OVER ONS 

Exercise With Oxygen Therapy - EWOT zuurstofsystemen voor ontstekingsremende zuurstoftherapie.

Als EWOT marktleider in Nederland zet Corpusair zich in om de pure geneeskracht en alkaliserende werking van zuurstof voor iedereen beschikbaar te maken.  We leveren (mobiele) EWOT zuurstofsystemen voor tal van doelgroepen.

Zowel medische- als paramedische praktijken, professionele atleten, welness-centra, sportcentra en consumenten behoren daartoe. 

 

Onze EWOT zuurstofsets zijn ontworpen voor zelfbehandeling, een baanbrekende en geavanceerde trend in zuurstoftechnologie. De EWOT zuurstofsets zijn speciaal ontwikkeld kosteneffectief te blijven, met een eenvoudig gebruikersgemak, dat doeltreffende zuurstoftherapie in nagenoeg alle omstandigheden mogelijk maakt.

 

 

Met "de zuurstofshop van ons allemaal" bieden we iedereen - die in staat is te bewegen - de effectiefste manier om zuurstof te gebruiken of toe te dienen. We zijn een klein bedrijf, met een EWOT trainingscenter om onze handgemaakte zuurstofproducten te testen. Met onze innovatie dragen we bij om de gezondheidszorg betaalbaar te houden.

 

logo corpus met zuurstof.jpg
download_edited.png