top of page
water-3244961_1920-1.jpg

 Wasserstoff-Inhalation
Sprudelnd vor Gesundheit

Waterstofinhalatie therapie te koop bij Corpusair

 Waterstof therapie
Bruisen va
n gezondheid

MOLECULAIRE WATERSTOF
Vernietig vrije radicalen en herstel uw gezondheid.

Instagram Profile Picture_edited_edited.
Eenvoudig en effectief, maximale bescherming
Molecular_Hydrogen_Guide_to_Better_Health_edited_edited_edited.png

WASSERSTOFF » DAS KLEINSTE ELEMENT
DIE GRÖSSTE ENTDECKUNG FÜR IHRE GESUNDHEIT

Waterstof staat algemeen bekend als een brandbaar gas, maar in zijn moleculaire vorm is het zeer veilig en goed voor uw gezondheid.

 

Het lichaam absorbeert waterstof voornamelijk om giftige vrije radicalen en ontstekingen te bestrijden. Studies hebben aangetoond dat het inademen van waterstof in combinatie met het drinken van met waterstof verrijkt water

de energie kan verhogen, het verouderings- proces kan vertragen en het spierherstel na inspanning kan verbeteren.

Tegelijkertijd is het een goede aanvulling op de behandeling van meer dan 60 ziekten, zoals tumoren, chronische ziekten en long covid.

 

Vanwege de kleine omvang kan moleculaire waterstof gemakkelijk door het celmembraan dringen en diffunderen, waardoor het een hoge biologische beschikbaarheid heeft in de mitochondria (celenergiefabriekjes).


Begin nu met het gebruik van moleculaire waterstof en verander de manier waarop je eruit ziet, leeft en voelt.

Dr. Mark Sircus

Cannula-1-800x1200-1.jpg

Dit is moleculaire waterstof

Moleculair waterstof is het kleinste molecuul in het universum en wordt beschouwd als een van de krachtigste antioxidanten en ontstekingsremmers die beschikbaar zijn voor ons lichaam.

Het bestaat in gasvorm en wordt beschouwd als de ideale antioxidant.

Wat maakt het zo speciaal? Hier zijn 4 belangrijke redenen waarom:

waterstof het kleinste molecuul

KLEIN FORMAAT

Moleculaire waterstof (H2) is het kleinste molecuul dat bestaat. Waardoor het kleiner is dan ALLE andere antioxidanten.

Hierdoor kan waterstof vrij door uw lichaam reizen om u snel tegen vrije radicalen te beschermen.

selectiviteit.png

SELECTIEF

Waterstof richt zich ALLEEN op de schadelijke vrije radicalen. Vermijd degenen die door uw cellen worden gebruikt voor communicatie. Andere antioxidanten elimineren ALLE vrije radicalen, wat kan leiden tot een onbalans in uw cellen.

veiligheid.png

VEILIG

Waterstof is volkomen veilig. Eventuele overschotten kunnen uit uw lichaam drijven zonder dat dit een opeenhoping of overdosis veroorzaakt. Zeer nuttige eigenschap in een antioxidant, vooral als je na een stressvolle dag een extra dosis wilt nemen.

Synergie van waterstof

SYNERGIE

Waterstof is in staat om zelf vrije radicalen te elimineren en het natuurlijke antioxidantafweersysteem in uw cellen te versterken. De gecreëerde synergie biedt u de hele dag volledige bescherming tegen schadelijke vrije radicalen.

Schade aan de lichaamscellen veroorzaakt door vrije radicalen, vooral schade aan DNA, leidt tot oxidatieve stress.

Dit kan resulteren in ziekten zoals kanker, dementie, Parkinson, MS, inflammatoire gewrichtsziekten, hart- en vaatziekten, reumatoïde artritis en vele andere gezondheidsproblemen.

Het gebruik van moleculaire waterstof ter ondersteuning van de gezondheid is goed gedocumenteerd in klinische onderzoeken.

Dit is moleculaire waterstof
Wat is waterstof

DE ONTDEKKING

Heb je gehoord van de “Miracle Waters” over de hele wereld? Legenden zeggen dat dit water elke ziekte kan genezen. Onderzoekers ontdekten dat alle wonderwateren over de hele wereld één ding gemeen hebben.

Wat is het "GEHEIM"dat het water haar magische genezende krachten geeft? H2 is dat geheim!

Wanneer je te weten komt wat de waarde van H2 is in de gezondheidszorg, dan heb je een revolutionair middel ontdekt voor zelfzorg. Het is namelijk laagdrempelig en moeiteloos toe te passen in de dagelijkse praktijk.

