top of page
man met waterstof.png
Waterstofgenerator AngelBiss

exploreHG 900 ML

Waterstofgenerator A kwaliteit voor in de kliniek of thuis

Stationaire HydrOxygen  900 Series
A- KWALITEIT  

Hoge therapeutische flow 
Kan tegelijkertijd zowel waterstof als zuurstof leveren, goede efficiëntie:
900 ml brownsgas
600 ml waterstof
300 ml zuurstof

900 ML_edited_edited.jpg
Waterstofgasinhalatie_edited.png

Deze moleculaire waterstofgasgenerator produceert 900 ml/min met meerdere opties:

- Sluit uw neuscanule aan op de H2 outlet en adem waterstofgas 600 ml/min  99,99 % zuiver

- Sluit uw neuscanule aan op de O2 outlet en adem 300 ml/min pure zuurstof 99,99 % zuiver

- Koppel de H2 outlet met de O2 outlet en adem Brownsgas 900 ml/min  66,99 % waterstof en 33,99 % zuurstof

- Koppel de bijgeleverde H2 waterbruisstick aan de H2 outlet en verrijk uw drinwater met waterstofgas

- Sluit de bijgeleverde therapeutische oogbril aan op de H2 outlet of behandel uw (droge) ogen met Brownsgas

 

Perfecte machine  voor thuis - maar ook voor fysio- en dokterspraktijken, klinieken, revalidatiecentra, pijntherapie,  alternatieve beoefenaars en fitnessstudio's. 

Uw patiënten en klanten zullen enthousiast zijn, en u ook! Een efficiënte intensieve behandeling is nu mogelijk in de kortst mogelijke tijd. Geschikt voor intensief gebruik, groot reservoir en dubbele ventilatoren voor urenlange stabiele waterstofproductie

 

Zorgvuldig ontworpen voor maximale output - Hoge therapeutische flow 600 - 900 ml/min
De huidige wetenschappelijke literatuur beveelt een minimale stroomsnelheid van 120-240 ml/min aan om therapeutische voordelen van een  waterstofgasbehandeling te verkrijgen.


waterstoftherapie corpusair A kwaliteit.png
 Profiteer van 99,9% zuiver waterstof en Brown's gas en maak in een paar minuten je waterstofwater om te drinken.  Allemaal mogelijk met dezelfde H2 inhalatiemachine.
Nieuw onderzoek toont aan dat het inademen van moleculaire waterstof zoveel voordelen heeft voor de algehele gezondheid, en dat het voor het lichaam een ​​van de beste manieren is om moleculaire waterstof in te nemen.

Eenvoud en veiligheid vormen de kern 

De HG 900 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en veiligheid.

De vaste polymeerelektrolyttechnologie maakt de elektrolyse van zuiver water mogelijk zonder de noodzaak van loog of chemicaliën, waardoor zeer zuivere waterstof wordt geproduceerd met een stabiele stroom en druk.

Zorgeloze werking Functies zoals de H2-weergave, de waterkwaliteit- en het waterniveau, en de verschillende veiligheidsvoorzieningen zorgen voor een zorgeloze werking. Bovendien maken het ingebouwde alarm voor lage waterstanden en het eenvoudige onderhoud het een handige toevoeging aan elk huis.

Waterstofwater – een gezonde bonus Niet alleen voor inhalatie, de HG 900 kan  kraanwater of gefilterd water binnen enkele minuten omzetten in waterstofrijk water. Deze dubbele functionaliteit vergroot uw mogelijkheden om waterstoftherapie in uw dagelijkse routine op te nemen.

Ontworpen met u in gedachten

Met zijn robuuste formaat en overzichtelijk display, eenvoudig te navigeren tiptoetsen en componenten van medische kwaliteit is de HG 900 gebouwd om lang mee te gaan en ontworpen voor comfort.

De specificaties, waaronder onafhankelijke waterstof- en zuurstofoutlets en een groot waterreservoir zijn afgestemd op de behoeften van moderne, gezondheidsbewuste professionele gebruikers en gezinnen.

 

De machine wordt compleet geleverd met alles wat nodig is om direct aan de slag te gaan, inclusief 2 neuscanules, waterdiffusion stick, therapeutische waterstofgasbril voor oogbehandeling, netsnoer, instructiemateriaal, 1 jaar garantie en prima service.

Alles voor uw welzijn

De HG 900 begrijpt het belang van waterstoftherapie en is ontworpen om waterstofgas efficiënt aan het lichaam af te geven, in lijn met wetenschappelijke aanbevelingen voor therapeutische voordelen.

