top of page

Verkoop- en retourbeleid

 

EWOT-systemen en waterstofgeneratoren

A: Alle verkopen zijn definitief voor alle artikelen . Garanties zijn van toepassing op elk product. Zie individuele productpagina voor garantiedetails.   

B: Internationale verzending: Bel of mail ons voor een offerte.   

 

BELEID INZAKE ALLE ANDERE PUNTEN 

Demo, gebruikte, "te koop" of in de fabriek gereviseerde artikelen & alle geopende aanvullingen: Alle verkopen zijn definitief. 

Annuleringen tijdens verzending (vóór aankomst) : Verzendkosten naar klant en terug naar fabriek worden niet gerestitueerd. Een herbevoorrading van 20% kan van toepassing zijn op geweigerde artikelen. Een RMA-nummer (Return Merchandise Authorization) is vereist voor elk artikel dat wordt geretourneerd. Elk item dat zonder RMA's wordt teruggestuurd, kan worden geweigerd en teruggestuurd naar de koper. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele verzendkosten. Retourzendingen die geautoriseerd zijn en die schade hebben opgelopen (exclusief schade veroorzaakt door het transportbedrijf) zullen worden gerepareerd en rechtstreeks aan de koper worden gefactureerd.

Annuleringen van bestellingen : annuleringen van bestellingen voordat uw bestelling wordt verzonden, brengen transactiekosten van 3,75% met zich mee. 

Levertijd:  wij garanderen geen levering binnen een bepaalde termijn. Alle verzending duurt ongeveer 2-5 werkdagen om te verzenden en nog eens 5-7 werkdagen voor levering. Annuleringen als gevolg van vertragingen in de verzending behouden dezelfde annuleringskosten voor de koper als hierboven vermeld.

* BELANGRIJK  Als uw doos of product beschadigd aankomt, moet u dit aangeven bij de chauffeur en een ondertekende bevestiging van schade krijgen op het moment van levering. Als u dit niet doet, kan dit ertoe leiden dat wij niet in staat zijn om onder onze verzekeringspolis voor het artikel onderhoud of reparatie uit te voeren en u bent volledig verantwoordelijk voor alle kosten in verband met reparaties.

bottom of page