top of page

Welkom bij het programma EWOT Testen
(alleen voor Nederland en België)

Hierna leggen wij u het programma en het verloop ervan uit. Zo bent u helemaal op de hoogte en kunt u zich helemaal op de essentie concentreren: uw gezondheid, uw welbevinden en welke rol EWOT ontstekingsremmende zuurstoftherapie daarin kan spelen.

oude vrienden

6 weken EWOT@HOME - 950,00 euro

Wat is het programma EWOT TESTEN?

Dat zuurstoftherapie werkt is al veelvuldig onderzocht en beschreven in tal van wetenschappelijke studies, testen is in die zin niet nodig. Met het programma EWOT Testen krijgt u echter wel de mogelijkheid om 6 weken lang EWOT zuurstoftherapie zelf te ervaren, voordat u de EWOT set definitief koopt.  We hopen dat u deze periode goed benut en ontdekt dat er geen enkele reden bestaat EWOT van uw gezondheid te onthouden.

 

Voor de test staan uitsluitend de EWOT multistep set met de 5 liter zuurstofconcentrator telkens als nieuw toestel in originele leveringsomvang zonder extra accessoires ter beschikking. Wordt de  zuurstoftherapie-set na de test overgenomen, dan betaalt u voor de testoptie enkel de verwerkingskosten, en wij houden de testkosten in van de totale aankoopprijs.

 

Indien u beslist om het EWOT zuurstofsysteem niet over te nemen, dan betaalt u enkel de test- en verwerkingskosten. Uiteraard kan de test op elk gewenst ogenblik in de loop van de testperiode van zes weken worden stopgezet. De test- en verwerkingskosten worden in dat geval niet terugbetaald.

 

EWOT SET compleet (excl. hometrainer o.i.d.)

Administratiekosten 50,- euro

Testen 900,-

Totale kostprijs Testfase

950,- euro incl. btw excl. verzendkosten

 

Resterende prijs bij overname

De aanschafprijs  minus de reeds betaalde 900,- euro voor de testfase.

 

Hoe verloopt EWOT Testen?

  1. U meldt u bij Corpusair aan voor het programma EWOT Testen.

  2. U ontvangt een orderbevestiging en een voorschotfactuur.

  3. Na ontvangst van het voorschot geldt de koopovereenkomst als afgesloten en wordt de EWOT-set naar u opgestuurd of u haalt hem af op locatie. Totdat het volledige bedrag betaald is, blijft het EWOT zuurstofsysteem eigendom van CORPUSAIR

 

Wanneer u het zuurstofsysteem behoudt

Corpusair zal u indien nodig begeleiden tijdens de testfase, en natuurlijk ook daarna kunt u met alle vragen rond zuurstoftherapie bij ons terecht.  Na 6 weken geldt het zuurstofsysteem als overgenomen – in dat geval hoeft u niets te doen, alleen nog de resterende aankoopprijs te betalen.

 

Als u het zuurstofsysteem wilt terugbezorgen

De testfase kan op elk gewenst ogenblik in de loop van die zes weken worden stopgezet. Test- en verwerkingskosten worden in dat geval niet terugbetaald.  Corpusair zal u indien gewenst begeleiden tijdens de testfase en u ook wijzen op de afloop van de testfase.  De kosten voor het terugzenden zijn voor u (circa 15 euro) of lever in op locatie.

 

Uw voordelen in één oogopslag

  • U kunt de EWOT  zuurstoftherapie-set uitvoerig en onbeperkt testen, samen met al uw familieleden, vooraleer u overgaat tot de aankoop

  • Comfortabele werkwijze: eenvoudig bestellen, eenvoudige afhandeling, nieuw systeem testen en     

       eenvoudig terugsturen (circa 25 euro)  als het niet bevalt

  • Pas na 6 weken moet het systeem volledig worden betaald

  • Geen risico, geen verborgen kosten

 

CORPUSAIR/ EWOT NEDERLAND 2024-NL // REV.02.2 // Vervangt alle voorgaande versies // Wijzigingen voorbehouden //

©CORPUSAIR// EWOT NL. Versie: 02.2 - Geldig vanaf 16.01.2023 voor Nederland en België)

Zuurstoftherapie EWOT zuurstofconcentrator

" Zuurstoftherapie is revolutionair

   en goed voor het brein"

Long covid, EWOT zuurstoftherapie helpt

1

EWOT set 
bestellen

Bestel nu uw EWOT zuurstofsysteem, voor het trainingsapparaat zorgt u zelf. Profiteer in de testperiode  van persoonlijk advies door Corpusair

2

EWOT testen betalen en

set ontvangen

 

Na ontvangst van de betaling krijgt u de EWOT set binnen 2-3 werkdagen thuis, of afhalen op locatie (op afspraak).

3

EWOT set testen en ervan genieten

De EWOT-set is met de handleiding gemakkelijk en te installeren en zelfstandig in gebruik te nemen. Of vraag gerust extra uitleg aan Corpusair. Waarna u uitvoerig van uw EWOT set kunt genieten en u goed kunt voelen.

Vertel ons na de testfase van 6 weken  of u de EWOT set wilt behouden of terugsturen.

4

EWOT set 
behouden of 
teruggeven

Bij overname worden de kosten van de EWOT test van de aankoopprijs afgetrokken en betaalt u enkel administratiekosten.

Als u de EWOT set teruggeeft, heeft u het bedrag voor het EWOT testen al betaald.

We zijn marktleider in Nederland en Europa voor EWOT ontstekingsremmende zuurstoftherapie. Onze EWOT sets en waterstoftherapie machines zijn ontwikkeld voor maximaal effect en gebruikersgemak voor zowel de professionele gezondheids-en sportbranche als voor thuisgebruik. Naast honderden Nederlandse gebruikers  bevinden onze cliënten zich in inmiddels ook in België, Zweden, Ierland Brazilië, Frankrijk, Polen, Portugal, Engeland, Ierland, Rusland, Italië, Spanje, Roemenië, Duitsland, Kroatia, Afrika, Zuid Korea, Tsjechië, Slowakije, China en de Verenigde Staten.

Dit zeggen blije EWOT klanten

bottom of page