top of page
Zelfs een klein beetje extra waterstof levert al voordelen op

Waarom H2 inhaleren?

Het lichaam produceert zelf waterstofgas, maar kan dit alleen door energietoevoer in de vorm van voedsel.Zelfs een kleine hoeveelheid extra waterstof levert al voordelen op.

Het vermindert bijvoorbeeld oxidatieve stress of ontstekingen, leidt tot een gestage afname van gewrichtsaandoeningen zoals artritis.

Het is waarschijnlijk de beste anti-aging ooit en kan zelfs bijdragen tot gewichtsverlies door de activering van het hormoon FGF21.

WATERSTOF IS ONZE LEVENSVONK EN ZIJN ENERGIE
KAN WORDEN GEBRUIKT IN DE MEESTE MEDISCHE SITUATIES

Diepzeeduikers kunnen overleven door waterstof in te ademen. Diezelfde H2 kan ons helpen genezen van onze kwalen. De Amerikaanse FD heeft het gebruik van H2 goedgekeurd. Zelfs tijdens de zwangerschap en voor kinderen. Inmiddels zijn er vele honderden wetenschappelijke publicaties over waterstof waaruit blijkt dat waterstof alleen positief effect - en geen enkele negatieve bijwerking heeft. Dat is vrij uitzonderlijk.

Vanaf 2007 is er een ononderbroken stroom van wetenschappelijk onderzoek die laat zien

dat waterstof van groot therapeutisch belang kan zijn.

Corpusair waterstofgasinhalatie machines
Onze HydrOxygen waterstof-zuurstof machines maken gebruik van SPE-elektrolysetechnologie, die niet-corrosief is, geen onzuivere gassen produceert en energiebesparend is.

MAAK KENNIS MET
De Corpusair HydrOxygen 900-1500-3000 ml Series 

Onze medische fabrikant AngelBiss Medical Technology ontwikkelt en produceert kwaliteitsproducten op het gebied van zuurstof- en waterstoftherapie, chirurgische therapie, astmatherapie en diagnostische therapie.

AngelBiss waterstofgastherapie

Onze unieke Hydroxygen (waterstof/zuurstof) generatoren zijn uitgerust met de Nafion 117 Proton Exchange Membranen (PEM) en elektrolyse technologie waar we onze eigen stijl en kwaliteitsnormen aan hebben toegevoegd. Een H2 generator is immers de belangrijkste aankoop die men kan doen als men gezondheid wil behouden of wil terugkeren naar gezondheid terwijl niets anders heeft gewerkt. De omstandigheden kunnen snel verbeteren als waterstof en zuurstof continu worden gevoed.

 

De H2 machine produceert een sterke therapeutische flow. De zuurstof en waterstof puurheid is 99 %, zonder risico op schadelijke gassen door het gebruik van de nieuwste technologie

Geen magie, maar fysica.
Eenvoudig te gebruiken. Gewoon goed.

Waterstof de dikste brandslang om oxidatieve stress te blussen 

Waterstof-Zuurstof inademen

Waterstof wordt elke dag in ons lichaam aangemaakt vanuit de voeding die we eten. We verbranden continue waterstof om ATP/ celenergie te produceren.

Geïnhaleerde waterstof bereikt de bloedbaan, de cellen, de mitochondriën, en passeert zelfs de bloed-hersenbarrière in slechts 2 minuten gebruik. Het gebruik van waterstof kan de meest intense oxidatieve branden en ontstekingen doven. Moleculair waterstof is de perfecte behandeling voor oxidatieve stress

 

Moleculair waterstof is het beste wat we ons lichaam kunnen bieden, in de beste kwaliteit, in de actieve vorm van de twee gassen, “waterstof en zuurstof”. 

Waterstof is dé gezondheidsrevolutie
oxidatieve stress.jpg
Corpusair Hydroxygen 900 ml

Corpusair Hydroxygen 900 ml

Video afspelen
Waterstofgas inhalatie is dé gezondheidsrevolutie

De allerbeste moleculaire waterstof - Brownsgas - en zelf  je waterstofwater maken om te drinken!

