Met EWOT zuurstoftraining adem je 4 x keer meer zuurstof per ademhaling dan tijdens een strandwandeling

Zuurstof is zo gewoon

dat de meeste mensen niet beseffen dat ze

er misschien al langdurig gebrek aan hebben

Onze missie ´HEEL NEDERLAND AAN HET ZUURSTOF´

Niet met een slangetje in neus en mond in een ziekenhuisbed maar ´live en kicking´ met meer energie door EWOT ontstekingsremmende zuurstoftherapie! 

De meesten van ons hebben zuurstoftekort door allerlei oorzaken, maar iedereen kan zondermeer zijn zuurstofinname verbeteren.

We zien confronterende cijfers over de invloed van leefstijl op gezondheid. De les van corona is dat we ook zelf moeten investeren in gezond blijven. Zuurstof is een van de krachtigste natuurlijke geneesmiddelen, we kunnen geen moment zonder. Door de toevoer te verbeteren van de belangrijkste stof voor het levensbehoud en herstel van weefsel, is het lichaam veel beter in staat eventuele problemen te corrigeren.

Mijn naam is Anita van der Wel, oprichter van CORPUSAIR - het kennisplatform voor Zuurstoftraining EWOT Nederland

WAAROM MEER KENNIS NODIG IS?  

Zuurstof  is gratis. Daarom is er geen groot concern verbonden aan E.W.O.T en focust onderzoek zich op de dure hyperbare zuurstoftherapie (HBOT). Dat is jammer, vooral omdat EWOT voor bijna iedereen voordelen heeft en de kennis over deze natuurlijke zuurstoftherapie veel mensen onthouden blijft. Daarom deze uitgebreide website. Corpusair is dé zuurstofshop en distributeur voor deze unieke EWOT zuurstoftherapie voor iedereen die zuurstof nodig heeft. We leveren aan de professionele branche (sport - en gezondheidscentra ) en aan thuisgebruikers (particulieren) in inmiddels 20 landen

Anita van der Wel fit en gezond met zuurstoftherapie EWOT

De zuivere zuurstof die EWOT verschaft, is het beste supplement wat je je lichaam kunt geven. 

Blaas meer zuurstof in je leven
voor meer leven in je jaren

 

Gezond leven is uitdagender en belangrijker dan ooit
Niet in de laatste plaats omdat we verwachten een langere leef-tijd te hebben op deze aardbol dan onze voorouders.

Maar de realiteit is dat langer leven niet automatisch gekoppeld is aan gezondheid en worden we zelfs op steeds jongere leeftijd ziek. Op dit moment zijn 9,9 miljoen mensen chronisch ziek in Nederland. Vrouwen gemiddeld vanaf hun 42ste levensjaar en mannen vanaf hun 48ste levensjaar. Ondanks alle technologische vooruitgang in de geneeskunde stroomt het ´ziektebad´steeds verder over. Onze metabole gezondheid - lees immuunsysteem- laat immers veel te wensen over.

Ook ons zuurstofniveau daalt als gevolg van lucht-, water- en voedselvervuiling, chronische stress en veroudering - en is gekoppeld aan ziekte en een kortere levensduur

Maar wat kunnen we dan nog doen? 

  • Alle aandacht gaat immers al uit naar leefstijlprogramma´s, naar meer groenten en fruit en naar veelal dure supplementen?

  • Veel artsen hebben toch ook het belang van gezonde voeding ontdekt en pleiten al voor meer paprika en minder pillen?

  • En hele volksstammen doen al aan yoga, detoxen, en eindeloze workouts, maar waarom behalen ze vaak niet de gewenste resultaten?

