top of page
diving-378214_1920-1024x768.jpg

JUST BREATHE

OXYGEN IS ESSENTIAL

10 REDENEN OM
ZUURSTOFTHERAPIE
E.W.O.T. TE GAAN DOEN

10 redenen om een hoger zuurstofgehalte in te ademen

Wij zien ademhalen als een vanzelfsprekendheid, maar het is essentieel voor ons bestaan. Zuurstof zo gewoon dat de meeste mensen niet beseffen dat ze er misschien al langdurig gebrek aan hebben. Ons lichaam bestaat uit cellen. Hart en bloedvaten, longen en bronchiën bedienen de behoeftes van onze cellen.

Het einddoel van ons gehele ademhalingssysteem is het verzorgen van de voor het leven van iedere afzonderlijke cel benodigde hoeveelheid zuurstof en kooldioxide. 

 

Zuurstof (O2), een gas dat deel uitmaakt van de lucht die we inademen, is noodzakelijk voor het leven. Sommige mensen met ademhalingsstoornissen krijgen niet genoeg zuurstof binnen. Ze hebben aanvullende zuurstof nodig, ofwel zuurstoftherapie. Door zuurstoftherapie krijgen mensen vaak meer energie, gaan ze beter slapen en stijgt hun levenskwaliteit.

 

De Britse Lung Foundation stelt: "Lucht inademen met een hoger zuurstofgehalte kan een laag zuurstofniveau van het bloed corrigeren. Als je buiten adem bent en je moe voelt, vooral als je beweegt, kan het zijn dat zuurstofgehalte van je bloed laag is.  

Ademhaling is het meest onderschatte middel voor een betere gezondheid, meer energie en een verbeterde mentale staat.

 

 is een smaakloos, geurloos en ontvlambaar gas dat in de meeste onderzoeken en lopende onderzoeken wordt gekoppeld aan vele voordelen, zoals kankerbestrijding en andere door oxidatieve stress te verminderen. Dit was voorheen niet het geval met deze ziekten, maar deze antioxidant wordt nu bekend gemaakt vanwege zijn vermogen om veel van deze problematische ziekten te genezen.

De superioriteit en uniekheid van waterstof heeft zijn oorsprong in zijn vermogen om het levensondersteunende pad (Nrf2) te activeren en de interne niveaus van glutathion en andere antioxidanten te verhogen als ze lager zijn dan ze normaal zijn of zouden moeten zijn. Moleculaire waterstof voorkomt de vorming van vrije radicalen door de cellulaire communicatie te verbeteren en celmodulerende eigenschappen aan het lichaam te verschaffen. Dit proces van moleculaire waterstof wordt vergeleken met een schoonmaakoperatie in een fabriek waar de meeste afvalproducten worden afgevoerd.

Deze afvalproducten vertegenwoordigen de vrije radicalen die worden uitgeroeid, terwijl de fabriek de mitochondriën vertegenwoordigt die voorheen slecht functioneerden en een redding nodig hadden. Er zijn verschillende manieren om moleculaire waterstof in te nemen, variërend van het drinken van met waterstof doordrenkt water tot H2-inhalatie, H2-baden en H2-zoutoplossing in de ogen. Alles wat we tot nu toe hebben gedaan, is proberen sceptisch te zijn met informatie, maar als de informatie die de kop van dit artikel is, willen we kijken naar de 10 redenen waarom we moleculaire waterstof zouden moeten gebruiken, laten we gaan.

This is your About page. This space is a great opportunity to give a full background on who you are, what you do and what your site has to offer. Your users are genuinely interested in learning more about you, so don’t be afraid to share personal anecdotes to create a more friendly quality.

Every website has a story, and your visitors want to hear yours. This space is a great opportunity to provide any personal details you want to share with your followers. Include interesting anecdotes and facts to keep readers engaged.

 

Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want site visitors to know. If you’re a business, talk about how you started and share your professional journey. Explain your core values, your commitment to customers and how you stand out from the crowd. Add a photo, gallery or video for even more engagement.

Call 

123-456-7890 

Email 

Follow

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page