top of page

ONTGRENDEL DE LEVENGEVENDE KRACHT VAN ZUURSTOF

Laat iedere cel zuurstof ontvangen !

Een hogere zuurstofconcentratie verbetert de zuurstofopname van uw lichaam, versterkt uw immuunsysteem, verhoogt uw vitaliteit,

verbetert uw uithoudingsvermogen - en komt uw algehele gezondheid en welzijn ten goede. 

 

De natuurlijke zuurstoftherapie  EWOT - Exercise With Oxygen Therapy - bevrijdt  cellen uit  een zuurstof lockdown.

Overspoel uw cellen met zuurstof voor meer gezondheid en vitaliteit.
IMG_5048.jpeg

EWOT - Exercise With Oxygen Therapy - voor uw gezondheid en algehele welzijn. EWOT zuurstoftraining is de effectiefste manier om onbeperkt zuivere zuurstof binnen te laten stromen. Hoeveel zuurstof?  
Zoveel als uw lichaam nodig heeft tijdens het bewegen.

Maximale energie door lichaamsbeweging met zuurstoftherapie EWOT van Corpusair.nl.

Maximale energie

Stel je voor dat je een hernieuwde energie voelt vanaf het moment dat je wakker wordt. Lichaamsbeweging met EWOT zuurstoftherapie kan je de fysieke en mentale boost geven waarnaar je op zoek was. Hier is geen cafeïne nodig.
Doordat meer zuurstof doordringt tot gebieden met zuurstofgebrek, kunnen ook nog eens tal van veelvoorkomende kwalen worden verlicht.

Hersenmist? Concentratiestoornissen? EWOT zuurstoftherapie kan zowel goed zijn voor uw mentale welzijn als voor uw lichamelijk welzijn.

mentale helderheid

EWOT zuurstoftherapie  kan zowel goed zijn voor je mentale toestand als voor je lichamelijk welzijn. Mentaal welzijn is essentieel om beter te leven. Heb je het gevoel watten in je hoofd te hebben?

 

Zie dingen duidelijker met 90 % zuivere zuurstof per ademhaling. Dat is meer dan 4 x zoveel zuurstof die je normaal inademt.  En laat de rest maar naar je hoofd stijgen .      

 

GEZONDZIJN
     BETERWORDEN
Het behouden van een sterk immuunsysteem is essentieel om gezond te blijven, met EWOT zuurstoftherapie van Corpusair kunt u heel eenvoudig uw lichaam de zuurstof geven die nodig is om gezonder en sterker te blijven.

weerbaarheid

Het behouden van een sterk immuunsysteem is essentieel om gezond te blijven, vooral in deze tijd. Kom zelf in actie en zet in op weerbaarheid.
 
Met  de natuurlijke EWOT zuurstof- therapie kun je heel eenvoudig je lichaam de zuurstof geven die nodig is om gezond en sterk te blijven tot je tijd erop zit.

OVERZICHT
IMG_4334.JPG

HOLISTISCHE WETENSCHAP

Menselijke cellen hebben vooral zuurstof nodig om te overleven en te gedijen. 90%  zuurstof krijgen per ademhaling in plaats  van 21 %, betekent een betere geest en een beter lichaam. Dat is waar EWOT zuurstoftherapie 

om draait.

 

 4 x meer zuurstof inademen verhoogt het zuurstofniveau in het gehele lichaam.  

  Ervaar het verschil.  

79239ded-4763-4fd5-8b83-06bab11eae1f_edi

jE START NOOIT TE VROEG

Het gebruik van zuurstof voor gezondheid en fitness is niet nieuw, maar de vele positieve effecten van  EWOT blijven je verrassen. Trainen met onbeperkt zuurstof is     baanbrekende preventieve  zelfzorg. 

 

Dagelijks verwelkomen we nog meer gezondheidsbewuste pioniers die er graag op tijd bij willen zijn..

Jogger met hond

BIOHACKERS

  Het menselijk lichaam bestaat   voor een groot deel uit het   element zuurstof. 

  Hoe je je persoonlijke   ecosysteem ook in kaart     brengt, alle wegen zijn   verbonden met zuurstof.  Oefening met zuurstoftherapie is    de snelweg naar een beter  welzijn. Het levert vier keer meer zuurstofzuiverheid dan je op dit   moment ademt. 