We hebben het over het meest eenvoudige, meest effectieve en natuurlijkste voedingssupplement dat er bestaat: drinkbaar (of inhaleerbaar) moleculair
waterstofgas.

De Ontdekking

DE VIJAND

Vrije radicalen zijn de vijand. Schadelijke stoffen zoals smog kunnen de productie van vrije radicalen in uw cellen verhogen. Ze verwoesten je cellen en veroorzaken na verloop van tijd allerlei gezondheidsproblemen.

Ken je vijand om ze te overwinnen.

Olieraffinaderij
De Vijand
Waterstof-gas a.png
Nieuwe afbeelding (9)_edited_edited.png

DE HELD 

Moleculaire waterstof is de perfecte antioxidant.

De ultieme held die de vrije radicalen vernietigt die grote schade aanrichten in je cellen. 

Er is aangetoond dat waterstof therapeutische effecten heeft in meer dan 170 verschillende ziektemodellen bij mens en dier, en in vrijwel elk orgaan van het menselijk lichaam.

De held

HET ONDERZOEK

Baanbrekend onderzoek naar moleculaire waterstof is gepubliceerd in enkele van de meest prestigieuze wetenschappelijke tijdschriften: lees wetenschappelijke studies over specifieke onderwerpen via de link;

Vrouwelijke wetenschapper
Het onderzoek
Achtbaan ritje

DE GEZONDHEIDSVOORDELEN

De gezondheidsvoordelen van moleculaire waterstof zijn goed gedocumenteerd en uniek voor elk individu, omdat vrije radicalen elke persoon anders beïnvloeden.

Hier zijn enkele van de voordelen die u kunt verwachten als u moleculaire waterstof in uw leven opneemt.

BRUISEN VAN NATUURLIJKE GEZONDHEID
 

We hebben drie belangrijke gassen die we gemakkelijk thuis kunnen gebruiken, zuurstof, CO2 en nu waterstof

ENTDECKEN SIE UNSERE WASSERSTOFFTHERAPIE

Gebruik waterstof altijd met behulp van speciaal gekalibreerde waterstofgeneratoren met een hoog volume voor
de beste therapeutische resultaten

Dit is onze unieke portable waterstofgenerator 900 ML Series

Corpusair Waterstoftherapie generator

HANDIG, KRACHTIG EN VEELZIJDIG

Ontworpen voor eenvoudig gebruikersgemak en maximale prestaties, veilig, geen onderhoud, fluisterstil met een hoge therapeutische flow  

Waterstof (Brown'sgas) & Zuurstof

 

Alle accessoires zijn inbegrepen voor inhalatie, een bruisstick voor infusie met waterstof van uw favoriete dranken, een therapeutische oog bril voor directe behandeling van uw ogen met waterstofgas.

Optionele accessoires, zoals het gezichtsmasker voor huidverjonging, zijn ook beschikbaar.

Vraag ook naar onze Eltraderm huidverzorgingsproducten speciaal ontwikkeld voor uw H2 huidtherapie.

 

We doen al het mogelijke om u de meeste impact uit uw H2 te laten halen en bieden ondersteuning per telefoon, via onze Demo & Advies Centra voor zuurstof-en waterstoftherapie, of tegen een redelijke vergoeding bezoeken we u thuis of op uw praktijk. 

Revolutionäre Mittel zur Prävention und Selbstfürsorge

Het hele gezin kan de Corpusair H2 generator gebruiken voor het inhaleren van waterstofgas en het drinken van waterstofrijk drinkwater. 

ALS HET DAN ZO GOED IS ....

WAAROM HEB IK NOG NIET EERDER OVER WATERSTOFTHERAPIE GEHOORD?

Tot voor kort was waterstofgas niet interessant voor wetenschappers, omdat het werd gezien als een inert gas zonder enig effect op het lichaam. Men wist wel dat het microbioom in de darmen waterstofgas produceerde, maar er werden geen conclusies getrokken over de invloed ervan op de menselijke gezondheid.

 

De ontdekking dat de 'helende bronnen' waterstofgas bevatten heeft geleid tot een groeiende belangstelling voor dit 'vergeten molecuul' en een enorme toename van wetenschappelijke publicaties over moleculaire waterstof.

Waterstofgastherapie laat je bruisen van gezondheid

We zijn zowel waterstofwezens

als koolstof- en zuurstofwezens.

Die Wasserstoffmedizin ist eine Revolution

auch in der medizinischen Welt. 

