top of page
IMG_4172.JPG

WE GAAN ERVOOR!

Exercise with Oxygen Therapy !

Zuurstof voor een gezondere wedstrijd!

JE A-GAME KOMT MET IEDERE

ADEMHALING DICHTERBIJ

Of je nu een atleet, personal trainer, sportschooleigenaar of teamcoach bent, zuurstoftraining EWOT kan je spel naar een hoger niveau tillen.

 

De hoeveelheid zuurstof in de lucht is normaal 21%. Met EWOT adem je onbeperkt zuurstof van ruim 90 %. Dat is meer dan 4x zoveel zuurstof per ademhaling!

De enorme stroom extra zuurstof wordt opgelost in het bloedplasma en de weefselvloeistoffen en kan zo alle uithoeken van het lichaam bereiken.

 

Onderzoek wijst uit dat een hoog zuurstof niveau tijdens het sporten sneller leidt tot het vergroten van de belastbaarheid. Je kunt effectiever trainen en meer resultaat behalen in kortere tijd.

 

Voor sporters zijn er veel voordelen:

 • Vertraagt de verzuring

 • Verhoogt de hormoonproductie tot een evenwichtig, optimaal niveau.

 • Verhoogt de productie van ATP (adenosinetrifosfaat; de energie die door een organisme wordt gebruikt voor alle handelingen) – meer energie en sneller herstel – de versnelling van wondgenezing en het herstel van roofbouw en stress

 • Vergroot de zuurstofvoorziening van weefsels

 • Oxideert melkzuur en voorkomt ophoping; helpt spierpijn te voorkomen

 • Voorkomt stress en spanning in spieren pezen; bouwt afweer op

 • Vermindert zwellingen, kneuzingen, pijn van verwondingen 

SPORTIEF ZIJN
     BETER WORDEN

Zuurstoftherapie EWOT is net zo natuurlijk als ademhalen

15 minuten EWOT zuurstoftherapie voor meer energie en fit for life.

Wat is EWOT

 • EWOT staat voor sporten met zuurstoftherapie.

 • EWOT is een van de beste manieren waarop u uw gezondheid kunt verbeteren, kunt herstellen van chronische ziekten, veroudering kunt tegengaan en uw conditie kunt verbeteren.

 • EWOT wordt al tien jaar gebruikt door wedstrijdsporters om de prestaties te verbeteren en door mensen die hun algehele gezondheid willen verbeteren.

 • Als je 15 minuten cardio doet terwijl je zuurstof inademt, krijg je veel van dezelfde voordelen als een hyperbare zuurstofsessie van 90 minuten maar dan vanuit het comfort van je eigen huis of sportschool

Het belang van zuurstof tijdens het sporten

Wil je een optimaler zuurstofniveau in je bloed en bloedplasma tijdens het sporten?

Tijdens training is het namelijk super belangrijk om zuurstof goed in te kunnen zetten en te gebruiken. Anders is het eerder een straf dan een lust om te sporten en trainen.

VOEG EWOT TOE AAN JE ROUTINE

Image by Sammy Williams

Regelmatig trainen met extra zuurstof leidt tot het vergroten van de belastbaarheid. Je kunt in dezelfde tijd effectiever trainen en meer resultaat behalen. Ook in rust werkt het hogere zuurstofniveau door. EWOT komt je conditie en je gezondheid ook op de lange termijn ten goede.

Een herkenbaar beeld voor sporters met een beperkte zuurstofoverdracht  tijdens inspanning

Met EWOT zuurstoftraining wint Lionel Halleux goud

Met EWOT zuurstoftraining wint Lionel Halleux goud

Video afspelen

 EWOT verbetert longcapaciteit en prestatie

Iedereen kan heel eenvoudig een straalmotor aanzetten

Zuurstoftherapie EWOT bij longcovid, burn-out en hoge bloeddruk

Iedereen kan met EWOT heel eenvoudig een straalmotor aanzetten waarbij zuurstof met kracht de cellen wordt ingespoten waardoor de deuren van de celwanden openspringen en zuurstof naar binnen en gifstoffen naar buiten kunnen gaan. Trainen met extra zuurstof zal uw levenskwaliteit verbeteren!

