ONTGRENDEL DE LEVEN -GEVENDE KRACHT

VAN ZUURSTOF

Overspoel uw cellen met zuurstof !

Een hogere zuurstofconcentratie verbetert de zuurstofopname van uw lichaam, versterkt uw immuunsysteem, verhoogt uw vitaliteit, verbetert uw uithoudingsvermogen - en verandert uw algehele gezondheid en welzijn ten goede.  Trainen met zuurstoftherapie  EWOT - Exercise With Oxygen Therapy - bevrijdt  cellen uit  een zuurstof lockdown.

Gezond zijn en beter worden door het verhogen de zuurstofconcentratie in al uw cellen, heel eenvoudig met 15 minuten EWOT zuurstoftherapie per dag.
GEZONDZIJN
     BETERWORDEN

EWOT - Exercise With Oxygen Therapy - om uw gezondheid, fitheid en algehele welzijn te transformeren. Voor iedereen die in staat is om een hometrainer of loopband te gebruiken is EWOT zuurstoftherapie de effectiefste manier om onbeperkt zuivere zuurstof binnen te laten stromen.  Hoeveel zuurstof?

Zoveel  als uw lichaam nodig heeft.

Maximale energie

Stel je voor dat je een hernieuwde energie voelt vanaf het moment dat je wakker wordt. Lichaamsbeweging met EWOT zuurstoftherapie kan u de fysieke en mentale boost geven waarnaar u op zoek was. Hier is geen cafeïne nodig. Doordat meer zuurstof doordringt tot gebieden met zuurstofgebrek, kunnen ook nog eens tal van veelvoorkomende kwalen worden verlicht.

mentale helderheid

EWOT zuurstoftherapie  kan zowel goed zijn voor uw mentale toestand als voor uw lichamelijk welzijn. Mentaal welzijn is essentieel om beter te leven. Heb je het gevoel watten in je hoofd te hebben?

 

Zie dingen duidelijker met 90 % zuivere zuurstof per ademhaling. Dat is meer dan 3 x zoveel zuurstof die u normaal inademt.

En laat de rest maar naar je hoofd stijgen .      

 

weerbaarheid

Het behouden van een sterk immuunsysteem is essentieel om gezond te blijven, vooral in deze tijd in de strijd tegen corona. ​Kom zelf in actie en zet in op weerbaarheid. Met EWOT zuurstoftherapie kan u heel eenvoudig uw lichaam de zuurstof geven die nodig is om gezonder en sterker te blijven.

IMG_4334.JPG

HOLISTISCHE WETENSCHAP

Menselijke cellen hebben vooral zuurstof nodig om te overleven en te gedijen. 90% zuurstof krijgen per ademhaling in plaats van 21 %, betekent een betere geest en een beter lichaam. Dat is waar EWOT zuurstoftherapie om draait.

 

300% meer zuurstofzuiverheid dan u op dit moment inademt verhoogt letterlijk het zuurstofniveau in het gehele lichaam.  

Ervaar het verschil.

79239ded-4763-4fd5-8b83-06bab11eae1f_edi

jE START NOOIT TE VROEG

Het gebruik van zuurstof voor gezondheid en fitness is niet nieuw, maar de vele positieve effecten van EWOT  blijven je verrassen. Onze revolutionaire benadering van trainen met onbeperkt zuurstof is baanbrekende preventieve zelfzorg, in afwachting van nog meer gezondheidsbewuste pioniers die er ook

 graag op tijd bij willen zijn..

Jogger met hond

BIOHACKERS

Het menselijk lichaam bestaat voor een groot deel uit het element zuurstof.

Hoe u uw persoonlijke ecosysteem ook in kaart brengt, alle wegen zijn verbonden met zuurstof. Bewegen met zuurstoftherapie EWOT is de snelweg naar een beter welzijn. Het levert drie keer meer zuurstofzuiverheid dan je op dit moment ademt.