Mittlerweile gibt es mehr als 1500 Studien, die den therapeutischen Nutzen von molekularem Wasserstoff belegen, einschließlich des Verdauungs-, Herz-Kreislauf- und Atmungssystems. Es gibt Beweise für die Wirksamkeit in 170 verschiedenen Tier- und Menschenmodellen für Krankheiten. Noch bemerkenswerter ist, dass in keiner Studie Nebenwirkungen von H2 gefunden wurden. Die meisten dieser Studien wurden in den letzten 12 Jahren veröffentlicht, das ist also vielversprechend.

Waterstof is net als zuurstof en koolstofdioxide. Alle drie de gassen zijn voedzaam, onmisbaar en zijn
van enorme hulp voor mensen met pijn, ziekte en kanker.

Het krachtigste helende apparaat dat men voor thuis kan kopen, is een waterstof-zuurstof generator.

Het zijn dezelfde type machines die al jarenlang in Japan worden gebruikt en die je op een dag ook in Nederland op de IC, spoedeisende hulp en in ambulances zult vinden, maar ook heel gewoon in wellnesscentra en bij mensen thuis.

BLASEN SIE MIT NATÜRLICHER GESUNDHEIT
Wasserstoff ist wie Sauerstoff und Kohlendioxid. Alle drei Gase sind nahrhaft, unverzichtbar und sind
eine enorme Hilfe für Menschen mit Schmerzen, Krankheiten und Krebs. Wasserstoff ist aus wissenschaftlicher Sicht sehr interessant. Es ist selten, dass 1.500 Studien zeigen, dass ein Naturheilmittel bei mehr als 170 Krankheitsmodellen wirksam ist. Und außerdem ist es auch sicher. Es gibt keine einzige Wasserstoffstudie, die zeigt, dass es schädlich ist. Es ist superleicht, so dass es überall im Körper eindringen kann.
Die positiven Wirkungen von Wasserstoffgas zeigen sich in fast allen Organen des Körpers.

Honderden studies wijzen erop dat waterstofgas helpt bij vele aandoeningen: van alzheimer tot gewrichtsontsteking, en van kanker tot stemmingsstoornissen

Artikel Krankenakte

Sprudelnd vor Gesundheit

De voordelen

Unser Körper benötigt Wasserstoff für viele wichtige Funktionen und um auf natürliche Weise toxische freie Radikale abzufangen

Darmbacteriën van mensen met een gezonde darmflora maken

zelf circa 10-12 liter waterstof aan per dag

Da Wasserstoff so klein ist, kann er die Zellmembran durchdringen und sogar die Blut-Hirn-Schranke überwinden. Sobald es sich in der Zelle befindet, beseitigt es Schäden von innen nach außen, indem es auf toxische freie Radikale abzielt. Unsere Hauptquellen für Wasserstoff sind Obst und Gemüse, tierische Proteine und Fette, die durch den Stoffwechsel Wasserstoff freisetzen. Außerdem produzieren unsere Darmbakterien selbst literweise Wasserstoff.  Je gesünder Sie sich ernähren, desto größer ist die Chance, dass Sie mehr Wasserstoff produzieren.

Aber wer in unserer westlichen Kultur hat noch eine gesunde Darmflora?Wenn die toxische Belastung zu hoch ist und unser Immunsystem nicht optimal arbeitet, können Mutationen entstehen, die Krankheiten bis hin zu Krebs verursachen. Indem wir den Körper mit zusätzlichem Wasserstoff versorgen, können wir eine Reihe von Vorteilen freisetzen.

Waterstof beschermt gezondheid en ondersteunt genezing

waterstof bereikt alle weefsels en organen in het lichaam. Vooral in het brein bewijst waterstof zijn heilzame effect,.

Im Vergleich zu größeren Molekülen wie den Vitaminen E und C enthält Wasserstoff viel mehr Elektronen.

Diese „spenden“ sich mit einem Restprodukt an ein toxisches MolekülWasserin den Zellen!

Wasserstoff hat eine subtil entgiftende Wirkung, hydratisiert buchstäblich von innen und ist auch für (hyper-)sensible Menschen sehr gut geeignet.

