top of page
strandfoto ervarngen_edited.jpg

WAT ONZE KLANTEN SCHRIJVEN
 

Waarom heb ik niet veel eerder over EWOT gehoord?

waterstoftherapie H2

Magda, Den Haag

Mijn leven was na covid-19 op zijn kop. Zo moe en alles was me teveel. Door EWOT zuurstoftherapie voel ik eindelijk weer verbetering. 

Afbeelding van WhatsApp op 2023-06-21 om 22.54.47.jpg
Afbeelding van WhatsApp op 2023-07-20 om

Shantie
Berkel en Rodenrijs

Via mijn werkgever Stichting ZO! Zuidplas heb ik EWOT kunnen aanschaffen voor thuis. De zuurstoftherapie geeft me veel meer energie en draagt bij aan mijn herstel.

Ik ben er blij mee!

Ademtherapie - Buteyko.jpg
noel 2_edited_edited.png

Noël Cabral
13Volt Rotterdam

 In onze sportschool boeken we veel resultaten met de ontstekingsremmende zuurstoftherapie EWOT

Als je kind astma heeft
fit4anyone zuurstoftherapie long covid

EWOT Zuurstoftherapie

Misschien herken je jezelf in deze verhalen

Misschien herken jij jezelf in dit verhaal:
 

Maak kennis met Agnes (36 jr.). Agnes heeft overgewicht. Ze is 100 kilo bij een lengte van 1.65. Eindelijk heeft ze de stoute schoenen aangetrokken en is een sportschool binnengestapt. Een leuke instructeur zet haar op een fiets en zegt nadat hij de fiets heeft ingesteld: “ Ik ben over 15 minuten bij je terug”. Alleen binnen 5 minuten zijn haar benen helemaal verzuurd en heeft ze de bevestiging waar ze naar op zoek was.  “Zie je wel, dit is niets voor mij!”

Wat dit te maken heeft met zuurstoftherapie vertellen we je graag.
Zonder zuurstof kan niets branden, dat geldt ook voor je lichaam. Voor het vrijkomen van energie in je lichaam is energie nodig. Hoe meer inspanning des te meer zuurstof je nodig hebt. En hoe meer zuurstof ter beschikking is, des te beter kun je presteren.
Zuurstoftherapie zorgt ervoor dat je lichaam bepaalde activiteiten, zoals fietsen, langer kan volhouden. Dat komt omdat je tijdens de behandeling niet moe wordt. Het resultaat? Agnes krijgt een beteren conditie en nu komt het… de extra zuurstof zorgt voor een verbetering van de verbranding van onderhuidse vetten! Een win-win dus!

 

En dan Marcel (58 jr). Hij kreeg in oktober 2020 Covid. Gelukkig voor hem hoefde hij niet opgenomen te worden in het ziekenhuis. Wel had Marcel erg veel last van zijn luchtwegen en was hij enorm moe. De nasleep van covid ondervindt hij nog steeds. Marcel heeft nog steeds last van extreme vermoeidheid.  Voor hem is de zuurstoftherapie belangrijk omdat hij meer energie krijgt en hoe waardevol is dat voor hem. 

 

Ook Vivian (27 jr.), die te maken heeft gekregen met een burn-out heeft erg veel baat bij deze zuurstoftherapie. Door haar burn-out kreeg ze Vivian slaapproblemen en was haar energielevel heel erg laag. Nu slaapt ze weer beter en krijgt ze steeds meer haar energie terug. 

Mijn naam is Sunil Persad
Heb al 15 jaar een eigen bedrijf in frequentieremedies. Voor mij is EWOT een belangrijk hulpmiddel om je gezondheid te verbeteren en te optimaliseren Mijn klanten gebruiken
de EWOT veelvuldig en zijn laaiend enthousiast erover, en zelf  doe ik het natuurlijk ook.

Toen ik corona had en eigenlijk naar het ziekenhuis moest adviseerde mijn therapeut om zelf EWOT aan te schaffen. Daar heb ik geen spijt van. Mirjam

Sinds EWOT ben ik nu al ruim 5 maanden antibiotica vrij waardoor mijn lichaam steeds meer in balans komt !  Eric

 ik kan iedereen die geplaagd wordt door fibromyalgie deze EWOT Multistep therapie aanbevelen. Als je dagelijks pijn hebt geef je voor jezelf EWOT zuurstoftherapie een kans!

