top of page

Ontgiften met zuurstof "Flood Your Body with Oxygen" - Ed McCabe "Mr.Oxygen"

Luchtverontreiniging, geluidshinder en blootstelling aan gevaarlijke chemische stoffen veroorzaken gezondheidsproblemen in Europa. De slechte kwaliteit van het milieu draagt bij aan 13% van de sterfgevallen, volgens een uitgebreide analyse van de gezondheid en het milieu die het Europees Milieuagentschap (EEA) heeft gepubliceerd.


DETOX is niet voor niets het grote toverwoord, talloze methoden en producten worden aanbevolen, waar ons lichaam niet buiten zou kunnen. Maar klopt dat wel? Detoxen? Dat doet je lichaam immers zelf elke dag!


De lever is ons grootste ontgiftingsorganen, en samen met de darmen, de nieren, de longen, de lymfe en de huid, zorgen ze ervoor dat ons lichaam zich van afvalstoffen kan ontdoen. 


Het is goed om te weten dat je lichaam, ook zonder jouw ingrijpen, elk moment van de dag aan het reinigen is. Bij het normale proces van de spijsvertering komen namelijk altijd afvalstoffen vrij die je lichaam moeten verlaten.

  • Om die reden zuivert je lever al het bloed wat van de spijsverteringorganen af komt.

  • Afvalstoffen verlaten via je nieren het lichaam.

  • Vet oplosbare afvalstoffen worden gebonden aan gal en vinden dan via je darmen hun weg naar buiten.

  • De lever ruimt niet alleen afvalstoffen op die uit het lichaam zelf komen, ook de afvalstoffen van buitenaf zoals pesticiden, E-nummers, medicijnen, ingrediënten uit sigarettenrook, luchtvervuiling, brandvertragers in meubels en dergelijke passeren allemaal de lever.

  • Ook onze longen doen een duit in het zakje en zorgen voor het zuurstoftransport

Die organen doen hun werk heel goed, maar af en toe kunnen ze best een steuntje in de rug gebruiken.

Hoe detoxen?

Door minder troep van buitenaf tot je te nemen - verminder je de belasting op de belangrijkste ontgiftingsorganen; je darmen, lever en nieren . Je geeft je lichaam de kans achterstallig onderhoud te doen en bepaalde afvalstoffen die zijn achtergebleven in de vetcellen of het bindweefsel op te ruimen.


Een pH-waarde lager dan 7 wordt als zuur beschouwd, en hoger dan 7 als alkalisch. Het handhaven van een algehele licht-alkalische pH toestand is cruciaal voor een goede gezondheid. Als de pH-waarde van je lichaam uit balans is , kun je vitaminen, mineralen, supplementen en voedsel niet doelmatig opnemen. Als je pH te zuur is heb je te weinig zuurstof.

Zuurstof bepaalt de alkaliteit  De belangrijkste factor voor het creëren van de juiste pH-waarde is door zuurstof te verhogen, omdat er geen afval-of gifstoffen het lichaam kunnen verlaten zonder zich eerst met zuurstof te verbinden.  Echter, alle aandacht en onderzoek over het belang van de juiste pH richten zich uitsluitend op het reguleren van voeding als het voornaamste middel om de zuurgraad weer goed te krijgen of optimaal te houden. Zuurstof wordt gewoon genegeerd.
Zuurstof is de allerbelangrijkste voedingsstof

Zuurstof bepaalt de alkaliteit


De belangrijkste factor voor het creëren van de juiste pH-waarde is door zuurstof te verhogen, omdat er geen afval-of gifstoffen het lichaam kunnen verlaten zonder zich eerst met zuurstof te verbinden. Echter, alle aandacht en onderzoek over het belang van de juiste pH richten zich uitsluitend op het reguleren van voeding als het voornaamste middel om de zuurgraad weer goed te krijgen of optimaal te houden. Zuurstof wordt gewoon genegeerd.


De allerbelangrijkste voedingsstof die het lichaam constant gebruikt om naar behoefte in elk essentieel gebied zijn eigen pH te regelen is ZUURSTOF maar wordt gewoon genegeerd", schreef Ed McCabe, ook bekend als Mr.Oxygen.


Mr.Oxygen Ed Mcabe was de eerste en enige persoon in de geschiedenis die het grote publiek bewust maakte van het bestaan ​​en de voordelen van actieve zuurstoftherapieën.
Bestseller "Overspoel je lichaam met Zuurstof"- Therapie voor onze vervuilde wereld
Als we ziek zijn, daalt meestal het pH-niveau in ons lichaam en wordt ons zuurstofniveau 15 tot 20% lager dan normaal. Echter de hele gezondheidswereld is gefixeerd op alkaliteit in relatie tot voeding.

Maar weet men ook dat zuurstof de beste manier is om te zorgen dat de pH-waarde van onze weefsels weer helemaal in balans komt?


