1/6

Zuurstof is noodzakelijk
voor de werking
van iedere cel in
ons lichaam

GEZONDZIJN
     BETERWORDEN

ZUURSTOFTRAINING IS EEN DOORBRAAK, EFFECTIEF, PRAKTISCH EN BETAALBAAR 

"De revolutie is het tijdelijk verhogen van de zuurstofconcentratie in ons lichaam"  Het is moeilijk tussen al het nepnieuws en nepwetenschap een echte revolutie te ontwaren, maar dit is er één: ZUURSTOF"  (Maarten Fornerod  associate professor / docent Erasmus MC / TU Delft, Rotterdam/Delft)

ONOVERWINNELIJKE ZUURSTOF

We kunnen een hele tijd zonder voedsel leven, een paar dagen zonder water, maar slechts enkele minuten zonder zuurstof in te ademen. Iets dat zo essentieel is verdient al onze aandacht. Zuurstof? Jawel, dat gas dat voor 21% opgelost zit in de lucht om ons heen en dat we continu nodig hebben om te overleven. Lucht inademen met een hoger zuurstofgehalte kan een laag zuurstofniveau van het bloed en de weefsels corrigeren.  Oefening met zuurstoftherapie (EWOT) is een therapie van 15 minuten die het zuurstofgehalte in het bloed, plasma en weefsels verhoogt.

 

15 MINUTEN VOOR JE GEZONDHEID 

Met de ontstekingsremmende zuurstoftherapie adem je geen 21% maar 90% zuurstof. Meer dan 4 x zoveel zuurstof per ademhaling. Dat maakt heel veel verschil voor wat betreft de hoeveelheid zuurstof die de weefsels en haarvaten bereikt.

EWOT is een natuurlijke- en vellige methode waarmee u fitter wordt, uw prestaties kunt verhogen en tal van veelvoorkomende gezondheidsproblemen kunt verlichten.

"De revolutie is het tijdelijk verhogen van de zuurstofconcentratie in ons lichaam" 

Het is moeilijk tussen al het nepnieuws en nepwetenschap een echte revolutie te ontwaren,

maar dit is er één: ZUURSTOF" 

(Maarten Fornerod  associate professor / docent Erasmus MC Rotterdam / TU Delft)

 

 

 

EWOT (spreek uit als E-Watt) Exercise with Oxygen Therapy =  bewegen met een zuurstofmasker op.

De lichamelijke inspanning is nodig om de extra zuurstof in alle uithoeken van het lichaam te krijgen, geholpen door de verhoogde bloeddruk tijdens het sporten of bewegen.

Deze natuurlijke zuurstoftherapie wordt sinds de jaren 60 gebruikt door mensen die lijden aan onder andere COPD (zoals chronische bronchitis en emfyseem), longkanker, reuma, onvoldoende hartwerking (hartfalen), cystische fibrose, astma en beroepsziekten die de longen aantasten. Zuurstoftherapie wordt ook gebruikt bij specifieke vormen van hoofdpijnklachten (clusterhoofdpijn). Maar ook (top)sporters zijn er blij mee. Hoe meer zuurstof zich in ons systeem bevindt, des te meer energie produceren we en des te gezonder zijn we.

Voordelen van zuurstoftherapie vastgesteld bij:

 • Wondverzorging, pijnbestrijding

 • Huidproblemen, cosmetische behandelingen

 • Gewrichtsproblemen, mobiliteit, (top)sport

 • Herstel immuunsysteem (chronische vermoeidheid, burn-out, ME, fibromyalgie)

 • Hormonale stoornissen, erectiële disfunctie

 • Migraine, clusterhoofdpijn

 • Afvallen/gewichtsbeheersing

 • Bijkomend voordeel is dat ziekteverwekkende virussen, bacteriën, schimmels en kankercellen in een hoge zuurstofconcentratie niet kunnen leven

Hyperbare zuurstoftherapie  (HBOT) na behandeling van kanker (tumoren) wordt al decennia lang in ziekenhuizen toegepast in een hyperbare cabine. Dit is een effectieve maar kostbare en tijdrovende therapie die alleen onder medisch begeleiding kan omdat patiënten 100% zuurstof toegediend krijgen en naar een druk gaan alsof zij 15 meter onder water verblijven.