 Als je kind last van astma heeft en nu - door deze eenvoudige zuurstoftherapie -  weer mee kan komen met zijn vriendjes 

Fam. van Leeuwen

 Ik heb minder last van krampen, pijn en vermoeide benen sinds ik EWOT doe heb ik meer kracht   N. Verkade

Sinds ik zuurstoftraining EWOT doe heb ik geen astma medicijnen meer nodig gehad.

 Na jaren met klachten door benauwdheid , met ongeveer 3 longontstekingen per jaar

ben ik met hulp van EWOT medicijnvrij.

                           Alinda

Inmiddels zijn we nu 8 weken verder sinds 20 maart en ik voel me weer heel goed. Ik ben weer aan het klussen in huis- Verder houdt mijn linker kuitbeen geen vocht meer vast

- KLAAS DIJKHUIS-

Zuurstof verbetert de afweer van mijn lichaam tegen kanker. Ik doe nu een jaar EWOT en heb gunstige bloeduitslagen. 

Naam bekend bij redactie

KEER DIABETES om

Paul v. H. Mijn bloedsuiker waarden zijn een uur na EWOT met ruim 30% gedaald.  Na 8 weken zuurstoftherapie 

ben ik er veel beter aan toe- 

Bloedsuikerspiegel zakt heel snel na een kwartiertje EWOT zuurstoftherapie.

Mirjam van Vliet

sept. 21  Wateringen

Als je astma hebt en ook nog eens corona krijgt, ben je super  blij met EWOT

Zuurstoftherapie ondersteunt bij astma en corona

Na corona te hebben gekregen ben ik in april thuis met EWOT gestart en hoefde voor zuurstof niet meer te worden opgenomen in het ziekenhuis. Ik gebruik al jaren medicijnen voor mijn astma, maar sinds eind mei heb ik geen medicatie meer nodig voor de astma. In het begin deed ik iedere dag EWOT, maar nu train ik zeker nog  3 x per week met zuurstof

Mirjam van Vliet 

Klaas Dijkhuis Hengelo

 

Ik wilde je mijn ervaringen eens laten weten met het EWOT systeem dat ik op dit moment dagelijks gebruik. Met mijn 64 jaar ben ik bij je terecht gekomen omdat ik een chronisch gebrek aan energie ervaarde en nergens meer warm voor kon lopen. Ik voelde me vermoeid en zag overal tegenop. Verder had ik oktober verleden jaar trombose in mijn linker kuitbeen gehad en het gevolg daarvan was dat mijn linker kuitbeen extra vocht vast hield en dat ik daarvoor een steunkous moest dragen. Nadat ik op 20 maart mijn EWOT systeem bij je opgehaald had, ben ik heel voorzichtig begonnen op een hometrainer. En mede door de extra zuurstof van het EWOT systeem was het eigenlijk vanaf het begin heel makkelijk fietsen. Verder omdat ik er niet moe van werd en daadwerkelijke vooruitgang bemerkte is dat een hele goede motivatie om er mee door te gaan.

Op dit moment is het zo, dat ik elke ochtend na het opstaan 20 minuten fiets. Beginnend met 40 Watt oplopend naar 95 Watt en dan weer terug naar 40 Watt. Ik word hier niet moe van en het voelt als een mooi begin van mijn dag. Inmiddels zijn we nu 8 weken verder sinds 20 maart en ik voel me weer heel goed. Ik ben weer aan het klussen in huis, heb weer zin om dingen op te pakken en zit weer op de motor. Verder houdt mijn linker kuitbeen geen vocht meer vast en is net zo dik als mijn rechter. Tot besluit, ik heb weer de energie om dingen op te pakken en daarnaast ook mijn innerlijke rust weer gevonden die ik verloren was. Mijn verwachtingen zijn eigenlijk ver overtroffen (fysiek en mentaal) door de resultaten. Kortom ik ben heel blij met mijn EWOT systeem en zou het voor geen geld meer willen missen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Klaas Dijkhuis

Hengelo

Diabetestype 2
omkeren met zuurstof

Paul doet zuurstoftherapie en ziet zijn bloedsuiker dalen.

