top of page

Ambassadeur worden?
Sluit je aan bij ons affiliate programma

Waterstofgasinhalatie Corpusair
_edited_edited.jpg

Onze unieke  producten
Zuurstoftherapie
EWOT en Waterstoftherapie

Sporters profiteren van zuurstoftherapie EWOT

Voor wie?

Corpusair is een kleine startup onderneming. We hebben geen budget voor dure reclame campagnes. Het mooie is dat onze klanten ons in hoofdzaak bereiken door mond-op mond reclame. Dit omdat blije EWOT gebruikers en H2 gebruikers ons van harte aanbevelen.  

Om onze waardering te laten blijken hebben we daarom eerder al

'De Vriendenbon' ingesteld en nu ook door middel van ons affiliate programma. Het is gratis om aan deel te nemen, het is eenvoudig om ervoor aan te melden en het vereist geen technische kennis.

 

Als partner van ons affiliate programma biedt u Corpusair een extra manier om reclame te maken. Een partner of ambassadeur genereert verkeer en verkoop voor Corpusair en in ruil hiervoor ontvangt u als aanbrengende partner een commissie.

Hoe werkt het?

Wanneer u aan ons partner programma wilt deelnemen, kunt u zich aanmelden. Wij nemen contact met u op, bekijken uw site  en na goedkeuring (meestal het geval) krijgt u banners en tekst links (eventueel op verzoek naar specifieke producten) die u vervolgens op uw website of in uw nieuwsbrief plaatst. Wanneer een bezoeker klikt op een van uw links, worden zij naar onze website doorverwezen en deze activiteiten worden bijgehouden door onze affiliate software.

 

De doorverwezen bezoeker krijgt een cookie wat nog 14 dagen geldig blijft. Mocht er niet direct iets worden gekocht dan blijft de commissie geldig tot

14 dagen na het doorverwijzen. Voor iedere aankoop die via u wordt gedaan, verdient u commissie op de volledige inhoud van de winkelwagen (excl. btw en verzendkosten).

Via uw  Corpusair dashboard login heeft u altijd toegang tot uw real-time statistieken en rapportage!

bottom of page