 

Bij de EWOT zuurstoftherapie  is een simpele verbetering aangebracht die ervoor zorgt dat de maximale hoeveelheid zuurstof terecht komt waar hij het hardste nodig is - bij beschadigde en ontstoken weefsels en cellen die op hol zijn geslagen.

Er hoeft alleen maar heel veel zuurstof te worden ingeademd tijdens het doen van lichaamsoefeningen. EWOT is net zo natuurlijk als ademhalen, is effectiever, goedkoper, kan in minder tijd, zonder bijwerkingen en kan eenvoudig en zelfstandig toegepast in het comfort van het eigen huis.  

 

Daarnaast neemt met EWOT je uithoudingsvermogen toe doordat je een inspanning levert tijdens de zuurstoftoediening.

Een win-win situatie. Lichaamsbeweging met een zuurstofmasker biedt veel voordelen zowel preventief, curatief als sportief.

 

VOORDELEN VAN EWOT VOOR IEDEREEN:

 • Toename van conditie en afname van vermoeidheid

 • Remt schadelijke virussen, schimmels en bacteriën

 • Oxygenatie heeft een positieve invloed op de bloedstroom en vergroot de zuurstofvoorziening van weefsels

 • Versterkt het immuunsysteem door de stofwisseling en de cel activiteit te stimuleren

 • Verbetert de longfunctie en dus de ademhaling waardoor het zeer behulpzaam kan zijn bij aandoeningen als astma, griep, sinusitis en andere luchtwegaandoeningen

 • Gaat veroudering tegen en bevordert verjonging door toegenomen zuurstoftoevoer naar cellen, weefsels en organen 

 • Remt ontstekingen, vermindert pijn, ontspant vermoeide spieren (fibromyalgie)

 • Verlicht stress en burn-out - zenuwen worden gekalmeerd

 • Verbetert sportprestaties,  meer energie, sneller herstel, vertraagt het begin anaërobe fermentatie

Het verrassende van EWOT is dat iedereen zijn zuurstofinname kan verbeteren, ongeacht leeftijd of conditie, terwijl u met een zuurstofmasker op in uw eigen tempo beweegt op een hometrainer of loopband. Het maakt niet uit hoe. Kies het apparaat dat u al in huis heeft of het beste bij u past.

 

EWOT vereist maar 15 minuten van uw tijd, een zuurstofmasker

en een zuurstofconcentrator met een reservoir

 • Deze ontstekingsremmende zuurstoftherapie heeft het leven van duizenden mensen veranderd

 • EWOT zuurstoftherapie verhoogt de zuurstofconcentratie in het bloedplasma en weefsels, inclusief de hersenen 

 • EWOT is veilig en effectiever nog dan hyperbare zuurstoftherapie  (HBOT) in ziekenhuizen

 • En u traint eenvoudig privé thuis,  in de sportschool of bij uw (fysio)therapeut     

                       

diverse ewot stijlen_edited_edited.png
Zuurstof is sterk voor gezondheid, Corpusair.nl EWOT zuurstoftherapie Nederland

De oplossing is ......

zuurstof

IMG_4077.JPG

ZUURSTOF, WANT HERSTELLEN

DOE JE VAN BINNENUIT

Zuurstof is het belangrijkste supplement

het lichaam kan niet zonder

 

De verhoogde zuurstofoverdracht in het lichaam creëert gevoelens die sporters en andere gebruikers omschrijven als ´naar een hogere versnelling gaan´.

In de praktijk gaan we ook echt hoger, sneller, sterker en bovendien versterken we onze gezondheid, slapen beter, verbeteren het immuunsysteem, de fysieke en mentale conditie, verminderen de symptomen van chronische kwalen, vermindert overgewicht en nog meer...

​Misschien vraagt u zich af waarom u nog niet eerder van dit 'wondermiddel' heeft gehoord ?  Het punt is dat zuurstof niet kan worden gepatenteerd, het normaal gesproken niet duur is en je er geen arts voor nodig hebt. Aangezien het geen enorme winsten oplevert, is het een goed bewaard geheim gebleven, maar de feiten spreken voor zich.

