Met EWOT zuurstoftraining adem je 4 x keer meer zuurstof per ademhaling dan tijdens een strandwandeling

Zuurstof is zo gewoon

dat de meeste mensen niet beseffen dat ze

er misschien al langdurig gebrek aan hebben

Onze missie ´HEEL NEDERLAND AAN HET ZUURSTOF´

Niet met een slangetje in neus en mond in een ziekenhuisbed maar ´live en kicking´ met meer energie door EWOT ontstekingsremmende zuurstoftherapie! 

De meesten van ons hebben zuurstoftekort door allerlei oorzaken, maar iedereen kan zondermeer zijn zuurstofinname verbeteren.

We zien confronterende cijfers over de invloed van leefstijl op het verloop van corona. De les van corona is dat we ook zelf moeten investeren in gezondheid. Zuurstof is een van de krachtigste natuurlijke geneesmiddelen en met een tekort aan zuurstof is het erg moeilijk zelfs maar een genezend effect te bereiken.

Mijn naam is Anita van der Wel, oprichter van CORPUSAIR hét kennisplatform voor Zuurstoftraining EWOT Nederland

WAAROM MEER KENNIS NODIG IS?  

Zuurstof  is gratis en geen goed verdienmodel. Daarom is er geen groot concern verbonden aan deze natuurlijke zuurstoftherapie. en focust duur onderzoek zich op hyperbare zuurstoftherapie (HBOT). Dat is jammer, vooral omdat EWOT dezelfde voordelen heeft die goedkoper, sneller én zonder bijwerkingen behaald kunnen worden. Het gevolg is dat de erkenning langzamer groeit en dat de kennis over deze effectieve zuurstoftherapie veel mensen onthouden blijft. Daarom deze uitgebreide website.

 

Verder zijn we ook dé zuurstofshop en dé distributeur voor deze unieke EWOT zuurstoftherapie,  voor zowel de professionele branche (de sport - en gezondheidscentra ) en voor de thuisgebruikers (particulieren).

Anita van der Wel fit en gezond met zuurstoftherapie EWOT

Zuurstof, vooral de zuivere zuurstof die EWOT verschaft, is het beste supplement wat je je lichaam kunt geven. 

Blaas meer zuurstof in je leven
voor meer leven in je jaren

 

Gezond leven is uitdagender en belangrijker dan ooit
Niet in de laatste plaats omdat we verwachten een langere leef-tijd te hebben op deze aardbol dan onze voorouders.

Maar de realiteit is dat langer leven niet automatisch gekoppeld is aan gezondheid. Op dit moment zijn 9,9 miljoen mensen chronisch ziek in Nederland. Vrouwen gemiddeld vanaf hun 42ste levensjaar en mannen vanaf hun 48ste levensjaar. Ondanks alle technologische vooruitgang in de geneeskunde stroomt het ´ziektebad´steeds verder over. Ook corona trekt zijn sporen, onze metabole gezondheid - lees immuunsysteem- laat immers veel te wensen over.

Ons zuurstofniveau daalt als gevolg van lucht-, water- en voedselvervuiling, chronische stress en veroudering - en wordt gekoppeld aan ziekte en een kortere levensduur

Maar wat kunnen we dan nog? 

Alle aandacht gaat al uit naar allerlei leefstijlprogramma´s, meer groenten en fruit, aangevuld door dure supplementen. Ook steeds meer artsen hebben het belang van gezonde voeding ontdekt en pleiten voor meer paprika en minder pillen. Hele volksstammen doen aan yoga, detoxen, en eindeloze workouts, maar behalen desalniettemin vaak niet de gewenste resultaten.

Voeg zuurstoftherapie toe aan gezonde gewoonten voor maximaal effect
Alleen meer paprika en minder pillen helpt dus niet, zullen we maar zeggen..

