top of page

zuurstoftherapie- en waterstoftherapie kan krachtige ondersteuning zijn herstel long-covid

White on Transparent.png
Zuurstoftherapie Corona - Support / Corpusair.nl.

Door verhoogde zuurstoftoevoer en betere zuurstofoverdracht kan een genezings- en herstelproces op gang komen dat normaliter niet zou plaatsvinden omdat er geen cellulaire energie voor is.

Na corona vaak hulp fysio nodig

Traplopen, boodschappen doen of aankleden, een lastige klus

EWOT zuurstoftherapie voor meer celenergie 

Voor long covid patiënten die hun basiscondi­tie kwijt zijn, worden normale inspannin­gen topsport. Ook van een rustige training bij de fysio of het revalidatiecentrum kan men vaak nog twee dagen later uitgeput zijn. 

Lichaamsbeweging met extra zuurstof geeft je dan net de steun die nodig is om met bewegen te kunnen starten maar ook om door te kunnen gaan.

Maar er zijn veel meer voordelen aan ontstekingsremmende zuurstoftherapie: 

  • Door het verbeteren van zuurstof - de belangrijkste stof voor instandhouding en herstel van weefsel - is ons lichaam veel beter in staat problemen te verhelpen.

  • De chemische reacties in ons lichaam worden ´opgestookt'. Slapen gaat beter. We voelen ons beter, ons lichaam is gezonder en we denken helderder vanwege de toegenomen zuurstofvoorziening

Long covid klachten herstellen sneller met zuurstoftherapie

Zuurstoftherapie doe je heel gemakkelijk thuis of op de sportschool, lees verder

Zuurstoftherapie EWOT helpt bij longcovid en burnout

Zuurstoftherapie EWOT helpt bij longcovid en burnout

Riproduci Video

Video met dank aan regionale tv LImburg: nieuwsitem regiotv 5 juni 2022

Met EWOT zuurstoftherapie ademt u 3 keer meer zuurstof, 900 liter zuivere zuurstof in15 minuten voor gezondheid en beter worden!

- SUPPORT 

Recent onderzoek richt zich vooral op de effecten van de meer belastende, dure en tijdrovende hyperbare zuurstoftherapie, en veel minder op de ontstekingsremmende zuurstoftherapie EWOT.

 

De belangrijkste redenen hiervoor zijn de onbekendheid met EWOT, in hoofdzaak vanwege het feit dat deze eenvoudige methode geen grote winsten oplevert, en er geen recept voor nodig is en dus commercieel minder interessant is. Daarom wordt er minder over EWOT gesproken. Maar de wetenschappelijke feiten spreken al 20 jaar voor zich. 

Steeds meer mensen die te maken hebben met het longcovid ontdekken de herstelkracht van het verhogen van de zuurstofconcentratie in hun lichaam.

De eerste Israëlische  casus-rapporten van succesvol behandelde langdurige COVID-symptomen met hyperbare zuurstoftherapie, met significante verbeteringen in cognitie, energie en cardiopulmonale functie zijn binnen. 

Nu allemaal een duur abonnement op de hyperbare zuurstoftank?

Zuurstoftherapie kan ook met EWOT -  de grondig onderbouwde en meer natuurlijke evenknie van hyperbare zuurstoftherapie. EWOT is eenvoudig toepasbaar, effectief,  niet duur en heeft geen bijwerkingen. Deze natuurlijke methode is niet belastend, vergt slechts een kwartier per keer, behoeft geen specialistisch toezicht en kan heel gemakkelijk thuis worden ingezet.

jaar-na-ziekenhuisopname-door-corona-heeft-92-procent-patienten-nog-klachten.webp

Long COVID EWOT-onderzoek

30 personen met Long COVID die een zes weken durend revalidatieprogramma onder tweemaal toezicht voltooiden, verbeterden hun inspanningsvermogen, ademhalingssymptomen, vermoeidheid en cognitie. Het uithoudingsvermogen nam met 186% toe, de vermoeidheid verbeterde met 17% en de cognitiescores verbeterden van een bereik dat als indicatief wordt beschouwd voor milde cognitieve stoornissen tot bijna normaal.

https://journals.sagepub.com/doi/full/10.1177/14799731211015691

 

88% van de patiënten met door inspanning veroorzaakte lage zuurstofniveaus in het bloed verbeterde met EWOT - inclusief verbeterde uithoudingsvermogen, zuurstofverzadiging, verminderde kortademigheid en vermindering van beenvermoeidheid. https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/resp.14176#.YYPu2HJNRLg.twitter

 

43% van de herstelde COVID-patiënten had zuurstofdesaturatie tijdens een looptest van 6 minuten.

