top of page
zelf geneeskracht zuurstof water maken

ZELF ZUURSTOF-WATER MAKEN?
Of liever je drinkwater verrijken met geneeskrachtig WATERSTOFGAS ?
laat je informeren!  

Meer weten over water maken en drinken met H2 Waterstofgas? Meer info  
Drink je cellen gezond met biljoenen waterstofmoleculen!

waterstofgas inhaleren en drinken

Wist je dat het heel eenvoudig is om met je AngelBiss zuurstofconcentrator ook je drinkwater met 90% zuurstof te verrijken?  Maar bedenk ook dat 15 minuten EWOT zuurstoftraining vele malen effectiever werkt op celniveau!

Gebruik je startset om het drinkwater om te zetten naar het gezonde H2O en verwen je  lichaam met extra geneeskrachtig zuurstofwater. Je kunt je verbazen over de producenten  die een vermogen vragen voor een beetje zuurstof, oxygen, hydrogen, O2 water, sportwater enz enz.

 

Met de AngelBiss zuurstofconcentrator beschik je over alle benodigdheden, plaats de bevochtigingsbeker in de houder en zet je machine 5 minuten aan om het water onder druk te mengen met 90 % zuivere zuurtof.

Zelf geneeskrachtig zuurstofwater maken gaat heel eenvoudig met je AngelBIss zuurstofconcentrator van Corpusair.nl.

Met je zuurstofconcentrator AngelBiss heb je alles in huis om je eigen zuurstofwater

te maken.

Video: Verrijk zelf je drinkwater met 90 % zuurstof
 

Je kunt het zelf eenvoudig testen door eerst met de saturatiemeter te kijken wat je zuurstofgehalte is,  vervolgens je water drinken, het lichaam zijn werk laten doen en na 3 minuten zal je zien dat je zuurstofsaturatie stijgt.

 

Het is de ultieme detox manier. Combineer dit met essentiële mineralen zoals magnesium, jodium, natrium bicarbonaat en selenium. Het drinken van zuurstofwater vindt steeds meer ingang bij mensen die bewust omgaan met hun gezondheid. Wie zuurstofwater uitprobeert, kan zich overtuigen van de verlevendigende werking die ervan uitgaat.

Volgens de uitkomsten van medische tests heeft het op het menselijke organisme eenzelfde soort werking als doorsnee sportbeoefening, en daarmee past het in de wereldwijde trend van fitness en wellness.

 

Het menselijk lichaam bestaat voor 70% uit water. Het gewicht van een watermolecuul bestaat uit 90% van zuurstof, dus je kan gerust zeggen dat 2/3 van het menselijke lichaam uit lucht bestaat. Zuurstof komt voornamelijk het lichaam binnen door de longen die inademen. Het lichaam absorbeert ook wat lucht via de poriën in de huid. 99% van het zuurstof is gebonden aan hemoglobine, dat levert zuurstof naar alle delen van het lichaam, en stimuleert chemische reacties. Zuurstof bevrijdt ook het lichaam van bezinksels en is essentieel voor de spijsvertering en toxines van het menselijk lichaam.

 

 

In 1988 ontdekte en ontwikkelde Professor Dr A. Pakdaman de zogenaamde Oral Oxygen Therapy (OOT) als een innovatie in medicijnen met een belovend perspectief en gebruikte het voor het eerst in klinische wetenschappelijke medische praktijk. Deze therapie is gebaseerd op het gebruik van natuurlijk water met een hoog zuurstof gehalte. Na het drinken van zuurstof verrijkt water, is er een toename van PO2 (partiële zuurstofspanning) in het aderlijke bloed gemeten. Wanneer water is verrijkt met zuurstof, kun je zuurstofmoleculen tussen en te midden van de waterstofmoleculen vinden, die zijn omhuld door middel van een water membraan. Het water membraan is om verscheidene redenen in het lichaam gekloofd, bijvoorbeeld door warmte. Door contact tussen zuurstofrijk water en mitochondriale formaties in het celplasma (klieren, darmen, nieren, hersenen, hart, etc.), wordt dit water membraan gescheurd en vervolgens komt er zuurstof vrij dat ervoor zorgt alle cellen in balans te houden. Met andere woorden, het is een natuurlijke bron van energie voor ons lichaam.

oxygen enhanced water..

pdf Adobe Acrobat

document 460.3 KB

Download

Pakdaman_studies.pdf

Adobe Acrobat document 201.7 KB

Download

IMG_4041.JPEG
bottom of page