Aug. 2021 Paul: Zuurstoftherapie werkt echt goed. Mijn te hoge bloedsuikerspiegel zag  ik binnen het uur na een EWOT sessie al dalen.

Bloedsuikermeting een uur na EWOT van 11.3 naar 8.1 mmol/l (nuchter)

Sinds een aantal maanden heb ik medicatie voor diabetes 2.  Ik had al langere tijd veel klachten. Ik doe bijna  elke dag EWOT op mijn loopband. Het effect op mijn bloedsuiker is heel gunstig. Binnen het uur daalt het enorm. Mijn bloedsuiker blijft nu ook veel meer stabiel dan met alleen medicatie.

Ik ben ook niet meer zo moe, voel me gewoon goed en mijn bloedsuiker schommelt nu rond 6.9 . EWOT zuurstof is aan te bevelen!

Paul v. H. / Wageningen

Alinda, 34 jaar, 2 nov. 2020

´s-Gravenzande

Sinds ik zuurstoftherapie EWOT doe heb ik geen longontsteking meer.

Normaal gesproken had ik 2 a 3 x per jaar een longontsteking. Ik ben sinds ik EWOT doe zelfs niet meer verkouden geweest

 

Al jaren lang had ik veel last van astmatische bronchitis.
Alle griep- en verkoudheids- virussen pakte ik mee. Vooral toen mijn zoontje voor het eerst naar school ging, was het vaak raak. Vaak moe, veel hoesten,

snel buiten adem, en vooral die benauwdheid maakten het allemaal best moeilijk.
Elke verkoudheid eindigde met een bezoek aan de huisarts en met een antibiotica kuur.  Alleen dit jaar al had ik al een aantal prednison- én antibiotica kuren gehad voordat de corona uitbrak. Voor het corona virus zelf was ik vanwege mijn situatie heel erg voorzichtig. Dat is ook de reden dat ik zuurstoftraining ben gaan doen. 

Mijn situatie is met EWOT enorm veranderd. Het meest bijzondere is dat ik nu al 7 maanden geen enkele prednison- of antibiotica kuur heb gehad en ook geen pufjes meer gebruik. Daarvoor had ik wel 2 a 3 x per jaar een longontsteking. 
Ik ben zelfs niet meer verkouden geweest. 

Ik kan het zelf bijna niet geloven hoeveel fitter ik nu ben. Ik werk bij  ouderen in de zorg en durf vanwege het besmettingsgevaar nog steeds niet met de lift. Maar ik ga nu gewoon met de trap naar mijn cliënt op de 6e etage, en de trappen zijn voor mij geen probleem meer, ik adem normaal en mijn conditie is sterk verbeterd.

 

Ik kan EWOT zuurstof daarom aan iedereen aanbevelen, het werkt echt goed! 

 

Alinda

Geen longontstekingen meer . Nu ik EWOT zuurstoftherapie doe is mijn conditie sterk verbeterd, niet meer hoesten en geen aanvallen meer van benauwdheid. Ik kan EWOT aan iedereen aanbevelen.

Annelies

t is al een hele poos geleden dat we elkaar gesproken/gezien hebben.

Maar ik heb super nieuws. Ik heb uiteindelijk het apparaat met fiets bij een vriendin van mij geplaatst, ze heeft longkanker gehad en de laatste tijd ging het slecht, ze zou nog maar paar immunotherapieën krijgen en dat zou het laatste zijn. Ze is toen heel rustig gaan fietsen, 4-5 x per week,  op mijn apparatuur en het bijzondere mooie is dat t heel erg de goede kant op gaat. Tumor oksel enorm afgenomen, de andere tumoren enigszins. Ze voelt zich ook veel beter. 

Ikzelf zit er nu niet op, vind t belangrijker dat t voor haar ism immunotherapieën weer veel hoop geeft😃.

 

Lieve groet,

Annelies

Breda / Mark febr. 2022 LONG COVID klachten 

Ik ben 42 jaar, sportleraar en zelden ziek, totdat ik in maart 2021 corona kreeg. Sinds die tijd ben ik niet meer dezelfde. Mijn werk kan ik nog steeds niet full time doen en ik heb veel klachten van vermoeidheid tot overal zere spieren en gewrichten. Alles  geprobeerd van acupunctuur tot fysiotherapie. Eigenlijk ten einde raad begonnen aan EWOT zuurstoftherapie.

