top of page

exploreHG 900 ML

Stationaire Hydrogen  HG-900 ML
Binnenkort beschikbaar
2.375,- euro

900 ML_edited_edited.jpg

De 3 intelligente detectiesystemen van

 

 onze waterstofgeneratoren:
Om de veilige werking van de machines te garanderen en gekwalificeerde waterstof te leveren, zijn de waterstofmachines uit de HG-serie uitgerust met drie intelligente detectiesystemen:

temperatuurdetectie, waterkwaliteitsmonitoring en waterniveaudetectie.

 

  • Temperatuursensor

Wanneer de temperatuur boven de 60°C komt, brandt het gele lampje; wanneer deze de 70°C overschrijdt, brandt het rode lampje, geeft de machine een alarm, wordt de foutcode E-1 weergegeven en stopt de machine tegelijkertijd met draaien.

  • Monitoring van de waterkwaliteit

Wanneer de TDS-waarde hoger is dan 10, brandt het rode lampje, wordt de foutcode E-2 weergegeven, geeft de machine een alarm en stopt de machine tegelijkertijd met draaien.

  • Waterniveaudetectie

Wanneer er een watertekort is (het waterniveau is lager dan 400 ml), brandt het rode lampje, geeft de machine een alarm, wordt de foutcode E-3 weergegeven en stopt de machine tegelijkertijd met draaien.Hoe kan waterstof de gezondheid van mensen helpen?
Het heeft anti-oxidatie- en anti-vrije radicalen-effecten op het menselijk lichaam. Omdat waterstof zelf een natuurlijke antioxidant is, komen waterstofmoleculen het menselijk lichaam binnen via het inademen of drinken van waterstofwater, waardoor overmatige kwaadaardige vrije radicalen in het water kunnen worden geneutraliseerd en uitgescheiden.

Wat is SPE-elektrolysetechnologie?
SPE-technologie, de volledige naam is vaste polymeerelektrolyt, waterelektrolyse, waterstofproductie (zuurstof) technologie, waarbij water als grondstof wordt gebruikt om waterstof en zuurstof te produceren via een protonmembraan, waarbij waterstof wordt geproduceerd aan de kathode en zuurstof wordt geproduceerd aan de anode. En de volumeverhouding is 2:1.

 

Voor de productie van waterstof door protonenmembranen is zuiver water of gedestilleerd water nodig, en de geproduceerde waterstof en zuurstof zijn ook van hoge zuiverheid.


 

Onze Angelbiss waterstofzuurstofmachines (handelsmerk Freeair™) zijn geautoriseerd door de Europese vertegenwoordiger van Angelbiss) kunnen continu hoge concentraties waterstof uit water produceren, met behulp van een proces dat elektrolyse wordt genoemd. Het kan worden gebruikt voor waterstoftherapie en gezondheidszorg. 

 

Onze waterstofmachines maken gebruik van SPE-elektrolysetechnologie, die niet corrosief is, geen onzuivere gassen produceert en energiebesparend en milieuvriendelijk is.

 

Het lichaam absorbeert waterstof voornamelijk om giftige vrije radicalen en ontstekingen te bestrijden.

Studies hebben aangetoond dat het inademen van waterstof de energie kan verhogen, het verouderingsproces kan vertragen en het spierherstel na inspanning kan verbeteren. Tegelijkertijd is het een goede aanvulling op de behandeling van meer dan 60 ziekten,

zoals tumoren en chronische ziekten.

Voordelen van waterstofgastherapie in ieder orgaan van het lichaam
Het belang van waterstof
De biologische beschikbaarheid (het komt overal in het lichaam), het uitzonderlijke veiligheidsprofiel, de goedkope grondstof (water) en de therapeutische werking als selectieve antioxidant maken waterstof tot een veelbelovend middel voor mens en dier. Zowel om ziekten te voorkomen, veroudering te vertragen, als ook genezingsprocessen voor heel verschillende aandoeningen te bevorderen.

Waterstof is bij uitstek een reparatie en regeneratie middel en dat is in een stressvolle en toxische omgeving van groot belang voor het behoud van onze vitaliteit.

Technische specificaties

Waterstofgasinhalatie 900 ML stationair
Corpusair Waterstofgasgenerator 900 ML stationair
Stationair Hydrogen Corpusair HG 900 ML
Mei 2024 beschikbaar
bottom of page