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2531043721001173

 

Onderzoekers van de University of Dayton & Pulmonary Wellness Foundation bestuderen EWOT om de resultaten van mensen met Long COVID te verbeteren. "Door deze ontstekingsreacties te onderdrukken met behulp van zowel lichaamsbeweging als aanvullende zuurstof, zien we de inspanningstolerantie en de symptoomlast van mensen verbeteren en in veel gevallen volledig verdwijnen."

https://www.wvxu.org/health/2021-03-01/researchers-studying-exercise-for-covid-long-haulers

 

De meest voorkomende symptomen van lange COVID-19 zijn vermoeidheid (47%), kortademigheid (32%), spierpijn (25%), gewrichtspijn (20%) en hoofdpijn (18%). https://journals.sagepub.com/doi/full/10.1177/01410768211032850

 

77% van de deelnemers met Long COVID Brain fog had afwijkingen in het hersenvocht als gevolg van een toename van ontstekingen.https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/acn3.51498

Breda: naam bekend bij redactie: 28 februari 2022 LONG COVID klachten 

Ik ben 42 jaar, sportleraar en was zelden ziek, totdat ik in maart 2021 corona kreeg. Sinds die tijd is niets hetzelfde. Mijn werk kan ik nog steeds niet full time doen en ik heb veel klachten van grote vermoeidheid tot pijn in spieren en gewrichten. Alles al geprobeerd van acupunctuur tot fysiotherapie. Eigenlijk ten einde raad begonnen aan EWOT zuurstoftherapie. Eerst rustig aan 3 x per week en nu zonder moeite iedere dag 15 minuten.  Mijn energie level is in een aantal weken verbeterd, heb zelfs al een keer hard gelopen. Ik ben er nog niet maar ga nu in ieder geval weer vooruit. Ik kan iedereen extra zuurstof aanbevelen. 

Nu ruim twee jaar na zijn coronabesmetting

met hulp van EWOT zuurstoftherapie

gaat het eindelijk een stuk beter

Zuurstoftherapie EWOT  steeds meer bekend bij long covid patienten

Doel zuurstoftherapie is o.a. meer zuurstof

in het bloedplasma, remmen van ontstekingen

 Zuurstoftherapie recent ONDERZOEK

Symptomen van Long covid zijn onder meer neurocognitieve stoornissen en vermoeidheid. Twee mogelijke mechanismen kunnen verantwoordelijk zijn voor deze langdurige, niet-aflatende symptomen: hypercoagulabiliteit, wat het risico op verstopping van bloedvaten verhoogt, en een ongecontroleerde continue ontstekingsreactie. Een van de opties om hypoxie om te keren, neuro-inflammatie te verminderen en neuroplasticiteit te induceren, is ontstekingsremmende zuurstoftherapie.

* Hyperbare zuurstoftherapie bij patiënten met  overgewicht en obesitas met COVID-19

* Hyperbare zuurstof als adjuvante behandeling voor patiënten met COVID-19 ernstige hypoxemie: een gerandomiseerde gecontroleerde studie

Hyperbare zuurstofbehandeling voor langdurige coronavirusziekte-19: een casusrapport
 

ZUURSTOF VOOR HERSTEL

EWOT verhoogt het zuurstofgehalte in het bloedplasma, wat de stofwisseling verbetert. Het heeft een positief effect op chronische vermoeidheid, terugkerende hoofdpijn en spierpijn. Zo verrijkt EWOT alle delen van het lichaam met extra zuurstof en vermindert het het risico op het ontwikkelen van ziekten aanzienlijk en helpt het chronische ziekten te verminderen of ervan te herstellen.

" Je vindt vaak niks bijzonders als iemand met klachten bij je komt"
Longarts Bram van den Borst Radboudumc

Zuurstoftherapie bij de fysiotherapeut
zuurstoftherapie versterkt weerstand en versnelt herstel na corona.
Covid  patienten geholpen met zuurstoftherapie EWOT
Ja voor EWOT_edited.png
Er is een directe relatie tussen
zuurstof en vitaliteit.

Artsen en therapeuten kunnen superhelden worden door hun patiënten een simpele zuurstoftherapie  voor te schrijven

 

Waarmee ze niet giftige, niet invasieve, betaalbare- en natuurlijk middel in handen hebben om onmiddellijk stresshormonen te verminderen, emoties tot bedaren te brengen, het zuurstofniveau te verhogen, stress te laten varen, spieren te ontspannen, te ontgiften en de algehele werkzaamheid van lichaam en organen te verbeteren.

 

En daarnaast neemt het cel voltage ook nog eens toe en wordt de pH-waarde beter.

super-dokter-stripfiguur-superheld-arts-
zuurstoftherapie herstelt enenergie na covid infectie
Zuurstoftherapie EWOT voor sneller herstel na covid
6v1_07_edited.png

Ook Moleculaire waterstof blijkt een veelbelovende aanvullende strategie te zijn bij de behandeling van COVID-19 en Long-COVID.

Moleculair waterstofgas is een onderzoekshotspot op biomedisch gebied geworden. Van waterstof is ook aangetoond dat het therapeutische effecten heeft op verschillende ziekten zoals tumoren, sepsis en orgaanschade.