Revolutionäres Wasserstoffgas

Moleculaire waterstof de krachtigste antioxidant
Waterstof presteert beter dan vitamine C

Molekulares Wasserstoffgas H2

Revolutionäre antioxidative Therapie

 

„Lösen Sie ein wenig Wasserstoffgas (H2) in Ihrem Trinkwasser, nehmen Sie davon etwa 1,5 Liter pro Tag zu sich und nehmen Sie eine Menge an Antioxidantien zu sich, die 38 Karotten, 516 Äpfeln oder 756 Bananen entspricht“

(Prof. Dr. F. Muskiet emeritierter Professor für Pathophysiologie und klinisch-chemische Analyse) Weiterlesen

Los een beetje waterstof (H2) op in je drinkwater, neem daarvan zo’n 1,5 liter per dag en consumeer daarmee een hoeveelheid antioxidanten die gelijk staat aan 38 worteltjes, 516 appels of 756 bananen
De voordelen van H2 zijn legio, de beste watersetofgenerator is te koop bij Corpusair

H2 Waterstof dringt diep in je cellen door en is zelfs 175x effectiever dan vitamine C en 860 x effectiever dan co-enzyme Q10 !

H2 'vertelt' je cellen om meer van je eigen natuurlijke antioxidanten te produceren, zoals glutathionperoxidase (GSH) en superoxide dismutase (SOD).  Waterstof is de kleinste en krachtigste antioxidant!

Gemakkelijk opgenomen door ons lichaam! 

Waterstoftherapie Corpusair, remt ontstekingen, verbetert sporprestaties

Waterstofgas komt van nature voor in ons lichaam

Waterstof is het kleinste atoom.

Etwa 10% des menschlichen Körpergewichts und
70 % seines Volumens besteht aus Wasserstoff. 

Wasserstoffgas trinken, einatmen
oder darin baden! 
 

Waterstofgas als levenselixer

Einer der Gründe, warum Wasserstoff bei allen chronischen Erkrankungen – von Asthma bis Diabetes und von Darmbeschwerden bis zu Herz-Kreislauf-Erkrankungen – wohltuend wirkt, liegt in seiner entzündungshemmenden Wirkung. Deshalb ist es auch ein beliebtes „Anti-Aging“-Mittel. 

Das Schöne an der Wasserstofftherapie ist das
es ist genau wie die EWOT-Sauerstofftherapie
keine Nebenwirkungen 

Wasserstoff arbeitet selektiv und da die Wasserstoffmoleküle so klein sind, ist der Betrieb sehr effizient. Es erreicht alle Zellen und überwindet sogar die Blut-Hirn-Schranke.

„Und sie sind so winzig, dass man sie nicht überdosieren kann. Wenn der Körper gesättigt ist, schwimmt es durch Haut und Lunge.“ (Orthomolekularer Arzt M. Klatte)

Wasserstoff-Inhalation funktioniert.
Auch bei dir

Weil Wasserstoff tief in die Zellen vordringt, kann er die DNA schützen und allein das deutet auf eine vorbeugende Wirkung gegen lebensstilbedingte Krankheiten wie Krebs und Herzerkrankungen, aber auch gegen den Alterungsprozess hin.“ Tyler LeBaron"

 

Die Bioverfügbarkeit (kommt überall im Körper vor), das hervorragende Sicherheitsprofil, der billige Rohstoff (Wasser) und die therapeutische Wirkung als selektives Antioxidans machen Wasserstoff zu einem wirksamen Mittel. Sowohl zur Vorbeugung von Krankheiten, zur Verlangsamung des Alterungsprozesses als auch zur Förderung von Heilungsprozessen bei ganz unterschiedlichen Erkrankungen. 

waterstof inhaleren draagt bij aan gezondheid van jong en oud

Wasserstoff ist vor allem ein Reparatur- und Regenerationsmittel und in einer stressigen und toxischen Umgebung von großer Bedeutung für den Erhalt unserer Vitalität bis ins hohe Alter.

Wasserstoff wirkt oxidativem Stress entgegen, indem er „freie Radikale“ abschaltet. 

Een groot aantal onderzoeken toont aan dat waterstof oxidatieve stress vermindert en de elektronenbalans in de cellen herstelt. Dat zorgt voor behandelmogelijkheden van neurodegeneratieve ziekten zoals Parkinson. In een studie uit 2013 dronken mensen met parkinson  48 weken lang waterstofrijk water. Ze presteerden gemiddeld beter dan de controlegroep die gewoon water dronk: deze mensen gingen achteruit.

 

Waterstofgas heeft ook een heilzaam effect op de darmen.

Gezond darmflora, zeg maar de beestjes die voor jou het werk moeten doen om je eten te verteren en de goede stoffen te laten opnemen, produceren vooral heel veel WATERSTOF. Omgekeerd is ook waar; ongezond darmflora produceert veel minder waterstof waardoor virussen, bacteriën en toxinen gaan ophopen. De oplossing lijkt dus eenvoudig, geef je lichaam meer waterstofgas.

