top of page
IMG_0003.jpeg
Zuurstof sterk tegen ziekten.jpg

EWOT ZUURSTOFTRAINING PERFECTE AANVULLING

VOOR UW PROFESSIONELE PRAKTIJK

EWOT ZUURSTOFTRAINING

WAARDEVOL VOOR SPORT-

EN (PARA)MEDISCHE    PRAKTIJKHOUDERS 

La oxigenoterapia EWOT mejora tanto el flujo sanguíneo como el nivel de oxígeno, lo que lo convierte en el compañero de equipo ideal para todas las terapias médicas   y tratamientos naturales.Después de todo, si se disuelve más oxígeno en la sangre, el plasma y los líquidos cefalorraquídeos, todos los procesos que dependen del oxígeno pueden funcionar mejor.

EWOT  voor de professionele praktijk

Waarom je EWOT met nagenoeg alle indicaties en behandelingen kan combineren?
- zowel preventief, curatief als sportief- 
Zonder voldoende zuurstof is het immers  heel moeilijk om zelfs maar
een herstellend effect te bereiken!

Ons bewegingsapparaat, of zoals Wikipedia het omschrijft: Het orgaansysteem waardoor de mens zich kan voortbewegen, bestaat uit het skelet, bindweefsel, gewrichten en spieren"  en is een geweldig systeem wat meestal precies doet wat het moet doen.  

 

Toch vertoont dit apparaat bij de meeste van uw cliënten wel eens kuren,  welke resulteren in stijfheid en pijn in gewrichten of zelfs krachtverlies.  Meestal leidt dit weer tot beperkingen in alledaagse activiteiten, werk of sport.  Een “falend” bewegingsapparaat is niet alleen  heel vervelend en frustrerend voor degene die het betreft, maar kan ook een uitdaging zijn voor de behandelaar.

Meer bewegen verbetert de zuurstofoverdracht 
Meer zuurstof is beter voor je bewegingsapparaat
15 MINUTEN BEWEGEN MET EWOT IS WIN WIN

EWOT HELPT UW CLIÉNTEN SNELLER OP WEG NAAR HERSTEL,

DOOR OXYGENATIE VAN HET LICHAAM OP CELNIVEAU

WAARDOOR HUN LICHAAM EFFICIENTER PRESTEERT! 

Bij iedere beweging is
 zuurstof op celniveau 
nodig om de spierenergie
aan te maken 

Ontdek de kracht van EWOT
voor in uw
praktijk

Lees hoe professionals EWOT integreren in hun praktijk

bron: www.nancyvanderhoek.nl
Centrum voor Positieve Gezondheid Zevenhuizen

nancy_edited.jpg

EWOT hèt steunpakket voor welzijn, gezondheid en leefstijl
Enkele indicaties voor zuurstoftherapie

Ter voorkoming en genezing:  Versnelling van revalidatie na ernstige ziekte (na hartaanval, operatie, infectie, vergiftiging)  Versnelling van wondgenezing/bevordering van normalisering van lage bloeddruk  Verbetering bij astma-aanvallen en kortademigheid  Verbetering van degeneratieverschijnselen in het ooggebied  Vermindering van de frequentie en ernst van migraineaanvallen  Verbetering bij giftige bijwerkingen van conventionele kankerbehandelingen (operatie, bestraling en chemotherapie)  Stabilisering van het afweersysteem voor kankerpreventie en kankerrecidieven  Bestrijding van circulatiestoornissen in de ledematen (periodieke claudicatie, voorkoming van amputaties)  Toename van de algehele stabiliteit van de bloedcirculatie  Toename van spierkracht (sterk verminderd op hoge leeftijd) en daarmee toename van individuele levensverwachting (vermindering van de ‘biologische leeftijd’ met gemiddeld 10 jaar)  Invloed op bepaalde leverziekten, ondersteuning van de ontgiftende werking van de lever  Vermindering van de frequentie van aanvallen van angina pectoris door ondersteuning van ononderbroken infusie van hartvaten bij coronaire hartziekte  Vermindering van de bijwerkingen en versterking van de hoofdwerking van medicijnen  Vermindering van vatbaarheid voor ziekte  Toename van zuurstofvoorraad die afneemt door gebrek aan lichaamsbeweging na ernstige ziekten (vooral verlamming, artritis en reuma)  In conditie brengen na hevige stress om de nasleep te minimaliseren (gevaar van hartaanval, ook op jongere leeftijd, vermoeidheid, moeilijk ademhalen en verlaagde vitaliteit)  In conditie brengen bij aanhoudende werkstress (hersteltraining voor managers)  In conditie brengen voor aanstaande hevige fysieke of psychische stress (operaties, bevalling, langdurige artistieke, politieke of sportieve activiteit)  Bestrijding van ziekten en lijden  Versterking van de ademhalingsspieren bij longemfyseem