Zodra je start met de 15 minuten durende "Oefening met zuurstoftherapie" begint er een grote hoeveelheid zuivere, gezonde zuurstof door je bloedbaan te stromen.

Deze hoge zuurstofconcentratie in het lichaam verbetert de doorbloeding, ontstekingen nemen af,  verhoogt uiteindelijk de celenergie, de  alertheid, verbetert het geheugen en kalmeert de geest. Plus: het immuunsysteem kan nu beter werken, ziekte beter bestrijden en veroudering tegengaan. 

 

U beseft dit misschien niet, maar de lucht die we ademen terwijl we rondlopen en onze dagelijkse routines uitvoeren bevat ten hoogste 21% zuurstof.

Stel je voor hoe je gezondheid zou zijn als je met regelmaat, onbeperkt een 4x hogere zuurstofconcentratie kan ademen.  

Dat biedt je lichaam een ongekende geneeskracht die rechtstreeks de cellen bereikt, ze verlevendigt en onmiddellijk energie geeft, doordat een enorme toevloed van zuurstof in de haarvaten komt.

 

Hoe zou het zijn als die droom werkelijkheid wordt zonder gebruik van chemische middelen en op een eenvoudige en natuurlijke manier? Dat is precies wat er gebeurt als je het EWOT Multistep zuurstoftherapie systeem gebruikt.


Ook het hart wordt sterker en de longfuncties verbeteren, terwijl de atletische prestaties toenemen en een betere slaap én minder vermoeidheid overdag worden gestimuleerd.

Door een veel hogere zuurstofuitwisseling en opname naar de cellen dan waaraan uw lichaam gewend is - worden de gezondheidsvoordelen van EWOT voor veel mensen al duidelijk na hun eerste paar sessies.

 

EWOT is een eenvoudige, veilige en natuurlijke methode om het zuurstofgebruik van je lichaam te verbeteren, de weerstand te versterken, fysieke en mentale prestaties te verbeteren - en je algehele gezondheid te ondersteunen.

Dit steunpakket voor gezondheid en welzijn

zou in geen gezin mogen ontbreken.

Dr.Sircus is bestseller auteur van het boek over EWOT ontstekingsremmende zuurstoftherapie.
Help jezelf naar een betere gezondheid!
Zuurstof geeft leven
EWOT is veilig
en voor iedereen die kan bewegen
goed te doen. 

 

Dr.Mark Sircus, auteur boek ´Ontstekingsremmende zuurstoftherapie" Complete gids voor het begrijpen en gebruiken van natuurlijke zuurstoftherapie.

EWOT zuurstoftherapie is een eenvoudige methode die je thuis kunt toepassen om je weerstand te versterken en je vitaliteit te vergroten.

Zuurstof is noodzakelijk voor de werking van iedere cel in ons lichaam.

VOORDELEN 

Wat EWOT voor de meeste mensen betekent, is het zich beter voelen en helderder kunnen denken. Een hogere zuurstofconcentratie staat gelijk aan meer energie en een sterkere weerstand tegen infecties. Trainen met zuurstof is een natuurlijke therapie, zonder bijwerkingen.

PRODUCT
blue-reset-button_edited_edited.png
VOORDELEN
Bejaard Paar beoefenen van Yoga
  RESET UW IMMUUNSYSTEEM
ZET DE ZUURSTOFKRAAN OPEN
EN TRIGGER HET HERSTELVERMOGEN VAN UW LICHAAM
 

BEOORDELINGEN

Dit is uw kans om voorop te lopen met een natuurlijke methode die ervoor zorgt dat een maximale hoeveelheid zuurstof terechtkomt waar hij het hardste nodig is - bij beschadigde en ontstoken weefsels en cellen die verstoken zijn van zuurstof.

 

EWOT is eenvoudig en kan gewoon thuis ingezet.. Jong en oud merkt de voordelen van een zuurstofrijker lichaam. Het levert zoveel prachtige resultaten op dat het het beste is om uit de 1e hand van onze klanten te horen wat EWOT voor hen doet. 

WAT KLANTEN SCHRIJVEN

ERVARINGEN
Nadat ik EWOT voor het eerst gebruikt had, wist ik dat het anders was, ik kon het voelen, minder moe en zelfs ´s avonds nog energie en helder.