Zie ook EWOT research en science

Chronische ontstekingen weerspiegelen het lage zuurstofniveau van het lichaam.

Een zeer groot voordeel is dat zuurstof een ontstekingsremmend effect heeft, en dat virussen, bacteriën en schimmels niet goed gedijen in een zuurstofrijke omgeving.

Veel chronische klachten reageren goed op EWOT; zo krijgen ontstekingen minder kans.

Meer weten? Klik op dit boek. 

De complete gids voor het begrijpen en gebruiken van natuurlijke zuurstoftherapie.Zuurstoftherapie kan een positieve invloed hebben bij chronische ziekten en aandoeningen zoals: hart- en vaatziekten, bloeddrukproblemen, diabetes, astma en copd, slaapstoornissen, slaapapneu, stressklachten en burnout, concentratiestoornissen, chronische vermoeidheidsklachten, maculadegeneratie, migraine, fibromyalgie en tinnitus.   Multistep is eenvoudig uit te voeren, vereist zeer weinig tijd, en relatief goedkope apparatuur zoals b.v. een hometrainer, crosstrainer, loopband, het gaat erom dat u beweegt en een inspanning doet zodat uw hartslag omhoog gaat tijdens de 15 minuten training.   Enkele voordelen van een hoger zuurstofniveau:  vernietigt de schadelijke bacteriën,vergroot het vermogen van witte bloedcellen om bacteriën en overblijfselen te verwijderen (activiteit van leukocyten)  verbetert de groei van nieuwe bloedvaten, helpt infecties voorkomen enz.

The solution......

has been under your nose

OXYGEN

Slechts 15 minuten voor uw gezondheid

De investering is klein, het effect onbetaalbaar

 

Trainen of zelfs gewoon bewegen is soms al zwaar genoeg, vooral als je ook nog chronisch ziek bent, overgewicht hebt of te verzuurde benen om in beweging te komen. Extra zuurstof geeft je dan de steun die nodig is om te kunnen starten en ook om door te gaan. De chemische reacties in ons lichaam worden ´opgestookt´. We verbranden vet efficiënter. Slapen gaat beter. We voelen ons beter, ons lichaam is gezonder en we denken helderder vanwege de toegenomen zuurstofvoorziening.  Er is een directe relatie tussen zuurstof en vitaliteit.

ONBEPERKT 90% ZUIVERE ZUURSTOF INADEMEN 

NATUURLIJKE METHODE - VEILIG - EFFECTIEF

 

Met EWOT beweegt u tijdens de zuurstoftherapie, daardoor verhoogt de hartslag, waardoor u meer koolstofdioxide kunt maken, en er extra zuurstof naar diepere hypoxische/ zuurstofarme weefsels gedwongen wordt. Deze methode is volkomen natuurlijk en veilig. 

 

Is zuurstoftherapie ook nuttig als je al een zuurstofsaturatie hebt van bijvoorbeeld 98% ? Het antwoord is ja, omdat de extra zuurstof ook oplost in het bloedplasma en weefselvloeistoffen en daarmee alle uithoeken van het lichaam kan bereiken. 

Dat is pure zuurstofwinst  omdat nu ook die plaatsen worden bereikt die minder goed toegankelijk  zijn voor rode bloedlichaampjes.

 

Doordat meer zuurstof doordringt tot gebieden en weefsels met een beperkte microcirculatie kunnen er met EWOT zuurstoftherapie zoveel verbluffende resultaten behaald worden en tal van veelvoorkomende kwalen verlicht. 

Neem even de tijd om de 1e twee hoofdstukken

te lezen Download hier

Meer zuurstof helpt de fysieke en mentale gevolgen te keren van zuurstofgebrek in de cellen als gevolg van lucht-, water en voedselvervuiling en veroudering. Mensen die aan EWOT zuurstoftherapie doen melden dat ze meer energie hebben, geestelijk helderder zijn en zich beter kunnen concentreren.

The solution......
has been under your nose
OXYGEN

JONG BLIJVEN EN OUD WORDEN ?
ZUURSTOF!

Iedereen die in staat is om te bewegen kan veel voordeel hebben van EWOT zuurstoftherapie. Corpusair.nl de zuurstofshop van ons allemaal.