Oxígeno el mejor jugador de equipo

La OXIGENOTERAPIA potencia el efecto de todos tus servicios  

* fisioterapia * crioterapia
*terapia respiratoria
* osteopatía * terapia craneosacral * masaje deportivo * entrenamiento personal * cerebro
terapia* terapia de ejercicios * suplementos nutricionales
* programas de pérdida de peso
*campos de entrenamiento, *coaching*...

"El oxígeno ya no tiene que ser un lujo" Todos pueden comenzar una vida más saludable con EWOT.

Rápido, efectivo, absolutamente simple, sin seguir horarios complicados

solo 15 minutos

¡es suficiente!

El entrenamiento con oxigenoterapia devuelve la presión de oxígeno y la transferencia de oxígeno a niveles juveniles.
Y lo que es igualmente importante, el efecto es duradero.

Combinar el ejercicio con un alto suministro de oxígeno brinda a sus clientes el combustible que necesitan para funcionar mejor, independientemente de su edad o condición. 
Llama ahora  06 53 67 71 76

 

Misschien herken je jouw cliënten in deze reviews?

IMG_4415_edited.png

Maak kennis met Agnes (36 jaar).

Agnes heeft overgewicht. Ze is 100 kilo bij een lengte van 1.65. Eindelijk heeft ze de stoute schoenen aange- trokken en is een sportschool binnengestapt.

 

Een leuke instructeur zet haar op een fiets en zegt nadat hij de fiets heeft ingesteld: “ Ik ben over 15 minuten bij je terug”. Alleen binnen 5 minuten zijn haar benen helemaal verzuurd en heeft ze de bevestiging waar ze naar op zoek was.  “Zie je wel, dit is niets voor mij!”

Wat dit te maken heeft met zuurstoftherapie vertellen we je graag.

 

Zonder zuurstof kan niets branden, dat geldt ook voor je lichaam. Voor het vrijkomen van energie in je lichaam is energie nodig. Hoe meer inspanning des te meer zuurstof je nodig hebt. En hoe meer zuurstof ter beschikking is, des te beter kun je presteren.

Bron: Jos Diederen Fit for Anyone Maastricht

Zuurstoftherapie zorgt ervoor dat je lichaam bepaalde activiteiten, zoals fietsen, langer kan volhouden. Dat komt omdat je tijdens de behandeling minder moe wordt.

Het resultaat?
Agnes krijgt een betere conditie en nu komt het… de extra zuurstof zorgt voor een verbetering van de verbranding van onderhuidse vetten! Een win-win dus

Zuurstoftherapie EWOT helpt bij longcovid en burnout

Zuurstoftherapie EWOT helpt bij longcovid en burnout

Reproducir video

En dan Marcel (58 jr). 

Hij kreeg in oktober 2020 Covid. Gelukkig voor hem hoefde hij niet opgenomen te worden in het ziekenhuis. Wel had Marcel erg veel last van zijn luchtwegen en was hij enorm moe. De nasleep van covid ondervindt hij nog steeds. Marcel heeft nog steeds last van extreme vermoeidheid.  Voor hem is de zuurstoftherapie belangrijk omdat hij meer energie krijgt en hoe waardevol is dat voor hem. 

 

Ook Vivian (27 jr.), die te maken heeft gekregen met een burn-out heeft erg veel baat bij deze zuurstoftherapie. Door haar burn-out kreeg ze Vivian slaapproblemen en was haar energielevel heel erg laag. Nu slaapt ze weer beter en krijgt ze steeds meer haar energie terug. 

