zuurstof verbetert
denkvermogen

zuurstof remt 
hersenmist

zuurstof verbetert
onthouden van woorden

zuurstof remt 
ontstekingen

zuurstof keert vergrijzing hersencellen

zuurstoftherapie tegen hersenmist.

zuurstof verbetert
focus

zuurstof verbetert
informatieverwerking
hersencellen!

zuurstoftherapie verbetert het geheugen

Onvoldoende zuurstoftoevoer naar de hersenen is de voornaamste oorzaak van geheugenverlies, niet in staat zijn op de juiste woorden te komen, woorden verwarren en geen hele zinnen kunnen produceren.

ZUURSTOF VERBETERT GEHEUGEN EN DENKVERMOGEN

HERSENEN VERBRUIKEN 20 % VAN ALLE ZUURSTOF

Hersenen zijn kwetsbaar en verbruiken veel energie. En het kost heel wat energie om dat brein op orde te houden, want de hersenen hebben een zeer intensieve stofwisseling. Ze verbruiken twintig procent van alle zuurstof en een kwart van de glucose uit het circulerende bloed. Een ononderbroken aanvoer van bouwstoffen en energie en een voortdurende afvoer van afvalproducten van de stofwisseling is nodig om de hersenen optimaal te laten functioneren.

Al vanaf de jonge volwassenheid (20-25 jaar) gaat de functie van organen,

en ook de hersenen, achteruit.

Mentale vaardigheden verminderen al vanaf het 25ste levensjaar. Vooral het onthouden van woorden gaat behoorlijk achteruit. Iemand van tachtig onthoudt minder dan zestig procent van de woorden die iemand van 25 jaar kan onthouden. bron: Maastricht Ageing Study, (MAAS)

 

Onderzoek wijst uit dat cognitieve verbetering van gezonde oudere volwassenen wordt bereikt met behulp van hyperbare zuurstof.  De belangrijkste verbeteringen zijn aandacht, snelheid van informatieverwerking en uitvoerende functies, die normaal gesproken afnemen met het ouder worden.

 

ZUURSTOF KEERT DE VERGRIJZING VAN HERSENEN (Dr. Shai Efrati, associate professor en senior arts in het Shamir Medisch Centrum,  Israël)

Professor Shai Efrati University Tel Avi

“Het is voor het eerst, voor zover ik weet, dat er een biologische interventie is die de biologie van de hersenen verbetert bij een normale vergrijzing. De achteruitgang die gepaard gaat met veroudering hoeft niet als vanzelfsprekend te worden beschouwd,’ vertelde Efrati, die ook directeur is van een van ‘s werelds grootste centra voor hyperbare geneeskunde, het Shamir’s Sagol Center for Hyperbaric Medicine and Research, waar dagelijks meer dan 200 patiënten worden behandeld.

De doorbloeding van de hersenen verbetert duidelijk na de zuurstoftherapie, zie voor meer informatie Corpusair.nl.

Veel chronische ziekten hebben invloed op  de achteruitgang in cognitieve vaardigheden.

Door het verbeteren van de zuurstoftoevoer is het lichaam veel beter in staat om ziekte te voorkomen, gezondheidsproblemen te corrigeren en welzijn te herstellen.

Veel mensen ervaren al verbetering, met  2 á 3 per week een zuurstofsessie van 15 minuten.

Hersenscans, schade na covid-19 hersenen, zuurstoftherapie EWOT.
De zuurstofconcentratie verhogenin de hersenen maakt significant verschil voor cognitie en focus.