De kracht van EWOT Zuurstoftherapie van Corpusair is net zo natuurlijk als ademhalen.

EEN GEZONDERE WEDSTRIJD EN FIT FOR LIFE

TRAINEN MET NATUURLIJKE

ZUURSTOFTHERAPIE EWOT

 

ATLETEN

Verbeter uw spel, verkrijg dat extra voordeel en overtref uw tegenstander als nooit tevoren. CORPUSAIR EWOT trainen met zuurstoftherapie is de ultieme game changer voor atleten die klaar zijn om hun zuurstofniveaus onder controle te krijgen en een hoger prestatieniveau te bereiken.

PERSONAL TRAINERS

Als uw trainingsprogramma dat extra zetje nodig heeft om de omzet te verhogen en uw klanten te helpen hun fitnessdoelen te bereiken, kunnen EWOT Oxygen-sessies die doorbraak bieden waarop u hebt gewacht.

SPORTSCHOLEN

Klaar voor een hernieuwde buzz en lidmaatschappen opnemen in je sportschool? Ga vandaag nog aan de slag door enkele CORPUSAIR EWOT Oxygen systemen aan uw fitnesscentrum toe te voegen. Blaas zuurstof in uw trainingen voor energie die blijft.

COACHES

Zoals alle goede coaches weten, worden kampioenen buiten het seizoen gemaakt. Geef je trainingen een vliegende start door CORPUSAIR EWOT Oxygen aan je trainingen toe te voegen en geef je spelers dat extra voordeel op de wedstrijddag.

Voeg 15 MINUTEN ZUIVERE ZUURSTOF toe aan regelmatig Bewegen,
persoonlijke Aandacht, gezonde Voeding en mental Coaching!
EWOT de gouden combi 
FIT FOR LIFE
OVERZICHT
Fit for Life met 15 minuten zuurstoftherapie EWOT, trainen met geconcentreerde zuurstof verbetert je prestaties met iedere ademhaling.
Eindstreep
Personal Trainer Stretchen Session
Mannelijke man in sportschool
IMG_4045.jpeg
Voetbalwedstrijd

95 %

PURE 02

4x

MEER 02

15min.

SESSIES

Met EWOT zuurstoftherapie ademt u 3 keer meer zuurstof, 900 liter zuivere zuurstof in15 minuten voor gezondheid en beter worden!

 900 liter

Zoveel zuurstof als je lichaam nodig heeft
tijdens inspanning

2483a383-df35-440a-8d35-9cb3ea0563a0.jpg
Onderschat de kracht van sport en bewegen niet! Het is leuk en gezond, het vermindert zelfs de kans op kanker, dementie, depressie en virusinfecties.
Maar het is helemaal geweldig om te ervaren hoe je lichaam door te sporten met zuurstof meer kan dan je ooit voor mogelijk had gehouden
Er is een aanzienlijke verbetering wanKoppel fysiotherapie aan trainen met zuurstoftherapie EWOT om de hersteltijd bij blessures terug te brengen en prestaties te verbeteren.

KOPPEL JE FYSIOTHERAPIE AAN ZUURSTOFTHERAPIE
en sta versteld van je prestaties

Er is een aanzienlijke verbetering wanneer een atleet zijn fysiotherapie of massagetherapie koppelt aan zuurstoftraining om zo hersteltijden van blessures terug te brengen en prestaties te verbeteren

Bereik eerder topprestaties
Atleten die trainen met  intensieve programma's, kunnen profiteren van hogere zuurstofconcentraties in het bloed en het bloedplasma,  om ontstekingen, blauwe plekken, ischemie en pijn te verhelpen en de conditie uit te bouwen.
 
Of kom met inspannings-zuurstoftherapie weer in conditie bij aanhoudende werkstress. EWOT als natuurlijke hersteltraining voor managers, bij burn-out en verlaagde vitaliteit heeft al velen geholpen ongeacht leeftijd of conditie.

Met slechts een paar keer per week
15 minuten EWOT zuurstoftraining vinden sporters
al een 
ijzersterke balans tussen hun wedstrijdinspanning, training en herstel.

Bereik topprestaties, minder blessures en ontstekingen, fit for life met EWOT zuurstoftherapie.
WETENSCHAP