Ervaringen van onze gebr;uikers: 30 minuten waterstof 1 tot 3 keer in de week en je darmen gaan weer aan de slag zoals ze dat vroeger gewend waren.

darmbacterien-produceren-waterstof

Untersuchungen zeigen, dass die Produktion von Wasserstoffgas im Darm von Parkinson-Patienten  doppelt so niedrig ist wie in der Kontrollgruppe.

Waterstoftherapie keert gevolgen van oxidatieve stress

Oxidativer Stress ist ein Stoffwechselzustand, bei dem in der Zelle mehr als eine physiologisch normale Menge an reaktiven Sauerstoffspezies (ROS - Reactive Oxygen Species) gebildet wird, die alle Teile der Zelle einschließlich der DNA schädigen.

 

Oxidativer Stress kann unter anderem durch Rauchen, Medikamenteneinnahme, übermäßigen Alkoholkonsum, zu lange Sonneneinstrahlung, intensiven Sport, Übergewicht, Hypoglykämie, Depressionen und Aufnahme von Mikroplastik (über Lunge, Magen-Darm-Trakt oder Haut) verursacht werden. Diese Folgen von oxidativem Stress sind mitverantwortlich für den Alterungsprozess.

Wasserstoff für die Hydratation von innen und eine jugendliche 
gesunde Haut

Was auch enorm hilft, ist, dass H2 sowohl über die Haut als auch über den Mund aufgenommen wird. Auch der Kontakt mit der Haut kommt der Haut direkt zugute. Von großem Wert für jugendliche Haut und vitale Zellen ist die Tatsache, dass bei der Bindung von H2 an bestimmte freie Radikale wieder Wasser (HO2) in den Zellen entsteht.

Das bedeutet nichts weniger als Feuchtigkeit von innen. Wie Sie vielleicht bereits wissen, ist Flüssigkeitszufuhr für alle Körperprozesse unerlässlich, nicht zu vergessen die Auswirkungen auf Ihre geistige und emotionale Haushaltsführung
 

H2 Waterstof wordt direct via de huid opgenomen
waterstofmolecuul-02_edited_edited.png

Wasserstofftherapie für gesunde Haut und Verringerung der Alterspigmentierung  

Corpusair waterstoftherapie inhalatie
Corpusair waterstofgenerator
droge ogen en moleculaire waterstof
corpusair waterstof voetenspa
Die präventiven und therapeutischen Wirkungen von molekularem Wasserstoff bei Augenerkrankungen und Verletzungen durch oxidativen Stress

DE WATERSTOFGASBRIL BEHOORT STANDAARD BIJ DE WATERSTOFGENERATOR H2 900 ML SERIES

Regelmatig gebruik versterkt de gezonde werking van ogen en reduceert oxidatieve schade.

Oxidatieve stress initieert en draagt ​​bij aan de ontwikkeling van verschillende menselijke ziekten en verwondingen, waaronder oogziekten. de resultaten van Klinische studies bij zowel dieren als mensen die H2 gebruiken bij de behandeling van oogziekten waarbij oxidatieve stress betrokken is, tonen aan dat de onderdrukking van oxidatieve stress door H 2 behandeling leidt tot de preventie of verbetering van oogziekten. Bij ernstige degeneratieve ziekten vertraagt ​​H2 de ziekteprogressie .

https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/10715762.2019.1582770

Bron: klik hier 

DIE WASSERSTOFFGASBRILLE JETZT MIT DER FREEAIR H2 600 ML 

Oxidativ Stress initiiert und trägt zur Entwicklung verschiedener menschlicher Krankheiten und Verletzungen bei, darunter ​. Die Ergebnisse klinischer Studien an Tieren und Menschen, die H2 bei der Behandlung von Augenkrankheiten mit oxidativem Stress verwendeten, zeigen, dass die Unterdrückung von oxidativem Stress durch H2-Behandlung zur Vorbeugung oder Linderung von Augenkrankheiten führt. Bei schweren degenerativen Erkrankungen verlangsamt ​​H2 das Fortschreiten der Krankheit.

https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/10715762.2019.1582770

Quelle:Klick hier 

Professionals in de gezondheidszorg hebben goede ervaringen met onze unieke portable Waterstof/Zuurstof generator!

Dr med. Franz Josef Schingale

Dr Franz Josef Schingale

Is sinds 1992 medisch directeur van de Lympho-Opt Kliniek, een gespecialiseerde kliniek voor lymfologie, alsmede docent voor manuele lymfedrainage voor fysiotherapeuten en docent voor de artsen opleiding lymfologie. Hij is enthousiast over zowel EWOT zuurstoftherapie als de waterstofgas therapie middels onze unieke Portable Hydroxygen Machine 900 HG waterstof/zuurstof generator.