 

ONDERDEEL VAN EEN BEWEZEN ZUURSTOFTHERAPIE

 

U beseft dit misschien niet, maar de lucht die we ademen terwijl we rondlopen en onze dagelijkse routines uitvoeren bevat ten hoogste 21% zuurstof. Maar stelt u zich eens voor hoe uw gezondheid zou kunnen zijn als  u elke dag, of op regelmatige basis, een 3x hogere zuurstofconcentratie zou kunnen inademen.   90 % zuurstof  per ademhaling in plaats van 21 % zuurstof biedt uw lichaam een ongekende geneeskracht die rechtstreeks de cellen bereikt, ze verlevendigt en onmiddellijk energie geeft, doordat een enorme toevloed van zuurstof in de haarvaten komt. Hoe zou het zijn als die droom werkelijkheid wordt zonder gebruik van chemische middelen en op eenvoudige en natuurlijke manier?

 

Dit is precies wat er gebeurt als u het EWOT Multi step zuurstoftherapie systeem gebruikt. Elke keer zodra  u start met de 15 minuten durende "Oefening met zuurstoftherapie" begint er een grote hoeveelheid zuivere, gezonde zuurstof door uw bloedbaan te stromen. Deze hoge zuurstofconcentratie in het lichaam verhoogt de uiteindelijk celenergie, de  alertheid, verbetert het geheugen en kalmeert de geest. Plus: het immuunsysteem kan nu beter werken, ziekte beter bestrijden en veroudering tegengaan.

 

Ook het hart wordt sterker en de longfuncties verbeteren, terwijl de atletische prestaties toenemen en een betere slaap én minder vermoeidheid overdag worden gestimuleerd. Door driemaal de hoeveelheid zuurstofzuiverheid in te ademen waaraan uw lichaam gewend is - meer dan 90% zuivere zuurstof per ademhaling vergeleken met slechts 21% - worden de gezondheidsvoordelen van het gebruik van EWOT zuurstoftherapie voor de meeste mensen al duidelijk na hun eerste paar sessies.

 

EWOT is een eenvoudige, veilige en zeer effectieve techniek om het zuurstofgebruik van je lichaam te verbeteren, je weerstand te versterken, je vitaliteit te vergroten, fysieke prestaties te verbeteren - en je algehele gezondheid ten goede te veranderen.

Dit zuurstof steunpakket voor gezondheid en welzijn zou in geen gezin mogen ontbreken.

Zuurstof is noodzakelijk voor de

werking van iedere cel in ons lichaam.

Upgrade uw zuurstofniveau en begin elke dag sterker.

"90% pure zuurstof + 15 minuten lichaamsbeweging = betere gezondheid en fitheid voor het leven."

Dr.Mark Sircus, auteur boek ´Ontstekingsremmende zuurstoftherapie" Complete gids voor het begrijpen en gebruiken van natuurlijke zuurstoftherapie.

EWOT zuurstoftherapie is een eenvoudige methode die je thuis kunt toepassen om je weerstand te versterken en je vitaliteit te vergroten.
 
Vrouw die gezichtsmasker draagt

VOORDELEN EN

TOEPASSINGEN

Wat EWOT ontstekingsremmende zuurstoftherapie voor de meeste mensen betekent, is zich beter voelen en helderder denken. Alles verbetert met voldoende zuurstof, van hogere energie tot verbeterde weerstand tegen infecties tot mentale helderheid. Een hogere zuurstofconcentratie doet het allemaal.

Oefening met zuurstoftherapie (EWOT) is een veilige, effectieve therapie die al tientallen jaren bestaat en wordt gebruikt. De kracht van het ademen van een hogere zuurstofzuiverheid tijdens het sporten betekent een verbeterd welzijn voor mensen van alle leeftijden en gezondheidsproblemen.

 
Bejaard Paar beoefenen van Yoga

BEOORDELINGEN

Ooit gewenst dat u de eerste was die iets hoorde? Dit is uw kans om voorop te lopen met een natuurlijke methode die ervoor zorgt dat een maximale hoeveelheid zuurstof terechtkomt waar hij het hardste nodig is - bij beschadigde en ontstoken weefsels en cellen die verstoken zijn van zuurstof. De ontstekingsremmende zuurstoftherapie EWOT is eenvoudig en kan gewoon thuis ingezet: slechts 15 minuten zuurstoftherapie kan meerdere voordelen hebben voor u, uw familie en vrienden. Iedereen heeft voordelen van een hogere zuurstofconcentratie met lichaamsbeweging. Het levert zoveel prachtige resultaten op dat het het beste is om uit de 1e hand van onze klanten te horen wat EWOT voor hen doet. 

