top of page

GEZONDZIJN
BETERWORDEN

Waarom kan EWOT worden gebruikt in geval van ziekte?

Er is niets fundamenteler in het leven dan zuurstof. Zuurstof is onoverwinnelijk in zijn vermogen om leven te geven of weg te nemen en dat geldt evenzeer voor kankercellen als voor gezonde menselijke cellen. Zuurstof kan genezen en het kan doden, dus het is perfect voor allerlei soorten infecties.

 

Alle prestaties in het lichaam zijn afhankelijk van een optimale zuurstofcirculatie. Zonder dat is het erg moeilijk zelfs maar een genezend effect te bereiken. 

 

Een hoger zuurstofniveau vormt de basis waarop zowel conventionele medische behandelingen als natuurlijke therapieën effectiever kunnen zijn. 

In een artikel uit 1984, geschreven door Dr. von Ardenne, wordt duidelijk hoe belangrijk verbetering van de zuurstoftoevoer naar lichaamsweefsels is voor de bestrijding van veelvoorkomende ziekten.

ONTSTEKINGSREMMENDE ZUURSTOFTHERAPIE
Zodat u weer vooruitgaat

Enkele voorbeelden waarbij EWOT effectief is gebleken:

  • chronische vermoeidheid

  • extreme vermoeidheid (long-covid)

  • chronische spierpijn

  • fibromyalgie

  • polymyalgia rheumatica (PMR)

Wie hebben er in het bijzonder

baat bij zuurstoftherapie?

Mensen die kampen met chronische vermoeidheid, luchtwegproblemen, aanhoudende klachten na covid-19  en mensen met overgewicht hebben in het bijzonder baat bij zuurstoftherapie. Omdat men geholpen door de zuurstof het bewegen langer kan volhouden, wordt het effect vergroot. De extra zuurstof tijdens de training zorgt ervoor dat de verbranding van onderhuidse vetten flink toeneemt.

Gezondheidspreventie en complementaire behandeling bij ziekte

Een dalend zuurstofniveau laat cellen sneller verouderen en ligt aan de basis van veel ziekten en stemmings- stoornissen. Door het regelmatig gebruik van EWOT kan dit proces op doeltreffende wijze verholpen worden.

Het gebruik van EWOT verstevigt het immuunsysteem, activeert de zelfhelende krachten en ondersteunt het lichaam bij de genezing van wonden en blessures. Een breed spectrum dat, indien complementair gebruikt, bij vele indicaties het succes van de behandeling aanzienlijk kan verbeteren.

Dr.Robert Rowan: "Door de toevoer te verbeteren van de belangrijkste stof voor levensbehoud en herstel van weefsels,is het lichaam veel beter in staat problemen te verhelpen"
_edited_edited_edited.jpg

Ondersteunen van de behandeling bij ziekte, ondersteuning van de immuunrespons, activering van het zelfherstellend vermogen door het verschaffen van zuurstof die nodig is.

oxygen lady.jpg

De hogere zuurstoftoevoer heeft een positief effect op het algemene welzijn, de gezondheid en het slaapritme. Samen leidt dit tot een hogere levenskwaliteit.

EWOT_Blog1_edited_edited.jpg

Zuurstof ondersteunt de stofwisseling voor betere prestaties, een sneller reactievermogen, een lager risico op sportblessures en een sneller herstel.

Verbeter slaapproblemen, doorbloeding en algehele gezondheid met zuurstoftherapie EWOT.

GEZONDZIJN

BETERWORDEN

Een ziektevrij en energiek leven leiden tot op hoge leeftijd
wordt in hoofdzaak bepaald door het zuurstofniveau 

Ontstekingsremmende zuurstoftherapie verschaft alle zuurstof die je maar kunt inademen

Veel mensen hebben een ongezond hoog ademvolume, vaak als gevolg van stress. Dat leidt tot een slechtere opname van zuurstof in het lichaam, verzwakking van het immuunsysteem en geeft een extra belasting van het zenuwstelsel. 

 

EWOT kan deze vicieuze cirkel op natuurlijke wijze helpen doorbreken. Een hogere zuurstofconcentratie verbetert beperkte circulatie, verhoogt de efficiëntie van lichaamscellen, vermindert pijn en ontstekingen, kalmeert en heeft een gunstig effect op het zelfgenezend vermogen van uw lichaam.

Zuurstof is Leven

Met EWOT kunnen de cellen meer zuurstof opnemen.  Afvalgassen en gifstoffen worden efficiënter verwijderd en cellen beginnen beter te functioneren.

diverse ewot stijlen_edited_edited.png

Het EWOT-zuurstofsysteem is gebaseerd op de wetenschappelijke studies van 

DR. VON ARDENNE

Unieke geschiedenis EWOT

Professor von Ardenne 1907-1997  (student van dr. Otto Warburg) was een van de oorspronkelijke onderzoekers die jarenlang onderzoek hebben gedaan met tienduizenden patiënten over hoe het lichaam werkt met en reageert op verhoogde niveaus van zuurstofverzadiging. Zijn boek, Oxygen Multi-Step Therapy, wordt door velen beschouwd als de belangrijkste bron op dit gebied.

Door zijn onderzoek ontdekte von Ardenne dat hogere zuurstofgehaltes in het lichaam kunnen bijdragen aan het herstel van ziekten en kunnen helpen om een ​​optimale algehele gezondheid te bereiken en de levensduur te verlengen.  Hij ontdekte ook dat de zuurstof wonderen deed voor het immuniteitssysteem.

Meer lezen?

Running Up the Steps

  Klaar om de volgende stap  
te zetten? Wacht niet langer: praat  vandaag nog met uw EWOT specialist   over hoe trainen met zuurstof u kan   helpen u algehele gezondheid te   verbeteren. Maak een afspraak voor  een advies gesprek .

DEMO&ADVIESCENTRA
EWOTNEDERLAND
IMG_2368.JPEG
EWOT een keer proberen ?
Maak een afspraak

06 53 67 71 76
Portret lachende vrouw

Klaar om meer zuurstof in uw leven te blazen? Bestel uw EWOT zuurstofset.

bottom of page