top of page

EWOT Vriendenbon

Attendeer een vriend op zuurstoftherapie en ontvang 100 euro op uw bankrekening

Attendeer een vriend op zuurstoftherapie EWOT en ontvang 100 euro

Vrienden gezellig samen
Energiek voelen en uitstralen

De beste reclame komt van onze blije klanten

U leest het goed. Van vele EWOT gebruikers horen we dat ze blij zijn dat ze door een vriend of bekende zijn gewezen op EWOT zuurstoftherapie. Daardoor is hun kwaliteit van leven en vaak ook die van de andere gezinsleden enorm verbeterd, en de aanbrenger ontvangt daarvoor ook nog eens 100 euro!

 

We besteden liever geen geld aan dure advertenties, maar we geven wel graag geld terug aan onze blije EWOT gebruikers die ook anderen een betere gezondheid en meer welzijn gunnen, mensen zoals u!

Wilt u ook iemand
een betere kwaliteit
van leven bezorgen?

Vertelt u iemand over de ontstekingsremmende zuurstoftherapie en koopt men op uw aanbeveling een nieuwe EWOT multistep set dan krijgt u daarvoor als dank €100,- op uw rekening gestort!

 

Eenvoudig en eerlijk! Zo laten we nóg meer mensen profiteren van zuurstof als een van de krachtigste natuurlijke geneesmiddelen.

 

Vul binnen 5 dagen na aankoop van de EWOT set door uw vriend, kennis, familielid of cliënt de gegevens in op deze webpagina. Uw aanmelding wordt bij ons gecontroleerd en u ontvangt 100 euro na 14 dagen op uw rekening!*

 

BEDANKT! Ook namens uw vriend, vriendin of  cliënt

oude vrienden
Een hoger zuurstofniveau werkt
  preventief, curatief en sportief

Gun iemand minder pijn en meer energie
En wij belonen u met  € 100 ,00 !*

Image by Shane Rounce
Informeer iemand over  de kracht van zuurstoftherapie en ontvang 100 euro op uw rekening

Wie heeft er baat bij zuurstoftherapie?

Zuurstoftherapie wordt al decennia lang ingezet, zodat uitgebreide ervaringswaarden beschikbaar zijn.  Vele gebruikers melden een verbetering van hun algemene gezondheidstoestand en de verbetering van hun welbevinden en prestatievermogen. Observatie studies bevestigen bovendien dat zuurstoftherapie als ondersteunende behandeling kan bijdragen tot het succes van traditionele medische behandelmethoden.

Zuurstoftherapie wordt gebruikt door mensen die lijden aan onder andere COPD (zoals chronische bronchitis en emfyseem), longkanker, onvoldoende hartwerking (hartfalen), cystische fibrose, astma en beroepsziekten die de longen aantasten. Zuurstoftherapie kan ook worden gebruikt bij specifieke vormen van hoofdpijnklachten en bij ontstekingsziekten zoals reuma,. Maar ook sporters ervaren veel trainingsvoordeel en sneller herstel door het ademen van hoge zuurstofconcentraties.

 

Verschillende succesvolle toepassingen bij:

 • Wondverzorging 

 • Long Covid recovery

 • Overgewicht

 • Cognitie / geheugen

 • Diabetes type 2

 • Pijnbestrijding

 • Huidproblemen

 • Gewrichtsproblemen

 • Topsport

 • Herstel immuunsysteem (chronische vermoeidheid,

       Burn-out,  ME en fibromyalgie)

 • Cosmetische behandelingen

 • Migraine

 • Erectiële disfunctie

* Koopt uw vriend, familielid of cliënt een EWOT set bij ons dan ontvangt u € 100 ,00

Vraag naar EWOT zuurstoftherapie in uw sportschool of gezondheidscentrum

Vriendenbonus ook voor onze therapeuten, sportschoolhouders, personal trainers en life coaches

De ontstekingsremmende zuurstoftherapie EWOT is heel eenvoudig en kan door iedereen worden toegepast. Ze wordt in tal van medische praktijken en sportcentra ingezet. Het grootste voordeel biedt de therapie echter op de lange termijn bij regelmatig gebruik thuis. Door het verbeteren van de zuurstoftoevoer is het lichaam  veel beter in staat is gezondheidsproblemen te corrigeren èn te voorkomen.

Bent u als professional al klant bij Corpusair en gunt u uw cliënten optimale gezondheidswinst ? Adviseer dan in een EWOT aanschaf en vergeet niet uw Vriendenbon in te vullen en ontvang per cliënt € 100, - op uw bankrekening.

 

Invulformulier Vriendenbon

Voorwaarden:

 • Deze bon wordt binnen 5 dagen na aankoop ingevuld

 • De vergoeding geldt alleen voor een nieuwe complete EWOT set ( zuurstofzak + concentrator 5 of 10 liter)

 • De vergoeding geldt niet voor het EWOT Testen programma

 • De aanbrenger is een klant van Corpusair

 • De koper is een nieuwe klant van Corpusair

 • Op de aankoop van de EWOT set zijn géén andere kortingen van toepassing. Is er wel een korting verwerkt dan heeft de aanbrenger recht op 50% van de vergoeding. Dat geldt bij:

  • speciale (beurs-) aanbiedingen of combinatiekortingen

 

U mag zo vaak gebruik maken van deze vriendenbon als u wilt. Ontvang 100 euro voor elke EWOT-set. Dat is onze waardering voor het aanbevelen van de ontstekingsremmende zuurstoftherapie als buitengewoon belangrijk middel om ziekte te helpen voorkomen en welzijn te herstellen.

Vriendenbon zuurstoftherapie EWOT. Attendeer een vriend op zuurstoftherapie en ontvang 100 euro als blijk van waardering op uw bankrekening.

Vul het onderstaande formulier in met de gegevens van u (de aangever) en de koper van de EWOT set 

Gegevens van de persoon die de EWOT set gekocht heeft:

 (de koper krijgt een copy van de bevestiging)

 

* Uitbetaling vind plaats als de aankoop voldaan is. Per geleverde EWOT set kan er maximaal één Vriendenbon of andere korting van toepassing zijn. Deze actie is alleen geldig voor een complete EWOT set en is niet geldig in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen. De actie is niet geldig in combinatie met het EWOT Testen programma.

bottom of page