Hemel

"Alle ernstige ziekten gaan hand in hand met een laag zuurstofgehalte. Gebrek aan zuurstof in lichaamsweefsel is een duidelijke indicatie voor een ziekte…..Het is tevens de eigenlijke oorzaak van alle degeneratieve ziekten."  Dr. Stephen Levine, Ph.D., Moleculair-Bioloog en geneticus

EWOT Zuurstoftherapie vergroot de immuunfitness!

Juni 2020 in Frontiers in Immunology: "Mensen met chronische ontstekingen eerder doodziek van Coronavirus". Het grote ontstekingsremmende effect van EWOT zuurstoftherapie is actueler dan ooit. Corona virus tast de ‘relax knop’ van het immuunsysteem aan
De één merkt niet veel van een besmetting met het coronavirus, de ander wordt er doodziek van. Tot op heden begrepen virologen en andere deskundigen niet waarom dit zo verschillend kan zijn. Maar nu heeft een team van immunologen ontdekt welk mechanisme bijdraagt aan de ernst van de symptomen die op kunnen treden. “Het komt erop neer dat je niet alleen naar het virus moet kijken, maar ook naar hoe het immuunsysteem erop reageert,” zegt Anje te Velde, immunoloog bij het AMC. “Het immuunsysteem bestaat uit allemaal cellen en organen in je lichaam die samenwerken, net zoals een voetbalteam.

Je hebt aanvallers, verdedigers en middenvelders. De middenvelder bepaalt hoe het team verdedigt en aanvalt, maar ook wanneer er rust in het spel moet komen. Met het corona virus als tegenstander wordt bij sommige mensen de ‘middenvelder van het immuunsysteem’ volledig onderuitgehaald, wat de boel ontregelt zodat er geen rust meer in het spel kan komen.

"De ‘relax knop’ van het immuunsysteem wordt als het ware onklaar gemaakt en je wordt steeds zieker. Patiënten met een verminderde immuunfitness kunnen een ontregelde NLRP3-inflammasoomactiviteit vertonen, resulterend in ernstige COVID-19 met weefselbeschadiging en een cytokinestorm"

NAAR ARTIKEL

EWOT zuurstoftherapie vergroot de zuurstofvoorziening van weefsels, vermindert ontstekingen en vergroot

de productie en kracht van witte bloedcellen.
Ziekten door ontstekingen:Niets kan tippen aan de pure geneeskracht en alkaliserende werking van zuurstof. Het natuurlijke reactievermogen van het immuunsysteem wordt gestimuleerd door de krachtigere lichaamseigen controlemechanismen. Het zelfgenezend vermogen wordt daarbij geactiveerd hetgeen weer een positief effect heeft op het voorkomen - en genezen van (chronische) ontstekingsziekten.
EWOT zuurstoftherapie vergroot immuunfitness

Ons immuunsysteem heeft net als elk ander lichaamssysteem zuurstof nodig om voldoende energie te hebben om doelmatig te kunnen functioneren.De ontstekingsremmende zuurstoftherapie EWOT is eenvoudig. Waar het om gaat is veel zuurstof in te ademen tijdens het doen van lichaams- oefeningen. Binnen een kwartier gaan de cellen open en nemen extra veel zuurstof op waardoor ze kunnen ontgiften. Deze ontdekking heeft al veel mensen geholpen hun chronische ziekten te overwinnen.

13 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

De beschikbare informatie op deze website is slechts bedoeld voor uw algemene kennis en geldt niet als vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling voor specifieke medische condities. Ga voor vragen over een medische conditie altijd voor advies naar uw dokter of een andere professionele medische hulpverlener. De informatie op deze website is niet bedoeld om een ziekte te behandelen, genezen, te voorkomen of om een een diagnose te stellen.   **Negeer nooit medisch advies of wacht op het zoeken daarvan door iets wat u op deze site heeft gelezen.**

*1 Geldt voor leveringen naar Nederland. 
 

Corpusair.nl

info@corpusair.nl

KvK68407262

BTW nummer: NL001169441B89

06 53 67 71 76

  • Facebook
  • Instagram

Zuurstof is sterk voor gezondheid

copyright 2020 CORPUSAIR