Video: toepassing portable H2 generator 900 series bij klachten longcovid en longaandoeningen

Video: toepassing portable H2 generator 900 series voor in de kliniek als ook voor thuisgebruik.

 Vorteile Wasserstoffgas 

Wasserstoff ist „der Funke des Lebens“und ist dem Körper nicht wie ein Medikament fremd.

Im Gegenteil, eine gesunde Darmflora produziert täglich selbst literweise Wasserstoff. Untersuchungen zeigen, dass gesunde Menschen, die 100 Jahre alt werden, viermal mehr Wasserstoff ausatmen. 

Unabhängige Forschung weltweit Molecular Hydrogen Institute

waterstofmolecuul-02_edited.png
Waterstofgas inhalatie gezondheidsrevolutie

In Japan ist rund um Wasserstoff eine ganze Industrie entstanden: Produkte. Es gibt Spas, in denen Wasserstoffwasser direkt aus dem Hahn kommt und wohltuende Wasserstoffbäder genossen werden. Wasserstoffgas ist in Japan ein ganz normales Wort. Das japanische Gesundheitsministerium hat Wasserstoffgas als neue medizinische Behandlung für Patienten nach einem Herzinfarkt zugelassen. 

Waterstofgas inhalatie therapie helpt patienten na een hartstilstand

Wenn sich die neue Forschung zu Wasserstoff und Herzschadensreparatur in der klinischen Praxis bestätigt, wird Wasserstoffgas in Japan bald Standard sein anstelle von Sauerstoff aus der Krankenhauswand. Wasserstoffgas wird in den  ICs, Notaufnahmen und Krankenwagen verwendet und steht für den Heimgebrauch zur Verfügung.In der Nahrungsergänzungsmittelindustrie könnte es Vitamin C als Antioxidans ersetzen.“

Das Molecular Hydrogen Institute (MHI)  arbeitet mit Universitäten und Institutionen auf der ganzen Welt zusammen, um die Grundlagen-, Tier- und klinische Forschung zu molekularem Wasserstoff voranzutreiben. MHI bietet einfachen Zugang zu den von Experten begutachteten wissenschaftlichen Artikeln über molekularen Wasserstoff, Forschungskooperationen und vielen Lehrartikeln über molekularen Wasserstoff und den damit verbundenen Missverständnissen.

Waterstofwater vergelijken met waterstofgas

Geïnhaleerde waterstof bereikt de bloedbaan en passeert zelfs de bloed-hersenbarrière in slechts 2 minuten gebruik! Waterstofwater moet langs de maag. Geïnhaleerde moleculaire waterstofgas treedt slechts in een fractie van de tijd in werking. Moleculaire waterstof dringt diep door in elke cel van uw lichaam en bestrijdt vrije radicalen en schadelijke ontstekingen op cellulair niveau. 

 

Enkele van de door onderzoek ondersteunde voordelen van moleculaire waterstof zijn:

 • Ondersteunt de cognitieve gezondheid

 • Ondersteunt een gezonde immuunfunctie

 • Ondersteunt een gezond energieniveau

Meer dan 1400 collegiaal getoetste onderzoeken van over de hele wereld hebben aangetoond dat moleculaire waterstof een unieke antioxidant is.

 • Selectiviteit – Omdat H2 zo'n stabiel molecuul is, reageert het alleen met de ergste vrije radicalen: hydroxylradicaal en peroxynitriet. Dit betekent dat het de gunstige radicalen die worden gebruikt bij celsignalering en immuunfunctie met rust laat en zich alleen richt op de 'slechteriken'.

 • Grootte – Waterstof is het kleinste element. Hierdoor kan het heel vrij diffunderen, waardoor de vrije radicalen bestrijdende waterstofmoleculen plaatsen kunnen bereiken waar de meeste andere antioxidanten niet kunnen komen. Waterstof kan de bloed-hersenbarrière en celmembranen passeren en dringt diep door in de celkern en mitochondriën.

 • Celsignalering – Veel van de voordelen van waterstof komen voort uit de celsignaleringsactiviteit. Binnen een cel werkt waterstof eigenlijk op genetisch niveau, door de genen aan te zetten die coderen voor onze natuurlijke antioxidantafweersystemen. H2 vertelt je cellen om meer van je eigen natuurlijke antioxidanten uit te pompen, zoals glutathionperoxidase (GSH) en superoxide dismutase (SOD).  