 

brein gezondheid_edited_edited.jpg
IMG_0006_edited.jpg

Meer zuurstof draagt bij aan het verbeteren van de algehele conditie, het uithoudingsvermogen, gevoel van fitheid, kracht, hart- en longconditie, coördinatie, het verlagen van lichaamsgewicht, maar ook het vergroten van het zelfvertrouwen, verbeteren van het uiterlijk,  humeur, stressbeheersing en self-management.

EWOT zuurstoftherapie in de medische praktijk
Meer zuurstof ondersteunt afvallen aanzienlijk. Niets verlaat het lichaam tenzij het eerst aan zuurstof gebonden wordt.

Het meest voorkomende en cruciale element in het menselijk lichaam is zuurstof.  

EWOT zuurstoftraining is gemaakt om het zuurstofniveau van het lichaam niet alleen tijdens het  sporten maar ook in rust te maximaliseren, wat  essentieel is voor onze  gezondheid en fitheid. 

Het is bekend dat lichaamsbeweging de toevoer verbetert van zuurstof naar de lichaamscellen omdat het de bloedcirculatie en de ademhaling stimuleert. Dit zorgt ervoor dat er meer zuurstof in het bloed wordt opgenomen en dat het hemoglobine meer zuurstof loslaat aan de cellen. Dit proces wordt SUPER versterkt met EWOT.

 

Wat gebeurt er in je lichaam met EWOT?
Herken je het gevoel dat de eerste minuten van een inspanning vaak zwaar voelen? Dit komt omdat het tijd kost om je ademhaling op de juiste snelheid te krijgen. Pas zodra de ademhaling de juiste snelheid heeft om voldoende zuurstof uit de lucht te halen kun je het gevoel krijgen dat je in een flow bent.

Met EWOT is die flow er vrijwel direct, zuurstof is immers niet meer de beperkende factor.

Maximale bloedoxygenatie  tijdens inspanning geeft vleugels- en energie die blijft
 

Zuurstoftraining EWOT verbetert doorbloeding

Indispensable oxigenoterapia
 en el gimnasio, en la práctica paramédica
y para fitness corporativo

Ya sea que sus clientes quieran mantenerse saludables, ponerse en forma, fortalecer su sistema inmunológico o recuperarse más rápido. La terapia de oxígeno puede ayudarlos con eso y más. La oxigenoterapia ofrece la forma más poderosa de reducir la inflamación sin el uso de medicamentos.

Es por eso que muchas personas se sienten mejor después de la primera sesión. El entrenamiento regular con oxígeno puede alcanzar rápidamente nuevos niveles de condición física y salud.

Zuurstoftherapie in de sportschool

La sencilla aplicación y el potente  efecto de la oxigenoterapia antiinflamatoria sigue sorprendiendo y lo bueno es que encaja en cualquier entorno profesional. Oxígeno de alto nivel como calentamiento o enfriamiento, todas las células del cuerpo se benefician y producen más ATP.

La oxigenoterapia EWOT es compatible con todas las indicaciones y tratamientos: preventivos, curativos y deportivos.¡Después de todo, sin suficiente oxígeno es difícil incluso lograr un efecto restaurador!

 

La salud y el rendimiento de una persona dependen en gran medida de los niveles de oxígeno. Las células que carecen de energía no pueden funcionar plenamente y mueren antes. Nuestros glóbulos blancos, y por lo tanto la eficacia de nuestro sistema inmunológico, también dependen directamente del estado de oxígeno de las células.

Meer bewegen is goed maar bewegen met zuurstof is top

Oxígeno, la forma más inteligente de alcanzar un objetivo de entrenamiento superior
EWOT el paquete de apoyo para el bienestar, la salud y el estilo de vida

 

Mensaje de un dueño de práctica satisfecho

Esos son algunos buenos mensajes si

revisa tu teléfono por la mañana!


"Buenos días, bueno, el oxígeno ha hecho su trabajo. Normalmente tengo el día de la punción seca y el día después de mucho dolor con una pantorrilla magullada dolorosa, ¡pero esta mañana noté de inmediato que no tengo ningún problema! _cc781905-5cde-3194 -bb3b-136bad5cf58d_👍🏻💪🏻
¡Digo, la prueba pasó con éxito!"