WAT KLANTEN SCHRIJVEN

 

EEN HELDER HOOFD EN  VERBETERDE  ENERGIE

Nadat ik EWOT voor het eerst gebruikt had, wist ik dat het anders was, ik kon het voelen. Minder moe en zelfs ´s avonds nog energie en helder!

Brigitte

EWOT HEEFT MIJN LEVEN  VERANDERD

Al jarenlang heb ik astmatische bronchitis. Sinds ik 3 per week 15 minuten EWOT doe zijn mijn prednison en antibioticakuren  verleden tijd. EWOT zuurstoftherapie heeft mijn leven veranderd.

Alinda 34 jaar

IK WIL GEZOND BLIJVEN

Als goed getrainde amateur wielrenner was ik verrast door het positieve effect van EWOT. Meer zuurstof in je systeem doet dus echt veel voor je conditie en je hersteltijd. Ik blijf EWOT gewoon doen omdat ik gezond wil blijven.

Jan 60 jaar

vliegtuig.jpg

15 minuten EWOT zuurstoftherapie 

Is een ervaring te vergelijken met een vliegtuig dat in de lucht bijtankt!

ERVAAR HET ZELF

BESTEL VANDAAG NOG 

Er is een directe relatie tussen zuurstof en vitaliteit.  Zolang we het zuurstof in het bloed. het plasma en de weefsels kunnen aanvullen hoeven we niet zo snel te verouderen en worden veel voorkomende kwalen verlicht.  Bestel nu of bel en spreek met uw EWOT specialist.

06 53 67 71 76

"Als u wilt kunt u thuis zuurstofkracht krijgen die ver uitstijgt boven die van een eerste hulp- of intensive care-afdeling. Maar die hebben we zelden nodig als we op regelmatige basis zuurstof gebruiken. Wie dit laatste doet voelt zich gezonder en gelukkiger, een ervaring die is te vergelijken met een vliegtuig dat in de lucht bijtankt". (Dr.M.Sircus, ontstekingsremmende zuurstoftherapie)

PRAAT MET EEN EXPERT

Wilt u meer weten over hoe de ontstekingsremmende zuurstoftherapie u, uw familie, vrienden, klanten of patiënten kan helpen? Bel ons gewoon en maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan ons EWOT DEMO&ADVIES CENTER.

U kunt het EWOT zuurstofsysteem daar zien en eens proberen.

06 53 67 71 76

wix.png

bestel

EWOt bij ons

Tel. 06 -53 67 71 76

info@corpusair.nl

Zuurstofshop 

Demo&Advies Center EWOT Nederland

Paramedisch Centrum Herenstraat 19 Monster

Bel of bestel online.

entree_edited.jpg

bezoek 

ons

Maandag - Vrijdag 10:00 - 19.00

Zaterdag 10:00 - 17:00

op afspraak 

 

vertel

ons

 
Advies & Demo Center Zuurstoftherapie EWOT Nederland.

Bezoekadres Corpusair

DEMO & ADVIES CENTER Zuurstoftherapie EWOT NL 

Paramedisch Centrum´Je lijf en je leven´Herenstraat 19, 2681BC Monster Z-H.

Postadres: Van Koppenweg 5, 2672 EG Naaldwijk

KvK 68407262

BTW nr NL001169441B89

IBAN NL93RABO0355067269

  • Facebook
  • Instagram

De beschikbare informatie op deze website is slechts bedoeld voor uw algemene kennis en geldt niet als vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling voor specifieke medische condities. Ga voor vragen over een medische conditie altijd voor advies naar uw dokter of een andere professionele medische hulpverlener. De informatie op deze website is niet bedoeld om een ziekte te behandelen, genezen, te voorkomen of om een een diagnose te stellen.   **Negeer nooit medisch advies of wacht op het zoeken daarvan door iets wat u op deze site heeft gelezen.**