top of page

Patiënten met stamcelbehandeling krijgen ook EWOT - zuurstoftherapie voor beste resultaat

Patiënten die een stamcelbehandeling ondergaan in het Stem Cell Healing Institute (SCHI) krijgen aanvullend ontstekingsremmende zuurstoftherapie EWOT of hyperbare zuurtoftherapie HBOT - voor en na de stamcelbehandeling - om de grootst mogelijke regeneratie van de stamcellen (voor en nadat ze zijn geoogst en ingezet) te verkrijgen. Door het zorgen voor een hogere zuurstofconcentratie in het lichaam wordt er geen middel onbeproefd gelaten voor ultieme gezondheid en effectiviteit van de stamcellen.


Autologe stamcelbehandelingen

Het Stem Cell Healing Institute (SCHI) heeft als uitgangspunt om het hele lichaam te behandelen en te genezen en niet alleen de symptomen te bestrijden.


Aan de stamceltherapieën wordt zuurstoftherapie toegevoegd,  bestaande uit HBOT Hyperbare zuurstoftherapie of EWOT  (Exercise with Oxygen Therapy)  Oefening met zuurstoftherapie .
Aan de stamceltherapieën wordt zuurstoftherapie toegevoegd, bestaande uit HBOT Hyperbare zuurstoftherapie of EWOT (Exercise with Oxygen Therapy) Oefening met zuurstoftherapie .

Verschillende aandoeningen kunnen veilig en effectief behandeld worden door gebruik te maken van het helende vermogen van uw eigen lichaam met uw eigen stamcellen. Het gaat om aandoeningen variërend van autisme tot artritis en van diabetes tot maculaire degeneratie en ruggenmergletsel. Het behandelingspakket van het Stamcel Instituut omvat een natuurlijk detox-programma, hyperbare Zuurstoftherapie (HBOT), oefening met Zuurstoftherapie (EWOT) en Hormoon- en Mineraaltherapie, allemaal ontwikkeld om de stamcellen en het lichaam te versterken voor het best mogelijke resultaat.


Oefening met Zuurstoftherapie (EWOT) in het

SCHI Instituut voor stamcelbehandeling


STEM CEll Healing Institute : Het Oefening met Zuurstoftherapie Programma (EWOT) voeren wij uit op een hometrainer met een lage tot matige intensiteit gedurende ongeveer 20 minuten met een speciaal masker. EWOT is vergelijkbaar met HBOT in de verkregen resultaten met enkele belangrijke voordelen.

Oefening met zuurstoftherapie EWOT is belangrijk zowel voor- als na de stamcelbehandeling

Voordelen EWOT:

  • Kortere duur met EWOT (20 minuten) vs. HBOT (90 minuten)

  • Geen mogelijke bijwerkingen zoals bij HBOT

  • Alternatief voor patiënten die resistent zijn tegen kleine ruimtes (bijv. autistische kinderen en claustrofobische patiënten)

  • Alternatief voor patiënten met hardware (bijv. pacemakers) die niet compatibel is met HBOT

  • Alternatief voor patiënten die kunnen sporten in tegenstelling tot mensen met verwondingen die moeilijk kunnen bewegen

De lucht die we inademen bevat slechts 21% zuurstof. Met EWOT ademen we op natuurlijke wijze 4 x zoveel zuurstof per ademhaling.

De zuurstof die niet meer in de rode bloedcellen kan worden opgenomen dringt door in het bloedserum. Alle lichaamsvloeistoffen en weefsels kunnen zo de hoog geconcentreerde zuurstof absorberen, om zo de functie van beschadigde cellen te stimuleren en te herstellen, zelfs die veroorzaakt zijn door vasculaire schade en blokkades in de bloedstroom.


De hogere zuurstofconcentratie triggert de regeneratieve vermogens van het lichaam - voor het vernieuwen van cellen, het creëren van nieuwe bloedvaten en voor herstel van de gezondheid en vitaliteit van de beschadigde weefsels.

 

Wat is een stamcel?

Stamcellen zijn cellen in het lichaam die een opmerkelijk potentieel hebben om zich te ontwikkelen tot veel verschillende celtypen en weefsels. In veel weefsels dienen stamcellen als een soort intern herstelsysteem, dat zich onbeperkt deelt om andere cellen in het lichaam aan te vullen en te repareren. De meest optimale resultaten met de stamcelbehandelingen worden behaald in een gezond en zuurstofrijk lichaam.


Wij behandelen verschillende aandoeningen zeer veilig en effectief door gebruik te maken van het helende vermogen van uw eigen lichaam met uw eigen stamcellen.

Stamcelbehandelingen voor aandoeningen variërend van autisme tot artritis tot diabetes tot maculaire degeneratie tot ruggenmergletsel.

Stamcellen voor oogzenuwverwondingen

longfibrose, autisme, COPD, nierziekte, leverziekte,

auto immuunziekten, emfyseem enzovoorts
 


Comments


bottom of page