Eerst voorzichtig 3 x per week en nu zonder moeite iedere dag 15 minuten.  Mijn energie level is in een aantal weken enorm verbeterd, heb zelfs al een keer hard gelopen. Ik ben er nog niet maar ga nu in ieder geval merkbaar weer vooruit. Ik kan iedereen extra zuurstof aanbevelen. 

NAAM BEKEND BIJ REDACTIE

Ik beveel iedereen met

Fibromyalgie de EWOT aan

Na meer dan twee jaar met constante pijn te hebben geleefd, werd ik in maart 2017  gediagnosticeerd met fibromyalgie.

Mijn lichamelijke conditie was met pijn in ledematen, handen, voeten en rug. Ik was vaak te moe om deel te nemen aan de dagelijkse activiteiten die velen als vanzelfsprekend beschouwen. Als ik tijd moest doorbrengen met mijn kleinkinderen of naar buiten gaan voor de boodschappen, bleef ik daarna twee dagen in bed en het was al moeilijk om eenvoudige taken uit te voeren, zoals huishoudelijk werk, het dragen van spullen en zelfs het openen van flessen en potten ging met pijnscheuten.

Elke dag moest ik sterkere pijnstillers innemen en elke nacht slaaptabletten om aan mijn rust te komen.

 

Ik ben erg blij dat ik je website tegenkwam met de Multistep zuurstof therapie ik had er nog nooit van gehoord, en in mijn kennissenkring al helemaal niet. Ehh zuurstof? EWOT? Hyperbaar? Multi? Wat..!

 

Heb daarna nog wel even nagedacht of dit iets voor mij was, maar na het internet uitgeplozen te hebben over EWOT therapie toch overstag gegaan. Het effect is hetzelfde als hyperbare zuurstof die je in het ziekenhuis ondergaat.

 

Na de eerste week begon ik al verbetering te merken, en ging mijn conditie langzaam vooruit. Ik ben na drie weken gestopt met de slaappillen en val nu vanzelf in slaap tot de volgende morgen. Na zes weken waren mijn symptomen bijna verdwenen. Ik stopte met het gebruik van pijnstillers en heb nu veel meer energie dan daarvoor. Ook mijn slaappatroon blijft hetzelfde.

 

Ik blijf nu verder trainen op mijn crosstrainer en hoop nog wat extra gewicht te verliezen zodat ik wat verder kan lopen en fietsen in de toekomst.

Tot slot, ik kan iedereen die geplaagd wordt door Fibromyalgie deze EWOT Multistep therapie aanbevelen Als je constant pijn hebt geeft je voor jezelf EWOT multistep therapie een kans!

Bedankt.

De late gevolgen van Kanker

Na 4 jaar de weg gevonden !

 

4 jaar geleden ben ik curatief aan blaaskanker geopereerd. Vanwege mijn uristoma gebruik ik per jaar gemiddeld 10 antibioticakuren om bacteriele infecties tegen te gaan. Dit heeft in combinatie met COPD ervoor gezorgd dat ik na mijn operatie eigenlijk altijd chronisch moe ben geweest. Specialisten in het ziekenhuis beamen dat chronische vermoeidheid veelvuldig bij ex kankerpatienten voorkomt maar dat hier eigenlijk geen medische verklaring voor is. In overleg met Biocheck volg ik nu het herstelprogramma op basis van wat ik aan kan met gebruik van het multistep EWOT systeem met zuurstofmasker. Tot nu toe heeft dit bij twee hermetingen geresulteerd in ten eerste een geweldige vooruitgang qua energie en fitheid maar ten tweede ben ik nu al ruim 5 maanden antibiotica vrij waardoor mijn lichaam steeds meer in balans komt !

Ik ben iedere dag blij dat ik Biocheck en Bureau C&C op mijn pad gevonden heb.

 

Eric.

Den Haag febr. 2022

Mijn man heeft de spierziekte ALS, de bulbaire vorm met veel problemen met slikken en praten. De ziekte is progressief maar we willen alles doen om het proces zo veel mogelijk te vertragen.

Mijn man kan nog goed fietsen dus hij doet EWOT graag elke dag. Met bulbaire ALS wordt de ademhaling meestal slechter. We zijn nu 6 maanden verder en zijn ademhaling is stabiel gebleven. We kijken uit naar meer positieve resultaten.