Iedereen die in staat is om te bewegen kan profiteren van een van de krachtigste  natuurlijke geneesmiddelen

Ons zuurstofniveau daalt elke 10 jaar gemiddeld met 5 %. Ons lichaam veroudert en takelt af. Dat is een waarheid waar iedereen mee te maken krijgt. Het probleem is niet altijd de hoeveelheid zuurstof in ons bloed, maar het vermogen van het lichaam om zuurstof naar de cellen over te brengen, dat raakt aangetast naarmate we ouder worden. Chronische ontstekingsreacties en ziekten ontstaan of verergeren, met als gevolg steeds minder toegang voor zuurstof.  Een vicieuze cirkel van verval.

Sinds mensenheugenis wordt geprobeerd om iets tegen dit noodlot te ondernemen: van antioxidanten, gezond eten tot sporten en yoga. We hebben echter op vorige generaties voor dat we  nu pas beginnen  te begrijpen hoe groot de invloed van zuurstof op veroudering is en op de toename van ontstekingen. 

Met EWOT ondersteunt u het overdrachtsmechanisme van zuurstof naar de cellen - de belangrijkste onderliggende factor of we al of niet gezond zijn -

Elke ademhaling wordt een enorme hoeveelheid levenskracht.

De vicieuze cirkel wordt doorbroken en de weg naar herstel ingezet. 

 

Met uw eigen EWOT zuurstoftherapie set thuis, verkrijgbaar bij Corpusair.nl,krijgt u een overvloed aan zuurstof in uw systeem -en kan bij gezondheidsproblemen al veel verbetering worden bereikt met een oefening van slechts 15 minuten, een paar keer per week.

Iedereen die in staat is om te bewegen kan van EWOT zuurstoftraining voordeel hebben

EWOT: Exercise with Oxygen Therapy, is uitgevonden door Manfred von Ardenne (1907-1997), een Duitse onderzoeker, toegepast natuurkundige en uitvinder. 

De kern van dr. Von Ardennes therapie is het inademen van zuivere zuurstof tijdens het doen van lichaamsoefeningen.  Door de toevoer van de belangrijkste stof voor het leven, is het lichaam veel beter in staat problemen te corrigeren.

 

EWOT zuurstoftherapie helpt mensen met  afnemende gezondheid weer op weg naar herstel door oxygenatie van het lichaam op cellulair niveau waardoor hun lichaam efficiënter presteert. Voor mensen van middelbare leeftijd en daarboven biedt EWOT de anti-verouderingsvoordelen die het eerst door Von Ardenne zijn beschreven.

 

Voor gezondheidsbewuste mensen en sporters is EWOT een mogelijkheid om gezondheid en conditie te verbeteren, en prestaties naar een ander niveau te tillen. 

 

DE KRACHT VAN ZUURSTOF  IS ONGEKEND 

Het zuurstofniveau in-  en rond steden is soms wel tot 30 % lager dan normaal. Chronische bronchitis , te veel slijm door voedselgevoeligheid, astma, COPD, bacterie-, virus-, parasieten- en schimmelinfecties in de longen en vele andere aandoeningen tasten de gezondheid aan van miljoenen mensen. Zuurstoftherapie is de goedkoopste en makkelijkst verkrijgbare ontgiftingsmethode. 

 

Met EWOT krijgt u weer een overvloed aan zuurstof in uw systeem -en kan  al veel verbetering worden bereikt met een oefening van slechts 15 minuten, een paar keer per week.

Hoewel de term ´zuurstoftherapie´ beelden oproept van een doodzieke patiënt in een ziekenhuisbed met slangetjes in neus en mond, laat de EWOT zuurstoftherapie zien dat zuurstof zo veel meer te bieden heeft. De feiten spreken voor zich.


EWOT zuurstoftherapie voor betere conditie en herstel.

BEWEGEN, PRATEN, DENKEN, SPORTEN, HERSTELLEN:  

 

Bij letterlijk alles wat we doen gebruiken we energie, zelfs als we slapen. En daarvoor is zuurstof nodig. Door verkeerde ademhaling, door ziekte of als de longen niet goed functioneren, kan extra zuurstof nodig zijn. Ook preventief - of voor herstel betekent zuurstof enorm veel. 