ONTGIFTEN KAN ALLEEN MET VOLDOENDE ZUURSTOF Het feit dat je lichaam is ontworpen om toxines te elimineren, betekent nog niet dat je er gewoon met de pet naar kunt gooien door je er onbekommerd aan bloot te stellen. Daarom zijn het voedsel en de dranken die je consumeert cruciaal voor je algemene welzijn. Toch is de droevige realiteit dat heel veel van wat de ge­mid­delde mens als ‘voedsel’ tot zich neemt in werkelijkheid slechts een ratjetoe aan bewerkte, voed­sel­ach­ti­ge chemicaliën zijn, die niet o­ver­een­ko­men met de natuurlijke fysiologie van het lichaam, en dus een bron van el­len­de vormen.


Als we niet voldoende zuurstof hebben, vullen onze cellen zich met gifstoffen. Dit gebeurt bij sommige mensen sneller dan bij andere. Onze cellen raken bedekt met een laag afval en drijven in giftige vloeistoffen. De rommel hoopt zich op totdat 60% of meer van de benodigde zuurstof de cel niet meer kan bereiken.


Er is een samenhang tussen toenemende giftigheid en toenemende voedingsstoffen tekorten. Tel de toenemende stress in het moderne leven hierbij op en je begrijpt het steeds groeiende spoor van vernieling. Door je lichaam te ontgiften, kun je van alle stoffen die er niet horen, afkomen.Oefening met zuurstoftherapie (EWOT) is een therapie van 15-30 minuten die het zuurstofniveau in het bloed, plasma en weefsels verhoogt. CORPUSAIR is EWOT specialist Nederland en biedt voorlichting via DEMO&ADVIES CENTRA EWOT Zuurstoftherapie.

Ontstekingsremmende zuurstoftherapie geeft de cellen energie om ze te helpen steeds meer gifstoffen kwijt te raken. Een grote hoeveelheid zuurstof in je lichaam kan je ook helpen overtollig gewicht te verbranden, samen met alle gifstoffen die zich altijd in die extra kilo’s bevinden.

Meer zuurstof binnenkrijgen is waar ontgifting om draait. Niets verlaat het lichaam tenzij het eerst aan zuurstof wordt gebonden. Je lichaam heeft meer zuurstof nodig om de rommel in je cellen op te kunnen ruimen die zich dag na dag heeft opgebouwd en je in de loop der jaren ouder en trager heeft gemaakt. Met zuurstof kun je letterlijk de klok terugdraaien en weer een goede zenuwwerking en natuurlijke gezondheid opbouwen. Zuurstof is essentieel voor het leven, en ook voor het verbranden en afvoeren van gif in onze cellen. Zuurstof biedt de meest directe oplossing voor cel-ontgifting. Het is cruciaal voor het elimineren van zuren.

Nogmaals: afvalstoffen en gifstoffen kunnen het lichaam alleen maar verlaten door zich eerst te verbinden met zuurstof. Zuurstof is het belangrijkste supplement voor het lichaam. Als het lichaam ruimschoots de beschikking over zuurstof heeft, produceert het genoeg energie voor een optimale stofwisseling en om in de weefsels opgehoopte giftige afvalstoffen te verwijderen. Afval, gifstoffen, residuen en resten uit de cellen worden door zuurstof vernietigd en uit het systeem afgevoerd. Hoe meer zuurstof er is, des te makkelijker kunnen de cellen ontgiften.


EWOT ontstekingsremmende zuurstoftherapie heeft het leven van al duizenden mensen veranderd. EWOT is veilig en effectiever nog dan hyperbare zuurstoftherapie  (HBOT) in ziekenhuizen. Corpus Air is in Nederland de aanjager van de EWOT zuurstof revolutie. Ontstekingsremmende zuurstoftherapie EWOT is in deze tijd relevanter dan ooit. Zonder voldoende zuurstof is er onvoldoende weerstand en kan er geen herstel plaatsvinden. We kunnen een hele tijd zonder voedsel leven, een paar dagen zonder water, maar slechts enkele minuten zonder zuurstof in te ademen. Iets dat zo essentieel is verdient al onze aandacht:
De basis van je gezondheid radicaal verbeteren met zuurstof!

Als je van plan bent je lichaam aan een volledige detox te onderwerpen dan is de ontstekingsremmende zuurstoftherapie een methode die een optimaal resultaat oplevert. Zuurstof, vooral de zuivere zuurstof die zuurstoftherapie verschaft, is het beste wat je je lichaam kunt geven en helpt snel en makkelijk gifstoffen uit de cellen af te voeren.

- Als we veel zuurstof innemen, kan het lichaam vitaminen en voedingsstoffen efficiënter opnemen en meer witte bloedcellen produceren. Witte bloedcellen bestrijden schadelijke bacteriën in het lichaam.


En dit zijn slechts enkele van de manieren waarop een overvloed aan zuurstof in je systeem je kan helpen als je een detox ondergaat. Zuurstoftherapie is de goedkoopste en makkelijkst verkrijgbare ontgiftingsmethode.


Bij het ontgiften door middel van zuurstoftherapie reageert de zuurstof met virussen, gifstoffen en bacteriën, die vervolgens uit het lichaam worden gespoeld, zodat het hele systeem wordt gereinigd.

Doel van ontgifting is alle gifstoffen uit het lichaam te verwijderen, en dat is precies wat zuurstoftherapie op een heel effectieve manier doet.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page