Aanhoudende oxidatieve stress (teveel aan vrije radicalen)  is een belangrijke oorzaak van de meeste aan levensstijl gerelateerde ziekten, kanker en het verouderingsproces.  

Waterstoftherapie te koop bij Corpusair

Acute oxidatieve stress veroorzaakt direct ernstige schade aan weefsels.

Es gibt eine Reihe von Gründen, warum Wasserstoffgas wahrscheinlich das wichtigste Antioxidans ist:

◦ H2 ist so klein, dass es schnell überall im Körper ankommen kann.

◦ H2 reduziert (auch akuten) oxidativen Stress

◦ H2 schützt kontinuierlich die Zellen

◦ H2 erhöht den natürlichen Gehalt an Antioxidantien.

◦ H2 stoppt freie Sauerstoffradikale (Hydroxylradikale).

 

Warum haben viele Menschen einen Wasserstoffmangel?

Weil wir unseren Körper durch unnatürliche Belastungen wie Antibiotika, andere Medikamente, schlechte unnatürliche Ernährung, Strahlenschäden und viele andere Faktoren schwächen, funktioniert die Wasserstoffaufnahme und unsere eigene Wasserstoffproduktion über die Darmbakterien nicht mehr ausreichend. Zudem ist unser Körper täglich unzähligen freien Radikalen ausgesetzt, verursacht durch  Allergene, Stress, Strahlung, Viren, Bakterien und Lebensmittelzusatzstoffe, Plastikpartikel und vieles mehr. Das ist ernst, denn etwa 90 % aller unserer modernen Krankheiten werden mit freien Radikalen in Verbindung gebracht.

Die Lösung: Homöostase

Homöostase = Das Gleichgewicht zwischen freien Radikalen und Antioxidantien. Es geht nicht darum, oxidativen Stress und freie Radikale loszuwerden, denn es muss ein Gleichgewicht zwischen beidem bestehen. Aber fast alle anderen Antioxidantien haben diese Homöostase-ausgleichende Wirkung nicht.

 

Deshalb sagen viele japanische und europäische Ärzte, dass medizinisches Wasserstoffgas das beste Antioxidans ist – mit bisher unbekannten Eigenschaften - , das die Medizin stark positiv beeinflussen wird.

Wissenschaftliche Studien

Mehr als 1.500 wissenschaftliche klinische Studien und Artikel bestätigen das therapeutische Potenzial von Wasserstoff. Es kann bei mehr als 170 verschiedenen Krankheiten helfen und wirkt sich auf jedes Organ aus.

 

Für Wasserstoff sind folgende 23 vorteilhafte Eigenschaften nachgewiesen:

 • Es ist entzündungshemmend 13

 • Es ist das kleinste und bioverfügbarste Molekül für die Körperzellen 14

 • Es ist ein selektives Antioxidans und wirkt so der „Korrosion unseres Körpers“ entgegen fünfzehn

 • Es verstärkt die Expression der Gene 16

 • Antiallergic 17

 • Verlangsamt den Zellabbau 18

 • Anti-Aging 19

 • Reduziert Schmerzen 20

 • Schützt die Haut 21

 • Schützt das Herz 22

 • Steigert den Stoffwechsel 23

 • Stärkt den körpereigenen antioxidativen Signalweg (Aktivator Nrf2) 24

 • Reduziert Muskelermüdung 25

 • Reduziert den Laktatspiegel 26

 • Hat eine positive Wirkung bei Diabetes Typ 1, 27 Typ 2, 28

 • Anti-Krebs-Eigenschaften 29

 • Verbessert die kognitiven Funktionen 30

 • Schützt DNA und RNA 31

 • Anti-Tumor-Effekte 32

 • Zytotoxischer Schutz 33

 • Nervenbahnschutz 34

 • Schutz vor WLAN-Strahlung und Radioaktivität 35

 • Bei der Verwendung von Wasserstoff treten KEINE GIFTIGEN WIRKUNGEN auf! 36

 

Studien bestätigen, dass das Einatmen von Wasserstoffgas und das Trinken von Wasserstoffwasser Patienten mit einer Vielzahl von Erkrankungen helfen, einschließlich des Verdauungs-, Herz-Kreislauf- und Atmungssystems.

