top of page

Onze waterstofmachines - Angelbiss- maken gebruik van de nieuwste technologie

De Angelbiss waterstofzuurstofmachines (het handelsmerk FREEAIR is geautoriseerd door de Europese vertegenwoordiger van Angelbiss) kan continu hoge concentraties waterstof uit water produceren, door middel van  elektrolyse.

Het kan worden gebruikt voor waterstoftherapie en gezondheidszorg. Het lichaam absorbeert waterstof voornamelijk om giftige vrije radicalen en ontstekingen te bestrijden. Studies hebben aangetoond dat het inademen van waterstof de energie kan verhogen, het verouderingsproces kan vertragen en het spierherstel na inspanning kan verbeteren. Tegelijkertijd is het een

goede aanvulling op de behandeling van meer dan 60 ziekten, zoals tumoren en chronische ziekten.

IMG_3571.JPEG

Portable Hydroxygen H2 Machine HG- 900 ml

IMG_3500.jpeg
Luftreiniger-Lunge_1920x1920_edited.jpg

Het kleinst mogelijke molecuul in het universum
brengt u de grootst mogelijke voordelen
voor uw gezondheid en welzijn!

Moleculaire waterstof wordt aanbevolen door artsen en gezondheidsdeskundigen vanwege het therapeutische gebruik ervan voor ons lichaam.

Waterstof werkt als een zeer krachtige antioxidant, bestrijdt ontstekingen en chronische ziekten, vertraagt het verouderingsproces, hydrateert de cellen, verjongt de huid, geeft energie, versterkt het immuunsysteem en heeft een zeer positief effect op de hersenen.

 

Waterstof kan worden geabsorbeerd via de huid, via de ogen, door inhalatie en zelfs door het oplossen van waterstof in water.

Maar niet alle waterstofgeneratoren zijn gelijk: je mag alleen zuivere waterstof inademen en innemen, vrij van verontreiniging.

Kies daarom voor de hoogwaardige  Corpusair Hydroxygen waterstof-zuurstof machine, portable, plug&play en geen onderhoud

 

Start nu met moleculaire waterstof
en verander je uiterlijk, je leven!

Bestel uw waterstofzuurstofmachine, afhalen in Demo Centrum Naaldwijk,
of service aan huis/praktijk in overleg.

H2 machine of H2 masker kopen

Kenmerken:

 • Portable Hydroxygen Machine HG-900A Series, type Waterstof/Zuurstof Machine

 • Waterstof/Zuurstof uitlaat en extra zuurstofonafhankelijke uitlaat (H2 outlet, H2 &O2 mixed export)

 • Zuiverheid waterstof en zuiverheid zuurstof tot 99,999 % (geen ozon, geen schadelijke gassen)

 • Grote uitstroom en stabiele productie van zuivere zuurstof/waterstof 900 ml per minuut

 • 900 ml/min BROWN's gas: 66% waterstof / 33% zuurstof

 • Water: gezuiverd water/gedestilleerd water

 • Waterverbruik 30 ~ 36ml/uur

 • Watertank 1200ml

 • SPE-technologie, Nafion 117 Proton Exchange Membrane, H2 purity 99,999%, chloor- en ozonvrij

 • CE 2292 certificaat 2006/42/EG

 • Onderhoudsarm 

 • Starten met één knop, Smart Touch Screen

 • Drie intelligente detectiesystemen

 1. Schermweergavesysteem : _ _

 2. Intelligente detectie systeem:

 3. Real time TDS - waarde  (TDS staat voor Total Dissolved Solids, oftewel het aantal opgeloste vaste stoffen in het drinkwater. Met deze functie zie je de waterzuiverheid in een oogopslag.

 • Elke looptijd

 • Geaccumuleerde tijd

 • Timerinstelling 15-180 minuten

Drie Intelligente Detectiesystemen:

Om de veilige werking van de machines te garanderen en gekwalificeerde waterstof te leveren, zijn de waterstofmachines van de HG-900-serie uitgerust met drie intelligente detectiesystemen: temperatuurmeting, waterkwaliteitsbewaking en waterniveaudetectie.

Temperatuursensor

 • Wanneer de temperatuur boven de 60°C komt, brandt het gele lampje; wanneer het 70°C overschrijdt, brandt het rode lampje, geeft de machine een alarm, wordt de foutcode E-1 weergegeven en  stopt de machine tegelijkertijd met draaien.

Waterkwaliteitsbewaking

 • Wanneer de veilige TDS-waarde wordt overschreden, brandt het rode lampje, wordt de foutcode E-2 weergegeven, geeft de machine een alarm af en stopt de machine tegelijkertijd met draaien. U vervangt het gebruikte water door een liter schoon gedestilleerd water en de machine kan weer gestart.