EEN HELDER HOOFD EN  MEER  ENERGIE

Nadat ik EWOT voor het eerst gebruikt had, wist ik dat het anders was, ik kon het voelen. Minder moe en zelfs ´s avonds nog energie en helder!

Brigitte

Al jarenlang heb ik astmatische bronchitis. Sinds ik 3 per week 15 minuten EWOT doe zijn mijn prednison en antibioticakuren  verleden tijd. EWOT zuurstoftherapie heeft mijn leven veranderd.

EWOT HEEFT MIJN LEVEN  VERANDERD

Al jarenlang heb ik astmatische bronchitis. Sinds ik 3 per week 15 minuten EWOT doe zijn mijn prednison en antibioticakuren  verleden tijd. EWOT zuurstoftherapie heeft mijn leven veranderd.

Alinda 34 jaar

4a321607-8abc-4a14-8b3b-fb69ef20cc84_edi

IK WIL GEZOND BLIJVEN

Als best wel getrainde amateur wielrenner was ik verrast door het positieve effect van EWOT. Meer zuurstof in je systeem doet dus echt veel voor je conditie en je hersteltijd. Ik blijf EWOT gewoon naast mijn sport doen omdat ik gezond wil blijven.

Jan 62 jaar

IMG_1395_edited_edited.jpg

Na 3 weken trainen met zuurstof heb ik al meer uithoudingsvermogen en kan ik sneller en langer fietsen! 

Dave Lievaart

_edited_edited_edited.jpg

Jenny, is na 6 sessies van 15 minuten EWOT al terug op 99% SATURATIE

IMG_4434.JPG

Mirjam van Vliet: Als je astma hebt en ook nog corona krijgt ben je superblij met EWOT. Ik heb geen astma medicijnen meer nodig gehad, sinds ik met zuurstof train.

15 minuten zuurstoftherapie is een ervaring die te vergelijken is met een gevechtsvliegtuig dat in de lucht bijtankt!

  "Als u wilt kunt u thuis zuurstofkracht krijgen die ver uitstijgt   boven die van een eerste hulp- of intensive care-afdeling. Maar   die hebben we zelden nodig als we op regelmatige basis   zuurstof gebruiken. Wie dit laatste doet voelt zich gezonder en   gelukkiger, een ervaring die is te vergelijken met een   gevechtsvliegtuig dat in de lucht bijtankt".

(Dr.M.Sircus, ontstekingsremmende zuurstoftherapie)

15 minuten EWOT zuurstoftraining
Een ervaring die te vergelijken is met een
vliegtuig dat in de lucht bijtankt!

ERVAAR HET ZELF

BESTEL VANDAAG NOG 

Er is een directe relatie tussen zuurstof en vitaliteit.  Zolang we het zuurstof in het bloed. het plasma en de weefsels kunnen aanvullen hoeven we niet zo snel te verouderen en worden veel voorkomende kwalen verlicht.  Bestel nu of bel en spreek met uw EWOT specialist.

06 53 67 71 76

PRAAT MET EEN EXPERT

Wilt u weten hoe de ontstekingsremmende zuurstoftraining  u, uw familie, vrienden,  cliënten of patiënten kan helpen?

Bel ons gewoon of maak een afspraak voor een informatief bezoek aan ons EWOT DEMO&ADVIES CENTER in Naaldwijk of in Lunteren. U kunt het EWOT zuurstofsysteem daar zien en vrijblijvend eens proberen.

White on Transparent.png

06 53 67 71 76

DEMO&ADVIES CENTER EWOT ZUURSTOFTHERAPIE CORPUSAIR.NL
IMG_4017.JPG

bestel
bij ons

Tel. 06 -53 67 71 76

info@corpusair.nl

Zuurstofshop 

White on Transparent.png
IMG_4785.JPEG

bezoek 
ons
IN naaldwijk ZH
OF LUNTEREN(GLD)

Maandag  tm zaterdag

 alleen op afspraak 

 

vertel

ons

CONTACT

Een selectie van onze professionele klanten en partners

GEZONDHEIDSZORG & SPORT - WELLNESS & BEAUTY

images.jpeg
BioCheck_logo-400x400.png
download_edited.jpg
download (2).png

Op 18 & 19 november staat CORPUSAIR weer op de Beurs Internationaal Therapeut in Houten
- dé Beurs voor Lifestyle & Gezondheid - voor therapeuten en iedereen die in 
gezondheid is geïnteresseerd

bottom of page