top of page

Long Covid: "Zuurstoftherapie heeft mijn leven veranderd" al binnen 2 weken begon het herstel

Leanne die maandenlang aan de gevolgen van Covid leed, vertelt dat zuurstoftherapie haar leven heeft veranderd

Leanne Lawrence zegt dat haar leven binnen enkele weken na het begin van de zuurstofbehandeling veranderde
Leanne Lawrence zegt dat haar leven binnen enkele weken na het begin van de behandeling veranderde

Bron: publicatie BBC Schotland - 29 september 2021

Verloskundige-assistente Leanne Lawrence, 39 jaar oud, uit Aberdeenshire, liep in januari 2021 het coronavirus op voordat ze kans kreeg om zich te laten vaccineren. Het liet haar bedlegerig achter met chronische vermoeidheid en ze was bang dat ze het niet zou redden.

De 39-jarige was maandenlang bedlegerig na Covid
De 39-jarige was wekenlang bedlegerig na Covid

Ze zei dat ze "de ergste buikpijn ooit" had toen Covid haar gastro-systeem aanviel. Haar man Ian belde voor een ambulance. "Het leek een beetje op iets uit ET - ze kwamen binnen met een soort ruimtepakken", herinnert ze zich.


"Ian en de twee kinderen zagen me vertrekken in de ambulance - hij dacht dat hij me nooit meer zou zien."

Leanne, wiens kinderen 11 en 9 jaar oud zijn, lag vier nachten in het ziekenhuis. Na thuiskomst, was ze ongeveer 35 dagen bedlegerig.


“De kinderen waren slecht af, ik kon hun moeder niet meer zijn. Douchen was het enige wat ik deed. Ik was zo zwak"

"Sinds ik Covid heb, heb ik echt zware hoofdpijn, ik moet in een donkere kamer zijn, geen lawaai. "Bovendien kreeg ik heel erge trillingen in mijn handen, overal het gevoel of ik door spelden werd gestoken, ik verloor veel van mijn haar en mijn menstruatiecyclus stopte." "Het is bijna een onzichtbare ziekte, maar mijn man en mijn kinderen moesten ermee leven. Het ging gewoon maanden en maanden door."


Uiteindelijk werd hyperbare zuurstoftherapie voorgesteld in een corona supportgroep en begon ze met een privébehandeling. Leanne zei dat het effect "ongelooflijk" was.

"Mijn leven veranderde binnen twee weken", zei ze. "Ik kon weer de hele dag opblijven, ik had geen hartkloppingen meer, het gevoel van door spelden te worden gestoken is gestopt en geen last meer van geen chronische vermoeidheid."

Ze had dit jaar niet gesport, maar een week geleden kon ze een mijl lopen met Ian. "Een mijl lijkt niet veel, maar voor mij was het enorm - hand in hand, hoe cheesy het ook klinkt. Het zijn kleine stapjes. "Ik mag weer mama zijn - het heeft mijn leven veranderd."
"De zuurstoftherapie heeft mijn leven veranderd al 2 weken na het starten van de behandeling."

Hyperbare kamers worden meestal geassocieerd met de behandeling van duikers met decompressieziekte – Maar ze worden voor veel andere aandoeningen gebruikt.

Patiënten ademen zuivere zuurstof in plaats van de 21% die in normale lucht wordt aangetroffen, en de druk verhoogt de hoeveelheid zuurstof die oplost in de bloedbaan, het plasma en de lichaamsweefsels.


Maar moet iedereen met Covid - of na een Covid infectie dan elke dag in een hyperbare zuurstoftank?

Nee dat is niet nodig, de oplossing ligt onder onze neus met de natuurlijke zuurstoftraining EWOT (Exercise with Oxygen Therapy). De ontstekingsremmende zuurstoftherapie levert betere therapeutische resultaten op dan dure, onhandige hyperbare kamers, en kan thuis in de slaapkamer, op kantoor, of in de sportschool worden uitgevoerd. Het is een uitgebreid onderzochte techniek, simpel en niet duur, die toegepast wordt om gezondheidsproblemen te voorkomen en door een slechte zuurstofvoorziening veroorzaakte stoornissen aan te pakken.


Mirjam uit Wateringen: “Als je astma hebt en ook nog eens corona krijgt ben je super blij met EWOT zuurstoftherapie!

Door thuis te trainen met EWOT zuurstof werd ziekenhuisopname voorkomen

Na corona te hebben gekregen ben ik op advies van mijn therapeut in april thuis met EWOT gestart en hoefde niet naar het ziekenhuis.

Ik gebruikte al jaren medicijnen voor mijn astma, maar sinds eind mei heb ik geen medicatie meer nodig. In het begin deed ik iedere dag EWOT, maar nu train ik zeker nog 3 x per week met zuurstof En ja, Corpusair mag mijn goede ervaringen met EWOT zeker delen #gezond#astma#sport#fysiotherapie#longcovid#longcovidrecovery#preventie#healthylifestyle#bronchitis#keerdiabetes2om#sterkevrouwen


Hyperbare zuurstoftherapie en stapsgewijze zuurstoftherapie EWOT hebben de weg gebaand voor het helpen genezen van vanuit farmaceutisch perspectief ongeneeslijke ziekten.

Door middel van ontstekingsremmende zuurstoftherapie, die in minder tijd, gewoon thuis kan worden uitgevoerd tijdens het doen van lichaamsoefeningen met een zuurstofmasker op - die slechts 15 minuten duren.


Artsen en therapeuten kunnen superhelden worden door hun patiënten een eenvoudige zuurstoftraining voor te schrijven

Met EWOT beschikken we over een niet giftig en natuurlijk middel om onmiddellijk: - stresshormonen te verminderen, - emoties tot bedaren te brengen, - het zuurstofniveau te verhogen, - stress te laten varen, - spieren te ontspannen, - een hoger celvoltage en betere PH-

waarde te krijgen - te ontgiften en de algehele

werkzaamheid van lichaam en organen te verbeteren


EWOT zuurstoftherapie is de beste her-oxygenatie- en ontgiftingsmethode voor patiënten en therapeuten die de gemeenschappelijke factor willen behandelen van de meeste ziekten - ONTSTEKING

De 4 belangrijkste voordelen van EWOT zuurstoftherapie 1. Zuurstofniveau verbeteren 2. Doorbloeding verbeteren 3. Productie ATP (celenergie) verhogen

4. Afname ontstekingen


Alle andere voordelen van EWOT zijn positieve domino effecten, zoals:

  • Betere immunologische reacties en lagere infectiegevoeligheid

  • Verbeterde regeneratie en herstelprocessen

  • Helpt bij stress, depressie, angst, hersenmist, herstel long covid

  • Toename in kracht, uithoudingsvermogen en energie

  • Verbetert de cardiovasculaire gezondheid

  • Ondersteunt longfunctie/ademhalingssysteem

  • Verbetert lichamelijk en mentaal prestatievermogen


Een zuurstof boost van 15 minuten met EWOT zuurstoftraining

is als een reisje naar de cellulaire hemel

Door middel van hyperoxygenatie komt er ook zuurstof in zuurstofarme weefsels. Door dit fenomeen komt middels de ontstekingsremmende zuurstoftherapie een genezings- en herstelproces op gang dat normaliter niet zou plaatsvinden , omdat er geen cellulaire energie voor is.

Ewot zuurstoftraining remt ontstekingen en benauwdheid
Comments


bottom of page