top of page

Belgisch Kampioen 400m Lionel Halleux traint met EWOT zuurstoftherapie - en wint weer goud

Belgisch kampioen 400 m Mulolo Lional Halleux heeft besloten om alle kansen aan zijn kant te krijgen - om een maximum aantal titels te winnen - door te trainen met zuurstoftherapie, deze training afgekort als EWOT - volgt hij in het Internationaal Trainings Centrum - DE SIMBA TEAM - in Namen.

JE A-GAME KOMT MET IEDERE

ADEMHALING DICHTERBIJ

Of je nu een atleet, personal trainer, sportschooleigenaar of teamcoach bent, zuurstoftraining EWOT kan je spel naar een hoger niveau tillen.

De hoeveelheid zuurstof in de lucht is normaal 21%. Met EWOT adem je onbeperkt zuurstof van ruim 90 %. Dat is meer dan 4x zoveel zuurstof per ademhaling!

De enorme stroom extra zuurstof wordt opgelost in het bloedplasma en de weefselvloeistoffen en kan zo alle uithoeken van het lichaam bereiken.

Onderzoek wijst uit dat een hoog zuurstof niveau tijdens het sporten sneller leidt tot het vergroten van de belastbaarheid. Je kunt effectiever trainen en meer resultaat behalen in kortere tijd.

Voor sporters zijn er veel voordelen:

  • Vertraagt de verzuring

  • Verhoogt de hormoonproductie tot een evenwichtig, optimaal niveau.

  • Verhoogt de productie van ATP (adenosinetrifosfaat; de energie die door een organisme wordt gebruikt voor alle handelingen) – meer energie en sneller herstel – de versnelling van wondgenezing en het herstel van roofbouw en stress

  • Vergroot de zuurstofvoorziening van weefsels

  • Oxideert melkzuur en voorkomt ophoping; helpt spierpijn te voorkomen

  • Voorkomt stress en spanning in spieren pezen; bouwt afweer op

  • Vermindert zwellingen, kneuzingen, pijn van verwondingen

EWOT een essentiële investering om optimale prestatieniveaus te bereiken


EWOT ontstekingsremmende zuurstoftherapie heeft al vele (top) sporters geholpen op natuurlijke wijze te herstellen van intensieve training en wedstrijden, maar ook om hun gezondheid te behouden en te versterken. Oefening met zuurstoftherapie is een natuurlijke therapie met een grote zuurstofwinst, die kan worden opgenomen door de rode bloedcellen, het bloedplasma en de weefselvloeistoffen en vervolgens aan de cellen worden afgeleverd.


Een zuurstofconcentrator en een EWOT oxygenbag met een EWOT High-flow zuurstofmasker is alles wat je nodig hebt voor een zuurstofrijke training.De EWOT zuurstofconcentrator 10 liter per minuut bij Corpusair
De EWOT zuurstofconcentrator 10 liter per minuut bij Corpusair

High Flow EWOT zuurstofmasker bij Corpusair te koop
High Flow EWOT zuurstofmasker van Corpusair

De EWOT zuurstoftherapie set
De EWOT zuurstoftherapie set voor thuisgebruik en professioneel gebruik

コメント


bottom of page