OVER ONS 

Niets in de gezondheidswereld kan tippen aan de pure geneeskracht en alkaliserende werking van zuurstof.  En niets heeft zoveel te bieden als de ontstekingsremmende zuurstoftherapie.  De ontstekingsremmende zuurstoftherapie is heel eenvoudig en kan door iedereen worden toegepast.

 

Corpus Air wil als totaalaanbieder een breder bereik geven aan EWOT zuurstoftherapie. We pretenderen  niet specialist te zijn op alle deelgebieden waarop `ademhaling als medicijn´ betrekking heeft. Maar via deze site kunt u wel kennis nemen van de belangrijkste informatie,  namelijk waarom uw lichaam met ontstekingsremmende zuurstoftherapie zoveel beter in staat is om gezondheidsproblemen te voorkomen en te corrigeren! Maak vervolgens uw eigen afweging.

 

Met "de zuurstofshop van ons allemaal" bieden we iedereen - die in staat is te bewegen - de effectiefste manier om zuurstof te gebruiken of toe te dienen. We zijn een klein bedrijf, met een EWOT trainingscenter om onze handgemaakte zuurstofproducten te testen. Met onze innovatie dragen we bij om de gezondheidszorg betaalbaar te houden.

 

Onze Ewot Multistep sets worden verkocht aan consumenten, bedrijven , sportscholen en praktijkhouders. Tevens zijn we officieel dealer van Devilbiss Healthcare Duitsland geworden, om aan de grote vraag  te kunnen voldoen. 
Tot onze spijt hebben wij geen contract met de zorgverzekeraars. We behoren namelijk niet tot het selecte gezelschap van officiële zuurstofleveranciers die over de registratie van zuurstof als medicament beschikken.

 

Het goede nieuws is dat zuurstof deel uitmaakt van de lucht die we inademen en niet door een arts hoeft te worden voorgeschreven. Daarom kunnen wij zoveel mensen voorzien van een betaalbare zuurstofconcentrator, die in combinatie met onze EWOT oxygenbag zoveel geneeskrachtige- veelzijdige toepassingen kent, en voldoet aan de richtlijn Medische Hulpmiddelen 93/42/EEG.  

De beschikbare informatie op deze website is slechts bedoeld voor uw algemene kennis en geldt niet als vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling voor specifieke medische condities. Ga voor vragen over een medische conditie altijd voor advies naar uw dokter of een andere professionele medische hulpverlener. De informatie op deze website is niet bedoeld om een ziekte te behandelen, genezen, te voorkomen of om een een diagnose te stellen.   **Negeer nooit medisch advies of wacht op het zoeken daarvan door iets wat u op deze site heeft gelezen.**

*1 Geldt voor leveringen naar Nederland. 
 

Corpusair.nl

info@corpusair.nl

KvK68407262

BTW nummer: NL001169441B89

06 53 67 71 76

  • Facebook
  • Instagram

Zuurstof is sterk voor gezondheid

copyright 2020 CORPUSAIR