Naam bekend bij de redactie

Zoetermeer / nov. 2022

Als astmapatient heb ik veel baat bij EWOT zuurstoftherapie

Milangela Martina (34 jaar) & Eric Gomez (44 jaar)
Afgelopen augustus zijn mijn man en ik begonnen met EWOT met als doel onze conditie en gezondheid te verbeteren
Wij proberen dagelijks of om de dag 15min. op de hometrainer te gaan
Als astmapatiënt heb ik een grote vooruitgang gemerkt in mijn conditie bijvoorbeeld bij traplopen, binnen 1 week merkte ik al een groot verschil dat ik niet meer zo buiten adem was.
Mijn slaap is ook verbeterd, val makkelijker in slaap wat ook erg fijn is.

Bij mijn man is zijn ADD "minder", hij kan zich beter concentreren en nadenken direct na gebruik waarbij daarvoor hij best "tunnelvisie" kon hebben en qua concentratie wat beperkt kon zijn. Ik zou de EWOT zeker aanbevelen alleen al voor de ontspanning die je ervan krijgt zo snel na gebruik, de verbetering in je conditie zonder dat je echt intens moet trainen.

 

Groeten, Milangela 
 

Aug. 2022 Zuid Holland

Zomaar een reactie

Ik merk na zo´n kleine 2 weken EWOT een verbetering van mijn conditie en heb minder last van bloedend tandvlees en ben ook 2 kilo afgevallen. Moet wel zeggen dat ik iedere dag een kwartier flink aan het doortrappen ben op de spinningfiets. Dus een dubbel effect, zowel de zuurstof als het fietsen.

Blij mee  

Meer energie met EWOT zuurstoftherapie
Jessica & David van Leeuwen - als je kind astma heeft
April 2021 ´s-Gravenzande
Ook kinderen hebben baat bij EWOT zuurstoftherapie

Onze zoon Ryan had al jong veel last van zijn astma. Vaak moe en niet mee kunnen spelen op het schoolplein. De aanvallen met benauwdheid en hoesten eindigden vaak met prednisonkuren en ontstekingsremmers.

En met de ambulance naar het ziekenhuis vanwege je benauwdheid is voor een kind ook heel zwaar. 

 

Dat veranderde toen Ryan voor het eerst een EWOT sessie van 15 minuten deed. Hij voelde er zich al direct beter bij. Ryan fietst elke dag 15 minuten met zijn zuurstofmasker op.

Hij doet dat echt uit zichzelf en slaat geen dag over.

 De zuurstoftherapie helpt hem enorm, hij is sterker, ziet er beter uit en heeft veel minder aanvallen en kan weer rennen met vriendjes zonder buiten adem te raken.

Wij doen nu zelf ook zuurstof EWOT en zijn er blij mee

Fam.v.Leeuwen

Onze EWOT sets vind je bij veel mensen gewoon thuis, of bij therapeuten en sportcentra, maar soms ook op  bijzondere locaties...  Lees hier de review van Angeliek en John de Lisle bewoners van het landgoed

Angelpark Ridderborn in België

zuurstoftherapie EWOT op het landgoed Ridderborn in Belglie
Review EWOT Angeliek en John de Lisle
Angelpark a_edited.jpg

augustus 2023

"Wij zijn John en Angeliek de Lisl en we gebruiken de EWOT nu inmiddels een dik half jaar en als iets ons goed bevalt is het wel deze therapie…..iedere dag zijn we in onze trainings ruimte te vinden waar de grote zak hangt met de zuurstofgeneratoren er aan vast…..(zie foto) op deze manier duurt het ongeveer een half uurtje voordat de zak volledig gevuld is….dan stappen we op de fiets en brengen onze hartslag boven de 100 en fietsen vervolgens een 15/20 minuten…het grappige is dat je eigenlijk helemaal niet moe wordt omdat je wordt ondersteund door de zuurstof….

We zijn beiden zeventigers en leven redelijk gezond…gaan meestal rond een uur of 7 in de avond slapen om dan vervolgens rond een uur of 4/5 weer op te staan….dan drinken we een glas water met uitgeperste limoen en eten verder ook veel groenten en fruit en ook geen alcohol….en na de mails te hebben beantwoord doen we een work-out van een 15 minuten gevolgd dus door de training met EWOT…..soms ook andersom….