Coronapatient gebaat bij zuurstoftherapie.
Slapende baby

Baby´s weten hoe ze moeten ademhalen

Iedereen die in staat is om te bewegen kan van EWOT zuurstoftraining voordeel hebben

EWOT: Exercise with Oxygen Therapy, is uitgevonden door Manfred von Ardenne (1907-1997), een Duitse onderzoeker, toegepast natuurkundige en uitvinder. 

De kern van dr. Von Ardennes therapie is het inademen van zuivere zuurstof tijdens het doen van lichaamsoefeningen.  Door de toevoer van de belangrijkste stof voor het leven, is het lichaam veel beter in staat problemen te corrigeren.

 

EWOT zuurstoftherapie helpt mensen met  afnemende gezondheid weer op weg naar herstel door oxygenatie van het lichaam op cellulair niveau waardoor hun lichaam efficiënter presteert. Voor mensen van middelbare leeftijd en daarboven biedt EWOT de anti-verouderingsvoordelen die het eerst door Von Ardenne zijn beschreven.

 

Voor gezondheidsbewuste mensen en sporters is EWOT een mogelijkheid om gezondheid en conditie te verbeteren, en prestaties naar een ander niveau te tillen. 

 

DE KRACHT VAN ZUURSTOF  IS ONGEKEND 

Het zuurstofniveau in-  en rond steden is soms wel tot 30 % lager dan normaal. Chronische bronchitis , te veel slijm door voedselgevoeligheid, astma, COPD, bacterie-, virus-, parasieten- en schimmelinfecties in de longen en vele andere aandoeningen tasten de gezondheid aan van miljoenen mensen. Zuurstoftherapie is de goedkoopste en makkelijkst verkrijgbare ontgiftingsmethode. 

 

 

Corpusair ontstekingsremmende zuurstoftherapie. Voor herstel na Covid19. Het verhogen van de zuurstofconcentratie in het lichaam is goud waard.

BEWEGEN, PRATEN, DENKEN, SPORTEN, HERSTELLEN:  

 

Bij letterlijk alles wat we doen gebruiken we energie, zelfs als we slapen. En daarvoor is zuurstof nodig. Door verkeerde ademhaling, door ziekte of als de longen niet goed functioneren, kan extra zuurstof nodig zijn. Ook preventief - of voor herstel betekent zuurstof enorm veel. 

EWOT zuurstoftherapie helpt. Coronapatient gebaat bij zuurstoftherapie.

WAAROM WACHTEN OP KLACHTEN? 

ZUURSTOF VERSTERKT VANDAAG JE WEERSTAND!

 

Vandaag uw zuurstoftoevoer verbeteren betekent er vandaag al beter van worden. Ook na een Covid infectie kan het lang duren voordat mensen weer de oude zijn. Met EWOT krijgt u een overvloed aan zuurstof in uw systeem - en kan  al veel verbetering worden bereikt met een oefening van slechts 15 minuten, een paar keer per week.

"We hebben hier niet het eeuwige leven, maar als we voldoende zuurstof gebruiken,
blijven we jeugdig en gezond tot onze tijd erop zit! " (dr.M.Sircus)"

 

Zo ontlasten we de zorg

Hoewel de term ´zuurstoftherapie´ beelden oproept van een doodzieke patiënt in een ziekenhuisbed met slangetjes in neus en mond, laat de EWOT zuurstoftherapie zien dat zuurstof zo veel meer te bieden heeft. De feiten spreken voor zich. 

 

Met EWOT krijgt u weer een overvloed aan zuurstof in uw systeem - veel gebruikers ervaren al verbetering met een oefening van slechts 15 minuten, een paar keer per week.

IMG_4035.jpg

Word je eigen superheld

Een zuurstofrijk lichaam is de rode draad voor preventie en een sterk immuunsysteem. Lichaamsbeweging met verhoogde zuurstoftoevoer helpt het lichaam enorm bij het vervoeren van zuurstof

naar de weefsels.

Slechts 15 minuten is genoeg  zo eenvoudig kan het zijn zoveel voor uw gezondheid te doen.