Wasserstoff hilft   bei mehr als 170 verschiedenen Krankheiten bei Mensch und Tier

Die Wasserstofftherapie ist genau wie die Sauerstofftherapie

eine Gesundheitsrevolution 

(Nicht-invasiv, ungiftig, keine Nebenwirkungen, ein natürliches Heilmittel und

ein natürlicher Auslöser für die Selbstheilung)

 

 

Die folgende Liste der positiven Wirkungen der Wasserstofftherapie ist beeindruckend und keinesfalls vollständig:

 • es wirkt entzündungshemmend

 • es reduziert chronische Schmerzen

 • es wirkt antiallergisch

 • es senkt den Blutzucker und wirkt sich positiv auf Diabetes Typ 1 und 2 aus

 • es verlangsamt die Alterung und den Abbau von Zellen

 • es schützt unsere Haut

 • es schützt unsere DNA und RNA

 • es verbessert die kognitiven Funktionen

 • es schützt unser Herz

 • es reduziert die Wirkung von neurodegenerativen Erkrankungen wie Alzheimer und Parkinson

 • es reduziert autismusähnliches Verhalten

 • es reduziert Hirnschäden nach einem Schlaganfall

 • es verbessert die körperliche Verfassung von Krebspatienten

 • es reduziert das Wachstum von Tumoren und lässt sie sogar schrumpfen (Studie 2019)

 • es verbessert die Lungenfunktion bei COPD und Asthma

 • es reduziert Gelenkbeschwerden und wirkt sich positiv auf Rheuma und Arthrose aus

 • es wirkt sich positiv auf den Stoffwechsel aus

 • es wirkt sich positiv auf den Blutdruck aus und senkt den Cholesterinspiegel

Vorbestellung aufgeben? Reservieren Sie jetzt Ihren Freeair H2 600 ml!
Nein2.795,00 aber für1.975,00 euro  
Interessiert? Rufen Sie an und bestellen Sie unter 06 53 67 71 76

Hydrogen therapy Corpusair
IMG_3573_edited_edited_edited_edited.jpg

Zo profiteer je optimaal van waterstofgas

Waterstof-Zuurstof generator HG-900-serie

 • Inclusief canules (neusbrilletjes) voor H2 inhalatie

De waterstofmachine kan continu high h2 produceren met behulp van een proces dat elektrolyse wordt genoemd. Het kan worden gebruikt voor waterstoftherapie en gezondheidszorg. Het lichaam neemt waterstof voornamelijk op in de  strijd tegen giftige vrije radicalen en ontstekingen. Studies hebben aangetoond dat het inademen van waterstof de energie kan verhogen, het verouderingsproces kan vertragen en het spierherstel na inspanning kan verbeteren. Tegelijkertijd is het een goede aanvulling op de behandeling van meer dan 60 ziekten zoals tumoren en chronische aandoeningen.​

 Veel goede informatie over medische toepassingen van H2 vind je op Hydrogen Studies

 • Inclusief unieke Waterstof Therapeutische BRIL

Onze  waterstofbril kan helpen bij de behandeling van droge ogen, conjunctivitis, ooginfectie en zelfs retinopathie veroorzaakt door langdurig gebruik van elektronische apparatuur. Ooggezondheid heeft een vroege behandeling en interventie nodig. (bron)

 • Inclusief praktische H2 bruisstick voor het maken van waterstof krachtwater

Drink dagelijks je water verrijkt met waterstofgas  (gehydrogeneerd water, H2-water, waterstofrijkwater). Dit is de meest gebruikte methode vanwege het gemak. Waterstofgas dat je drinkt blijft slechts twintig tot dertig minuten in het lichaam [bron, bron] en daarom wordt vaak aangeraden het in verschillende porties verspreid over de dag te drinken.

 

 

Kenmerken:

 • Draagbare waterstof-/zuurstofmachine HG-900A-serie, type waterstof/zuurstofmachine

 • Waterstof/Zuurstof uitlaat en extra zuurstof onafhankelijke uitlaat (H2 uitlaat, H2 &O2 gemengde export)

 • Zuiverheid van waterstof en zuiverheid van zuurstof tot 99,999% (geen ozon, geen schadelijke gassen)

 • Grote uitstroom en stabiele productie van zuivere zuurstof/waterstof

 • Hoge waterstofstroom 600 ml per minuut

 • Hoge zuurstofstroom 300 ml per minuut

 • Water: gezuiverd water/gedestilleerd water

 • Waterverbruik 30~36ml/uur

 • Watertank 1200ml

 • SPE-technologie, Nafion 117 Proton Exchange Membrane, H2-zuiverheid 99,999%, chloor- en ozonvrij

 • CE 2292-certificaat 2006/42/EG

 • Onderhoudsvrij

 • Start met één knop, slim aanraakscherm

 • Drie intelligente detectiesystemen

c52bbeed-6f08-4b43-b250-1c6c9c706df1_edited.jpg
waterstofwater maken om te drinken
Groene-waterstof.jpg
bottom of page