Met alleen meer paprika en minder pillen zonder voldoende zuurstof 

kom je er dus niet, zullen we maar zeggen

Zuurstof is onze grootste energiebron 

Toch horen we er zelden over

Allang is bekend dat in het lichaam geen  genezing kan plaatsvinden zonder voldoende zuurstof in de betreffende weefsels. Als we veel zuurstof innemen, kan het lichaam vitaminen en voedingsstoffen veel efficiënter opnemen. Door een overvloed aan zuurstof komt een herstelproces op gang dat normaliter niet zou plaatsvinden, omdat er geen cellulaire energie voor is

Natuurlijke oplossingen krijgen steeds meer kansen

Maar is het effect van zuurstof dan bewezen?

Het onderzoek naar gebruik van zuurstof tijdens inspanning dateert van eind jaren zestig, toen professor dr.von Ardenne een speciale therapie ontwikkelde, de Oxygen Multistep Therapy. Het is gebaseerd op de erkenning dat veel ziekten, zoals hart- en vaatziekten, kanker, stoornissen in de bloedsomloop, cognitieve functiestoornissen en zelfs sommige psychische aandoeningen, in verband kunnen worden gebracht met zuurstoftekort. 

 

Deze unieke therapie werd vervolgens ontwikkeld tot meer dan twintig verschillende behandelingen die nu op honderden locaties in Europa en nu ook in Nederland worden toegepast. Er wordt steeds meer bekend over de beschermende effecten van zuurstof en zuurstoftherapie wordt op steeds meer vlakken als behandeling ingezet of ter voorkoming van klachten.

 

Zuurstof is een krachtig en natuurlijk geneesmiddel

Het unieke van ontstekingsremmende zuurstoftherapie is dat als de  poorten naar meer zuurstof eenmaal zijn opengegooid, het effect permanent is en door een gezonde leefstijl versterkt kan worden

Niet wachten op klachten en een pilletje van de dokter Zuurstof je fit!

Ook corona heeft extra aangetoond dat zuurstof, bewegen en gezond gewicht belangrijk zijn. Een antwoord op alle vragen heb ik niet. Wel vind ik het belangrijk om aandacht te vragen voor de bijzondere geneeskracht van doodgewone zuurstof, en om deze natuurlijke zuurstoftherapie te leveren aan hen die erbij gebaat zijn.

Ik ben nu 60 jaar en door mijn regelmatige zuurstof boost van slechts

15 minuten per keer ben ik gezonder en energieker dan 10 jaar geleden. Mijn boodschap is dan ook "zuurstof je fit". En is je gezondheid je lief ? Doe EWOT ook preventief. En met effect. Veel mensen voelen zich met EWOT gezonder, energieker, zijn slanker en sporters presteren beter. Vaak al na een paar weken. Misschien kan ik jou ook wel helpen!

Groeten, 

Anita 

Heeft u vragen over onze zuurstoftherapie, neem dan contact met ons op.

  • Klik hier voor ervaringen van EWOT gebruikers

  • Klik hier om een afspraak te maken in ons EWOT democenter in Monster of Lunteren

  • Klik hier om je zuurstof steunpakket voor gezondheid en preventie thuis geleverd te krijgen

Zuurstoftherapie geeft weer energie
Zuurstoftraining verbetert gezondheid

Onze EWOT sets zijn getest bij ondermeer BioCheck Rotterdam en sportief getuned door de Energy Control Academy van Stans van der Poel. Zuurstoftherapie heeft zich vooral bewezen op het gebied van topsport en chronische vermoeidheid, zoals Burn-out, ME, Long Covid en fibromyalgie. 

ewot herfst.jpg

Gezondheid geleverd aan je deur!

Klanten zeggen

Tevreden met Zuurstoftraining EWOT
Mirjam van Vliet: Als je astma hebt en ook nog eens corona krijgt ben je superblij met EWOT. Ik heb geen astma medicijnen meer nodig gehad, sinds ik met zuurstof train.