Ewot%252520high%252520flow%252520masker_

The solution......

has been under your nose

OXYGEN

ONZE PARTNERS EN

AMBASSADEURS

 

EWOT Multistep zuurstoftherapie is in veel landen succesvol en sinds een aantal jaren steeds meer bekend in Nederland en België. ​Onze EWOT Oxygen Bag / zuurstofreservoir is van Nederlandse makelij, uitgebreid getest en professioneel in gebruik op tal van  EWOT locaties, o.a.   BioCheck  Rotterdam, Stans van der Poel - dé ademhalingsexpert  van Nederland en de vestigingen van   Halomedics Nederland  in Hoorn, Limmen en Schagen.  ​

Dr. Liesbeth Denef (België, Zwitserland) is al jaren enthousiast over de resultaten van EWOT in haar kliniek in Brussel. En is altijd bereid collega´s  te informeren over de  bijzondere kracht van EWOT ontstekingsremmende zuurstoftherapie.

Wetenschapper Maarten Fornerodwerkzaam als dataonderzoeker (associate professor) en docent aan de

Erasmus MC Rotterdam/ TU Delft, is enthousiast gebruiker e ervaringsdeskundige, en verklaart in zijn blog:  "Het tijdelijk verhogen van de zuurstofconcentratie is goud waard"  nog eens het belang van de zuurstofwinst, via deze eenvoudige en vooral natuurlijke  methode.  Zie ook zijn blogs op corpusair.nl.

Met ontstekingsremmende zuurstoftherapie is er geen limiet. De zuurstof die je krijgt is voor 90 % zuiver, je kunt zoveel zuurstof innemen als het lichaam aankan.

Dr.Liesbeth Denef

download.jpg

Stans van der Poel

1505485761.png

Dr. Maarten Fornerod

Prof. M.Fornerod ambassadeur van EWOT zuurstoftherapie

BioCheck: ontwikkeld door Stans van der Poel: Op dit moment zijn er naast BioCheck geen trajecten in Nederland waarbij zowel de diagnostische apparatuur als de methode wetenschappelijk gevalideerd zijn. Deze methode heeft zich vooral bewezen op het gebied van chronische vermoeidheid, zoals Burn-out  ME en fibromyalgie. En daar zijn wij trots op. Wij hopen met ons systeem ook te kunnen bijdragen aan uw vitaliteit.

                                                                                                                                                                 

 

 

 

BioCheck: Herstel van stress en burn out.

Sjanghailaan 275, 3066 SJ Rotterdam

Met zuurstof herstel van stress en burn-out
BIOCheck Herstel van stress en burn-out

En niet te vergeten het grote aantal  enthousiaste therapeuten en thuisgebruikers in Nederland en Europa. 

Ze passen onze EWOT Multistep set toe in hun praktijk of in het comfort van hun eigen huis. Steeds meer praktijkhouders laten hun cliënten de kracht van extra zuurstof  ervaren. In Polen heeft  O2 FIT  haar deuren geopend.  In Westland was KEEP FIT de eerste praktijkhouder om zijn cliënten te laten profiteren van een van de krachtigste natuurlijke geneesmiddelen, zuurstof.

 

 

 

 

 

 

Het belang en de therapeutische mogelijkheden van het  trainen met zuurstof dringt alle disciplines door. Sport- en gezondheidscentra, paramedici en personal trainers gebruiken EWOT zuurstoftherapie als eenvoudige en natuurlijke methode, om hun cliënten die unieke voorsprong te geven voor mentale scherpte, topprestaties, super immuniteit én herstel van (chronische) klachten.

 

Personen met een verminderde immuniteit profiteren al van  2 á 3 EWOT sessies per week om de gezondheid te helpen herstellen. 

De oxygenbag is eenvoudig te installeren en is goedgekeurd volgens de Richtlijn Medische Hulpmiddelen  93/42/EEG.

 

 Lees ook wat gebruikers schrijven.

In Westland heeft KEEP FiT in Monster de primeur als 1e EWOT locatie en biedt zijn klanten zuurstoftherapie als onderdeel van de behandeling. ​
IMG_0009_edited_edited_edited.png
Onze nieuwste EWOT vestiging in Polen