cellen bereikt, ze verlevendigt en onmiddellijk energie geeft, doordat een enorme toevloed van zuurstof in de haarvaten komt.

 

Hoe zou het zijn als die droom werkelijkheid wordt zonder gebruik van chemische middelen en op een eenvoudige en natuurlijke manier? Dat is precies wat er gebeurt als je het EWOT Multi step zuurstoftherapie systeem gebruikt.


Ook het hart wordt sterker en de longfuncties verbeteren, terwijl de atletische prestaties toenemen en een betere slaap én minder vermoeidheid overdag worden gestimuleerd.

Door een veel hogere zuurstofuitwisseling en opname naar de cellen dan waaraan uw lichaam gewend is - worden de gezondheidsvoordelen van EWOT voor de meeste mensen al duidelijk na hun eerste paar sessies.

 

EWOT is een eenvoudige, veilige en natuurlijke methode om het zuurstofgebruik van je lichaam te verbeteren, de weerstand te versterken, fysieke en mentale prestaties te verbeteren - en je algehele gezondheid te ondersteunen.

Dit steunpakket voor gezondheid en welzijn zou in geen gezin mogen ontbreken.

Dr.Sircus is bestseller auteur van het boek over EWOT ontstekingsremmende zuurstoftherapie.
verbetering conditie en spierherstel met zuurstoftherapie EWOT

Dr.Mark Sircus, auteur boek ´Ontstekingsremmende zuurstoftherapie" Complete gids voor het begrijpen en gebruiken van natuurlijke zuurstoftherapie.

EWOT zuurstoftherapie is een eenvoudige methode die je thuis kunt toepassen om je weerstand te versterken en je vitaliteit te vergroten.

Zuurstof is noodzakelijk voor de werking van iedere cel in ons lichaam.

 
Vrouw die gezichtsmasker draagt
Help jezelf naar een betere gezondheid!
Zuurstof is onmisbaar voor het leven
Zuurstoftherapie is veilig
voor iedereen