Met alleen meer paprika en minder pillen 
kom je er dus niet, zullen we maar zeggen

Zuurstof is onze grootste energiebron 

Toch horen we er zelden over

Allang is bekend dat in het lichaam geen  genezing kan plaatsvinden zonder voldoende zuurstof in de betreffende weefsels. Als we veel zuurstof innemen, kan het lichaam de vitaminen en voedingsstoffen ook veel efficiënter opnemen. Door een overvloed aan zuurstof komt een herstelproces op gang dat normaliter niet zou plaatsvinden, omdat er geen cellulaire energie voor is

Voeg zuurstoftherapie toe aan gezonde gewoonten voor maximaal effect
Alleen meer paprika en minder pillen helpt dus niet, zullen we maar zeggen..

Natuurlijke oplossingen krijgen steeds meer kansen

Daarbij is het effect van zuurstof meer dan eens bewezen

Het onderzoek naar gebruik van zuurstof tijdens inspanning dateert van eind jaren zestig, toen natuurwetenschapper professor von Ardenne de Oxygen Multistep Therapy ontwikkelde. Het is gebaseerd op de erkenning dat veel ziekten, zoals hart- en vaatziekten, kanker, stoornissen in de bloedsomloop, cognitieve functiestoornissen en zelfs sommige psychische aandoeningen, in verband kunnen worden gebracht met een dalend zuurstofniveau. 

 

Deze natuurlijke therapie werd vervolgens ontwikkeld tot meer dan twintig verschillende behandelingen die nu op honderden locaties in Europa en ook in Nederland worden toegepast. Er wordt steeds meer bekend over de beschermende effecten van zuurstof en de zuurstoftherapie wordt op steeds meer vlakken als aanvullende behandeling ingezet of ter voorkoming van klachten.

Onoverwinnelijke zuurstof

Het unieke van ontstekingsremmende zuurstoftherapie is dat als de  poorten naar meer zuurstof eenmaal zijn opengegooid, het effect permanent is en door een gezonde leefstijl versterkt kan worden

Niet wachten op klachten en een pilletje van de dokter 
Zuurstof houdt je fit!

Ook corona heeft extra aangetoond dat de overheid veel meer zou moeten investeren in primaire preventie, het gehele budget gaat op aan zorgkosten.

Des te belangrijker om aandacht te vragen voor de enorme geneeskracht van ´doodgewone´ en gratis zuurstof.

 

Een gezond lichaam is immers een zuurstofrijk lichaam?  Dat is geen hogere wiskunde, maar toch weet bijna niemand hoe eenvoudig het is om met bewegen met zuurstoftherapie de fitste versie van jezelf te worden. 

Ik ben nu 60 jaar en voel me met EWOT  gezonder en energieker dan 10 jaar geleden. Mijn boodschap is dan ook "zuurstof je fit". 

EWOT past bij iedere leeftijd zowel preventief, sportief als curatief. En met effect. Duizenden zijn met EWOT gezonder, energieker, zijn slanker en presteren beter. Vaak al na een paar weken. Iedereen zegt dat gezondheid het grootste kapitaal is. Waarschijnlijk jij ook? Kom in actie!

Groeten, 

Anita 

Heeft u vragen over onze zuurstoftherapie, neem dan contact met ons op.

  • Klik hier voor ervaringen van EWOT gebruikers

  • Klik hier om een afspraak te maken in ons EWOT democenter in Monster of Lunteren

  • Klik hier om je zuurstof steunpakket voor gezondheid en preventie thuis geleverd te krijgen

Zuurstoftherapie geeft weer energie
Zuurstoftraining verbetert gezondheid

Onze EWOT sets zijn getest bij ondermeer BioCheck Rotterdam en sportief getuned door de Energy Control Academy van Stans van der Poel. Zuurstoftherapie heeft zich vooral bewezen op het gebied van topsport en chronische vermoeidheid, zoals Burn-out, ME, Long Covid en fibromyalgie. 

Gezondheid geleverd aan je deur!

Betere prestaties met hardlopen door EWOT zuurstoftraining

Klanten zeggen

Tevreden met Zuurstoftraining EWOT
Mirjam van Vliet: Als je astma hebt en ook nog eens corona krijgt ben je superblij met EWOT. Ik heb geen astma medicijnen meer nodig gehad, sinds ik met zuurstof train.