Arno sufre principalmente de espasmos musculares en su  kuit (fasciculaciones) cuando juega fútbol, también corre rápido y entrena con EMS (Electro Muscular Stimulation).
Junto con el fisioterapeuta, estamos ocupados buscando una causa y, por supuesto, una solución. En este momento se está tratando con punción seca para calmar esto, un día después todavía se siente bastante dolorido. 
Y en HJ Sport&Voeding también nos gusta pensar junto a las soluciones naturales. Por ejemplo, comenzamos la terapia de oxígeno EWOT en la bicicleta de aire en combinación con el programa de metabolismo de mihabodytec.

zuurstoftherapie in de paramedische praktijk
zuurstoftherapie EWOT voor sneller herstel blessures

Beneficios de EWOT para su práctica:

 

En primer lugar, sus clientes obtienen resultados más rápidos y mejores. Independientemente de los protocolos que ya utilice para poner en forma a sus grupos objetivo, un entrenamiento de oxígeno EWOT mejorará y acelerará eso.

¡El objetivo de entrenamiento aumenta con el nivel de oxígeno más alto!Tú tambiénw la reputación aumenta a medida que los clientes o miembros se sienten más vitales,   ven disminuir sus quejas (crónicas),   queman más calorías, se recuperan más rápido, levantan más peso y mejoran su condición con menos  effort debido al suministro de oxígeno mejorado.

El entrenamiento es a veces lo suficientemente difícil para muchos. Pero, ¿qué pasa si también tiene una enfermedad crónica, sobrepeso y sus piernas están demasiado agrias para moverse? 

Con un mega suministro de oxígeno, brinda el apoyo necesario para comenzar y también para continuar. Y no olvide que el oxígeno proporciona una forma completamente natural de sanar, estimular el metabolismo y combatir el envejecimiento.


En segundo lugar, también hay una razón comercial para agregar EWOT a su arsenal.  Una sesión de EWOT (máximo 15 minutos) comienza en 25 euros por sesión  ofrecida.
 

La combinación de EWOT con una dieta eficaz y un régimen de ejercicio puede tener un impacto significativo en muchos aspectos de la salud.

Esa es también la razón por la que el 80 % de los clientes a menudo 

Quiere hacer una sesión de EWOT de 2 a 3 veces por semana

  • Los profesionales ofrecen sesiones separadas o las agrupan fácilmente como una tira de tarjeta, o en suscripciones para uso ilimitado.

 

¿Quieres poder proporcionar oxígeno a tus clientes durante todo el día? 

  • Mantenga la(s) bolsa(s) de oxígeno EWOT llenas y listas para usar

       2 zuurstofconcentrators van 5 liter per minuut of zet er_cc781905-5cde-3194- bb3b-136bad5cf58d_           _cc781905- 5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d_         _cc781905-5cde-3194-bb3b -136bad5cf58d_ otra máquina de 10 litros al lado. 

 

zuurstoftherapie verjongt de cellen

¿QUÉ NECESITA EWOT? 

  • ¿Siempre hay oxígeno disponible en su consulta?  Comience con 2 concentradores de oxígeno de 5 litros por minuto o 10 litros por minuto. Usted mismo se encarga de la caminadora, el spinner, la bicicleta estática, etc. 

  • La bolsa de oxígeno EWOT tiene 150 cm de ancho y 200 cm de largo.

  • La bolsa de oxígeno EWOT   está fabricada en los Países Bajos, cuenta con certificación médica y está disponible en Corpus Air. 

  • Cualquier persona interesada en mejorar el rendimiento, los niveles de energía, la agudeza mental, la salud y la sensación de bienestar pueden beneficiarse de nuestros sistemas de estudio  EWOT.

Los empresarios también se beneficianvan mi¡GUAU EN EL TRABAJO!  

Una sesión de EWOT de 15 minutos varias veces a la semana,  , contribuye significativamente a la prevención, a empleados más vitales, a una recuperación más rápida del agotamiento y al covid pulmonar y es una parte indispensable del estado físico de su empresa.

Medical-10-Liter-Large-Flow-Oxygen-Concentrator.jpg
IMG_1152.JPEG
241170891_1187112171777517_3325401388548581747_n (1).jpg

En Polonia también les va bien con nuestra oxigenoterapia