Detectie van waterniveau

 • Wanneer er watertekort is (waterniveau is lager dan 400 ml), brandt het rode lampje, geeft de machine een alarm, wordt de foutcode E-3 weergegeven en stopt de machine tegelijkertijd met draaien.

SPE Elektrolyse Technologie 

 • SPE-technologie, de volledige naam is vast polymeer elektrolyt water elektrolyse waterstofproductie (zuurstof) technologie, waarbij water als grondstof wordt gebruikt om waterstof en zuurstof te produceren via een protonmembraan, waarbij waterstof wordt geproduceerd aan de kathode en zuurstof wordt geproduceerd aan de anode, en de volumeverhouding is 2:1. 

 • De productie van waterstof met het protonmembraan vereist zuiver water of gedestilleerd water, en de geproduceerde waterstof en zuurstof zijn ook van hoge zuiverheid.

 

Garantie 

 • 1 Jaar garantie op motor, platen en elektrische onderdelen. 

 • Machine is onderhoudsvrij mits gebruik van zuiver water in de machine

 • Nederlandse servicedienst

Merk op:

a. Blijf uit de buurt van ontstekingsbronnen en steek nooit de waterstofuitlaat aan om gevaar te voorkomen.

b. Het waterniveau in de tank tussen het maximale en minimale niveau houden om machinestoringen door     

   gebrek aan water of een hoog waterniveau te voorkomen.

c. Gebruik alleen gezuiverd of gedestilleerd water om overschrijding van de TDS-waarde en beschadiging van

   de machine te voorkomen (geen garantie op verkeerd gebruik (onzuiver water, water onder minimum)

d. Het water in de tank moet minimaal wekelijks worden ververst (gedestilleerd water)

Waterstoftherapie ervaringen_edited.jpg

Er zijn meer dan 1500 wetenschappelijke onderzoeken gepubliceerd
`Hydrogen Inhalation Treatment´over de toepassingen van waterstoftherapie,
relatief onbekend in Europa,  heel gewoon in Japan en Azië

Praktische toepassing Waterstof 

Hoe neem je waterstof in?

Inhaleren: Waterstof is een gas en kan worden ingeademd. Daarvoor heb je een waterstofgenerator nodig. Dit apparaat splitst water in waterstof en zuurstof. Dit gasmengsel adem je in door een neuscanule (ook wel neusbril genoemd). De verhouding is twee delen waterstof op één deel zuurstof. Dit kan meerdere keren per dag worden gedaan gedurende 30 á 60 minuten..

 

Drinken van water dat is verrijkt met waterstof. Hiertoe behoeft men met de Corpusair waterstofgenerator geen aparte onderdelen aan te schaffen. Verander eenvoudig een gewoon glas water in krachtwater door de bijgeleverde accessoire met de H2 Diffusion stick aan uw waterstofmachine te bevestigen en in uw glas of karaf te hangen. En binnen enkele minuten heeft u waterstofwater. Het is dan wel belangrijk om dit direct op te drinken, aangezien het waterstofgas anders  “ontsnapt”.

 

Waterstofopname door de huid: Waterstofmoleculen kunnen de huid binnendringen, waardoor het lichaam sneller geneest. De Corpusair H2 generator verandert uw bad of voetbad in een transdermale therapie-spa die uw badwater doordrenkt met waterstofrijk gas. De vrijgekomen bubbels die tegen de huid bewegen, worden geabsorbeerd door de poriën van de huid, ingeademd door je longen en bieden diepe rustgevende, ontspannende gezondheidsvoordelen.

 

Waterstofopname door de ogen: De waterstofgasbril is een bijgeleverde accessoire (incl. oordopjes)
- genereert tot 900 ml per minuut zuiver waterstofgas (H2) en zuurstof (O2) in bril
versterkt de gezonde werking van ogen
- reduceert oxidatieve schade

 

Wat is Waterstof (H2) ?

Waterstof is het meest voorkomende element in het universum. Waterstof is het eerste atoom in het ‘periodiek systeem’ van alle bekende elementen en heeft het allerlaagste atoomgewicht. Waterstofgas ontstaat als water wordt gesplitst in zuurstof en waterstof (H2). Dit proces van splitsing heet hydrolyse.

 

Betekenis van Waterstof

Vanaf 2007 is er een stroom van wetenschappelijk onderzoek op gang gekomen die laat zien dat waterstof van groot therapeutisch belang kan zijn. De werking van waterstof is onderzocht in meer dan 170 ziekte modellen bij mens en dier. Honderden studies wijzen erop dat het helpt bij vele aandoeningen: van alzheimer tot gewrichtsontsteking, en van kanker tot stemmingsstoornissen. In 2019 werd de opzienbarende ontdekking gedaan dat dit gas schade aan het hart kan genezen na bijvoorbeeld een hartinfarct.