Wat hebben wij gemerkt….onze huid ziet er vele malen beter uit……minder rimpels…..minder phpd (pijntje hier pijntje daar)….vele malen soepeler in spieren en gewrichten….en dan de dingen die we niet kunnen zien van binnen maar meestal is het zo buiten zo binnen en vice versa.

Heb het vele malen gedeeld met mensen ……en het lijkt wel of iedereen aanhikt tegen het feit dat je moet bewegen iedere dag maar het is het dubbel en dwars waard…zeker voor die mensen die dit toch al deden zoals wij, dan is het gewoon een speeltje erbij….kan het gewoon echt iedereen aanraden….en vooral ook omdat zuurstof alles beter maakt op onze leeftijd….je lichaam en geest zijn dankbaar voor deze relatief goedkope (zeker vergeleken bij hyperbare zuurstof kamer) therapie….veel meer energie is de mooiste beloning….van dit alles…".

Robert-van-Leeuwen--fysico-maassluis biedt zuurstoftherapie EWOT

Fysiotherapie
Maassluis

Robert van leeuwen

Ik hoef voor EWOT geen reclame te maken, mijn cliënten zijn zelf de ambassadeurs

Zuurstoftherapie EWOT op de sportschool

Sportschool Maastricht 

Jos Diederen:

Vooral met long covid boeken we zo veel mooie resultaten

Zuurstoftherapie bij HJ Sport&Voeding

HJ Sport en Voeding Duiven

Helga Jansen:

Zuurstoftherapie biedt direct energie

Zuurstoftherapie EWOT bij long covid en burnout

Huisarts
Brussel

Liesbeth Denef:

ik bied mijn patiënten al jaren zuurstoftherapie, we kunnen het niet missen

Een selectie van onze professionele partners en klanten

GEZONDHEIDSZORG & SPORT - WELLNESS & BEAUTY

zuurstoftherapie ewot
zuurstoftherapie EWOT wordt thuis toegpast en in de sport en paramedische sector
zuurstoftherapie EWOT wordt thuis toegpast en in de sport en paramedische sector
zuurstoftherapie EWOT wordt thuis toegpast en in de sport en paramedische sector
zuurstoftherapie EWOT wordt thuis toegpast en in de sport en paramedische sector
zuurstoftherapie EWOT wordt thuis toegpast en in de sport en paramedische sector
zuurstoftherapie EWOT wordt thuis toegpast en in de sport en paramedische sector
zuurstoftherapie EWOT wordt thuis toegpast en in de sport en paramedische sector
zuurstoftherapie EWOT wordt thuis toegpast en in de sport en paramedische sector
zuurstoftherapie EWOT wordt thuis toegpast en in de sport en paramedische sector
zuurstoftherapie EWOT wordt thuis toegpast en in de sport en paramedische sector
zuurstoftherapie EWOT wordt thuis toegpast en in de sport en paramedische sector
zuurstoftherapie EWOT wordt thuis toegpast en in de sport en paramedische sector
zuurstoftherapie EWOT wordt thuis toegpast en in de sport en paramedische sector
Waterstoftherapie bij Grateful Living
Corpusair op de therapeutenbeurs met zuurstof-en waterstoftherapie
zuurstoftherapie EWOT wordt thuis toegpast en in de sport en paramedische sector
zuurstoftherapie EWOT wordt thuis toegpast en in de sport en paramedische sector
zuurstoftherapie EWOT wordt thuis toegpast en in de sport en paramedische sector
Zuurstoftherapie EWOT bij Mark Your Body
zuurstoftherapie EWOT wordt thuis toegpast en in de sport en paramedische sector
zuurstoftherapie EWOT wordt thuis toegpast en in de sport en paramedische sector
zuurstoftherapie EWOT wordt thuis toegpast en in de sport en paramedische sector
zuurstoftherapie EWOT wordt thuis toegpast en in de sport en paramedische sector
Op 18 & 19 november is CORPUSAIR weer op de Beurs Internationaal Therapeut in Houten
- dé Beurs voor Lifestyle & Gezondheid - voor therapeuten en voor iedereen die in gezondheid is geïnteresseerd
logo-best-aging.png
Eltraderm skincare waterstoftherapie Corpusair
bottom of page