top of page
de waterstofrevolutie corpusair

DE

ONTDEKKING

waterval

DE FONTEIN VAN DE JEUGD

De mensheid is al sinds de 16e eeuw op zoek naar de ‘Fontein van de Jeugd’. Er werd gezegd dat de Fontein de jeugd zou herstellen van iedereen die ervan dronk. De legende van de fontein is bestendigd door “Miracle Waters” uit verschillende gebieden over de hele wereld.

“Wonderwater” uit plaatsen als Lourdes (Frankrijk), Nordenau (Duitsland), Tlactoe (Mexico) en Nadana (India) heeft wereldwijd miljoenen mensen aangetrokken. Veel mensen hebben gezondheidsvoordelen en ‘wonderbaarlijke’ genezingen ervaren door het water uit deze gebieden te drinken.

 

Onderzoekers in Rusland die geïntrigeerd werden door de getuigenissen, analyseerden het water van die
locaties om te ontdekken wat het water geneeskrachtig zou kunnen maken. Uiteindelijk bleken de waterbronnen inderdaad een unieke eigenschap met elkaar gemeen te hebben: zij ontdekten de verrassende aanwezigheid van het molecuul H2 dat in de natuur niet vaak voorkomt.

H2 – of diatomisch moleculair waterstof – bestaat niet vaak in de natuur. Toch maten de onderzoekers moleculaire waterstof concentraties van maximaal 0,08 delen per miljoen (PPM).
Of de legendarische Fontein nu wel of niet ergens bestaat, het is interessant om toch even stil te staan bij
de werking van H2 in het bevorderen van langdurige jeugdigheid

''WONDERWATEREN" IN DE NATUUR

De onderzoekers maten het moleculaire waterstofgehalte in deze wateren en vonden moleculaire waterstofconcentraties tot 0,08 delen per miljoen (PPM).

 

Meestal werd moleculaire waterstof beschouwd als een inert gas dat niet veel effect had op het menselijk lichaam. De medische gemeenschap wist dat bacteriën in de darmen moleculaire waterstof produceren, maar wist niet dat dit een positieve invloed zou kunnen hebben op de menselijke gezondheid.

Deze ontdekking van ‘Miracle Water’ hielp een golf van nieuw onderzoek naar moleculaire waterstof voor de gezondheid op gang te brengen.

In de afgelopen 12 jaar is het aantal onderzoeken naar moleculaire waterstof exponentieel gegroeid. Door te observeren hoe moleculaire waterstof zich in cellen gedraagt, beginnen we de verscheidenheid aan manieren te begrijpen waarop we kunnen profiteren van moleculaire waterstof.

LOURDES.png

MOLECULAIRE WATERSTOF (H2) BRENGT EVENWICHT TUSSEN ANTIOXIDANTEN EN VRIJE RADICALEN

Waterstof brengt evenwicht tussen antioxidanten en vrije radicalen

Wonderwater uit een H2 machine?

Met de portable Hydroxygen waterstof-zuurstof generator 900 series produceert en inhaleert u de perfecte antioxidant. Met dezelfde machine verrijk je heel eenvoudig je drinkwater met waterstofgas.

Voorkom of bevrijd jezelf vandaag nog van schade door vrije radicalen

bottom of page