 

Hoe werkt Waterstof?

Waterstof werkt als een selectieve anti-oxidant. Waterstof gaat oxidatieve stress tegen door ‘vrije radicalen’ uit te schakelen. Vrije radicalen zijn verbindingen die een elektron missen. Ze zijn op te vatten als een soort piraten die dat missende elektron weer terugpakken door het te ‘stelen’ uit celwanden, uit DNA-materiaal etc. Daarmee richten ze schade aan. Oxidatie is dus ‘roestvorming’ die optreedt in ons lichaam. Als deze roestvorming op grote schaal gebeurt, resulteert dit in ziekte en (versnelde) veroudering.

 

Oxidatieve stress (door uv-straling, blootstelling aan vervuiling en zelfs normale lichaamsprocessen) beschadigt de cellen en speelt een rol bij de veroudering en bij de meeste ziekten, zoals kanker en hart- en vaatziekten. 

Talloze studies hebben aangetoond dat waterstofgas (geïnhaleerd of opgelost in water om waterstofrijk water te creëren) oxidatieve stress vermindert en de elektronenbalans in de cellen herstelt (reductie en oxidatie: samen ‘redox’). En dat zorgt voor de brede therapeutische mogelijkheden van waterstofgas.

 

Waterstof: Een intelligent molecuul..

Het bijzondere van waterstof is dat het onderscheid maakt tussen schadelijke en nuttige vrije radicalen. Om die reden zeggen we dat het een selectieve anti-oxidant werking heeft. Dit betekent dat het uitsluitend die ‘vrije radicalen’ neutraliseert die schade berokkenen aan DNA, RNA, celwanden en andere vitale structuren in ons lichaam.

 

Hoe veilig is waterstof (H2)?

Waterstof is mogelijk het aller veiligste middel of ‘medicijn’ wat we kennen. Dit heeft te maken met de grootte en het gewicht van waterstof moleculen. Het molecuul H2 is zo klein dat het niet alleen heel gemakkelijk wordt opgenomen, maar ook even moeiteloos het lichaam ‘uitzweeft’ als de verzadiging van weefsels en organen wordt bereikt. Je kunt waterstof dus niet over doseren! Dat maakt het zeer veilig. De Amerikaanse FDA, (Food and Drug Administration) heeft het gebruik van H2 goedgekeurd. Ook tijdens de zwangerschap en voor kinderen. Inmiddels zijn er vele honderden wetenschappelijke publicaties over waterstof waaruit blijkt dat waterstof tot nu toe geen enkele negatieve bijwerking heeft. Dat is vrij uitzonderlijk.

 

Samenvatting:

De biologische beschikbaarheid (het komt overal in het lichaam), het uitzonderlijke veiligheidsprofiel, de goedkope grondstof (water) en de therapeutische werking als selectieve antioxidant maken waterstof tot een veelbelovend middel voor mens en dier. Zowel om ziekten te voorkomen, veroudering te vertragen, als ook genezingsprocessen voor heel verschillende aandoeningen te bevorderen. Waterstof is bij uitstek een reparatie en regeneratie middel en dat is in een stressvolle en toxische omgeving van groot belang voor het behoud van onze vitaliteit en verbeteren van gezondheid.

 

Waterstof of Hydrogen H2 is één van de sterkste lichaamseigen antioxidanten.

De medicijnen van de reguliere (farmaceutische) geneeskunde werken meestal op één specifiek orgaan, met één specifiek doel en meestal met de nodige bijwerkingen. Natuurlijke waterstof werkt daarentegen op alle cellen, weefsels en de meeste organen, in alle lichaamsprocessen en zonder nadelige bijwerkingen.

Doordat waterstofgas zo klein is, kan het snel door membranen (de celkern is door een membraan omsloten) heendringen. Ook zelfs door de bloed-hersenbarrière! Als het waterstofgas de beschadigde cellen bereikt, fungeert het als een selectieve antioxidant. 

 

‘Een neveneffect van het tegengaan van oxidatie is dat waterstofgas ook ontstekingsremmend werkt.

Waterstof moleculen zijn dus antioxidanten die tot in de mitochondriën (de energiefabriekjes van een cel) en de kern van de cel – waarin het genetisch materiaal DNA is opgeslagen – kunnen doordringen en daar vrije radicalen afvangen zonder cellulaire processen te verstoren of de DNA-structuur te beschadigen. Dankzij de extreem lage dichtheid van waterstof kan het gemakkelijk door alle cellen worden opgenomen, waardoor het een zeer grote invloed heeft op het verminderen van oxidatieve stress in het lichaam.

Voordelen van waterstoftherapie op gezondheid
bottom of page