Van waterstof is aangetoond dat het op verschillende manieren inwerkt om zijn ontstekingsremmende en antioxiderende effecten uit te oefenen bij de behandeling van chronische longziekte, en daarom kan het de ernstige longsymptomen van COVID-19 verlichten. 

 

Een groot aantal onderzoeken heeft bevestigd dat waterstof een therapeutisch effect heeft op veel ziekten door het remmen van overmatige ontstekingscellen en -factoren.

Momenteel tonen onderzoeken aan

Dat het gebruik van waterstof als therapeutisch middel tegen COVID-19 al na twee dagen gebruik kan leiden tot een significante verbetering van de ernst van de ziekte. Dit bevat

  • Dyspnoe-schaal

  • Pijn op de borst

  • Pijn op de borst

  • Hoest schaal

  • Zuurstofverzadiging in rust

Guan WJ, Wei CH, Chen AL. Inhalatie van gemengd gas met waterstof/zuurstof verbetert de ernst van de ziekte en kortademigheid bij patiënten met de ziekte van Coronavirus 2019 in een recent multicenter, open-label klinisch onderzoek. J Thorac Dis. (2020) 12:3448-52. doi: 10.21037/jtd-2020-057

 

Inhalatie van gemengd gas met waterstof/zuurstof verbetert de ernst van de ziekte en kortademigheid bij patiënten met de ziekte van Coronavirus 2019 in een recent open-label klinisch onderzoek in meerdere centra

Bron: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32642277/

De draagbare Hydrogen/Oxygen Machine  900 ml -  is de nieuwste waterstoftherapie machine - voor de productie van zuiver watergas-zuurstofgas. De behandeling kan eenvoudig thuis worden toegepast. Inhaleer waterstof eenvoudig via een neusbril en met de bijgeleverde bruisstick maak je in een handomdraai krachtwater van gewoon kraanwater. 

Waterstof en zuurstof inhalatie bij Longcovid
longcovid
beklemtoonde Vrouw

Wanhoop drijft longcovidpatiënten naar het buitenland voor behandeling

de Volkskrant 26 juli 2022

De wanhoop is zo groot dat men op eigen kosten uitwijkt naar buitenlandse ziekenhuizen om daar hun bloed te laten filteren of hyperbare zuurstoftherapie te ondergaan

Klachten die bij deze groep veel voorkomen zijn onder andere ernstige vermoeidheid, benauwdheid, pijnklachten van de borstkas en hartkloppingen. Daarnaast zijn er vaak hoofdpijnklachten en concentratieproblemen. Waarom een COVID-19 infectie zoveel verschillende klachten geeft is nog niet duidelijk.

Image by Kyle Glenn

Ontstekingsremmende zuurstoftherapie EWOT - remt ontstekingen in de kleine vaatjes

Meer energie? Denk eens aan EWOT zuurstoftherapie!

Wat is onzichtbaar, krachtig en onontbeerlijk voor het leven? Het is zuurstof!

 

We inhaleren het ons leven lang continue en het is de sleutel tot ons bestaan. Steeds meer mensen ontdekken de buitengewone voordelen van zuurstoftherapie.

EWOT is een natuurlijke methode, veilig en effectief die maar een kwartier van uw tijd in beslag neemt en rustig thuis kan worden uitgevoerd.

Zuurstoftherapie remt ontstekingen in de kleine vaatjes

Behandelingen postcovidsyndroom

Tienduizenden Nederlanders worstelen nog altijd met gezondheidsklachten na hun coronabesmetting. Er zijn hoopvolle berichten over behandelingen, Israelisch onderzoek heeft al laten zien dat ZUURSTOFTHERAPIE  ook postcovid patienten kan helpen.

Ook WATERSTOFTHERAPIE  blijkt een veelbelovende aanvullende strategie te zijn bij de behandeling van COVID-19 en Long-COVID.maar in Nederland wordt er tot frustratie van artsen niet een onderzocht. 

 

Kennelijk zijn er oplossingen, Nederlands wetenschappelijk onderzoek en bewijs vergaren blijft vooralsnog achter

Hoopvolle berichten

Nederland telt 10 hyperbare centra, waarvan 9 commercieel.  Artsen zien patiënten opknappen. Geld voor onderzoek en onafhankelijke toetsing is er niet. De klinieken bieden de zuurstoftherapie tegen betaling,. 

 Er zijn zeker 40 sessies nodig leert de ervaring, kosten zeker 8.000 euro. En niet iedereen kan dat betalen

Over  EWOT - de natuurlijke versie, niet duur, niet belastend, meer effect,

wordt vooralsnog te weinig gesproken. Laat je daarom informeren.Neem zelf de regie!

Corpusair

06-53677176 

Nessun post pubblicato in questa lingua
Quando verranno pubblicati i post, li vedrai qui.

ZUURSTOF en Waterstof DE supplementen voor herstel en een gezonder leven

bottom of page