Portable Hydroxygen Machine  HG - 900 ML series

FLUISTERSTIL - GEEN ONDERHOUD - GEEN OZON of andere schadelijke gassen . Hoogwaardige PEM membranen -  99.999 % puur  

Waterstof is mogelijk het aller veiligste middel of ‘medicijn’ wat we kennen. Dit heeft te maken met de grootte en het gewicht van waterstof moleculen. Het atoomgewicht van waterstof is het aller laagste van alle ons bekende stoffen. En het molecuul H2 is zo klein dat het niet alleen heel gemakkelijk wordt opgenomen, maar ook even moeiteloos het lichaam ‘uitzweeft’ als de verzadiging van weefsels en organen wordt bereikt. Je kunt waterstof dus niet over doseren. Dat maakt het zeer veilig.

waterstofwater om te drinken_edited.jpg

Verrijk uw kraanwater of gefilterde water heel eenvoudig met waterstofgas. Dat heeft een bewezen positieve invloed op de gezondheid.

Drink je cellen gezond met biljoenen waterstofmoleculen!

Drink dagelijks water met waterstofgas. Waterstofgas dat je drinkt blijft tot circa dertig minuten in het lichaam [bron, bron] en daarom wordt vaak aangeraden het in verschillende porties verspreid over de dag te drinken. Elke slok waterstofwater zal ons lichaam spoelen met biljoenen waterstofmoleculen.

De voordelen zijn teveel om allemaal te kunnen benoemen:

  • Verbetering van uw celgezondheid en bescherming tegen ziekten veroorzaakt door vrije radicalen.

  • Verbetering van de opname van voedingsstoffen in het lichaam, en een betere hydratatie van uw lichaam.

  • Verbetering van de spierweefselfuncties en de mobiliteit van gewrichten

  • Verbetering van de kwaliteit van leven van kankerpatiënten die een behandeling ondergaan

  • Verhoging van de bloedcirculatie en verlaging van het verzadigde vet- en cholesterolgehalte 

  • Vermindering veroudering en bevordering van een gezond ogende huid

  • Ontgiften van het lichaam door neutralisatie vrije radicalen

  • Stabilisering van gezondheid, ondersteuning van  genezing

  • Verbetering van de stoelgang en zo veel meer

Hoe je krachtwater maakt?

Vul een glas of waterkaraf met (kraan)water, bevestig de bijgeleverde bruisstick aan de H2 outlet en hang het uiteinde in het water. Zet de machine 3 minuten aan voor een glas water en 10 minuten voor de liter karaf.

UntitledPost (1).jpg

Waterstofstroom boven therapeutische niveaus

Om H2-inhalatie effectief en therapeutisch voor de gezondheid te laten zijn is een minimale H2 flow van 120 ml/min nodig. De Corpusair Hydroxygen HG machines hebben een stroomsnelheden van 900 - 1500 en 3000 ml per minuut. Belangrijk is dat je niet te veel waterstof kunt binnenkrijgen, omdat het zich niet in je systeem ophoopt. Je ademt het gewoon uit.. 

Klinieken, sport- en wellness centra bieden onze waterstoftherapie. Maar waarom niet eenvoudig thuis waterstof gebruiken? Dat kan nu super eenvoudig met onze veilige en gebruiksvriendelijke HydrOxygen inhalator/generatoren. Deze gebruiken de nieuwste technologie waardoor u geen chemische stoffen hoeft toe te voegen. U gebruikt alleen zuiver/gedestilleerd water als grondstof, om zo zuivere H2 te kunnen produceren.

Waterstof is dé gezondheidsrevolutie
UntitledPost (1).jpg
32755d3751.jpg

Zowel waterstofgas om te inhaleren als

waterstofwater om te drinken.

Maak kennis met de Corpusair Hydroxygen waterstofmachines. Corpusair levert aan particulieren en professionals 

bottom of page