Of het nu gaat om preventieve zorg of om herstel te ondersteunen, het hoge debiet en zuiverheidsniveau zorgen ervoor dat u de optimale concentratie krijgt voor gezondheidsverbeteringen.

 

Kies het HG 900 waterstofinhalatiesysteem voor een holistische benadering van de gezondheid die het nieuwste op het gebied van waterstoftechnologie combineert met veiligheid, gemak en efficiëntie.

 

Welkom in de toekomst van persoonlijke gezondheidszorg, waar elke ademhaling een stap is naar een gezonder, levendiger leven.

De HG 900 maakt gebruik van geavanceerde SPE/PEM-technologie

die uitsluitend met gedestilleerd/zuiver water werkt en waarbij GEEN loog in het water hoeft te worden gemengd. 

Onze waterstofmachines maken gebruik van SPE-elektrolysetechnologie, die niet corrosief is, geen onzuivere gassen produceert en energiebesparend en milieuvriendelijk is

De 3 intelligente detectiesystemen:
Om de veilige werking van de machines te garanderen en gekwalificeerde waterstof te leveren, zijn de waterstofmachines uit de uitgerust met 3 intelligente detectiesystemen: temperatuurdetectie, waterkwaliteitsmonitoring en waterniveaudetectie.

 • Temperatuursensor

Wanneer de temperatuur boven de 60°C komt, brandt het gele lampje; wanneer deze de 70°C overschrijdt, brandt het rode lampje, geeft de machine een alarm, wordt de foutcode E-1 weergegeven en stopt de machine tegelijkertijd met draaien.

 • Monitoring van de waterkwaliteit

Wanneer de TDS-waarde (totaal opgeloste vaste stoffen) hoger is dan 10, brandt het rode lampje, wordt de foutcode E-2 weergegeven, geeft de machine een alarm en stopt de machine tegelijkertijd met draaien. Gebruik nooit kraanwater, hierdoor vervalt de garantie. Gebruik zuiver of gedestilleerd water.

 • Waterniveaudetectie

Wanneer er een watertekort is (het waterniveau is lager dan 400 ml), brandt het rode lampje, geeft de machine een alarm, wordt de foutcode E-3 weergegeven en stopt de machine tegelijkertijd met draaien.


Hoe kan waterstof de gezondheid van mensen helpen?
Het heeft anti-oxidatie- en anti-vrije radicalen-effecten op het menselijk lichaam. Omdat waterstof zelf een natuurlijke antioxidant is, komen waterstofmoleculen het menselijk lichaam binnen via het inademen of drinken van waterstofwater, waardoor overmatige kwaadaardige vrije radicalen in het water kunnen worden geneutraliseerd en uitgescheiden.

Wat is SPE-elektrolysetechnologie?
SPE-technologie, de volledige naam is vaste polymeerelektrolyt, waterelektrolyse, waterstofproductie (zuurstof) technologie, waarbij water als grondstof wordt gebruikt om waterstof en zuurstof te produceren via een protonmembraan, waarbij waterstof wordt geproduceerd aan de kathode en zuurstof wordt geproduceerd aan de anode. En de volumeverhouding is 2:1.

 

Voor de productie van waterstof door protonenmembranen is zuiver water of gedestilleerd water nodig, en de geproduceerde waterstof en zuurstof zijn ook van hoge zuiverheid.

Voordelen van waterstofgastherapie in ieder orgaan van het lichaam
Het belang van waterstof
De biologische beschikbaarheid (het komt overal in het lichaam), het uitzonderlijke veiligheidsprofiel, de goedkope grondstof (water) en de therapeutische werking als selectieve antioxidant maken waterstof tot een veelbelovend middel voor mens en dier. Zowel om ziekten te voorkomen, veroudering te vertragen, als ook genezingsprocessen voor heel verschillende aandoeningen te bevorderen.

Waterstof is bij uitstek een reparatie en regeneratie middel en dat is in een stressvolle en toxische omgeving van groot belang voor het behoud van onze vitaliteit.

Technische specificaties

Waterstofgasinhalatie 900 ML stationair

Belangrijkste voordelen:

 1. Superieure membraantechnologie

 2. Elektrolyzer van medische kwaliteit

 3. Duurzame behuizing van aluminiumlegering

 4. Intuïtief gebruiksvriendelijk touchscreen/bediening

 5. Intelligente alarmsystemen verlengen levensduur machine

 6. Compact en draagbaar ontwerp, 9.8 kg

 7. Waterstof-en zuurstofinhalatie

 8. Verbeterde slaapkwaliteit

 9. Verbetering symptomen luchtwegaandoeningen

 10. Krachtige antioxidant voordelen

Corpusair Waterstofgasgenerator 900 ML stationair
bottom of page