top of page
Met EWOT zuurstoftraining adem je 4 x keer meer zuurstof per ademhaling dan tijdens een strandwandeling

Zuurstof en waterstof is zo gewoon

dat de meeste mensen niet beseffen dat ze

er misschien al langdurig gebrek aan hebben

Over

Corpusair.nl - een kleine start-up opgericht door Anita van der Wel is gespecialiseerd in vernieuwende producten op het gebied van  gezondheid, levenskwaliteit, immuniteit en energie.

Het menselijk lichaam is voor zijn overleving geheel afhankelijk van zuurstof en waterstof. Het inhaleren van pure zuurstof en waterstof helpt bij een langer, gezonder en vitaler leven en kent een lange geschiedenis van onderzoek en gebruik.

 

Maar nog belangrijker is dat wij onze producten zelf gebruiken, en aan grondige tests onderwerpen. Zo kunt u erop vertrouwen dat het gebruik van zuurstof en waterstof veilig is en deze voedende gassen in het lichaam kunnen doen waarvoor ze bestemd zijn.

We leveren aan de professionele branche (sport - en gezondheidscentra ) en aan thuisgebruikers (particulieren) in inmiddels 20 landen.

Blaas meer zuurstof en waterstof in je leven
voor meer leven in je jaren

 

Anita van der Wel fit en gezond met zuurstoftherapie EWOT

De zuivere zuurstof die EWOT verschaft, is het beste supplement wat je je lichaam kunt geven. 

Gezond leven is uitdagender en belangrijker dan ooit
Niet in de laatste plaats omdat we verwachten een langere leef-tijd te hebben op deze aardbol dan onze voorouders.

Maar de realiteit is dat langer leven niet automatisch gekoppeld is aan gezondheid en worden we zelfs op steeds jongere leeftijd ziek. Op dit moment zijn 9,9 miljoen mensen chronisch ziek in Nederland. Vrouwen gemiddeld vanaf hun 42ste levensjaar en mannen vanaf hun 48ste levensjaar. Ondanks alle technologische vooruitgang in de geneeskunde stroomt het ´ziektebad´steeds verder over. Onze metabole gezondheid - lees immuunsysteem- laat immers veel te wensen over.

Ons zuurstofniveau daalt als gevolg van lucht-, water- en voedselvervuiling, chronische stress en veroudering - en is gekoppeld aan ziekte en een kortere levensduur. Ons lichaam produceert minder waterstofgas en op de lange duur worden de gevolgen van vrije radicalen en oxidatieschade bij iedereen voelbaar en zichtbaar. 

Maar wat kunnen we dan nog doen? 

  • Alle aandacht gaat immers al uit naar leefstijlprogramma´s, naar meer groenten en fruit en naar veelal dure supplementen?

  • Veel artsen hebben toch ook het belang van gezonde voeding ontdekt en pleiten al voor meer paprika en minder pillen?

  • En hele volksstammen doen aan yoga, detoxen, en eindeloze workouts, maar toch blijven gewenste resultaten vaak uit

Voeg zuurstoftherapie toe aan gezonde gewoonten voor maximaal effect
Met alleen meer paprika en minder pillen 
kom je er dus niet, zullen we maar zeggen

Zuurstof is onze grootste energiebron!  En waterstof heeft anti-oxiderende eigenschappen en het vermogen om oxidatieve stress en ontstekingen te verminderen. 

En toch horen we hier zelden over!

 

Waterstof wordt van nature in het lichaam geproduceerd wanneer darmbacteriën voedingsvezels afbreken en is een zeer krachtige antioxidant dat helpt om cellen te beschermen tegen schade en afsterven. Door natuurlijke behandelingen met zuurstof en  waterstof kunnen er herstelprocessen op gang komen die normaliter niet zouden plaatsvinden, omdat er geen cellulaire energie voor is.

Alleen meer paprika en minder pillen helpt dus niet, zullen we maar zeggen..

Natuurlijke oplossingen krijgen steeds meer kansen

Daarbij is het effect van zuurstof en waterstof meer dan eens bewezen

Onoverwinnelijke zuurstof en waterstof

Het unieke van ontstekingsremmende zuurstoftherapie is dat als de  poorten naar meer zuurstof eenmaal zijn opengegooid, het effect permanent is en door een gezonde leefstijl versterkt kan worden.

Moleculaire waterstof beschermt ons tegen vrije radicalen en de oxidatieschade die ze veroorzaken,

Niet wachten op klachten en een pilletje van de dokter 
Zuurstof houdt je fit!

Ook corona heeft extra aangetoond dat de overheid meer zou moeten investeren in primaire preventie, het gehele budget gaat op aan zorgkosten.

Des te belangrijker vinden wij het om aandacht te vragen voor de enorme geneeskracht van ´doodgewone´ gratis zuurstof en waterstof.

 

Een gezond lichaam is immers een zuurstofrijk en waterstofrijk lichaam.  Dat is geen hogere wiskunde maar gewoon natuurkunde.

 

Zuurstof en waterstof veroorzaken natuurlijk voorkomende fysiologische reacties, versterken het zelfgenezend vermogen. Ze geven ons leven en gezondheid en een lang leven als we de gassen in balans kunnen houden. Vele gebruikers voelen zich gezonder, energieker, zijn slanker en presteren beter. Nagenoeg iedereen is van mening dat gezondheid het grootste kapitaal is. Waarschijnlijk jij ook?

Kom dan in actie!

Groeten, 

Anita 

Heeft u vragen over onze zuurstoftherapie of waterstoftherapie, neem dan contact met ons op.

  • Klik hier voor ervaringen van EWOT gebruikers

  • Klik hier om een afspraak te maken in ons EWOT democenter in Monster of Lunteren

  • Klik hier om je zuurstof steunpakket voor gezondheid en preventie thuis geleverd te krijgen

Zuurstoftherapie geeft weer energie
Zuurstoftraining verbetert gezondheid

Onze EWOT sets zijn getest bij ondermeer BioCheck Rotterdam en sportief getuned door de Energy Control Academy van Stans van der Poel. Zuurstoftherapie heeft zich vooral bewezen op het gebied van topsport en chronische vermoeidheid, zoals Burn-out, ME, Long Covid en fibromyalgie. 

Gezondheid geleverd aan je deur!

Betere prestaties met hardlopen door EWOT zuurstoftraining

Klanten zeggen

Tevreden met Zuurstoftraining EWOT
Mirjam van Vliet: Als je astma hebt en ook nog eens corona krijgt ben je superblij met EWOT. Ik heb geen astma medicijnen meer nodig gehad, sinds ik met zuurstof train.
bottom of page